Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Édes részegség
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Befejezett szerepjátékok
Feltöltő: timcsiikee
Feltöltve: 2012. 06. 29. 00:09:39
Megtekintve: 981 db
Kritikák: 0 db

 Újabb villámjáték Én és Mora billentyűzetéből. Egy igazán cukorka páros olvsható alább, akik esetlenül találják meg, és fedezik fel egymást. Nagyon imádjuk egy a kis röpke játékot, nekem kifejezetten szívemhez nőtt a két fiúcska, remélem nektek is. 

timcsiikee:                                                                                       Mora: 
Komatsuzaki Hideyori                                                                   Fukuoka Eichiro
                                        

Hide:

Végre bezárom a törikönyvet és fújtatva hátracsapom magam az ágyon. Hahh… Nem is értem miért kellett elfogadnom az ofőtől a plusz feladatokat. Mondjuk szerinte esélyes leszek majd az emeltszintű érettségire, de… szerintem megelégszem majd a simával is… nem tudom. Kell nekem egyáltalán emelt szint bármihez? 
Az órámra nézek. Este hét. Holnap péntek, és eszembe jut, hogy ha mára nem is beszéltem meg semmit a holnapi töridoga miatt, holnap ideje lesz kikapcsolódni egy ilyen zűrös hét után. Angol, matek, fizika, és most még a töri is. Felpattanok, és ölembe veszem a gépet, így fekve is tudok pötyögni. A legnépszerűbb közösségi oldalra lépek fel, mert itt tudok beszélni a többiekkel és azokat is elérem akikkel rég nem találkoztam. A múlthéten az osztálytársaimmal voltunk el valamerre, most viszont a régi osztálytársaimmal szeretnék találkozni. Nem mintha amúgy nem futnánk néha össze, de össznépi ivászatot szerintem egy éve nem rendeztünk. Hát akkor leszek én az elkövető. Készítek egy programot, szétküldözgetem a meghívókat és nem telik bele sok időbe, sokan reagálnak és elkezdenek a rögtönzött kis programleírás alá irkálni. Mindenki jön, Sakut kivéve, aki perpillanat külföldön van. Remek, már alig várom. 

~*~

Mivel én találtam ki az egészet, ezért nekem kellett kitalálnom hova menjünk, így nagyon jószívűen egy olyan kis kocsmát választottam, ami a lakásunkhoz közel van. Mivel ez egyedül Eichinek elég távoli, felajánlottam, hogy az összeröffenés után alhat nálunk, reggel pedig tőlünk teleportálódik haza. na persze nem a szó szoros értelmében, az elég vicces lenne. Teleportálni csak részegen lehet. Mivel ma éjjel a szüleim is kiruccantak így nem bánták hogy elmegyek otthonról, jobban mondva nem ellenkeztek mikor említettem. Általában így megy. Amíg meg nem érkezik mindenki a megbeszélt buszmegállóba, addig nem megyünk semerre, és az utolsó aki megérkezik, az természetesen Eichi. Miért nem lep meg? 

- Na végre – esünk neki óbégatva, mikor leszáll a buszról, megy a szokásos lekezelés mindenkivel és végre indulhatunk a cél felé. 

- Amiért késtél, te fizeted az első kört! – harsan fel Kotaro, mire mind felnevetünk. 

- Hé, könnyű kiszúrni a kisebbel mi? – vágja rá Eichi, amire szintén nevetés  reakció. 

- Remélem kajáltatok mielőtt jöttetek, mert nem kíméljük a májat – jelentem ki mielőtt belépnénk az egyik törzshelyre, és felváltva mindenféle idióta válasz érkezik. Leülünk hátul az egyik nagyobb asztalnál, és sorra rendeljük a köröket, van aki néha magának, van aki másnak is rendel, van aki mindenkinek, míg végül a „mi történt eddig velünk” történetekből a „leggázabb, legviccesebb sztori az elmúlt évben” témára nem váltunk, és artikulálatlan nevetés zengi be a boxot, amiben helyet foglaltunk. Szinte az összes általános iskolás osztálytársam más-más suliba jár, talán Kotaro és Haruki akik ugyan oda járnak, de ennyi. Így mindig színes történetekkel állhatunk elő egymásnak a suliról, tanárokról és ilyen esetekről. 

