Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Walk alone 2.
Korhatár: -
Műfaj: Családi
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Nejicica
Feltöltve: 2013. 02. 02. 20:26:11
Módosítva: 2013. 07. 05. 13:20:41
Módosította: Nejicica
Megtekintve: 723 db
Kritikák: 2 db

Már megint a magam boldogítására leírtam a gondolataimat, és ezért elnézéseteket kérem de szeretném ha ez megmaradna.  


Walk alone 2

 (zene)

Most mi lesz? Ismét harag? Ez már nevetséges.

Karácsony után visszasírtad magad, minden szép volt egy vagy két hétig és most újra. Már megint nem beszéltünk két hete. Ismét csak elárulva érzem magam. Visszhangoznak a fejemben ismerőseim régebbi szavai miszerint legjobb barátság nincs. Mind hamis.

Voltam jósnőnél azóta, rákérdeztem mit gondol a helyzetünkről, azt mondta csak lelki társak léteznek, a barátok mind akarnak valamit, nem őszinték. Elhittem, végül is igaz. De akkor is fáj.

Egyik nap rám írt egyik legközelebbi barátom. Barát? Nem. Elveszett már számomra ez a szó. Ismerősöm, igen, egy közeli ismerősömmel beszéltem. Ironikus, pont az áruló barátja, akit helyettem választott, és ez az ember mindig azt mondta én vagyok számára a legfontosabb. Végig fájt amikor ilyeneket mondott nekem. Talán el kellett volna mondanom valakinek? Minek tettem volna, hisz áruló választotta az árulót, összeillenek.

De én mégis szerettem mindkettejüket. Elküldtem, hogy legyenek együtt. Nagyon fájt. Társasági emberként fontos volt nekem minden barát. Erre én, ostoba mártír, összehoztam őket hogy legyenek boldogok, nélkülem.

Megtudtam miket mondott a hátam mögött. Én csak el akarom lopni a szerelmét, én végig őt szerettem, kihívóan öltözködtem előtte, el akartam csábítani! Felháborító! Egy olcsó ribancnak nézett végig a hátam mögött. Nem hittem hogy rosszabb is lehet a helyzete.

Meglepő fordulat. Üzent nekem. Azt mondta ismét csak rosszban vagyunk, hogy minden az én hibám, végig hazudtam a szemébe. Undorodik tőlem. Nem értettem.

Most mi van?

A végén kiderült, hogy én vagyok az áruló. Megbeszéltük hogy utolsó próbálkozás gyanánt holnap este elmegyünk megbeszélni mindent.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).