Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Sunako Untitled
Korhatár: 16+
Műfaj: Akció
Kategória: Yuri
Feltöltő: Nakamura_Sheeny
Feltöltve: 2013. 08. 21. 21:22:29
Módosítva: 2013. 08. 23. 16:55:14
Módosította: Nakamura_Sheeny
Megtekintve: 772 db
Kritikák: 0 db
 Gondoltam feltöltöm, mert miért ne... :) Remélem, lesz egy-két olvasója és tetszeni fog nekik. Hát akkor csapjunk a lóerők közé!

Ja, és ha tetszett, akkor dobjatok egy kritikát. Meg persze ha nem, akkor is - feltéve ha képes vagy építő jelleggel értelmes ember módjára vagy képes elmondani, hogy hol és mivel tennéd te jobbá a dolgot, vagy mi az, ahol hibát ejtettem.

1. Fejezet

Nakayama Sunako veszélyesen él, és a baj meg is találja őt. Sunako egyszerűen az egész alvilág sofőrje. Mindenkitől független, nem kérdez olyan dolgokat, ami nem tartozik rá, bármit elvállal, emellett megbízható is, mert amelyik munkát ő elkezdi, azt bizony sikerrel be is fejezi. Szóval ő egy igazi aranybányája a bűnszervezeteknek, ami akár érinthetetlenné is tehetné őt, de mi van akkor, ha egyik-másik érdekeltségi körnek már túl sok borsot tört az orra alá?

Pontosan abba a helyzetbe kerül akkor, amibe most a távol-keleti szépség. Pedig még előtte áll az egész élet a maga 21 évével. Fekete hosszú haja pedig bármelyik samponreklámban tarolna. Tengerkék, világos szemei pedig pillanatok alatt képes felébreszteni az ember legerotikusabb vágyait. A sportos, fitneszmodellekre köröket verő teste meg már a hab és a cseresznye a tortára egyszerre. Egyszerre nőies és erős alkatú, szóval már a tökéletesség határát súrolja, azt is felülről, pedig az élet sokszor megostorozta már testileg és lelkileg egyaránt.

Édesanyját egy betegség következtében vesztette el, amikor ő még csak 11 éves volt, apjáról pedig régóta nem tud semmit azon kívül, hogy valamikor autóversenyző volt. Innen lehet tudni, hogy kitől örökölhette tudását. Önállóságra való érettsége pedig az anyjától „ragadt” rá. Az autókat már 4-5 éves korában meg tudta különböztetni egymástól, később már vezetni is megtanult, kamaszként pedig autólopásért került többször javítóintézetbe, ahol végképp megerősödött abban a tényben, hogy ő a saját neméhez vonzódik. Ottani szerelme Sunakot magára hagyta, csak egy állomásként tekintett rá az életében. De a lány ezt komolyan gondolta, ezért nagyon megviselte, mikor ez kiderült, és zárkózottabb lett, mindezek mellett sokat bántották az intézetbe, és az ottani nevelőtisztek mindenféle erőszakos és perverz játékokat űztek vele, miközben különféle drogokat adtak neki, ezért mindig kimagyarázták azzal a rendőrségnek, hogy csak képzelődik, és saját magában tesz kárt. A lány ezt megelégelve kőkemény edzésbe kezdett, és egy év alatt meg is lett az eredménye. Több hét kórházra ítélte azokat, akik eddig bántották, és megszökött az intézetből. Aztán illegális autóversenyekben kezdett el részt venni, ahol a zsaruk bottal üthették csak a nyomukat. Így indult el Sunako karrierje, ami a sofőrködést illeti.

Ez a lány most egy ismeretlen helyen tér magához egy ágyhoz bilincselve. Nem kell neki sok hozzá, hogy leessen neki, hogy mi történt vele. Próbálja a kezét rángatni, de a függőleges vas az ágyon nem engedi, hogy Sunako el tudja feje fölül mozdítani a kezét. Hangját a szájára kötött fekete kendő nyomja el, szemét is bekötötték. Forgolódni se nagyon tud, mert lábai külön-külön az ágy végéhez vannak bilincselve. Joggal hiheti azt: vége a dalnak.