Az este végére már totál kómának érzem magam. Az egyik pillanatban Kotaro egyensúlyoz az orrán egy pohárral, aztán pislogok egyet, és véres zsebkendőt nyom az orrához. Hajaj, azt hiszem elszabadultak az indulatok. Csak kábán nézek rá, majd felé mutatva nevetek. Rég nem ittam ennyit, és asszem kicsit megártott. Oldalra fordítom a fejem, mire Eichi eltol magától, mert kissé rádőltem véletlenül. A vérző orrú haverom befejezi az estét, így össznépi szavazással mindenki elindul hazafelé. Vagyis amerre képes menni, és még lát is valamerre. Rajtam már egy spéci mínusz harmincas szemüveg sem segítene. A küszöbben majdnem elbukok, de ez után már könnyen megy a séta, és rájövök, hogy van egy kis segítségem, egy jó kis támaszték. Eichi dobta át a vállán a karomat, majd derekam ölelve megyünk együtt. 

- Még ugyan ott laktok ugye? – kérdi kissé nyöszörögve a súlyomtól így igyekszem minél kevésbé rá hagyatkozni és nem támaszkodom annyira. Amióta elköltöztünk volt már nálunk… ha jól emlékszem, így csak bólogatni kezdek, majd mielőtt rám törne a hányinger be is fejezem. Az utcai levegő megcsap és cseppet segít kijózanodni. Jó pár utcán át kell bukdácsolnunk a házunkig, de végül sikerül elérünk az ajtóig. A farzsebemből előhalászom a kulcsot, és sokáig tökölök vele, a harmadik találatra sikerül a megfelelő kulcsot a zárba dugni, majd szó szerint beesünk az ajtón, amint sikerül kinyitni, és csak heherészve konstatálom, hogy padlót fogtunk. 

Eichinek kissé nehéz engem is feltámasztani, de hagyom magam, viszont majdnem felborítom az esernyős állványt, és utána kapok, megint elkezdek dőlni, de most gyorsan a falhoz lök, hogy egyenesben tartson. Átvetem a nyakán egyik karomat, közelebb húzom, hogy az orrom a feje búbját éri. De jó illata van. 

- Túl jó a reflexed, legközelebb jobban leitatlak – jegyzem meg nevetve, hangosan – gondolom én – mert elhajtja tőlem kicsit a fejét. Még jó hogy anyuék  nincsenek itthon, mert már tuti felkeltek volna. A szomszédok meg nem érdekelnek. 

- Inkább te ittál túl sokat – próbál megtartani, majd rájövök, hogy képes vagyok én a saját lábamon is állni így kiegyenesedek, leveszem róla a terhet így alacsonyabb nálam és kissé megkönnyebbülten néz fel rám. A szemei ködösek, gondolom ő is ivott azért velünk eleget, de tuti nem annyit, mint én. Résnyire nyitott ajkakkal piheg. Olyan szép az arca, mint egy lányé, olyan sima és a szája… 

Hirtelen felindulásból a falnak csapom, ezzel fordítva a helyzeten, majd letámadom ajkait és hosszan falom fel, kiélvezve az ízeket… már ha érezném őket. Egyet pislogok és máris fullasztóvá válik a csók, zihálva hajolok el tőle, és Ő is veszettül piheg. 

- A szobád? – kérdi halkan. 

- Emelet, jobbra az első – suttogom válaszként és a kezem közé fogom arcát. Belemarkol pólómba, most Ő támad le, megint csak pislogok egyet és már a lépcsőn caplatunk fel, újabb pislogás, most én falom megint puha száját, közben leráncigálom róla a pólót, rajtam pedig már nincs. 

