Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

16. Hosszú reggel, rövid kávé
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2015. 09. 16. 20:34:01
Módosítva: 2015. 09. 16. 20:42:30
Módosította: VsRealm
Megtekintve: 614 db
Kritikák: 0 db
 A reggel hosszú, a kávé pedig rövid, ami mindkettőnk kezében gőzölög. Az apró csészét magam elé emelve nézek el fölötte. Először ugyan áltatom magam, hogy a gőzt lesem, de kit is akarok becsapni... 
A kellemetlenül törékenynek látszó kis körasztal másik felén ugyanis, a meglepően kényelmes székek egyikében ott ül az Őrnagy. 
Tekintete ugyan megakad rajtam egy pillanatra, de siklik is tovább; a lakást fürkészi, a kilátást, amitől engem kiráz a hideg. Szemmel láthatóan nagy élvezettel kukkant az utca forgatagára, hiába van.. milyen nap is? És délelőtt vagy délután? Nagyon felhős most az idő... 
 - Szóval visszamész harcolni? Nem maradsz itt? - A kérdésre számítottam, cska nem éppen most, úgyhogy kihasználom azt az időt, amivel türelmesen megajándékoz. 
 - Nem nagyon gondolkodtam rajta. - nézek a szemeibe.
 - Szükségtelen, nem igaz? - Elemző, érzelemmentes hangja tökéletesen hű a kifejezéstelen arcához és gesztusaihoz. 
Hiszen igaza van! Nem akarom, nem fogom ott hagyni a katonaságot, még nem. Erre a nyamvadt háborúra fizetnek, minden családi meg egyéb jutalékkal együtt. Szerződést kötöttem, hogy itt maradok. Úgy néz ki, hogy nem lesz nagy világégés ennek, a harmadiknak a vége, minden negatív jóslat ellenére. És! bármit is érezzek Motoko iránt... Ezt túl hirtelen lenne. Túl nyers.
Végül is, egy kicsit pont, mint ő. 
 - Nézd, én...
 - Nincs szükségem magyarázatra. Ismerlek annyira, hogy tudjam az érveid. - mosolya, amit most felölt, meleg és megértő. Megfogja az asztalon átnyújtott kezem és együttérzően megszorítja. 
Jó lesz így. Nem lesz semmi baj. 
Belekortyolok a fekete levesbe és visszadőlök a székben, jobb lábamat átvetve a másikon. Kicsit szétnyílik a fürdőköpenyem, bár az is igaz, hogy ebben kevesebb szándékosság van, mint amennyi látszik belőle. 
 - Maradsz még egy napot? Majd jelentem, hogy elhúzódtak az ajánlatra vonatkozó tárgyalások. - Ugyan játékosság sejlik a szavaiból, a hangnem kicsit parancsszerűen cseng. 
Hallgatok.
Azt akarja, hogy itt maradjak. Velem akarja ezt csinálni. De nem lehet, azt is tudja, mennem kell, míg nincs békeszerződés. Engem más skatulyákba kötöttek. 
 - Már maradtam még egy napot. - Fáj kimondani, de ez az igazság. Még tegnap vissza kellett volna mennem a bázisra. Ennyire nem húzódik el egyetlen szerződéskötés sem. 
Nála sokkal lassabban iszom meg, ami még a koffeinbombámból megmaradt. Istenem, de hiányzott az íze... 
 - Nem estél kétségbe. - a szobájában találom meg, épp az ujjatlan kesztyűjét húzza fel végső simításként.
 - Volna értelme? - fordul felém egy átlátszó nemtörődöm-mosollyal, amit csak viszonozni tudok egy lemondó sóhaj kíséretében. Mellkasom előtt összefont karokkal nézem szkeptikusan, hogy elém lép és átöleli a derekam. 
 - Gyere, leadlak a portán. Így is meg leszel dorgálva. - Könnyed csókot lehel ajkaimra, majd hátrébb hajol, de nem lép távolabb.
 - Oh rettegek.. - jegyzem meg szarkasztikusan, s viszonzom a puszit. Nem is sejtettem, hogy ilyen játékos.
 - Akkor nem adlak a csúnya katonabácsik kezére... - A nyakamba suttogja már a szavait és lassan, de annál biztosabban kezd elönteni a kétely.
 - Dehogynem... valld csak be, még a te térdeid is beleremegnek a félelembe. - motyogom, míg a hajammal babrál. 
Talán még sosem kellett ekkora önuralom egyetlen percben, mióta világ a világ. De elmúlik ez is, mint minden más, és az idővel nekem is mennem kell.

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).