Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Akaraterő (fordítás) - Hatodik fejezet
Korhatár: 18+
Műfaj: Kaland
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Andro
Feltöltve: 2014. 02. 11. 15:09:54
Megtekintve: 414 db
Kritikák: 0 db
Will még mindig megkötözve lapult a barlang falának, miközben azon dolgozott, hogy egy éles kővel, amely a kezében volt, elvágja a csuklóit tartó köteleket. Nem jutott messzire, az ujjai sebesek és véresek voltak, a sav által égetett sebek pedig iszonyatos fájdalmat okoztak neki; de kényszerítette magát arra, hogy tovább próbálkozzon. Nem tudott megbékülni a jelenlegi helyzetével; Robin úgysem fog jönni, ő pedig ki fog kerülni ebből a mocskos helyzetből. Addig vagdosta a köteleket, míg az ujjai elzsibbadtak, ám a kötelek csak nem lazultak; végül Crawford alaktalan árnyéka jelent meg a barlang bejáratánál, mire Will, mintegy végső védekezésként azonnal felemelte a fejét.
      Szóval mégis visszakúsztál – mondta Will.
A fiú hangja fura volt; torz és rekedt a félelemtől és fájdalomtól. De legalább nem remegett. Crawford vidáman felkuncogott.
      Tudod, bármikor megkorbácsolhatlak az arcátlanságodért, ahogy minden jó gazda tenné – mondta Crawford, majd leguggolt Will mellé. – Az hogy tetszene?
      Aztán csak keményen! – közölte Will olyan nyeglén, ahogy csak tőle telt. – Talán együtt öregszünk meg, mialatt arra várunk, hogy Robin megérkezzen; nem is lenne olyan kényelmetlen.
      Még mindig úgy hiszed, hogy a bátyád nem fog eljönni… - mondta Crawford, és Will egy nagy
darab, sárga köpetfélét vett észre a férfi duzzadt ajkai között. – Nem számít, mit gondolsz. Most… - Crawford majdhogynem tudományosan vizslatta Willt. – Mi is következzen? Mi lenne, ha újra elővennénk régi barátunk, mit szólsz… - Crawford a háta mögül elővett egy tárgyat, amelyet Will azonnal felismert; a kés volt az, és láttára a vállán levő sebében mintha újult erővel lángolt volna fel a fájdalom.
Crawford közelebb hajolt, rákacsintott fiatal foglyára, a penge csillogott a félhomályban, ahogy a férfi egyre közelebb emelte azt Will arcához. A fiú nem mert mozdulni, szinte hipnotizálta a penge árnyának emléke.
      Úgy hiszem, a bátyádat ez érdekelni fogja. – Crawford erősen belevágott Will arcába, majd egy vékony csíkot vágott rajta, a fiú pedig érezte, ahogy a vér végigfolyik az állán. Kényszerítette magát, hogy nyugton maradjon, elvégre ez nem volt nagy seb, csak éppen fájt. – Vagy ez! – Crawford ezúttal egy mélyebb és durvább vágást ejtett a fiú oldalán, amely ugyan nem ért létfontosságú szervet, de nagy vérveszteséget okozott.
Will egész testében megfeszült a fájdalomra, a légzése szaporává vált, mialatt az ellen küzdött, hogy fel ne sikítson. Nem adhatta meg ennek a szörnyetegnek azt az elégtételt, hogy tudja, kezdi elveszíteni az öntudatát. Crawford nagy érdeklődéssel figyelte a fiút, a kést, amelyről a vér cseppenként cseppent alá, majd felemelte a pengét a fiú arca elé.
      Csökönyös egy kölyök vagy, mi? – tűnődött Crawford. – Szeretem, ha harciasak, és gondolom, tudod, hogy értem.
Will majdhogynem kétségbeesetten vette semmibe a férfit, miközben érzéketlenül nézett el a válla felett, a félelem azonban elemi erővel pulzált benne. A fájdalom majdnem elviselhetetlen volt. Crawford kinyúlt, megragadta Will arcát, maga felé fordította, majd olyan közel hajolt a fiúhoz, hogy az orruk majdnem összeért.
      Ettől már félsz? – lehelte Crawford. – Csak hogy emlékeztesselek, rengeteg időnk van… - Elengedte Willt, majd olyan erővel lökte a falnak, hogy a fiú arca a sziklának csapódott és ő pár pillanatig csillagokat látott.
Crawford kacsintott, majd újra elővette a kést. Ezúttal Will azt érezte, hogy a férfi a felső lábszárába vágott bele, át a húson, az izmokon, az inakon, és ezúttal nem tudta visszafogni magát, hogy ne sikítson a fájdalomtól, előregörnyedt, hogy próbálja védeni magát, miközben rángatta a köteleket és a könnyek elhomályosították a látását. Crawford mosolygott, megforgatta a kést a fiú lábában, mire Will újra felüvöltött, miközben képtelen volt elhinni, hogy még nem halott, még nincs a Pokolban és létezhet ilyen mértékű fájdalom a világon.
