Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Sunako Untitled 2. fejezet
Korhatár: 16+
Műfaj: Akció
Kategória: Yuri
Feltöltő: Nakamura_Sheeny
Feltöltve: 2013. 08. 24. 21:24:50
Megtekintve: 626 db
Kritikák: 0 db
 Sziasztok!

Ez a pillanat is eljött, feltöltöttem a második fejezetet. Ha tetszik, dobjatok egy kritikát, előre is köszönetem érte. Most pedig jó olvasást ^^

2. fejezet

Az első név, aki felmerülhet, az Ryan Gilmore lehet. 32 éves jelenleg, többféle túraautó szériát is megjárt, többek között a DTM-et, ahol futamgyőzelmet ugyan nem, de számtalan dobogót sikerült összeszednie.

Élettörténete elég zűrös, pedig a családi háttere nem ezt indokolná, békésen élt szüleivel. A világgal azonban nem. Apjától örökölt temperamentumából kifolyólag akkor is bajba került, amikor ő nem igazán akart. Persze ez ritkán fordul elő nála, és nem egy kocsmai verekedés köthető az ő nevéhez. Ennek ellenére nagyon mély érzésű ember, aki ha barátként tekint rád, meghalni is képes érted. Lobbanékony természete miatt azonban később egy versenye is ráment, ugyanis megverte az egyik versenyző társát, mert tudva tudta, hogy az szándékosan ütötte ki egyik futamról. Tette miatt eltiltották az autóversenyzéstől. Jelenleg félig-meddig legális és illegális roncs derbiken vesz részt, ahol már két-három futam alatt rászolgált „A kaszás” becenévre, és számtalan sikert könyvelhet el magáénak. Szereti a sportot, a foci mellett a jégkorongot követi nyomon. Előbbiben a Barcelona, utóbbiban pedig a Colorado a kedvenc csapata. Gyengéje az izomautók. Imádja a hangjukat, minden álma pedig egy ZR1-es Corvette. Vezetési stílusa homlokegyenest ellenkezik Sunako vérprofi és higgadt vezetési stílusával. Forró fejű, erőből vezet, de megelőzni nem a legegyszerűbb feladatok egyike őt. A nyomást pedig nehezen bírja elviselni, akkor meg szinte összeroppan, ha valaki olyan kerül veszélybe, aki közel áll hozzá.

Madison és Sunako épp egy ilyen roncsderbizésre kialakított Arénába látogat el, mert Madison jól tudja, hogy Ryannek épp itt van versenye. Mindenki izgatottan figyeli az eseményeket, és mindenki üvölti a maga kedvence nevét attól függően kire fogadott. Legtöbben „A kaszás”t kiabálják, egy vén kéjenc meg is szólal Sunakohoz, mikor az elhalad mellette, és megpaskolja a fenekét:

- Hé, csibém! Ha nyerni akarsz, A Kaszásra kell fogadni!

- Tudom, kösz a tippet! - feleli, majd a sarkával erősen a férfi lába közé tapos. - Ha te is megfogadsz egy tanácsot, és szeretnéd még a golyóid megtartani, akkor kétszer gondold meg, kinek a seggét paskolja meg a mocskos kezed.

A férfi görnyedten nézi tovább a futamot.

- Ez kicsit talán durva volt - jegyzi meg Madison, ahogy tovább mennek.

- Ezekkel máshogy nem lehet tárgyalni - vágja vissza Sunako.

A két lány leér az első sorba.

Ryan ezúttal is hű derbis becenevéhez. Egy fekete színű, leginkább a 80-as évek Nascarjaihoz hasonló autóval, amelyen ott ékeskedik a „03”-as rajtszám.

Megvadult bikaként pörög, forog az arénában, és úgy ökleli fel az ellenfeleit. Egyikbe például belehajt oldalról, az felrepül pörögve a levegőbe és egy másik autóra esik rá, miközben ő már egy újabb áldozatot nyomott a pálya szélére.

„BÁMULATOS, AMIT A KASZÁS MŰVEL, AZT HISZEM, HOGY ITT MEGINT NINCS KÉRDÉS”

- Semmit nem változotott – jegyzi meg Sunako, miután egy versenyzőt nekitol a másiknak a hírhedt férfi.

Lassan az utolsó versenyző is felkenődik a falra Ryan kocsija által. Természetesen megint eljátsza azt a showt, ahogy az éppen felboruló kocsi alatt átfarol, majd mad max köröket ró. Egy ruganyos mozdulattal könnyen kipattan a kocsiból. Erős kar jellemzi, de nem az a tipikus izomagy-felépítésű. Állítólag edzései nagy részét súlyok nélkül végzi. Akármi is a módszere, igen hatékonynak tűnik, ha az eredményt vesszük figyelembe. Nem egy divatdiktátor, ami az öltözetét illeti, de ő így néz ki jól... egy sötét színű rövid ujjó póló, farmernadrág, sportcipő vagy sportfélcipő és fekete baseballsapka. Ez jellemzi többnyire Ryan öltözködését. Ahogy bemegy a nézők közé, azonnal Sunakoékba ütközik. Nem túlságosan örül Sunakonak.

