Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Elfojtott vágyak
Korhatár: 16+
Műfaj: Romantikus
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: Sansakira
Feltöltve: 2013. 08. 24. 15:11:42
Megtekintve: 719 db
Kritikák: 0 db
 Néztem az arcát. Néztem sötét szemeit, és nem bírtam betelni a látvánnyal. Akartam, kívántam, és szerettem. Őrülten. Úgy ahogy csak én tudok.
Néztem a mosolyát. Tetszett. Lágy finom kis mosoly volt, egy igazi, félénk kis mosoly.
 Néztem az ajkát. Telt volt, érzéki, olyan mintha a Teremtő a bűnre teremtette volna.
 Nem bírtam megállni, oda mentem hozzá. Lágyan megérintettem a haját, és kisepertem a szemébe lógó tincseket.  Néztem a pírt az arcán, és úgy éreztem, megfulladok, ha nem lehet az enyém. Nem a vágyhajtott annyira, inkább a szerelem amit iránta éreztem.
 Úgy éreztem, a könnycseppek kitörni akarnak, a gombóc a torkomba növekedett. A saját érzelmeim fognak megölni, azt hiszem. Csak néztem és nem akartam elhinni, hogy ő tényleg itt van.
 Arcáról lassan lecsúsztattam a kezem a karján. Megremegett. Ez jó jel. Ugye?
 Lágyan megfogtam a kezét, és felemeltem. Ajkaimmal megérintettem az ujjbegyeit, majd feljebb csúsztam, és megcsókoltam a kézfejét. Aztán átcsúsztam a csuklójára, oda is hintettem egy puszit, majd leeresztettem a kezét. Arca egyre pirosabb volt. A holdfény pont ránk vetült, így láthattam az arcát. Lassan a dereka mögé nyúltam, és magamhoz húztam. Eleinte tiltakozott. Nem szavakkal, de éreztem, hogy megfeszül a kezem alatt, és nem nagyon akar hozzámbújni. De én azért magamhoz húztam, és lágyan átfontam a testét karjaimmal, mint egy eleven korlát. Éreztem, hogy nekem feszül a teste, éreztem a lágy idomokat, a testéből áradó meleget, holott a ruha még rajtunk volt. Fejemet a vállára hajtottam, és beszívtam édes illatát. Szorosabbra vettem az ölelést, és úgy éreztem, mindjárt elkezdek sírni. De ő csak állt, nem tett semmit. Aztán feladtam a küzdelmet. Őt ölelve utat adtam az engem kínzó vágyaknak, és elkezdtem sírni. Ő megremegett, mejd éreztem, hogy átölel. Magához szorította a testemet, így késztetve engem hangosabb sírásra. Halk, nyugtató szavakat suttogott a fülembe, simogatta a hajamat, a hátamat. Nem akartam elengedni. Ő volt a váram, a hitem. Úgy éreztem, ha ő nem lenne, akkor semmit nem érne az életem. Miatta, érte képes voltam változni. Igen. Pedig mindenki azt hitte, örökké bunkó maradok, hisz' így ismertek meg. De mégis, ő érte levetettem az álarcot, amit viseltem.
 Szavakkal elmondhatatlanul szeretem.
 Ahogy ott álltunk a holdfényben, egymást ölelve, én sírva, arra gondoltam, vele kell maradnom. Nem akartam mást, csak vele élni, vele maradni, és elhinni hogy szeret, hogy tényleg engem választott. Sokszor gondoltam arra, hogy ha ő nem lenne, képes lettem volna bírni a harcot? Vajon el tudtam volna viselni Naraku őrültségeit? De a válasz ott volt mindig a kérdésben. Nem. Ő a mindenem, és valószínüleg nélküle képtelen lennék az életre.
 Felemeltem a fejem, és a füle mögé simítottam fekte haját. Elmosolyodtam, ahogy elpirult. Annyira édes volt.
 Lehajoltam, és ajkaimat lágyan az övéhez érintettem. Engedelmesen nyitott utat nekem, és ruhámba kapaszkodva viszonozta a csókomat. Nyelvemmel az övét simogattam, átcsalogattam hozzám. Nem harcoltunk, inkább csak ismerkedtünk. Nyelvünk összefonódott, és vele együtt a lelkünk, és a szívünk is. Még jobban magamhoz öleltem, és csak csókoltam. Kezemmel a hátát simogatta, néha-néha megérintve a fenekét.
 Felemeltem a fejemet és a szemébe néztem.
 -Szeretlek, Kagura-suttogtam az ajkaira.
 -Én is szeretlek, Sesshomaru-mosolygott rám, majd újra az ajkaimra hajolt. Megcsókolt, és magával húzott a földre.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).