Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Macskává vált rivális
Korhatár: 16+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: Nixi
Feltöltve: 2014. 05. 14. 20:17:21
Megtekintve: 1526 db
Kritikák: 2 db
 

Egy év leforgása alatt tizenhárom országot jártak be; hét idol, hét tehetséges ifjú, hét társ és egy ráadás zeneszerző. Minden a lábuk előtt hever: pénz, rajongók, fellépések, albumok - mégis.. valami hiányzik mindannyiuk életéből.
Szerelem: a tiltott alma az édenben, sosem kaparinthatják meg. Mégis, minden dalban, minden rezdülésben, minden hangjegyben megbújik a lamúr vágya. Kijátszhatatlannak tűnik a rendszer, az ügyeletes antilove kapitányság minden arcra adott puszit feljegyez, minden flörtölésbe torkolló beszélgetést bejegyez. Azonban, van akiknek sikerült átverni a szenvedély diktátorát és romantikus kapcsolatban élik mindennapjaikat.


Jinguji Ren barnás-szőke haja, mint eddig minden reggel, ma is szénakazalszerűen van elrendezve. Fáradtan nyújtózkodik ki, vigyázva a mellette még békésen alvó társára, aki, mint egy macska, összegömbölyödve öleli magához a párnáját. Talán túl kemény voltam vele az este? Kuncogva simítja meg „szeretője” arcát, majd mikor annak szempillája felverődni készülne, kipattan az ágyból és elrohan a fürdőszobába. Bár már egy ideje együtt töltik az estéket, mégsem nevezik szoros bizalmi kapcsolatukat romantikus értelembe vettnek, szimplán megállapodtak a szexbarátok titulusban, ami azért valljuk be a szemérmesebb egyednek nem ment könnyen, de ugyebár a Jinguji vér és annak lázongó forrósága mindenkit rávesz, tulajdonképpen: mindenre.

Hijirikawa Masato mindig is megalázkodó egyéniség volt, hideg és nyugodt személyiséggel. Azonban mikor apja cégének rivális fia, aki a bandatársa, aki az S osztályban tengeti a napja nagy részét, aki – bár gyerekkorukban meglehetősen jó kapcsolatban voltak – az örök riválisa, ráadásul akivel még a szobáját is meg kell osztani, rákérdezett nála, hogy mi lenne ha esténként egy kiadós dugásban részesítené.. elfogyott a türelme. Vaktában rohant ki a szobából és megesküdött, hogy ezért a kijelentésért és minden múltban történtért bosszút áll egyszer s mindenkorra.

Most mégis a szőke herceg alatt nyög éjjelente, egy ágyon osztozva vele, millió lány álmát éli meg nap, mint nap. Üres tekintettel néz körbe a szobában, óvatosan ül fel a takaróhalomra, elrendezi kócos haját és fülel. A zuhany összetéveszthetetlen hangját hallja meg először, majd a kintről jövő mozgolódások neszeit. Mint minden átlagosnak mondható napon, ma is szokásosan kinyújtóztatja tagjait – mi mást is tehetne míg a zuhanyra vár? - és levánszorog a helyéről, hogy egy kis tornát végezzen a szoba közepén. Már egy hónapja annak, hogy Ranmaru Kurosaki a „trénerük” kiköltözött a szobájukból valami érthetetlen ok folytán, meghagyva számukra az édeskettes lehetőségét. Igazából a buzulási undor az ami taszította, mégsem köpte be a párost a love terroristáknál. Masato, miután végzett reggeli gyakorlataival, kényelmesen elhelyezkedik az ágyán – ami őrzi a személyes privilégiumát – nem mellesleg ezen a szent helyen még a szex fogalmát sem ismeri a lepedő; türelmesen vár a sorára. Ilyenkor már rendszerint végezni szokott áldásos fürdési szokásaival a herceg bár nála sosem lehet tudni. Ren minden alkalmat megragad arra, hogy csábító arcát, pajkos tekintetét még jobban felfokozza, egészen addig a pontig amíg a folyosón ácsorgó lányok a sírból kimászva is epekedjenek utána. Szinte már beteges élvezettel lendül bele a cicomászkodásban, mintha valami görög istenné akarná formálni arccsontjait.
Miután elhal a víz hangja, a megtestesült Adonisz egy szál törülközőben libben ki és egyenest a szoba közepére érve jól megnézni magának az addig sikeresen felfrissült társát. Masato az ilyen pillanatokban érzi úgy, hogy egy rendezett könyvtár minden egyes vaskos kötetét rádobálná miközben a haját szálanként kitépné - őrülten fotózná és kitenné mindenféle mocskos perverz oldalra. Azonban ezt megvalósítani már nem merné – ha mégis, akkor is túl abszurd lenne és nem illene a Hijirikawa cég örököséhez.