- Szia Madison! – üdvözli. – Örülök, hogy megint eljöttél a versenyemre. Őt minek hoztad? – int a fejével Sunakora.

Ryan és Sunako állítólag a két dudás egy csárdában effektus miatt váltak szét. Ryan sose bírta elviselni, hogy mindig ellentmondott az elképzeléseinek. Egy akció aztán túl veszélyesre sikerült, és Sunako ezért kitette Ryan szűrét.

- Mit akarsz? – kérdezi meg Ryan.

- Segítened kell.

- Elhajtasz, most meg azt akarod, hogy újra a pincsikutyád legyek!

- Ryan eddig se voltál az. De annyira a saját fejed után mentél, hogy másokat is veszélybe sodortál.

- Eleve veszélyes volt, amit csináltunk, nem?

- Attól még nem kellett volna jobban megnehezíteni a dolgod. Ha nem hajtottam volna vissza érted, a rendőrök már rég bedaráltak volna.

- Egyedül is megoldottam volna.

- Látod most is folyamatosan… áhh, mindegy - adja fel Sunako. - Az a lényeg, hogy kell egy olyan ember, aki felkavarja az állóvizet.

Ryan odamegy Sunakohoz, megfogja a vállát, és a fülébe szinte suttogva mondja.

- Eddig is elboldogultál nélkülem, akkor ezután is menni fog.

Ezután ott akarja hagyni, de Sunako keze ütésre lendül, amit Ryan elkap erősen a csuklójánál szorítva.

- Nem ütöttem még meg soha nőt. Ne akard kiharcolni, hogy te legyél az első.

Ezzel szótlanul elválnak, és Ryan eltűnik. Sunako elmosolyodik, majd Madisonra néz.

- El fog jönni! - mondja határozottan, majd elhagyják az Arénát.

Madison falfehéren ül Sunako kocsijában, és néha nem tudja visszatartani, hogy felsikítson, mikor egy-egy kamion vagy másik autó mellett megy el.

- Megvan még a garázsod, Madison?

- Persze.

- Frankó!

Ezzel egy elágazásnál farolva megfordul, nem egy autósban riadalmat keltve, és lehajt a pályáról. Egy kisebb lakótelepre érkeznek, ahol alig pár lélek él. Végül egyik utcába behajtva egy használaton kívüli telephelyre érkeznek meg, ami egy nagy garázzsal van felszerelve. Illetve annyira nem használaton kívüli, hiszen Sunakoék itt javították meg vagy tuningolták a kocsijaikat és ugyancsak itt szervezték meg az akciókat. Igazából egy kisebb lakásnak felelt meg.

- Emlékszel mekkora bulikat csaptunk itt? - szólal meg a sofőr nosztalgiázva.

- És mekkorákat fogunk csapni! - feleli sejtelmesen a másik, mire az előbbi kajánul felvigyorog.

- Lesmárolni még egyszer azért nem foglak!

- Franc… Pedig nem csókolsz rosszul.

- Ennek szívből örülök.

- Úgyhogy kamatoztasd.

- De nem rajtad.

- Nem is magamra gondoltam.

- Hát kire?

- Mit tudom én! Csípj fel valakit a selyemhuszárjaid közül.

- Azért nem szép dolog így beszélni róluk. Egy: ők nem is melegek. Kettő: Te viszont igen, miért haragszol akkor rájuk, ha azok is lennének?

- Igen, saját nememhez vonzódok és ezt fel is vállalom, de ezt miért kell nyakra főre hatásvadász céllal reklámoznom?! Ha meg nem melegek, akkor miért smárolják le egymást a színpadon?

- Jaj, azt csak a közönségért teszik. Fanservice tudod…

- Istenem, de utálom a médiát! - csap a fejéhez Sunako.

- Ne azt okold. A közönségnek erre van igénye, és a médiának az a feladata, hogy felmérje ezeket az igények igyekeznek teljesíteni.

- Persze, mert el akarják hitetni, hogy ez kell nekik, és profit ellenében bámulatos manipuláló hatást tudnak elérni.

- Nézd, én ebben dolgozom, tudom, miről beszélek.

- Jó nem vitatkozom veled - dönti hátra a fejét reménytelenül Nakayama.

- Inkább csajozz be!

- Mondani könnyű.

- Ugyan már. Nem kell mindjárt szerelmet is vallani.

- Nekem ez nem megy mindig. Úgy érzem szeretek valakit, aki mellett felébredek, és rám mosolyog. Akinek én kellek, és nem csak egy futó kaland vagyok. Aki rám gondol, mikor nincs velem. Igen, hiányzik ez az érzés… - magyarázza leszegett fejjel.

