Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Bromance
Korhatár: -
Műfaj: Szerelem
Kategória: Karácsony
Feltöltő: Yoo Tsubasa
Feltöltve: 2015. 12. 03. 18:48:33
Módosítva: 2015. 12. 03. 20:48:16
Módosította: Yoo Tsubasa
Megtekintve: 1661 db
Kritikák: 12 db
 Bromance by Eidorien-Chan

Hideg van és tiszta szutyok idő...

Eme gondolattal mumifikálom magamat a vastag paplanommal és alszom tovább téli álmom. Senki nem zavarja meg a csendemet, a Pumukli kint van a konyhában, és valamit… ügyköd. Valamit amink nagyon finom illata van. Emberek, ilyen kínzással még sosem állt elő nálam senki. Válasszam a finom meleg, szürke színű finom szövetű test hőmtől felmelegedett ágyat, vagy másszak ki innen ebben a zavarba ejtő alsógatyában? Fedjem fel magam ennek a vörös hajú démonnak aki ha tehetné azonnal a gyúródeszkára vágna és meg… ááá nem. Eszemben motoszkál még a tudat miről tudnak a konyha falai.

Adam. Pizza. Taperált. És én hagytam. Konyhapult. Fűszerek. Kés. Hagymapucolás. Feltét. Sütögetés.

Szegény konyhapult laminált felülete meg a kis „hagymapucolásunk” után nyakon lett öntve fertőtlenítővel.

Nyöszörögve ugrik gondolatmenetem közepébe Mr. Kokó, aki dorombolva, elégedetten és karmait eregetve kutyorodik a paplanba tekert oldalamra. Finom fahéj illat szűrődik át az egyik helységből ide. Muszáj lesz megnéznem. Kedves négylábú barátomat azzal a lendülettel amivel jött küldöm át Adam  ágy részére. Kicsit megrovóan néz rám, főleg az után, hogy tegnap a fejébe húztam azt a kis mikulássapkát. Olyan aranyos volt el sem hitte, röpke két másodperc erejéig amég le nem dobta magáról. 

- Hmm, de kis gonosz vagy, de legalább jól állt. – erre a válaszom egy érces nyávogás ami kifejezi szegény érzelmeit. Felkapom a kezembe és megnézem a kis pofiját. Imádnivaló ez a bajuszka.  Mivel félig már a takaró alól kikászálódtam megyek és meglesem mit csinál a kis drágám. Nem a macska.

Felhúzom a mamuszom és kicsoszogok, mint valami öregember, nem csoda, már 26 vagyok. Sok idő telt el azóta mióta összeköltöztünk, emlékszem az egyik legröhejesebb dolog az volt, hogy  a macska randalírozott a lakásban új dizájnú függönyt készítve. Lassan beérek a már annyiszor említett, és annyira jó illatú helységbe. Egy csomó finom illatú étel látványa, aranybarna színe és finom illata fogad.

- Jó, hogy végre kikeltél az odúdból Pöttöm. – vigyorodik el és teszi hozzá. – Karácsony lesz és te nem is izgulsz… – biggyeszi le a szája szélét.

- De! Nagyon is! Csak a túlóra… – fogadkozom, és  topogok ott egyhelyben, nem akarok zavarni, mert süt, főz leforrázza magát aztán kenegethetem. De nem bánnám…

- Mindig sikerül valami kapaszkodót találnod? Eszméletlen vagy. - nagyot sóhajtok, majd jámbor arcot felvéve somfordálok közelebb.

- Jöttem segíteni. – mosolyodom el, és segítek neki egy kicsit a tésztával. Ez példának okáért fonott kalács lesz, az a tömör omlós tészta, a finom lágy édessége és a laktatósága éppen megfelel ide. Nem hittem volna, hogy egy mesterszakáccsal fogok együtt élni. Két kis kacsómmal nyújtom, vágom fonom, amég el nem fogy a tészta anyag, ő pedig megkeni tojással és mehet. Nincs sok tennivaló hátra, maximum a díszítés, de abban is szeretnék segédkezni, nem akarok mihasznának tűnni.

Hozzám sem szól, rám sem bagózik. Igaz, hogy a lejátszási listán rockos karácsonyi zenék dübörögnek, és arra pogózik de … hiányzik még a szava is komolyan. Kicsit megkomolyodott arccal csinálom a szalvétahegyek hajtogatását csendben. Mikor kész lettem vele nagyot szusszanok és Adamre nézek. Mint egy nagy gyerek, még is ezt a nagy gyereket egy ilyen kis mitugrász nyűgözi le. Megunt volna a pár év alatt? Egyre inkább lefoglal minket a munka, nem vagyunk olyan szabadosak sem. A bátyám is kezd túl sokat kérni tőlem, mert neki a családjával kell lennie, mondja ő. Egy kislánya született nemrég, a kis Megan . A felesége tipikus szép nő, ám bírja a strapát. Csak én maradtam itt, de nem is bánom. A világ legjobb emberét fogtam ki!

- Mi ez a pofa? – egyik szemöldökömet kérdőn emelve pillantok félre a kicsit érces hang irányába. Csípőre tett kézzel  fél vigyorral a képén mér végig. Kicsit érdekes képpel állok meg egy pillanatra, a szalvétagyűrű szüzességét éppen elvéve egy szalvétával.