- Mi tartott ennyi ideig, Jinguji? - jelen esetben a kérdés gúnnyal vegyülten hangozna, most viszont csak csöndesen cseng a szobában. Társa meglepetten pislog rá, majd félmosolyra húzza ajkát és ledobja magáról egyszem törülközőjét. - Ez most komolyan kellett? Reménytelen vagy – a kék hajú már hajolna is le a szerencsétlen szövött darabért de a mozdulat közepén megáll és eldől az ágyon. Lehunyja szemeit és próbálja kiverni fejéből a fájdalom érzetét ami erősen nyilall az ülepe felől.
- Oh – sóhajt szobatársa és leül mellé az ágyra, immár nadrágban. - Túl kemény voltam az este?
- Miért kérdezel olyat, amire már amúgy is tudod a választ? - ingerülten fordul oldalra, leveszi éjjeliszekrényéről az óráját és megnézi az időt. - Ha nem haladunk el fogunk késni.
- Ilyen állapotban akarsz bemenni órára? - hitetlenkedik Ren. Ez megvan őrülve, inkább pihennie kéne ma. Való igaz én fárasztottam le teljesen, de stresszes időszakom van és csak a szex-el tudok egy kis békét lelni.
- Van más választásom? - erőlködve felül és körülnéz a szobában. - Hová tetted a fájdalomcsillapítókat? Még le kéne tusolnom is.. Jinguji, megkeresnéd addig a piruláimat, kérlek? - alázatos hang, a jól betanult szerep. Meg sem várja a választ már el is indul a fürdőszobába.
A szőke hercegek sem éppen az eszükről híresek, ők mindig is a csábos mosolyukkal és vonzó testükkel hódítottak, sosem használtak matematikát ahhoz, hogy megmentsék a bajba jutott királylányokat. Hiszen minek is villogtatnák nem létező tudásukat, ha tudják helyette villogtatni hófehér, tökéletes fogsorukat? Ren sem tartozott a fizikus királyfik közé, viszont kalandvágyó volt így könnyűszerrel nekifogott a gyógyszerek megkeresésére szervezett kutatóexpedícióba. A zuhany hangja közben kezdett vészesen elhalkulni, Hogy az istenverte gyászba tud ilyen gyorsan megtusolni?!, de a bogyókat még mindig nem találta.
- Jinguji! - kiáltott ki egy ismerős hang a fürdőből. - Már nem kell keresgélned, megtaláltam a fájdalomcsillapítókat.
- Amúgy sem kerestem őket – morogta vissza csöppet sértetten, majd magához húzott egy véletlenszerűen előhalászott pólót és az ajtóhoz lépett. - Lelépek reggelizni, ne maradj soká – már lépett is ki a folyosóra egyenest az ebédlő felé véve az irányt. Már nem hallotta szobatársa idegesen csengő hangját és üzenetét miszerint nem fog reggelizni.

***


A mai nap is unalmasan telt el a két idol számára. Ren, ahogy már a jónép megszokhatta, épp egy csoport lányt próbált magába bolondítani, mondanom sem kell, nagy sikerrel. Mindeközben Masato egy fa árnyékában vergődve próbálta legyőzni hasfájását és kényszerét miszerint egy cápával kéne megetetni mindenki imádott hercegét. Persze Nanami Haruka jelenléte még a gyilkos vágyakat is kiöli az ember fiából, nemcsak a beszédkészséget. Kedvesen mosolyog és felderül az ég, csillogó tekintetében ott lapul a kíváncsiság és az öröm, hogy ismét itt lehet a barátaival, ismét az iskola padját koptathatja egy nagyszerű turné után. Most viszont a tündéri teremtés sem tudja kizökkentei a kék hajút terve megvalósításában. 