Meghallja, ahogy a szobában lenyomódik a kilincs, és nyikorogva nyílik az ajtó, majd belép rajta valaki. A magas sarkú cipő kopogásából úgy ítéli meg, hogy egy nő lehet. Méghozzá Valeria, akit Sunako három szóban tudna jellemezni: nagyon szőke, nagyon barna szemű és nagyon gonosz.

- Felébredtél, Sunako? - kérdezi mély búgással, és hanglejtéséből sejteni lehet, hogy Sunakora itt ma nem sok jó fog várni. A fogoly válaszul csak néhány „hmf”-ögést tud kinyögni.

Valeria elkezdi ujját végighúzni Sunako lábán, melyre hosszú, fekete színű feszes gatya simul.

- Azt hitted, hogy büntetlenül meg fogod úszni mindezt? - kérdezi Valeria, majd egy pálcával a testére csap, amit mindösszesen egy rövid, vékonypántos sötét színű top fed.

- Túl sok emberem életébe, és rengeteg pénzembe kerültek a kis manővereid - folytatja tovább a „szent beszédet”, miközben Sunako megérzi testét a hideg fegyver csövét. Ficánkolni kezd az ágyon, de a szabadulás reménytelen.

- Mit csináljak veled, Sunako? - veti fel a költői kérdést.

Ami, miután elhangzott a szájából, villámgyorsan Sunakora fekszik, és a pálcát erősen Sunako torkának feszíti azt.

- Most azonnal ki is nyírhatnálak, tudod?! Vagy golyót repíthetnék a fejedbe. De túl jó vagy, Sunako! - súgja a fülébe, miután enged a szorításon, majd végignyalja a nyakát a füléig. - Félő, - folytatja ismét normális hangnemben - hogy néhányak érdekeinek ez nem tetszene, és igencsak figyelnem kéne a hátam mögé. Nem mintha nem tudnám megoldani a dolgot, de már így is elég sokat fájt a fejem miattad. Ezért ajánlok neked egy utolsó esélyt - fejezi be a gondolatot, majd leveszi a szájáról és a szeméről is a kötést, és ujját finoman végighúzza Sunako ajkain. A lány nagy nehezen kiveszi, hogy egy vörös miniruha van Valerián. Persze most kisebb gondja is nagyobb annál.

- Tudod, Valeria… veled ellentétben nekem nem kell a testemet árulnom, hogy melót szerezzek! - böki oda azonnal, ahogy megszabadul a kendőktől. Igen, kérem… Sunako burkoltan lekurvázta Valeriát.

Erre fogva tartója nagyon felbőszíti magát, és egy hatalmas ütést mér a fegyver tokjával Sunako arcára, majd a könyökével gigán üti, majd a fegyvert úgy benyomja a szájába, hogy az a szájpadlásán koppan.

- TE SZEMÉT RIBANC! MOST AZONNAL, SZÉTLOCCSANTHATOM A FEJEDET, LESZAROM, HOGY MEKKORA VÉRFÜRDŐT KELL UTÁNA RENDEZNEM, ÉRTED?! Esélyt adok neked, de te azt is eljátszod… De ne aggódj, mindjárt jobb belátásra térsz… Stanislav! Gyere be! - hívja be az egyik emberét, Sunako szájára pedig visszakerül a kendő, ami még szorosabban van megkötve, mint előbb. Az ajtón bejön egy sokajtós szekrény. Szőke, katonásra nyírt haja van, és egy igazi izomköteg. Olyan kemény a csávó, hogy betont szarik.

Egy törülközőt szorít a fekete hajú lány arcába, Valeria pedig vízzel önti le azt. Fuldoklani kezd, és erősen vergődik a testével, amit Stanislav egy jól irányzott gyomorszájon ütéssel csillapít le. Miután az orosz befejezi a „kúrát”, Valeria elkapva Sunako arcát maga felé fordítja, majd a kendőt letépve róla a következő kérdést teszi fel neki:

- Na, mint mondasz?