Végül Crawford fájdalmasan lassan húzta ki a pengét a sebből, miközben szemeiben szadista élvezet látszott, mosolya minden egyes rövid, dühös kiáltásnál, minden egyes ziláló lélegzésnél, amelyet a játéka hozott ki foglyából egyre szélesebbé vált. Will szemei szorosan csukva voltak, teste rázkódott a kötelei között; alig kapott levegőt, ráadásul szédült is. Vér áztatta a ruháját, és a sziklát is, amelyhez hozzá volt kötözve; amikor pedig Crawford végre kihúzta a kést, Will teste petyhüdten dőlt előre, szeme előtt fekete karikák táncoltak, erőlködött, hogy ne ájuljon el, azért harcolt, hogy kimerült tüdeje megteljen levegővel. A lába lángolt; szinte biztos volt benne, hogy Crawford a bőrt is lenyúzta róla, semmi sem fájhat így, nem lehetséges…
És alig néhány méterre a barlang bejáratától guggolva, Robin hallotta öccse elfojtott kiáltását, a szíve Willel együtt fájt, mialatt keze szorosan szorította az íját, majd óvatosan közelebb araszolt a sáros talajon. Will sikítása a férfi velejéig hatolt, ez az abszolút kontrollálhatatlan gyötrelem volt, amely attól származott, akivel Robin jobban törődött, mint bárki mással a világon; és ez az egész az ő hibája volt.
~*~
Robin már azon a ponton volt, hogy a veszély ellenére felugrik és beront a barlangba; az öccse üvöltése és sírása mélyen érintette, és igen csábító volt az a gondolat, hogy ezt egyetlen nyíllal megállíthatná. Tűkön ülve guggolt a bokrok között, arra kényszerítve magát, hogy maradjon csendben, majd mikor éppen felállt volna, megpillantott egy magas, alaktalan figurát, aki kicammogott a barlangból, majd elindult az erdő felé. Robin várt egy percet, majd, mikor már biztos volt benne, hogy az alak elment, felegyenesedett, és hangtalanul, kétségbeesetten rohant be a barlangba.
Amikor belépett, először csak sötétséget látott, sziklafalak durva kanyarulatát, majd, amikor már a szeme hozzászokott a sötéthez, megpillantotta a csavart alagutat, aztán még egyszer visszanézett a fényben fürdő erdőre, majd berohant az árnyékba. Nem tartott sokáig, mire rábukkant Crawford búvóhelyére; megpillantotta a félig megevett állatot, a számtalan fegyvert, szerszámot, és csontot, amelyek keresztül-kasul hevertek a földön, míg végül meglátta a falhoz kötözött, összeroskadt alakot. Már a barlang másik felében is termett, térdre rogyott a sovány, összetört alak előtt, íja a földön koppant, kinyúlt, és két keze közé fogta öccse összekuszált hajjal borított, véres, sebes arcát.
      Will! Ó, Istenem, Will, hallasz engem?
Will felnyitotta a szemét, majd félelmében ösztönösen összehúzódott.
      Ne, ne, én vagyok az! – suttogta Robin, próbálva megnyugtatni a testvérét. – Én vagyok az, Will. Kiviszlek innen.
      Robin? – krákogta Will, a hangja rekedt és megtört volt a sikítástól. – Robin, ő téged akar… ez csapda… el kell tűnnöd innen…
Robin nem hallgatott rá, minden figyelmét öccse borzalmas sérülései kötötték le. Egy friss, egyenetlen seb a lábán, amelyből még mindig vér szivárgott a földre; és elnézve Will nyirkosan sápadt arcát, és gyengeségét, nyilvánvaló volt, hogy a fiú máris túl sok vért vesztett; voltak más vágások, alig valamivel súlyosabbak, amelyek a mellkasát és a vállát borították, azon kívül ott voltak azok a fura, megmagyarázhatatlan, fehér égésnyomok, valamint egy vágás Will arcán.
      Mi a fészkes fenét művelt veled?! – suttogta dühösen Robin, miközben próbálta megfékezni az érzéseit, mert azok majdnem kontrollálatlanul tomboltak benne.
Robin újra előre nyúlt, végigsimított Will homlokán, és ledermedt arra, hogy a fiú teste milyen forró. Az öccse megsérült, beteg volt, és ha Robin nem tudja nagyon sürgősen kivinni innen, nem fogja kibírni az utat vissza a táborba.
      Robin – suttogta Will sürgető hangon, miközben azzal küzdött, hogy fel tudjon ülni, mert a világ forgott körülötte. – Robin, ő bosszút akar állni rajtad, te kellesz neki, azonnal el kell menned innen! – Szédült, hányingere volt, és a fájdalom miatt alig tudott fókuszálni, de a szíve irracionálisan ujjongott; tudta, hogy Robinnak nem szabadna itt lennie, hogy a fivére egyenesen besétált Crawford csapdájába, és ez mindkettőjüknek csak borzalmas kínokat és halált fog jelenteni… mindezt tudta. De nem tudott tenni ellene, hogy ne örüljön annak, hogy a bátyja végül mégis eljött érte.
      Miért akar bosszút állni? – kérdezte meglepetten Robin. – Nem ismerem őt, nem igaz?
      Azt mondta, levágtad a kezét, vagy valami ilyesmi, nézd, menned kell!
      Nem hagylak itt egyedül, Will… - Robin előhúzta a kését, és elkezdte elvágni a Will kezét fogva tartó köteleket. – Gondolod, hogy fel tudsz állni?
      Azt hiszem…
Will nem is látta, mi történik. Csak azt látta, hogy az árnyék, amely eltakarja a fényt, ismerősen bűzlik. Hallotta, hogy Robin a nevét kiáltja, majd sötétség borult rá.

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).