Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Mindig
Korhatár: -
Műfaj: Szerelem
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2013. 11. 06. 21:22:13
Megtekintve: 668 db
Kritikák: 0 db
 Nagyon hosszú ez a reggel, amit újfent kettesben vagyok kénytelen eltölteni Otival. Keserűen sóhajtva nyúlok a cigis dobozért. Fájdalmasan csendes ma. Érdekes. Úgy két órája - mióta berúgta az ajtómat végtelen dühében - némán vesztegel a nappalimban. Én ugyan megpróbáltam visszarakni az ajtót, de a zár kiszakadt belőle.  
 - Kicsit azért fel vagyok háborodva. Igazán adhatnál némi magyarázatot. - mondom ajkaim közt egy szál cigarettával, s aztán az öngyújtóból felpattanó s élénken táncikáló lángocskával simítom, hogy felparázsolva kezdjen szúrósan füstölögni. Persze válasz nem kaptam. Nem, mintha lelki törést okozna.  
 - Nos, érezd otthon magad a továbbiakban. - Én mindenesetre befészkelem magam az ágyba és kezeimbe veszem a Felhőatlasz egy régi, elnyűtt kötetét. Szemmel falom az apró betűs, hosszú sorokat, s csak hamuzni szakítom meg a történet szálát. A falióra kattogása végtelenné nyújtja a pillanatokat, ahogy igyekeznek egymás után, szép sorban. Aztán Oti felkecmereg, hallom, hogy nyikorog a bőrdzsekije. A cipőjét minden bizonnyal már levette, mert most behuppan az ágyba mellém. Szerencsétlennek eléggé fájhatott, mert nem preferálom a puha fekhelyet. De persze nem mond semmit, csak önkiszolgáló módon gyújt rá ő is egy méregrúdra. Csak oldalvást pillantok rá, ahogy lassan fújja ki az első slukkot néma ajkai közül. Ejj Oti. Mi lehet a baj? Jobban teszem, ha nem kérdezem meg. Abból sosem sül ki semmi jó. Visszatérek a könyvhöz és a hajónaplóhoz. Imádom ezt a stílust. Aztán vagy ötven oldallal később, mikor már az ablak alatt elténfergő részeg fiatalok száma is a nullához közeli, és az éjszakát felváltja a narancssárga, szmog szagú nappal, végül ágypajtásom is elszánja magát. Ideje volt, vagy fél doboz Chesterfield bánja. Füstös szagú leheletét hozza a szoba punnyadt levegője.  
 - Volt már veled, hogy nem akartál levegőt venni? - Uhh. Tudom én, hogy nem szeret kertelni, de azért valami bevezetést vártam volna. Valami kis kerítő szöveget, helyzetfestést, bármit... 
 - Mármint? - Lássuk be, az értetlenkedésem teljesen helyén való! Mégis, micsoda kérdés ez? Elkeseredett sóhajt kapok válaszul és egy végtelenül elveszett szempár szakítja meg a szemkontaktust. Inkább kinéz az ablakon. Mintha az erőt adhatna.... 
 - Nem tudtam levegőt venni, illetve ez így nem igaz. Nem éreztem, hogy kéne: kilélegeztem kicsit mélyebben, mint szoktam, de nem emelkedett a mellkasom; nem kapott el légszomj és kellemetlen érzés sem. - óh. 
 - Hmm. - Nem tudok hirtelen mit mondani neki. Hogy ne kellett volna levegőt vennem? De hiszen ez lehetetlen!  
 - Ilyen nincs, angyalom. - Már illesztem is ajkaim közé az enyhe mentol illatot ontó cigarettát. Ő meg csak rám néz, és komor tekintetében érzem a megfeszült idegek őrülttáncát. Hiába.  
 - Azt hiszem, ez csak azt mutatja, hogy három napja nem alszol. - Beszédem közben áramlik ki tüdőmből szabadon a mérgező füst. - Lehet, hogy csak elérted saját korlátaidat. - Tudom én, hogy milyen érzés egyáltalán? Megbánóan nézek rá és végigsimítok az arcán. Ő is biztosan érzi, hogy baromság, amit mondtam.  
 - Egy őszinte sóhaj, nem több, ami kiszakad belőle, és a falióra makacs melankóliában kattog tovább.  
 - Mit láttál? - Kérdésem hirtelen és logikátlan, még nekem is, nem tagadom. Viszont ezek a fránya megérzések sokszor nagyon is jól működnek, így nem sokat vacilláltam, hogy az intuíciónak ellentmondjak-e a kérdéssel.  
 - He? - Mély, sötét hangjából már elszállt a meglepetés, és csak nyers érzékeltetése maradt annak, hogy eszembe ne jussom gúnyolódni vele és érezzem magam kibaszottul megtisztelve, hogy megosztja velem a kételyeit. És én végtelenül boldog vagyok, hogy mindez történik. 
 - Csak nem olyan nehéz kérdés. Emlékszel, hogy hol voltál és mit néztél azokban a pillanatokban, nem igaz? - A kérdés végére enyhe gúnyt tűzdelek. Nem szép, de hatásos módszer a gyorsabb és tárgyra térőbb válaszok megszerzésében. Egyébként furcsállom, hogy nem én vagyok kiborulva és nem ő ápolgatja korhadó lelkem fájdalmasan lüktető részeit.  
 - A sétálóutcán sétáltam, és erős volt a szél. Emlékszem, egy apró, vörös falevél kuszálódott a hajamba, miközben roszogott a frissen lerakott kövek közti homok a cipőm talpa alatt. Mm. Nem is tudom.  - Mély levegőt veszek és lassan fújom ki. Ennyire nehézkesen nem haladhatunk... Türelmetlen pillantással próbálom sürgetni, de nem néz rám. Kár. 
 - Ó. - És döbbent csend. 
 - Na mi? - Az utolsó előtti szálat szívom, a fenébe. Felparázslik a dohány és kicsit összébb vonom a szemeimet. Aztán bevillan valami. Gyanúsan mérem végig újonnan szegődött dohányzópartnerem, és immár biztos vagyok benne. Oti sosem pirul el, kivéve, ha.... 

 

 - Tudod, volt ott egy lány. - Pontosan. hacsak nem szeret bele valakibe. Első látásra. Valami seggfej szépségbe. Mindig. 

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).