Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Csak egy tánc - Robin Hood, a tolvajok fejedelme novella
Korhatár: -
Műfaj: Vígjáték
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Andro
Feltöltve: 2014. 01. 17. 09:09:12
Megtekintve: 733 db
Kritikák: 0 db
Will már azóta a pillanat óta figyelte Lady Mariant és Robin of Locksleyt, mióta a hölgy a táborba érkezett. Fogalma sem volt arról, hogy egy olyan gyönyörű, kedves személy, mint a Milady, mit láthat abban a pökhendi, fennhéjázó, gazdag ficsúrban. Egyszerűen nem fért a fejébe, de elhatározta, hogy elcsaklizza a hölgyet, hacsak rövid időre is Locksley orra elől.
Erre azonban egészen estig nem sok esély kínálkozott, lévén Locksley nem engedte el a gyönyörű hölgyet a közeléből. Egész nap együtt voltak, csevegtek, nevetgéltek, este együtt ültek távol a többiektől. Will Scarlettet fűtötte a méreg, amiért az az ember, aki tönkretette az ő életét, most vidáman fecserészik egy olyan nővel, akit meg sem érdemel. Mit fecseg, egyenesen udvarol neki, Lady Marian pedig issza minden szavát. Will fortyogott magában, de már kész volt a terve, ami reményei szerint majd bosszúságot okoz a ficsúrnak. A fiú minden alkalmat megragadott, hogy keresztbe tegyen Robin Hoodnak, hogy borsot törjön az orra alá és ellenkezzen vele. Ez az este pedig remek alkalomnak ígérkezett egy újabb kis bosszúhadjárathoz. Hiszen a táborban mulatság folyt, és lehetetlenség lett volna, ha a Lady nem kap kapva az alkalmon, hogy ő is táncolhasson.
~*~
Willnek sokáig kellett várnia, főleg azért, mert pont aznap este indult be Fannynál a szülés. Az asszony, akit Will anyjaként szeretett, immáron nyolcadik saját gyermekét hozta a világra Marian, Locksley és a mór, Azeem segítségével. Will csak annyit tudott, hogy a mór harcos valami olyan dolgot tett, amit itt Angliában még nem láttak, de Fanny kisfia épségben megúszta. Will hatalmas megkönnyebbülést érzett, és egy pár percre még a Locksley iránti indulatai is csillapodtak, hiszen a férfi végig ott volt az asszony mellett, hogy bátorítsa. A fiú, ha nem is akarta még önmagának sem beismerni, de ez egyszer örült, hogy a ficsúr a közelben volt és végre a rabláson és gyilkoláson kívül valami más, hasznosabb munkát is végzett. De ettől még nem kedvelte őt jobban, hiszen Locksley nem volt jó ember.
A mulatság hamarosan folytatódott, John mindenkinek megmutatta újszülött kisfiát, Will pedig elvonult, hogy előkészítse a terepet. Egy szál vadvirágot szedett, majd Lady Marian közelébe húzódott. A Lady nagyon jól érezte magát, és Locksley nem volt a közelben. A lehető legjobb helyzet volt Will Scarlett számára. Egy csapat táborbeli táncolt el mellettük kézen fogva.
      Hahó, asszonyom, úrnőm! – hallotta meg Will Sarah, Lady Marian testes komornájának hangját.
      Sarah! – nevetett a Lady, Will pedig elszánta magát a cselekvésre.
      Szabad egy táncra? – fordult oda Will a Ladyhez, és odanyújtotta neki a virágot. Próbált igazi úriembernek látszani, és az igazat megvallva, szívesen táncolt volna a gyönyörű, nemesi származású hölggyel.
      Oh! – mosolyodott el Lady Marian, elvéve a virágot. – Nos, miért is ne… öhm…
      Will Scarlett, szolgálatodra, Lady Marian – hajolt meg udvariasan Will, majd a kezét nyújtotta a Ladynek. – Menjünk, úrnőm!
Lady Marian nevetve hagyta, hogy Will vezesse, és mikor a fiú oldalra nézett, látta, hogy Robin of Locksley meglepett képpel, elkerekedett szemekkel nézi kettejüket, ahogy forognak, pörögnek, táncolnak a zene ritmusára. Will elégedetten vigyorgott a férfira, miközben pontosan tisztában volt vele, hogy ennek még megissza a levét, ha nem ma, akkor holnap, vagy azután. De most boldog volt.
A tánc végén, mikor már mindketten fáradtak voltak, megálltak, és Will elengedte a Ladyt. Megvolt már az ő bosszúja, és látta, amint Locksley közeledik feléjük.
      Remek táncos vagy, Will Scarlett – mosolyodott el Lady Marian, mikor elengedték egymás kezét.
      És jól ért hozzá, hogyan lopja el azt, ami a másé – hallatszott Robin Hood hangja, ahogy odaért hozzájuk. A hangján hallatszott, hogy bosszantja az előbbi kis incidens.
      Mi az, talán féltékeny vagy, Locksley? – vigyorodott el pimaszul Will, majd Marianhoz fordul. – Öröm volt veled táncolni, úrnőm – bókolt mosolyogva, majd megfogta a Lady kezét, és apró csókot lehelt rá. – Azt hiszem, én most megyek.
Még egy utolsó pillantást vetett Robinra, és mikor a tekintetük találkozott, Will jól tudta, hogy a férfi mérges. Tudta, hogy lakolni fog azért, mert elvitte előle a Ladyt, de ez ebben a pillanatban a fiút a legkevésbé sem érdekelte. Újra sikerült borsot törnie a ficsúr orra alá, és ez volt minden, ami lényeges volt. Will biccentett Robinnak, majd fütyörészve elindult a fák közé. Számára a mulatságnak már nem volt értelme.
 
 
Vége


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).