Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Segítő kéz
Korhatár: 12+
Műfaj: Progresszív
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2013. 11. 06. 21:14:38
Megtekintve: 648 db
Kritikák: 0 db
 Oti épp sétált át a fekete éjszakán, valahonnan ment haza, kicsit alkoholtól és dohányfüsttől bűzölögve, félszegen. Összehúzta magát a hidegben, talán didergett is, nyakát behúzta a kőrkabátját pedig próbálta minél melegebbnek képzelni. A vaksötétben mocorgó alak sem zavarta meg, csak kaptatott a kopott bakancsban haza, hogy végre elfekhessen az ágyban. De valaki hirtelen elé lépett. Kés villant a kezében és idegességtől érthetetlenül követelt minden értéket. Persze nem kapott semmit, így hát önmagát heccelve fokozta éktelen dühét, hogy már a fejében dübörgött a vér és izzott az indulattól a teste. Bátorságot keresett, bármi fogódzkodót, hogy támadhasson. De Otihoz képest túl lassú és gyenge volt. Természetesen. A mogorva idegen hirtelen szorítást majd éles fájdalmat érzett a fegyvert tartó kezében, és azonnal el is ejtette azt. Csakhamar belátta, hogy tehetetlen kusza helyzetéből aligha tudna kikászálódni, hacsak fölékerekedő „áldozata” úgy nem akarja. A bőrdzsekis szőkeségnek azonban szemmel láthatóan esze ágában sem volt kilépni bakancsával a fiatal srác hátából. Úgy saccolta az éjjeli lámpák fényében, hogy a kölyök max húsz éves lehetett. Sima arc, ártatlan tekintet, sovány és didergő, kis ember. Hatalmas sajnálat, de még nagyobb szánalom bizsergette meg a lány lelkét. Undorodva lökte a földre vissza a kecmeregni kezdő srácot. Fanyalogva megmarkolta a nyakát hátulról és maga elé rántotta, aztán mégis vicsorogva lökte el, egyenesen a falnak. Miután egymással szemben felálltak komor szemkontaktussal hencegve, Oti jobb kezének mutatóujjával a fiú mellkasába bökött erősen, és dühösen rákiáltott. Szerencsétlen meg a riadtságtól kővé válva állt és várt. Valamire.
 - Ide figyelj, kölyök! – kezdte a hegyi beszédet. Igen határozott volt a hangja. – Én mondom neked, ezzel az első alkalommal be is fejezted a zsebtolvaj karriered, különben kibelezlek, világos? – A remegő kezek és a hebegő ajkak választ nem tudatva kapták tovább a magukét. 
 - Nyilván nehéz most. És úgy gondolod, mi közöm nekem hozzád, mit akarok, és különben is takarodjak a francba, ha már nem ahgyom magam kirabolni. De tudod, engem nem érdekel a véleményed, de fáj, gyakorlatilag éget, te barom, ahogy elcseszed az életed! – Bár Oti is leengedett kezekkel állt és magabiztos vonásokkal az arcán fejtette ki a gondolatait. Úgy tűnt, pontosan kitalálja, mit hihet a másik. Alig egy perces apró szünetet tartott, s be is fejezte a kiselőadást. Aztán végül folytatta útját, mintha mi sem történt volna, szelve a későősz deres hidegét. Végül csak visszanézett a jobb válla mögött a kábulattól még mindig tékozlóra. 
 - Gyere! Majd rendelünk pizzát! – vakkantotta neki hátra, és ment tovább. Persze pár pillanat múlva már két pár lábbeli dobogott a hűvös betonon.
Úgy másfél óra múlva két alakot láttam felbukkanni az utcában, ahol laktam.  Épp ültem pirkadatkor, a felkelő nap vérvörösre festette az eget, vagy mégsem… inkább narancssárga volt. A levegő egy tapodtat sem mozdult, úgy tűnt, igencsak megmakacsolta magát. Kint gubbasztottam az erkélykorláton, lógatva lábam a második emeletről. Tenyeremmel leárnyékoltam a szellő elől az öngyújtómból fellobbanó lángot, hogy felszíthassam a cigarettám végét. Mélyen beszívtam a füstöt és lassan fújtam ki. Nem értettem, mi a frászt keres itt ez a csaj ilyen korán…
Mire felkecmeregtek hozzám, már elővettem három üveg sört a hűtőből és kényelmesen befészkeltem magam a bejárati ajtóra ferdén néző kanapé és két fotel együttesének legkényelmesebb darabjába: a legpuhább párnával bélelt bézs fotelomba. Csak alig fél percet kellett türelmetlenkednem, már nyikordult is a kilincs. Meg sem kellett szólalnom, azonnal nyílt is az ajtó. Egy idegen, kölyökképű fiatal férfi lépett be, aztán Oti. Meghökkentem. 
 - Tudod, ha az emberek a szembeforduló hüvelykujjukat nem fojtogatásra használnák, hanem a segítségért kapálódzó karokat ragadnák meg… sokkal többre menne a világ. – mosolyogta az ismeretlen, és hárman koccintottunk a világra.




© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).