Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Éves plüssmackó
Korhatár: 12+
Műfaj: Shounen Ai
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: Nixi
Feltöltve: 2014. 05. 18. 19:06:23
Megtekintve: 711 db
Kritikák: 0 db
 Igaz, hogy közeledünk a nyárhoz, viszont most olyan karácsonyi hangulatom lett, így firkantottam egy ficet.:)



- Hunyd le a szemed és ne leskelődj! - kérte barátját izgatottan a barnás-szőke hajú, majd óvatos mozdulatokkal kihúzta táskájából az ajándékot. - Ne less!
- Nem is lestem! - kérte ki magának a kék hajú, majd sértődötten elfordult. - Ha ennyire nem akarod, hogy lássam akár el is mehetek! - persze nem gondolta komolyan és reménykedve várta a folytatást. - Nézhetek már? - kérdezte egyre kíváncsibban.
- Még nem, várj egy kicsit – arcára meleg mosoly húzódott és egy lépéssel barátja előtt termett aki még mindig lehunyt pillákkal állt és várt a meglepetésre. Még egy darabig vigyorogva figyelte társát aki már kezdett dideregni a frissen hullott hóban, egyik lábáról a másikra állt, ropogott lába alatt a fehérség. Ezt a pillanat kihasználva arcába nyomta a fehér plüssmackót és nevetve megkerülve a szeppent játszótársát hátulról átölelte. - Tetszik?
- Egy fehér plüssmaci? - szemlélte meg ajándékát, majd hátrafordulva lebiggyesztette ajkait. - Nem vettem neked semmit sem..
- Puszilj meg! - kérte játékosan a másik.
- Tessék? - lepődött meg a kék hajú, de azért megfordult és már készült is az arcra adott puszira.
- Siess már, nem tudok tovább várni! - toporzékolt megjátszottan barátja, majd mikor játszótársa ajka az orcájához ért, újra elmosolyodott. - Köszönöm szépen, tetszett az ajándékod!


- Masato, hé! Masato, kelj már fel! - rázta meg valaki a vállait. Megemelte pilláit és megszemlélte támadója arcát. Hunyorítva felmérte a helyzetet és arcára derült mosoly szökött. - Már azt hittem átalszod a karácsonyt!
- Baj lett volna, Jinguji? - bár már megállapodtak abban, hogy a keresztneveiket hívják egymást ha kettesben maradnak, a kék hajú örökös még mindig szerette húzni szeretője agyát.
- Mondtam már, hogy hívj Rennek.. - suttogta idegesen, majd szerelme mellé helyezkedett egy meglehetősen nagy csomaggal.
- Csak nem az én ajándékom csücsül az öledben, Ren? - kérdezte játékosan és egy szempillantás alatt megkaparintotta a dobozt. - Egy újabb fehér plüssmackó. Már-már évenkénti szokásoddá vált ezzel készülni?
- Szóval észrevetted.
- Mond csak, milyen buta embernek nézel te engem? - elfordította a fejét és magához ölelte ajándékát. - Oh, azonban mielőtt végleg megsértődök rád, oda is adom az én ajándékom – felállt szeretője elé és egy puszit nyomott az arcára.
- Nem vagyunk már gyerekek Masato – vigyorodott el az ajándékozott. - Tudod hová szoktam kérni ilyenkor a puszim.
- Az csóknak minősülne te lüke – nevetett jóízűen társa. - Csak ez alkalommal kivételt teszek – hajolt hozzá közelebb és egy forró csókot lehelt szerelme szájára.
- Tavaly is ezt mondtad – majd visszahúzta őt még egy csókra.

 
 
 

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).