Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

A Főnix újra szárnyal
Korhatár: -
Műfaj: Őrültség
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Dorcee
Feltöltve: 2014. 08. 20. 21:56:06
Megtekintve: 595 db
Kritikák: 0 db
 2014. február 2.

Egyedül vagyok... Az Idomár elhagyta a fészkemet.
Megőrültem, amit már régóta tudok, de csak most ismertem be neki. Elhagyott. Úgy távozott a fészkemből, mintha soha nem is járt volna ott. Gyengülök... Éhes vagyok... Hullanak a tollaim... Biztosra veszem, hogy meghalok.
Ahogy telnek a napok, ez egyre rosszabb. Néha valaki hangját hallom a távolból, beszélgetünk, de még mindig rettentő gyenge vagyok, és tovább hullanak a tollaim. Biztosra veszem, hogy meghalok...


2014. április 3.


A Hang eljött. És a Hangnak teste is van! Amit először észreveszek rajta, azok a csillogó, barna szemei. Őszinteséget tükröznek, és megnyugvást hoznak még mindig háborgó lelkemnek. Szárnyaimat védekezően magam elé húzom.
- Mit akarsz? - kérdezem mogorván.
- Beszélgetünk egy ideje. Látni akartalak.
- Menj el. Őrült vagyok. Az életem fele hazugság, a képzeletem szüleménye! Tégy úgy, mint az előző Idomárom. Menj el!
- Engem nem érdekel, hogy őrült vagy, hogy a múltad nem valódi. Én téged akarlak látni, és a jelened!
- Idomár vagy? - kérdezem nyugtalanul, mire elmosolyodik.
- Még az is lehetek. A jövő zenéje.

Telnek a napok, a hetek, a hónapok. A Hang ma már Kiscsillag. Méretéből adódóan nem a Hold vagy a Nap, csak egy Kiscsillag az én égboltomon, ami fényt hoz a borús mindennapokba. Egy jóbarát, aki segít nekem. Egy jóbarát, aki megóv a bajtól, egy jóbarát, aki... aki... Megmentette az életemet. Akkor nyújott nekem kezet, akkor húzott vissza a fészkem széléről, mikor már zuhanórepüléssel kiontottam volna az életemet, hogy nyugodtan, mosolyogva nyársaljanak fel a mélyben áldozatukra váró, tűhegyes sziklák. Ez a Kiscsillag megmentette az életemet.
Nem egy Idomár, de színesebbé teszi az életemet, fényt hoz a mindennapok sötétségébe, és mosolyogva nézte végig, ahogy a bordáimon, a szívem fölött, ahová mai napig nem nőnek a tollak, kirajzolódik egy narancssárga és kék színekben pompázó csillag. A narancssárga őt jelképezi, a kék pedig engem. Összefonódott a sorsunk.

Vannak emberek, akiket elfeljtünk életünk során, vagy azért, mert jelentéktelenek számunkra, vagy azért, mert el akarjuk felejteni őket. A volt Idomárom arcára, hangjára már nem emlékszem. Tudom, sőt, elismerem, hogy volt, de amennyire tudtam, kitöröltem a tudatomból. Viszont vannak emberek, akiket soha nem szeretnénk elfelejteni. Ez a Kiscsillag megmentette az életemet. Hamvaimból támasztott fel, éppen ezért díszíti testem a színes csillag, pontosan a szívem fölött. Még az is lehet, hogy vele majd......


Jelen


- Kiscsillag, köszönöm, hogy eljöttél - mosolygom, mikor meglátom, de zavartan néz rám.
- Baj van? Jól vagy?
- Minden rendben - bólintok - Csak szeretnék mutatni valamit.
Lehajtom fejem, intek neki, mire tétovázik néhány másodpercet, végül felszáll a hátamra. Határozott léptekkel tartok fészkem széle felé. Izgatottan szippantok a levegőbe, amit érzek, az az Élet.
Elrugaszkodom. Biztos szárnycsapásokkal repülök, óvatosan, hiszen utasom van. Újra ragyog az én világom.
- Ez... gyönyörű... - hallom suttogását, mire elmosolyodom.
- Te tetted ezt a világot ilyenné. Emlékezz. Mikor megérkeztél, kietlen volt a táj, és állandó a sötét. Ma viszont minden virágba borult, és újra mindent beragyog a fény. Köszönöm, hogy az életem részévé váltál. Nagyon sokat köszönhetek neked. Mindent neked köszönhetek. Elsősorban, az életemet.
- Oh, Főnix... Nem tettem én semmit.
- Amit Te semminek vélsz, az nekem minden volt. Biztosra vettem, hogy nem szárnyalok többé, és azt is, hogy nem támadok fel újra. Most viszont itt repülünk, mi ketten, ebben a csodaszép világban, amit csakis Te tettél szebbé. Köszönöm, Kiscsillag!
- Szeretlek, Főnix - suttogja, majd megsimogatja nyakamat - Te is rengeteget jelentesz nekem.


Ő nem egy Idomár. Ő az én egyetlen Kiscsillagom. A Kiscsillagom, aki megmentette az életemet. A Kiscsillagom, aki szebbé teszi a mindennapjaimat, és az sem tántorítja el, hogy őrült vagyok, hogy az életem felét hazugságban éltem. Őt én érdeklem, a jelenem, és a jövőm. A jövőm, amit neki köszönhetek. A közös jövőnk...


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).