- Nézd, Sunako! - fogja meg az állát és maga felé szegezi, majd megsimogatja a fejét. - Te egy tök jó csaj vagy, bár ez nem tudom „nálatok” hogy működik. De Amor nyila el fog találni, csak lehet, hogy túl gyorsan haladsz előtte.

- De fékezni se merek lassan, mert megint csalódok.

- Hát ez mindig benne van.

- Ja…

- Na, ezt megbeszéltük. Menjünk be és beszéljük meg inkább, hogy ki legyen a következő kiszemelt.

Belépve leülnek egy kis fémasztalkához egy-egy széket magukhoz véve.

- Tudom már, ki lesz a következő! - mondja Madison.

- Na, ki?

- Norberto Sanchez.

- Aki rengeteg túraautós szériának a címét bezsebelte már.

- Az ám! Rettentő higgadt, rettentő profi és… - tart itt szünetet egy pár pillanatig, miközben a képét nézegeti. - … rettentő jóképű. Kár, hogy foglalt már.

- Hogy neked mindig ezen jár az eszed - csóválja meg a fejét a japán.

- Nem is tudom, hogy ki sírt majdnem előbb a vállamon a lelkét kiöntve.

- Kuss! Folytasd…

- Na szóval… spanyol származású, kiváló szerelői képességekkel megáldva. Nagyon jó versenybeállításokat képes összehozni, és állítólag kipróbálta már raliban is magát. Szóval nem szarral gurít. Sokan nem is tartják embernek.

- Hol tartózkodik most?

- Jelenleg nincs szerződése sem, szóval ebből nem indulhatunk ki, hogy kinek a központjába leljük fel. Jelenleg ismeretlen, de pár telefon és előkerül hamarosan.

- Milyen vasat hajt most?

- Egy hófehér M3-as BMW.

- Kíváncsivá tettél.

Ekkor hangos motorbőgést hallok. 8 hengeres lehet, „V” elrendezésben, és legalább 500 ló, de akkor még óvatosan becsültem. A választ hamar megkapjuk. Egy neon narancs árnyalatú, fekete BBS felnis Corvette gurul be a garázsba. Mit gurul? Egyenesen 360 fokos pörgéssel berobban ide! Széles Goodyear abroncsok tapasztják az úthoz ezt a szörnyet. Hát valami kell, hogy uralja azt az 5,7 literes motort. Mondjuk a sofőrje, aki nem is kérdés, hogy ki lehet. Ryan Gilmore száll ki a kocsiból.

- A roncsderbiben már nincs elég adrenalin.

- Örülök, hogy meggondoltad magad! - mondja Sunako, és összecsapják a kezüket, majd megszorítják egymásét. Na igen. Sunakohoz a hip-hop stílus áll a legközelebb. Táncolt is ebben a műfajban.

- Na egy tagunk sikeresen csatlakozott akkor - mondja Madison. - Én is örülök, hogy meggondoltad magad.

- A nélkülem még a végén kinyírnának - mondja zrikálva Sunakonak.

- Kösz, kedves. Mondjuk majdnem megtörtént Valeria egy kicsit megdolgozott.

- A szemét ribanc! - szorítja össze Madison a fogait - Nagyon jóban vagyok az oroszokkal, de ennek a Valerianak egyszer kinyomom a szemét.

- Azért vigyázz ezzel… - szól közbe Ryan - Előbb dolgoz be téged kaviárnak, minthogy te azt mondod, hogy „bú”.

- Nem hiszem, hogy hozzám merne nyúlni. Alexei-ék azonnal akcióba lépnének - utal egyik kapcsolatára.

- Azért ne kockáztass - szögezi le még a férfi. - Inkább arról beszéljetek, hogy álltok most?

- Épp a következő tagunk után vadászunk.

- Kicsodára? - kérdezi meg a kiváncsi roncsderbis, majd megnézi a képet, és ekkor egy jót nevet.

- Mi olyan vicces.

A vehemens úr nem válaszol semmit, csak tárcsáz a mobilján.

- Szeva, testvérem! Mit csinálsz éppen? - majd Ryan arca olyan grimaszt vág, ami jelzi, nem a legjobbkor hívta. - Hogy mit csináltál? Baszdmeg nem látok bele a telefonba… mondtam, hogy ilyenkor kapcsold ki. Mindegy, úgyis lezavartok még párat. Meg aztán utána told ide a képed, mert két dögös lány is szeretne már nagyon látni téged. Ja, egy kis meló, pénz… na, adom a koordinátákat, hogy hova gyere majd… - mondja, majd bediktálja - Később látjuk egymást… Ahoy! - Ezzel leteszi.

- Ugye hogy kapóra jöttem? - vesz elő az előbb telefonáló egy ezer dolláros vigyort.

- Hé a lábaid mintha nem a talajon lennének - tromfolja le Sunako. - Mindegy, kettőből kettő.

Zárják rövidre végül a dolgot, és a következő lehetséges emberen gondolkodnak.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).