Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Tengerkék (Free! - RinHaru)
Korhatár: 16+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: Miyako-chan
Feltöltve: 2013. 10. 13. 19:55:28
Módosítva: 2013. 10. 13. 21:27:50
Módosította: Miyako-chan
Megtekintve: 1863 db
Kritikák: 0 db

Anime: Free!
Párosítás: Rin x Haruka
Leírás: (Tulajdonképpen semmiről nem szól, csak rám jött az ötperc, és bl hiányom volt. x3 Azaz.. khm.) Haruka, Rin, zene, tánc és vad érzelmek kavalkádja.

A Cascada 
Because The Night című száma (https://www.youtube.com/watch?v=eRdYjoRGGpU) ihlette, ám Britney Gimme More-ja (https://www.youtube.com/watch?v=XB6uB-PaAZI) így utólag jobban illene hozzá, ha gondoljátok, hallgassátok közben. :3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


A tánctér tele volt fiatalokkal, de a vörös srácnak csak egyetlen személyen akadt meg a tekintete. A hollófekete hajú, csinos arcú fiú rá teljesen nem jellemző mozdulatokat tett, amit néhol akár már szemérmetlennek is lehetett volna nevezni. Tincsei a homlokához tapadtak, ahogy egyre jobban belemelegedett a táncba, ezért fejét időnként oldalra vetette, hogy haja ismét szabadon lengjen arca körül. Rin nem bírta róla levenni a szemét, s mintha valami láthatatlan fonál húzná oda, öntudatlanul egyre közelebb araszolt hozzá.
Haruka tengerkék íriszei lassan felkúsztak a hozzá közeledő fiú testén, s keményen belefúrta őket Rin vörös szemeibe, tovább folytatva mozgását a zene ütemére. Egyik kezét végighúzta saját combjától a mellkasáig, eközben is tartva a szemkontaktust. Rin alsó ajkába harapva egy pillanatra lehunyta a szemeit, majd nem bírva türtőztetni magát, előrelendült, testük közt igencsak csekély távolságot hagyva. A hangos zene dübörgése áthatotta minden porcikáját, így ő is szinte egyből táncolni kezdett, kezei pedig Harun simítottak végig. Először a derekán futottak le ujjai, majd áttértek a fekete hátsóbb részeire. Haru nem tiltakozott, sőt egyetértése jeléül orrával megcirógatta Rin állkapcsának vonalán. A vörös erre erősebben megmarkolta őt, mire egy alig hallható sóhaj hagyta el Haru száját. A kezek elhagyták biztos helyüket, hogy az úszózseni dereka köré fonják magukat.
Egy féloldalas mosollyal Rin közelebb hajolt a résnyire nyílt ajkakhoz, de mielőtt még folytatta volna a mozdulatot, feltekintett a vágytól fátyolos szemekre. Elégedetten szemlélte a másik fiút, pár másodpercet hagyva neki, s ezután a köztük lévő távolságot megszüntetve erőteljesen megcsókolta őt. Haru halkan felnyögött, majd kezeit Rin nyaka köré fonta, hogy viszonozza a gesztust. Ujjait a bordó tincsek közé fúrta, miközben még szélesebbre nyitotta a száját, utat engedve az ajkait ostromló nyelvnek. Nem is törődtek az őket körülvevőkkel, vagy azzal, hogy mit gondolhatnak róluk. Az sem érdekelte őket, ha napvilágra kerül szenvedélyes kapcsolatuk, ha Nagisa és Gou nem száll le róluk emiatt, ha Makoto aggódását kell elviselniük, vagy ha Rei ezentúl még inkább zavarba jön a közelükben. Nem érdekelte őket semmi más kettejükön kívül. A levegőhiány percek múlva szétszakította őket, így hát enyhén zihálva meredtek egymásra, de ez sem tartott sokáig, mert Rin a fekete füléhez hajolt, s még mindig kapkodó légvétellel, türelmetlenül suttogott bele.
- Akarod, hogy folytassuk?
Válaszul egy egyértelmű bólintást kapott, s másodpercekkel később már egymás kezét fogva siettek ki a szórakozóhelyről, meg sem állva Haru üres lakásáig.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).