Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

KOPP!
Korhatár: 12+
Műfaj: Thriller
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Akahige
Feltöltve: 2013. 12. 28. 13:27:56
Megtekintve: 626 db
Kritikák: 0 db

KOPP!

A szőke lány a sötét erdőben sétált. Minden fa egyformának nézett ki, és sehol egyetlen bokor vagy fűszál. A fák szürkék és magasak voltak, s bár lombjuk blokkolta a holdfényt, mintha nem is lett volna bennük élet.

KOPP!

A lány körülnézett, de nem látott semmit és senkit. Egy teremtett lelket sem, amerre a szem ellátott. Mégis úgy érezte, nincs egyedül, ami kezdett nagyon nyugtalanító lenni.

KOPP!

A lány megszaporázta lépteit, hogy minél előbb odaérjen, ahová oda kell érnie. Egy perccel sem akarózott a kelleténél tovább maradnia ebben a kihalt sötét, csendes erdőben, ahol még a légy zümmögését sem hallan, csak időről időre egyetlen koppanást…

KOPP!

Csak ment, ment, ment, de az erdő csak nem akart véget érni, még egy tisztás sem volt sehol. Kezdte azt érezni, bármeddig megy, az erdő soha nem fog elfogyni. Pánikba esett, és rohanni kezdett, de semmi nem változott.

KOPP!

Ekkor nagyot dobbant a szíve: végre meglátott valakit. Az egyik fához simult, és őt bámulta nem látszott belőle semmi. Túl sötét volt. Egy darabig egymást bámulták, aztán az a valami felemelte a kezét a fa mellől, és ökölbe szorította, majd a fa törzsére koppintott.

KOPP!

A lány egy pár lépéssel közelebb merészkedett. A lény nem akarta megmutatni magát, de nem is távolodott. A fák lomjait fújni kezdte a szél. Ebből semmi sem érződött itt lenn, csak a kísérteties sziszegés és huhogás. A lény megint a fára koppintott.

KOPP!

A szél hatására megnyíltak a lombok egy pillanatra, és a fény a teremtmény arcára szűrődött: szürkészöld bőr, nagy, fekete szemek, fehér, pengeéles fogak. A lény felemelte kezét, és ismét koppintott.

KOPP!

A lány halálra rémült, és rohanni kezdett, olyan gyorsan, ahogy még sosem. Egy idő után megállt, és kifújta magát. Reménykedett, fohászkodott, hogy lerázza az élőlényt. Körbekémlelt, de nem látott semmit és senkit. Eltöprengett, vajon ennek örüljön-e mikor egy hangtól összeszorult a torka:

KOPP!

Feje szép lassan jobbra fordult, és egy fa mellett látott valamit. A sötétségben szinte semmi sem látszott, csak a fekete szemek csillogása.

KOPP!

Egy pillanat műve volt az egész. Az egyik pillanatban még a szemek csillogását látta a távolból, a következőben a fogak fehérjét közvetlen közelről.

Hideg izzadtságban felült az ágyában, és körbekémlelt a szobában. Szép szobája volt, mindennel, amit egy lány kívánhat. Nagy szekrények, a falon anime-, pop énekesnő- és csábító férfi poszterek, még az ágya fölött is baldachin volt. Nagyot sóhajtott, hogy kiverje az álom részleteit a fejéből.

KOPP!

Összerezzent a zajtól. Szétnézett a szobjájában, majd megkönnyebbülten kifújta a levegőt.

KOPP!

Az ablak a szélben nekiütődött a mellette lévő szekrénynek. Kisvártatva megint beljebb csukta a huzat, majd ismét nekiütődött a szekrénynek.

KOPP!

A lány fölkelt, az ablakhoz sétált és becsukta, majd ott állt egy darabig, élvezte az éjszaka nyugalmát, sötétjét, és csöndjét…

KOPP!

Ismét összerezzent, ez ugyanis a háta mögül jött. Nem tudta, mi az, ugyanis a huzat már nem jöhetett be. Az ajtó felől hallatszott a hang.

KOPP!

Ez már a háta mögül érkezett. Lassan megfordult, és megpillantotta a fekete szemeket, és fehér fogakat. Rövid sikoly hallatszott, aztán néma csend.

Kopp- kopp-kopp!

A középkorú asszony a kopogásra felkelt férje mellől, és szemét dörzsölve kinyitotta az ajtót. Egy hegyes fogú fekete szemű szörny nézett vissza rá. Felsikoltott, mire férje is ott termett.

- Nem tudjátok, ezzel mit csináljak? – Kérdezte a lányuk, aki egy fura lény hulláját tartotta.



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).