***

Este, amint betér a szobába, a herceg már az ágyon találja Masatot. Apja riválisának fia épp egy könyvbe temetkezve próbál nem figyelni az imént felbukkant személyre, akit ez a magatartás meglehetősen sért. Hangtalanul odaoson a fiú mellé és átkarolva leül mellé.
- Tedd le ezt a szart és vetkőzz! - parancsoló hangja hallatán Masato felhorkant és összecsukva a könyvet fejed üti a mellette terpeszkedőt. - Hé! - kiált fel a szőkeség és lefogja támadója karjait. - Nem vagy abban a helyzetben, hogy engem ütlegelj, világos?! - ordít rá.
- Ma nem hagyom magam megdugni, hiába fenyegetőzöl!
- Miért is ne hagynád? - nevet fel idegesen Jinguji. - Eddig is hagytad magad, most miért lenne másképp?
- Undorom tőled! Ennyi az egész – higgadtságot színlel, de hangja megremeg. - Nincs kedvem alávetett szexrabszolgaként élni az uralmad alatt. Hagyj végre békén és keress magadnak egy lányt akit ágyba vihetsz.
- Ha nem vetted volna eddig észre, Hijirikawa – szinte már arcába köpi a szavakat – kiegyeztünk abban, hogy „szexbarátok” vagyunk. Vagy talán tévednék? Ezenkívül ne hidd azt, hogy olyan jó tested van. Ha tehetném, inkább aranyos lányokat dugnék minden este, azonban sajnálatos módon az iskolai szabályzat tiltja a szerelmi viszonyt!
- Nem kell kioktatnod a szabályzatról, tudom magamtól is, hogy mi tiltott és mi megengedett, Jinguji! - morran mérgesen az alatta lévő. - Viszont ha már a szex-ről van szó, miért nem kérsz fel egy-két lányt, hogy éjszaka jöjjenek és elégítsenek ki? Amúgy is, nem rémlik, hogy valaha egy szóval is mondtam volna, hogy beleegyezek egy csak szexen alapuló korcs kapcsolatba!
- Mégis hagytad, hogy a magamévá tegyelek! - üvölt fel idegesen. Masato megremeg alatta és lehunyva szemeit mély levegőt vesz.
- Szerinted tényleg ilyen ember vagyok? - kérdezi halkan és felnéz támadójára. - Szerinted tényleg belemennék szexbarátságba, vagy minek nevezzük ezt a bonyolult akármit?
- Hát.. nem.. vagyis.. nem hinném.. - gondolkozik el Jinguji lassan, majd felteszi a számára legégetőbb kérdést. - Akkor velem miért csináltad mindezt? Ha már az elején megmondtad volna, hogy keressek valaki mást, hogy nem vagy vevő erre, hogy nem vagy ilyen romlott (?) személy akkor nem rángattalak volna bele!
- Utállak – Masato hangja nyugodtan csengett, még egy mosoly is bujkált ajkán. - Utállak, de mégis belementem. Szerinted miért?
- Mert utálsz? - Rennek a felfogása sem volt épp kétforintos, de viszonylag hamar megtalálta, hogy mire is akart kilyukadni társa, mert egy szenvedélyes csókot nyomott annak szájára. - Képzeld Hijirikawa, én is utállak! - vigyorodott el majd teljes testével ráfeküdt az alatta lévőre, aki ennek következtében elégedetten morrant. - Csak nem dorombolsz? - nevetett fülébe örök riválisa és beletúrt a kék hajkoronába.
- Ha rólad van szó Jinguji, még dorombolni is megtanulok.
- Remek, akkor nem csak egy szeretőm lesz, hanem egy macskám is!

 



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).