Egyensúlyomat vesztve hátraesek az ágyon, de a lábam lelóg így mintha ülő helyzetben vágtam volna vízszintesbe. A látóterembe a sötétben Eichi kerül, gyanúsan forró bőrt érzek meg a combomon, majd előre hajolva csókol meg. Eléri a nyakam, nyögve fulladozok és felülök magammal rántva őt is, de nem áll le, lassan egyre lejjebb és lejjebb ér, hajába túrok, magamtól terpesztem szét lábaimat és már csak azt érzem, hogy karjaival a combjaimon támaszkodik, merevedésemet pedig őrjítő forróság veszi körül, és ütemes pumpálás repít a fellegekbe. Ah istenem. 


Eichi:


- Nii-san, túl sok mindent töltesz, teljesen belassítod a netet! – nyafogja Yume a szobám ajtajából, mivel az előtte felhalmozott könyv kupacon nem lenne túl biztonságos átmásznia. Jé, nem is tudtam, hogy ilyen hasznos a rendrakás néven még nagyobbá vált kupi. 
- Ne nálam reklamálj, perpill semmit se töltök – fordulok idősebb húgom felé laptopostul. Morgolódva csukja be az ajtót, majd a szomszéd szobánál próbálkozik, ahol valószínűleg megtalálja a tettest filmőrült nővérünk személyében. Pár perc múlva nálam is begyorsul a net, tehát igazam volt.
Remek, akkor nézzük történtek e fontos dolgok mostanában.
Hamarosan meg kell állapítanom, hogy sok idiótaságot leszámítva, csak a holnapi tali említésre méltó, amit Hide szervez a volt osztályunknak. Nem is rossz ötlet, jelzek is, hogy ott leszek, majd félretéve a gépet, hősies elhatározással vetem bele magam ismét a pakolásba, mert ha anya esik át itt valamin, lesz nemulass. Szó szerint, merthogy holnap este is rendrakásra leszek ítélve buli helyett, az tuti.
 
~*~
 
Sóhajtva döntöm fejemet az ablaknak, és vagy ötödszörre ismétlem meg magamban, hogy legközelebb az én szomszédságomban lesz az összejövetel, és kész! Imádom Hidét, hogy a tőlünk legmesszebb levő kocsmát találta meg. Bár legalább felajánlotta, hogy aludhatok nála, így nem kell visszafognom magam a szokásosnál is jobban. 
Az viszont gáz, hogy megint én érkezem utolsónak, már mindenki ott van a gyülekezőpontnak kikiáltott buszmegállóban. Oké, régebben is hajlamos voltam késni egy két percet… vagy tízet húszat, úgyhogy talán annyira nem fognak kiakadni. Amúgy is én lakom a legmesszebb.
 
- Na végre – esnek nekem lendületből, mikor végre leszállok a buszról, de az óbégatásuk miatt nagyjából semmi mást nem értek. A köszöntések után viszont indulhatunk a cél felé.
- Amiért késtél, te fizeted az első kört! – harsan fel Kotaro, általános röhögést váltva ki.
- Hé, könnyű kiszúrni a kisebbel mi? – vágok vissza vigyorogva, mire a többiek újra felröhögnek. Azt mindig díjazták, hogy a saját méretemen tudtam poénkodni sértődések helyett.
 
- Remélem kajáltatok mielőtt jöttetek, mert nem kíméljük a májat – jelenti ki Hide, mielőtt belépnénk a kocsmába. Összefolynak az idióta válaszok, de a többségén jót vigyorgok. Én sose voltam nagyivó, de nem fogom különösebben visszafogni magam, amíg élvezem. Bent aztán leülünk az egyik hátsó, nagyobb asztalhoz, és kezdődnek a rendelések. Tudom, hogy Kotaro viccnek szánta, de egy kört azért rendelek mindenkinek, és magamat se fosztom meg a finomabb piáktól. 
Lelkesen mesélünk egymásnak, engem előszeretettel faggatnak a tesóimról, pedig már párszor figyelmeztettem őket, hogy nálunk minden női egyed a feketeözvegyekre hasonlít, jobb ha vigyáznak velük. Mégis oda meg vissza vannak értük. Egyem a kanos lelkiviláguk, ők fognak ráfázni… Aztán jönnek a poénos, cikis történetek, amik hatására a röhögésünktől zeng az egész kocsma. Nagyon élvezem, hogy végre személyesen is hallhatok róluk, nem csak telón meg neten. Sajnos egyikükkel se járok most egy suliba, de legalább nem szakadtak meg a kapcsolatok.
 
