Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

I need to feel you here in me - 1.rész/Utapri fanfic
Korhatár: -
Műfaj: Zenés
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: AngelBloodDestinyy
Feltöltve: 2014. 08. 05. 16:24:32
Megtekintve: 1072 db
Kritikák: 0 db

1.rész

„Are you ready?”


 

Reggel madárcsicsergésre ébredek. Mosolyogva nyújtózok ki az ágyamon, és élvezem a nap lágy sugarait, amelyek aranyfénnyel ragyogják be a már szinte üres szobát. Pár perc lustizás után kissé álmosan kelek fel, és a fürdő felé veszem az irányt. A zuhany alá állva langyos vizet engedek magamra, hátha attól egy kicsit felébredek. Az éjszaka alig aludtam, annyira izgultam a mai nap miatt, ugyan is mától kezdve én vagyok a STARISH asszisztense. Egy hete fogadtam el az ajánlatot, de csak most fogok beköltözni. A többieknek fogalmuk sincs arról, hogy lesz egy asszisztensük, arról meg pláne nem, hogy én leszek az. A héten nagyon kellett ügyelnem, hogy amikor Shou-val beszéltem ne szóljam el magam, de végül is sikerült. Zuhanyzás után felöltözök és rántottát csinálok, amit a kedvenc cseresznyés energiaitalommal fogyasztok el. Ez után pedig bedobálom a maradék pár cuccomat egy közepes méretű oldaltáskába, majd taxit hívok, és elindulok a Shining- kiadó mesterkurzusának az épülete felé.

 

Miután kiszállok a taxiból, és megtalálom a „házat” teljesen elámulok. Ez a hely meseszép! Az építmény egy gyönyörű erdő közepén van, és külsőre is inkább hasonlít egy palotára, mintsem egy kiadó épületére. Kíváncsian, csillogó szemekkel indulok el befelé, ahol szintén csodálatos látvány tárul elém. Beérve egy hatalmas előcsarnokban találom magam, és azonnal megállapítom, hogy ez a hely nem csak kívülről néz ki úgy, mint egy palota. Elindulok, de a szoba közepénél kissé bizonytalanul megtorpanok. Most nekem pontosan hova is kéne mennem?! Már jó pár perce toporoghatok, amikor hirtelen meghallom a telefonom pittyegését. Ránézve a képernyőre azonnal megpillantom az új üzenetet jelző kis borítékot, és az üzenet megnyitva hatalmas vigyor terül szét az arcomon.

 

 

 

„ Feladó: Shou-kun

 

 Jó reggelt Isaki! OwO Képzeld, már ilyen korán felvertek… Pedig csodaszép álmom volt *-* :D Na jó, nem emlékszem, de biztos az volt… tök hulla vagyok ._. Elméletileg valamiről tájékoztatni akarnak minket…Mindenkit összehívtak, de fogalmam sincs, hogy miről lesz szó. o.O Na,mindegy, te még biztos alszol, majd írj, ha felkeltél :3 <3 „

 

 

A végére érve a mosolyom már nevetésbe fulladt, éppen ekkor lépett oda hozzám Ringo-sensei, akiről észre sem vettem, hogy belépett a helyiségbe.

- Jó reggelt Isaki, már vártunk! – mondja kedvesen mosolyogva, mire én is viszonzom a gesztusát.

- Jó reggelt, Ringo-sensei! Elnézést, hogy nem kerestem meg, csak akkora ez a hely. – Kezdtem szabadkozni, de bájosan leintett.

- Ugyan, semmi gond, gondoltam, hogy nem találnál meg, ezért is jöttem ide. – magyarázta, miközben lassan elindult egy ajtó felé, ahova én követtem. Oda fele az utazásról kérdezgetett, és hogy könnyen megtaláltam-e a helyet. Jó pár helyiségen átmenve egy nagyobb ajtó előtt megtorpant.

- Nos, amint te is tudod, a fiúknak még nem szóltunk, hogy lesz egy asszisztensük, pláne nem, hogy egy ilyen bájos lány, szóval egy kicsit várj itt kint, majd szólók, ha bejöhetsz. – mondja rendkívül aranyosan, mire én vidáman bólintok, és figyelem, ahogyan eltűnik a nagy ajtó mögött, amit nem csuk be teljesen. Izgatottan ölbe téve a kezem támaszkodok neki a csukott ajtórésznek, hogy halhassam, hogy mit beszélnek.