- Semmi. – rendezem el egyetlen szóval. Kicsit megelégelve nyammog egyet, majd jön közelebb és kezd el bújni hozzám.  – Na jó, nem is gondolok ilyenekre… - kacagom el magam, majd csinálom tovább nagy ügyeskedve. Lezárja a már lobogó ételek alatt a tűzhelyet és elindul a nappaliba. Lehuppan a kanapéra, és bekapcsolja a tévét.

- Most komolyan reszkessetek betörőket akarsz nézni? – huppanok mellé, majd böködöm meg.

- Jaaj már, ez egy örök klasszikus. – nyávogja, majd húzódik arrébb, ma is túlóráznia kellett és még a főzés is rá maradt.

- Jó akkor nézzük ezt, óriáscsecsemő. – nyugtázom végre a hisztizésnek induló dolgot. Hiába  most fáradt, és nem szeretném ha azt mondaná az utóbbi gondolatom után. hogy „ Kellett neked megint lovagolni mitugrász, átaludtuk a karácsony estét” mint valami öregurak, teszem hozzá magamban majd borulok rá a vállára. Kicsit elgondolkodom. Ha tehette volna biztos nővel jön össze, és már rég gyerekei lennének. A tévén ugráló szemcsés képek kezdenek érdektelenné válni, és csupán a hulla fehér fény tükröződik az arcomon. Nézek magam elé mint valami idióta elkeseredve, karácsonykor, finom melegben, a szerelmem mellett és - ... Csak arra tudok gondolni mi lett volna ha? 

Lassan múlik az idő, engem pedig lelomboz a sok gondolat amivel egyedül hagyott. Remek, még a végén elsírom magam, aztán magyarázhatom neki miért, és a végén kisül, hogy tényleg bizonytalan bennem. Inkább hallgatok, jobb lesz így úgy vélem.

- Végre vége… - motyogom álmosan, majd nyújtózok egy nagyot, éppen hallatszik, hogy a csigolyáim roppannak egy jólesőt.

- Bonthatjuk az ajándékokat! – rikkantja el magát, lassan éjfélre jár az idő, karácsonyi műsorok sora megy a reklám után a tévében, még kis világosságot kapcsolunk, és a fa alá kutyorodva, térdelve nézzük ki mit kapott. Egy csomó doboz, van amelyikben elektronikai cuccok vannak, nem nem hajvasaló, sem robotgép, hanem rendes hapsis ajándék, például egy PS4. Örülök is rendesen, ő is kap egy csomó jó kis cuccot, játékokat az előbbihez, Egy csomó kütyüt. Nagyon sunnyog, húz halaszt valamit.

- Lenne itt még valami.. – vigyorog mint pék kutyája a meleg kiflimre, höhö. Egymás előtt állva kémlelem pulcsiban, amég ő térdre nem rogy a fenyőfa előtti, tv előtti szőnyegrészleten.

- Mi az leejtettél valamit? – nézek rá nagy szemekkel, és nem merek arra gondolni ami megfordult a fejemben. Az egész arcom, érzem, hogy ég, és biztosan vörösen izzik, melegség veszi körül.

- Ha ez valaminek számít. - kacsint rám kacéran, és szed elő a háta mögül egy finom kis négyszögletű dobozkát, halványkék színű borítással középen egy sötétebb csíkkal.

Egyszerű, és finom. Halovány pír jelenik meg az ő arcán is, majd lágy hangjával megszólal.

- Mitugrász, hozzám jössz? – hallhatóan nagyot dobban a szívem, a testem önkéntelenül remegni kezd, és a szemeim halvány csillogást öltenek. Istenem. Előtör belőlem minden buta gondolat, hogy nem szeret, és, hogy jobb lenne neki egy nővel. De ezek után mit mondhatnék.

- Jahjj Adam… - kezdenek lassan csordogálni az arcomon a langyos cseppek. Két kezemet a szám elé vonom, és örömtelien vigyorgom el magam zokogva. – Hozzád megyek! – vigyorgom, erőt véve magamon,  lendítek egyet az egyik karommal ökölbe szorított kézzel. – Húú ez de buzis volt! – vihogom el magam, majd mint egy kis gyerek hagyom, hogy az ujjamra húzza a szép ezüst gyűrűt. nem gondoltam volna. Elvihogja magát, majd szorosan magához ölel, és körbecsókolgat.

- Megijedtem, hogy mi bajod van!- rikkantom el magam élesen mire kicsit elhajol tőlem a csókolgatásból kizökkenve.

- Miért?

- Mert úgy viselkedtél mint aki megunt! – nyújtok rá nyelvet, ő pedig visszatart egy kacagáshoz hasonlót, majdnem  az arcomba fújva a levegőt.

- Akkor ezek szerint át tudtalak verni! – kacagja, szinte folyik a könnye. – Rád akartam ijeszteni. – jegyzi meg, majd lefogja egyesével a kacsóimat. – Elrontottad a pillanatot?! – fújtatok, röhögve saját magamon.

- Ahj, most jön csak a java! Megmutatom a cukor rudam, ha érdekel Pöttöm.  – húzogatja a szemöldökét, és nyalja meg a szája szélét.

- Mi ez nászéjszaka? – vigyorgom, még ölelésében tipegek hátrébb, és le nem veszem a szemem az arcáról.

- Hm, még neem – nyújtja el hosszan – Ez az első jegyes nyuszmussz éjszakája. – vigyorog, és csal a hálóba, ahol az ágyra döntve…

Nem is hittem volna, hogy ez következik, ez a legszebb karácsonyi ajándékom.

Hihetetlenül szeretem



( Adam karaktere használatát Eshii pajtásunk által engedélyezve van ) 




© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).