Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Egy angyal sikolya
Korhatár: 18+
Műfaj: Sötét
Kategória: Yaoi
Feltöltő: AkaneShizuka
Feltöltve: 2015. 11. 06. 10:40:09
Megtekintve: 384 db
Kritikák: 0 db

Őrült vagy! - Mondja a démon azon a vérfagyasztó hangján ami egész életemben rettegésben tartott.  

Hideg van, egy koszos pincében vagyok a falnak simulva. Hosszú, szőke hajam végét vér színezi be. Tele vagyok sérülésekkel amiket nem tudom mikor szereztem. Félek... Valaki segítsen!  

-Mi az elvitte a cica a nyelved? -Szólal meg hirtelen. - Tudod mit csináltál? Megölted őket. Nem én voltam és nem is más, TE voltál! - Vigyorog élvetegen. A hangjában tömény gúny.  

-Ne... Nem... Nem én voltam. Nem...lennék képes rá... ilyet tenni... - Könnyeim végig folynak vérrel tarkított arcomon.  

-Minek tagadod, hiszen mind a ketten tudjuk, hogy milyen is vagy. Pedig, ha velem maradtál volna akkor nem esett volna senkinek sem baja. De te mégis elszöktél... - Nem! Nem tudtál volna segíteni. Te magad tettél azzá ami vagyok! Nem bírom ezt tovább...  

-Meddig akarsz még kínozni? - Kérdem megtörten, elcsukló hangon. Ez itt a vég. Többet már nem menekülhetek előle. Hirtelen fagy le az arcáról a mosoly.  

-Fordulj meg! - Szól éles hangján. Remegve de megteszem.  

-Hmm, helyes. - Duruzsolja a fülembe és megérzem a hideg pengét a tarkómnál. A kés pengéje lassan végigszánt a nyakamon hogy aztán a csípőmnél állapodjon meg.  

-Vetkőzz! - Cseng hidegen hangja a teremben.  

-K...Kérlek... - Mielőtt befejezhettem volna kicsit mélyebben vágja belém a kést.  

-Csináld! - Sziszegi vészjósló hangon a fülembe és én csinálom. Alig van rajtam pár ruha, de azok is nagyon lassan kerülnek le rólam. Amikor már teljesen meztelenül állok előtte közelebb jön. Hozzám dörgölőzik és beleharap a vállamba, érzem ahogy a vérem nagy cseppekben szánkázi le a vállamról. Egyre homályosabbá válik a szoba. Úgy érzem, ha nem szorítana oda a falhoz el is esnék. 

-Ne aludj. - Kuncogása térít vissza a való világba. Előre nyúl és mellkasomat is végig szántja a pengével. Fáj de mégis valami furcsa borzongás fut végig a gerincem mentén. A hasamnál kicsit mélyebbre megy a penge aminek hatására mellettem támaszkodó kezeit kezdem karistolni.  

-Hm, csak nem élvezed? - Suttog buja hangján a fülembe és beleharap a fülcimpámba amire egy halk nyögés tör utat a torkomból. - Fogod még jobban is ne aggódj... - Lesimít a fenekemre és megérzem vágyát a bejáratomnál.   

-Kövess a pokolba... - Suttogja elhaló hangon és hirtelen belém vágja magát. A torkomba reked a levegő, nem bírok ellenkezni. Könnyeim megállíthatatlanul folynak végig az arcomon. Ami a legjobban elviselhetetlen nem is maga a fájdalom hanem, hogy élvezem azt. Mit csináltál velem? Vadul mozog bennem miközben én csak nyögdécselni, sóhajtozni és sírni vagyok képes. Hiába élvezem, hiába érzem a levegőbe a friss vér szagát, hiába mar végig a testemen a kínzó fájdalom... Talán igazad volt... Talán tényleg kezdek megőrülni...  

Amikor érzem hogy már nem sok van hátra megérzem a hideg fémet a mellkasomnál. Ijedten kerekednek ki a szemeim.  A kettős gyönyör egyszerre érkezik és taszít át kegyetlenül a másvilágra...  

"Kövess a pokolba..."  

  

Egy angyal sikolya a pokolból amit már senki sem hallhat az ördögön kívül.  

 


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).