Már ki tudja hány óra van, mikor eléggé meglátszik mindenkin az alkohol hatása, megint én tartom magam a legjobban. Lecsúszva a boxban, kábán figyelem Kotaro ügyködését a pohárral, amit nagy bőszen az orrán egyensúlyoz. Nem tudom végignézni a műsort, mert kénytelen vagyok nyöszörögve letolni magamról Hidét, aki már nem egészen ura a mozdulatainak, és szép lassan rám dőlt. Mire újra egyenesben állítom röhögő barátom, Kotaro már véres zsebkendőt szorít az orrára. Azt hiszem nem sikerült jól a cirkuszi mutatvány premierje.
Amúgy se bírnánk már szerintem, de végül ez a produkció adja meg a kezdő löketet a hazatérésre, így közös megegyezés alapján, búcsút intünk egymásnak, és ki-ki támolyog a saját célja felé. Jobb esetben el is éri. Én Hidét segítem át a küszöbön, mielőtt felnyalja a padlót, majd a karját átvetve a vállamon, a derekát ölelve igyekszem támogatni az utcán.
 
- Még ugyan ott laktok ugye? – érdeklődök nyekeregve a súlya alatt. Nem nagy darab, na de én se erre lettem kitalálva. Szerencsére érezheti ezt, mert próbálja levenni rólam a súlya nagy részét. Bólogat egy sort válaszként, én pedig ködös gondolataim közepette igyekszem visszaemlékezni a címükre. Szerencsére sikerül, és baleset nélkül botladozunk el a házukig, ahol előhalássza a kulcsát, és némi küzdelem után, sikeresen bejutunk. Pontosabban bezúgunk az előszobába, amit mindketten idióta nevetéssel konstatálunk.
 
Kissé bizonytalanul tápászkodok fel, és helyezem el Hidét is függőlegesben, ő azonban majdnem feldönti az esernyős állványt, és mikor utána kap, elkezd dőlni vele. Ösztönösen lököm a falhoz, hogy egyenesben tartsam, de ekkor jövök rá, hogy még enyhe részegségem ellenére is, zavarba ejtően közel kerültem hozzá. Főleg, hogy egyik karját átveti a nyakamon, és még inkább magához húz. Mi a…?
- Túl jó a reflexed, legközelebb jobban leitatlak – jegyzi meg alkoholos lehelettel, jó hangosan. Mégis inkább a közelsége miatt fordítom el a fejem tőle. Bár szerencse, hogy a szülei nincsenek itthon, mert felverte volna őket.
 
- Inkább te ittál túl sokat – felelem, és igyekszem megtartani. Mázlimra, rájön, hogy van két lába, és nem csak arra jók, hogy megbotoljon bennük, így felegyenesedve veszi le rólam a terhet. Megkönnyebbülve pillantok fel, igyekszem kipislogni tekintetemből a kábaságot, miközben résnyire nyitott ajkakkal pihegek a hazacipelése okozta fáradtság miatt.
Egyáltalán nem vagyok rá felkészülve, hogy a következő pillanatban pördítve magunkon, a falnak csap, és még mielőtt megmukkanhatnék, betapasztja számat a sajátjával. Ráérősen, hosszan falja ajkaimat, én pedig teljesen elveszve hagyom. Mit hagyom, kifejezetten élvezem, és minden mozzanatát viszonzom, míg a levegőhiány véget nem vet a csóknak. Zihálva hajol el tőlem, és én is szaporán kapkodok levegő után.

