Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Játszótér - Karácsonyi meglepetés
Korhatár: 12+
Műfaj: Családi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi
Feltöltve: 2013. 02. 16. 13:28:12
Megtekintve: 1514 db
Kritikák: 4 db
Elsősorban Réka10nek ajánlanám. Köszönöm szépen ezt a remek játékot, és hogy ilyen jól elszórakozhattam vele. A Játszótér szerintem elég rendesen megalapozta a jövőre tekintve a "szerepjátékos karrierem", rengeteget tanultam és fejlődtem ezalatt a játék alatt.
Mindent köszönök!


Az ebédlőasztalnál ültem egy bögre tejeskávé társaságában. Odakint nagy pelyhekben szálingózott a hó, magas kupacokat alkotott az ablakok peremén. Felálltam és kicsit közelebb sétáltam hozzájuk. Nem túl sok autó volt az utcán. Nem csoda.. Karácsonykor mindenki igyekszik otthon lenni. Mellettem villogtak a hatalmas, terebélyes karácsonyfánk égői. Meseszép volt. Még csak egy napja állt, piros, arany, ezüst és karmazsin színű üveggömbökkel, kis angyalkákkal díszítettük. Én rakhattam fel a legfelső ágy csúcsára a csillagot. Ez volt a fa legkevésbé különleges dísze. Eléggé ütött-kopott, megviselt állapotban volt már szegény. De nem is csodálom, hisz már hozzánk sem új állapotában került. Mosolyra szaladt az szám, mikor eszembe jutott története. Még a szüleimtől kértük kölcsön a legelső közös karácsonyunkra, mert még nem volt saját. Ők pedig szívesen odaadták - örökbe. Anyu azt mesélte ez volt az első karácsony ajándékom. Erre én természetesen nem emlékezhetek.
A többi dísz között is felleltem néhány "örökséget". A leg többhöz fűződött valami kellemes emlék. Olyan is volt, amit már ragasztani kellett, és olyan is, ami ripityára törve feküdt egy doboz alján... Sajnáltam kidobni. De a csillagra mindig vigyáztunk. Minden évben, fabontáskor, körbetekertük vagy hatezerszer papírral és jól kibélelt helyre raktuk. Persze felvetült már többször is a kérdés, hogy újat kéne venni... De sosem vitt rá minket a lélek.

Leültem a kanapéra elhízott macskánk mellé, aki épp az ünnepi adást bámulta a tévében. Lusta dög - gondoltam magamban, de azért megvakargattam nyakát, amit dorombolással jutalmazott.
Csendesen kortyolgattam a bögrém alján maradt pár korty kávét, aztán mikor kiürült csak leraktam a dohányzó asztalra. Tudom, hogy pont én vagyok az, aki ezért már leharapná valaki fejét, mert, hogy nyomot hagy a tölgyfán... de... Nem volt kedvem felállni.
Ölembe rángattam a kis mancsost, aki rögtön dagasztani kezdte combjaim. Kinyúlt, alapjában véve is hosszú kötött pulóverem rálógott lábaimra, így a macska azt sem kímélte karmaival.
- Sunshine! - Szóltam rá nevetve a cicára, mikor az kétségbeesetten próbálta kiszabadítani karmocskáit a sűrűn szőtt fonálrengetegből.
Óvatosan lefejtettem magamról és inkább visszaraktam magam mellé.
- Be kéne csomagolni az ajándékokat... - Állapítottam meg hangosan. Ha valaki hallott vagy látott volna, lehet, hogy egyből az elmegyógyintézet száma után kezdett volna kutatni, mert magamban beszélek. Ami teljesen helytelen megállapítás... A macskához beszéltem... Röhejesnek tűnik, de a magány - és a szükség - nagy úr...
Nehezen, de rávettem magam, hogy előszedjem rejtekhelyemről az ajándékokat. Kipakoltam őket a nappaliba, majd nekiláttam csomagolni. Anyának, apának, a sógoroméknak és természetesen a kedvesemnek. A kezembe akadt valami, ami kissé elszomorított. Összeszorult a szívem és ajkaimat is erősen összezártam.

Bámultam még egy darabig a kis holmit, majd visszaraktam a táskába, amiben addig volt.
- Talán majd jövőre... - Mondtam egy sóhaj kíséretében.
Mikor végeztem szépen berakosgattam mindent a fa alá. Ahogy ott térdeltem alatta mélyen magamba szívtam a friss, erdei fenyőillatot.
A háló felé vettem az irányt, ahol megágyaztam - már ideje volt - és kicsit rendet raktam. Kifelé menet megakadt a szemem az egyik falon lógó tükrön. Odaléptem elé és szemügyre vettem magam. Nem változtam túl sokat tizenéves korom óta. Ami valljuk be, kicsit kínos... Rendben, kicsit férfiasodott az arcom és talán testalkatom is erősebb, szálkásabb lett. És magasabbnak is magasabb vagyok úgy kb. 5 centivel. De nem nézek ki 24-nek... Persze még komolyabb és felelősség tudóbb lettem, de ezt a külső nem tükrözte.
Abbahagytam magam mustrálását és elmostam a csetrest - még a bögrét is. Lassan be kéne szereznünk egy mosogatógépet...
Miután mindennel végeztem ledőltem kicsit a kanapéra. Unatkoztam... Minden egyedül töltött délelőttöm szörnyen lassan telt. Nem volt a macskán kívül társaságom, és a szakdolgozatommal is túl jól álltam ahhoz, hogy rá bírt volna vinni a lélek az azzal való foglalatoskodásra.
Felpakoltam lábaim, és begyűrtem fejem alá egy díszpárnát. Takarót nem kerestem, jó meleg volt a lakásban.
Ide-oda váltogattam a csatornákat, majd megállapodtam egy ezer éves, fekete-fehér, Charlie Chaplin filmnél. Még mindig az tűnt a legértelmesebbnek.