- Dögölj meg, te ribanc!

- Nem jó válasz! - mondja a fejét erősen hátrafeszítve, és megint odacsap a fegyverrel a gigájára, Stanislav pedig megint gyomron vágja. Valeria pedig rátérdel a torkával. Sunako számára óráknak tűnő másodpercek után szabadulnak fel újra a légútjai, de azért nem egyszerűen. Úgy köhög, mint aki most készül kimúlni.

- Mit akarsz tőlem? - kérdezi, miután tud valamennyire beszélni is.

- Azt majd később elmondom… Néhány megbízást el kell végezned, és ezzel ki van egyenlítve a számlánk. Ha megcsinálod őket… szabad vagy, és soha nem fogok rád szállni. Feltéve, hogy ha nem ütöd bele újra az orrod a dolgainkba. Most pedig Stanislav… szabadítsd ki… jól döntöttél Sunako… - fejezi be Valeria, majd belenyom egy nagy adag altatót… - Szép álmokat, Sunako.

A lány arca előtt elhomályosul Valeria arca, majd még annyit lát, ahogy az izomagy közelít felé.

A következő, amire emlékszik, hogy egy eldugott roncstelepen tér magához a saját, fekete színű BMW M3 GTS-ében. Innen természetesen egyből haza fele hajt gyorsan, elkészíti magának a kedvenc italát, a rumos kávét, majd a fürdőszobában megnézi magát, hogy mennyire látták el a baját. Különböző kötéseket vesz elő, meg néhány vattát, amivel sérült arcát tisztítja meg a vértől, majd fertőtleníti a sebhelyeit. Minden egyes mozdulat fáj neki az oroszok kínzása miatt, de minden akaraterejét összeszedve nem rogyik össze, és ellátja végül saját magát. Megesküdött rá, hogy ha elvégzi, amit Valeria kért tőle, el fogja intézni az egész ruszki bagázst.

Miután leápolta magát, levánszorog a kocsijához, beindítja a motort, amely mélyen duruzsolva kel életre. Néhány gázfröccs után felpörgeti a motort, sebességbe teszi, és az oszlopok között driftelve végül kihajt a mélygarázsból, az autópálya felé hajt, ahol 260 feletti tempónál Sunakonak eszébe jut a telefonján megkeresni egy nevet… addig nyomkodja, amíg a kis fekete csík nem emeli ki Madison Davenport nevét… keresve se találhatna jobb embert kezdésnek, aki segítségére lehet, hiszen ő nagyon jó kapcsolatot ápol egyébként is az oroszokkal, emellett elég nagy befolyása van.

Madison Davenport egy menő üzletasszony és menedzser. Több Visual kei bandát is menedzsel, és nagyon jó szervező készsége van, különben nem tartana ott ahol. Üzleti sikeri és terjeszkedései néhány riválisának nemigen tetszik, de az oroszok miatt nem mernek újat húzni vele. Remélhetőleg partner lesz Valeria likvidálásában is. Sunako és ő régóta a legjobb barátnők. Ahhoz képest, hogy barátságban vannak csak, azért egyik alkalommal, mikor a sárga földig itták magukat, szeplőtlenül smárolták egymást, de csak ennyi. Igazából Sunako is csak barátként tekint Madisonra és ez fordítva is igaz.

Szóval megnyomja a zöld gombot a „simogatós” telefonon, ami olyan okos, hogy talán több diplomája is van neki, és nem kell sokat várnia, hogy felvegyék a vonal másik végén.

- Madison? Szia! Mi van veled, rég hallottam felőled… igen, egy kicsit én is eltűntem… elég rázós helyzetben voltam, meg még vagyok is, majd mesélek… Figyelj… először is mondok pár nevet neked, elő kéne őket keríteni… - mondja Sunako és közben mosolyog magában, hiszen tudja, hogy leendő csapatát Madison a föld alól is képes előkeríteni.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).