Nem tudom mi ütött belém, de képtelen vagyok megállni a dolgot, nem hagyhatom ennyiben… Jesszum, mire gondolok? Részeg! Totálisan részeg! El kell vinnem a szobájába, aztán kialudnom a saját hülyeségem!
- A szobád? – kérdezem halkan.
- Emelet, jobbra az első – suttogja lágy hangon válaszként, majd arcomat két keze közé fogja. Elnyílt ajkakkal meredek részegen csillogó tekintetébe, és minden észérvet félredobva, ezúttal én mozdulok. A pólójába markolva húzom lejjebb magamhoz, és csókolom meg vadul, majd elhúzódva kissé, igyekszem feljuttatni a szobájába.

Újra az ajkaimat ízleli, miközben a pólómat rángatja le, amitől őt már megszabadítottuk. Végül egyensúlyát vesztve esik hátra az ágyon, pont olyan pózban, hogy… Basszus! Nem bírom ki, hogy ne tegyem meg, többet ittam a kelleténél, ez már biztos!
Hide fölé mászom, miközben letornázom róla a nadrágját és alsóját, majd előrehajolva csókolom meg, letérve a nyakára is. Levegő után kapkodva ül fel, magával rántva engem is, de most már eszemben sincs leállni, egyre lejjebb haladok, ő pedig akarva akaratlanul bátorít a hajamba túrva, lábait szétterpesztve. Pihegve támaszkodom meg a combjain, majd némi tétovázás után ráhajolok kőkemény merevedésére.

Zihálva kapkod levegő után, ujjai megfeszülnek a hajamban, és ha akarnék se tudnék lassítani az ütemes mozgáson, mert ösztönösen nyom magára még jobban. Lehunyt szemmel, szuszogva szopom, ujjaimmal belső combját masszírozom egyre feljebb, és be kell látnom, hogy egyáltalán nem találom undorítónak a dolgot.
Ebből pedig az következik, hogy kár tagadnom –legalábbis magam előtt-, tényleg a férfiakhoz vonzódom. Részegen ezt még nem is olyan zavaró belátni.

- …chi… Eichihh…mindjárh… - nyögi két levegővétel között, de mire leesik mire is gondol, már késő. Egész testében megremeg és megtölti a számat meleg élvezetével. Reflexszerűen nyelem le a fulladás elkerülése végett, majd köhécselve emelem fel a fejem, továbbra is két lába között térdelve.
Kipirulva nyelem a levegőt, majd emelkedek meg kissé, hogy teljesen kába tekintetével találjam szembe magam. Az élvezet még sötétben is jól látható rajta, ahogy az is, hogy marhára nem tudja mi zajlik körülötte, mit csinál mikor gondolkodás nélkül nyúl az állam alá és tapad a számra.

Nem izgatja a saját íze, mélyen csókol miközben magával húzva dől el az ágyon. Elködösödő tudattal dörgölőzöm hozzá, hamarosan rólam is lekerül a maradék ruha. Egyszerre nyögünk fel, mikor meztelen testünk összesimul, és érzem, hogy farka ismét keményen feszül a saját merevedésemnek, ahogy elnyúlok mellette.
Ujjaimat az övére kulcsolom, és ahogy ő is a markába vesz, egyszerre kezdjük el kényeztetni egymást. Lehunyt szemmel, egyre hangosabban nyögdécselek, néha ő is becsatlakozik, majd csókkal fojtja belém a hangomat. Hamarosan elérem a csúcsot, de élvezettel teli sikolyom is elnyeli fullasztó nyelvjátékával.
Szinte velem egyszerre rázza meg őt is az orgazmus, és töltjük meg a másik tenyerét élvezetünk bizonyítékával.

Lihegve válok el tőle, fejemet a mellkasának döntve, és már csak arra eszmélek pár perc múlva, hogy egyenletesen szuszog. Remek… Sóhajtva küzdöm magam ülőhelyzetbe, és szerencsére találok az éjjeliszekrényén zsebkendőket, amikkel letakaríthatom mindkettőnket. 
Többre azonban nem futja, az alkohol is munkálkodik még bennem, és kimerült is vagyok, így visszadőlve mellé, hagyom, hogy elnyomjon az álom.