Ahogy feküdtem felcsúszott pulóverem ujja, és kikandikált belőle csuklómon a tetoválás. Egyszerűen felkuncogtam. Istenem... Alig voltunk együtt pár hónapja, mikor ezt csináltattuk... Nem hittem volna soha hogy ennyire tartós lesz a kapcsolatunk... Erre tessék! Házasok vagyunk.

...:::~*~:::...

Valószínűleg elszundíthattam, mert Akinobu gyengéd csókja ajkamon ébresztett fel. Nagyot nyújtózkodtam, majd felültem.
- Szia! - Köszönt széles mosollyal arcán. Nem szóltam semmit, egyből magam mellé rántottam. Ő csak felnevetett. Egyik kezemmel végigsimítottam arcának kellemes vonalát. Hozzám képest kissé borostás volt, mosolyráncai pedig mélyebbé váltak. Eltelt az idő. Már ő is 32.
- Adni szeretnék neked valamit. A karácsonyi ajándékod... Ami részben az enyém is. - Mondta. Hangja kissé izgatott volt. Mindenféle perverz gondolat futott át az agyamon... Miből akar már megint hasznot húzni?
- Ó, én tudok várni estig. Akkor itt lesz a család is. Legalább egyszerre elintézhetjük az ajándékozást... - Megcsóválta fejét.
- Lehet, hogy te tudsz várni, de én nem. Azzal átnyújtott egy négybe hajtott, hófehér lapot, amit farzsebéből húzott elő. Összeráncoltam szemöldököm, nem tudtam mire vélni a dolgot. Lassan elkezdtem széthajtogatni a papirost és fennhangon olvasni kezdtem: - "Tisztelt Akinobu Nishiyama és Akiya Ogawa. Ezúton szeretnénk értesíteni önöket, hogy adoptálási kérelmüket elfogadtuk." - Tátva maradt a szám és tágra nyílt szemekkel néztem Akinobura.
- Olvasd tovább. - Bíztatott.

 

- "Felülvizsgáltuk a körülményeket és végül, mindent figyelembe véve, arra a döntésre jutott szervezetünk, hogy tökéletesen gondját tudják viselni egy kisgyermeknek. Amennyiben készen állnak kiválasztani egy gyereket, jelenjenek meg szervezetünk egy irodájában." - Miután hangosan kimondtam az utolsó szót is, teljese megsemmisültnek éreztem magam. - Nem azt mondtad, hogy mikor telefonáltál elutasítottak minket?
- Hopsz... Füllentettem volna? - Pimasz mosoly ült arcára, majd hirtelen felugrott és álló helyzetbe húzott engem is karjaimnál fogva. - Most pedig csukd be a szemed! - Parancsolt rám katonásan. Meg sem várta, hogy szót fogadjak, tenyereit szemeim elé tartva, elkezdett vezetni valamelyik irányba.
- Most mit tervezel? - Kérdeztem még mindig dermedten.
- Mindjárt meglátod.
Hallotta, ahogy lenyom egy kilincset, majd nyikorogva kinyílt valamelyik ajtónk, aztán figyelmeztetett, hogy lépjek nagyot, nehogy elessek a küszöbben.
Még tettünk pár lépést, aztán elengedett, de szemeim nem mertem kinyitni.
- Na! Nyisd már ki! - Nevetett Akinobu.
Először csak egyiket, majd másikat tártam résnyire. Aztán ismét lesokkolódtam, de annyira, hogy Akinobu vállába kapaszkodtam meg.
A hálóban voltunk, az ágyunk előtt álltunk. Az ágyunkban pedig egy pléddel bepólyált kisbaba feküdt.
- Szent... Ég... - Csak ennyit bírtam kinyögni, majd egyből a csöppség mellé ültem. Nagy, sötétkék szemekkel nézett rám.
- Ma hajnalban született. Az anyja lemondott róla. - Kezdte mesélni Akinobu.
- Remélem nem haragszol, hogy nélküled hoztam el.. - Mellé léptem és átkarolva magcsókoltam.
- Dehogy... - Egy könnycsepp szökött ki szememből, amit hagytam végigfolyni arcomon. Kimondhatatlanul boldog voltam.
Kézen fogta Akinobut és odavezettem a picihez. Mellé feküdtünk az ágyra. Óvatosan, félve kezdtem el cirógatni arcocskáját. Majd körülbelül fél óra után mertem az első puszit adni homlokára.
Igazi család lettünk.

 


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).