Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Reménysugár
Korhatár: -
Műfaj: Pszichológiai
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Dorcee
Feltöltve: 2012. 09. 25. 22:08:56
Megtekintve: 689 db
Kritikák: 0 db

 Kiút mindig van. De sajnos az emberek nem mindig látják. Van, hogy azért, mert teljesen elmerültek önsajnálatukban és nem is akarnak kiutat találni, van, hogy azért, mert egyszerűen eltaszítják a segítséget nyújtó kezet.

Igazából mindkettő nagy hiba. Odalent, a mélyben minden apró kis fény felé fordulni kell. A legapróbb is hatalmas segítség lehet rosszabb időkben. A szinteken szépen végigzongorázva nem elég meglátni a reményt. Meg is kell ragadni.

Ha télen nem látom meg a jelenlegi páromban a kiutat, ha nem nyújt felém segédkezet, akkor még mindig az önsajnálat hatalmas tengerében fuldokolnék. Ahogy említettem, a szinteken végig kell haladni, ami nem is olyan egyszerű, sőt, felettébb nehéz, de idővel minden legyőzhető.

Az első lépés a felismerés. Minél hamarabb ismeri fel az ember a bajt, annál könnyebben tudja kezelni. Bár, szerény véleményem szerint, nincs olyan mélység, amelyből nem lehet visszamászni. A második lépcső az elismerés. Elsősorban magunknak, aztán másoknak. A nehezebb persze önmagunknak beismerni, de, ha ez sikerül, ha magunkhoz őszinték vagyunk, ez másokkal sokkal könnyebben fog menni. A többi lépcsőfok igazából esetenként és egyénenként változó. Rengeteg tényezője lehet. A legjobb viszont, ha valaki segédkezet nyjújt, azt el kell fogadni,

Egyedül is ki lehet mászni a gödörből persze, de nem könnyebb akkor, ha elfogadjuk a segítséget? Ez nem megalázó és szégyellni való. Mind emberek vagyunk, mindannyian kerülünk nehéz helyzetekbe, senki sincs fából. A lehetőségeket meg kell ragadni, és minden apró segítséget elfogadni. 


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).