- Jó reggelt fiúk, Nanami! – kezdi a sensei bájologva – nos, biztosan kíváncsiak vagytok, hogy miről szeretnék beszélni veletek. Biztosan észrevettétek, hogy mostanában, hogy elég híresek lettetek, egyre nehezebb a próbákat, fellépéseket összeegyeztetni a bandán kívüli munkáitokkal, és elfoglaltságotokkal. Éppen ezért én, az igazgató, és a vezetőség többi része is úgy gondoltuk, hogy szükségetek lenne valakire, aki ezeket megszervezi, és egyezteti nektek. Így hát nem is szaporítanám tovább a szót, bemutatom nektek a STARISH asszisztensét, bejönnél, drágám? – mondja Ringo-sensei, majd mondandója végére érve egy hatalmas levegőt veszek, és amilyen lassan csak tudok, belépek a szobába. Belépve egy elég nagy hall szerűség tárul elém, csak úgy, mint az épület többi része, ez is olyan, akár egy kastély. Bár annyira nincs időm körbenézni, mivel jobban foglalkoztat a többiek reakciója. Ami elsőre feltűnik az az, hogy Shou-kun azonnal felpattan. Az arcára nézve hatalmas meglepődöttséget, és talán némi haragot is látok. A második pedig Natsuki reakciója, ami egyből feltűnik. Ő is felpattan a helyéről, ám rajta csak vidám meglepettséget látok.

-Isakii!!! – több nem is kell, azonnal elkezd rohanni felém. Mielőtt ideér, van időm gyorsan a többieken is végignézni. Hayato iszonyatosan le van döbbenve… Ren egy önelégült, talán már- már büszke mosollyal fixíroz, Ittoki, és Masato egyszerűen csak egy picit meglepődött…És csak most látom először élőben a STARISH új tagját, Cecil-t. Őt már nem tudom kicsit huzamosabban megnézni, mivel Natsuki ideér, és azonnal ölelgetni kezd, akár egy plüssmackót. Vidáman ölelem vissza én is őt, hiszen nagyon jó barátom volt az akadémián.

- Nos, ha nem tudnátok, akkor ő itt Ichiyama Isaki, ő is az Akadémiára járt. – kezd bele ismét Ringo-sensei. Kicsivel később Natsuki is elereszt, és mosolyogva lép mellém. Én ezt kihasználva fordulok a többiek felé mosolyogva.

- Sziasztok! Szeretném elmondani, hogy nagyon hálás vagyok azért, hogy az asszisztensetek lehetek, és ígérem mindent meg fogok tenni, hogy a segítségetekre legyek. – mondom, és meghajlok, majd felnézek, és mindenki vidám tekintetét kapom válaszul… kivéve Shou-kunét, aki továbbra is teljesen sokkos állapotban áll, ahogyan beérkezésemkor.

- Nos, ha nem haragszotok, akkor én mennék is, ismerkedjetek csak! Isaki-kun pedig csak 3 nap múlva áll munkába, az elkövetkezendő három napot használjátok arra, hogy közelebb kerüljetek, hiszen a munka is sokkal könnyebben megy, ha olyannal csináljátok, akihez közel álltok. – magyarázza kissé oktató hangnemben a sensei, majd vidáman kisétál a szobából. Ekkor nézek  rá megint Shou-ra, aki már rezzenéstelen arccal indul felém. Fogalmam sincs, hogy mire készül, de elég ijesztő arcot vág. Menet közben aztán elvigyorodik.

- Na, mi ez a kivert kiskutya ábrázat? – kérdezi vidáman, majd megölel. Kissé elvörösödöm és meglepődök, de visszaölelem. Pár másodperc elteltével aztán még erősebben szorít magához, én pedig úgy bújok hozzá, akár egy hízelgő kiscica. Furcsa érzés őt látni, és megérinteni, miután már jó ideje nem találkoztunk. Valahogy… úgy érzem, hogy nem akarom őt többet elengedni. Az illata, a közelsége… teljesen boldoggá tesz. Nem hiába mondják, hogy egy interneten keresztüli kapcsolattartás semmiképp sem pótolhatja a valóságot. Pár perccel később szépen lassan eltávolodunk egymástól, és egyből Shou vidám arcával találom szembe magam.

- És most regélj szépen… Miért nem szóltál erről az egészről? – kérdezi szemrehányóan, de ugyanakkor vicces hangnemben.

- Meglepetésnek akartam… De ahogy látom, bejött. – nevetek fel vidáman.

- Na igen… - vigyorodik el ő is, majd egy mély hangra a háta mögül megfordul.

- Hiányoztál, Isaki. – mondja Hayato kedvesen, majd ő is megölel. Ez után Ren is odajön, ő csupán összeborzolja a hajam, amolyan „jó kiskutya” stílusban, majd miután a másik két fiú, és Nanami is odajött hozzám, az új tag, Cecil is hozzám lép.

- Üdvözöllek! A nevem Cecil, és bár nem ismerlek, de a többiek reakciójából ítélve biztosan csodás ember lehetsz – mondja fennkölten, mire egy mosollyal válaszolok.

- Köszönöm, örülök, hogy megismerhetlek, remélem remek lesz a közös munka – mondtam vidáman, mire észrevettem, hogy mindenki egy körben állva engem néz.

- Biztosan – vágja rá Shou-kun. – Már csak egy kérdésünk van…. Készen állsz? Vagy ahogy mi mondanánk… Are you ready?


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).