 

 

 

 

 

~oOo~


Iszonyúan sajgó fejjel ébredek, annak ellenére, hogy tudtommal nem voltam csontrészeg. Én nem, bezzeg a többiek, például Hide, aki… aki békésen szuszog mellettem, magához ölelve engem.
Rögtön kiröppen az álom a szememből, és az emlékek szinte maguk alá temetnek az éjszakáról. Köldökig vörösödve ugrom ki a karjai közül, kezeimet zihálva tapasztva a számra.
Én… őt… aztán együtt…
- Mm… még öt percet… - mormolja, két pislogás közepette, majd fejét a párnába fúrva szuszog tovább, én pedig sokkos állapotban, bámulok rá, még a számat is eltátva, mikor leeresztem kezeimet.
- Hide… HIDE! – csattanok fel hangosabban, mikor a normál hangerőnek semmi haszna. Nem hogy fel nem pattan, de még a fejét is csigatempóban fordítja felém.
- Eichi? Eichi… - állapítja meg nagy bölcsen, mikor már képes fókuszálni is. – Mi az? Neked is fáj a fejed?
- A fejem? – hökkenek meg, majd megrázom az említett testrészem, ami igenis sajog, de nem ez a gond. – Kit érdekel most a fejem? Ami műveltünk…
- Ugyan, csak jól berúgtunk – nyöszörgi, ismét a párnából lélegezve. – Nem nagy kunszt – érkezik alig érthetően. – Szétesik a fejem…

Leesett állal, megkövülten ülök és meredek rá. Csak berúgtunk? Nem nagy kunszt? Vagy az egészet a részegségre fogja, és neki ez általános, vagy…vagy…
- Nem emlékszel – állapítom meg lesokkolódva, majd hirtelen térve magamhoz pattanok ki az ágyból, és villámsebesen kapom magamra a ruháim. Mire sikerül felém fordulnia, már az ajtóban állok, még véletlenül se nézve rá.
- Mi? – motyogja félálomban, de csak legyintek.
- Kösz a vendéglátást! –mormolom, és már ott se vagyok. Kisprintelek a házból, és fájó fejemmel mit sem törődve, meg se állok a buszmegállóig. A francba, a francba, a francba!


Hide:

A fullasztó közeg mellett forróság önti el testem, altájamnál villámok cikáznak és lassan leesik, hogy ez mit is jelent. 

- …chi… Eichihh…mindjárh… - lihegem akadozva, még pár jól irányzott mozdulat és mélyen nyögve hagyom, hogy magával ragadjon a fergeteges orgazmus. Eszméletlen. Eszméletlenül jó volt. Köhögve felegyenesedik, megfogom állát és magamhoz húzom, sőt magamra, fel az ágyra, nyelvem már szinte a torkában sündörög, és forró bőrét érintem mindenhol, ahol érem. Olyan heves és jó érzés, szinte azonnal megint készen állok, ahogyan Ő is, kezét rám kulcsolja, másolom a mozdulatot, ahogy újra közeledek a gyönyör felé a csuklóm mozgása gyorsul és a csók is hevesebbé válik, a számba nyög, élvezek, aztán totális KO. 

~*~

Dübb… düdübb… valaki szedje ki a fejemből a doboló majmot, mert megőrülök ettől a fájdalomtól. 

Megrázkódik az ágy ami egy erős nyilallást eredményez és felszisszenek. 

- Mm… még öt percet… 

- Hide… HIDE! – bassza meg a hegyi kecske, mi az isten van már? Begyógyult szemeimet résnyire nyitom és a mellettem fekvő, avagy ülőre nézek. Először csak közvonalat látok, egy pacát végül egy arcot is. 

- Eichi? Eichi… - konstatálom remek felfogással, majd visszazuhanok a párnára - Mi az? Neked is fáj a fejed?

- A fejem? Kit érdekel most a fejem? Ami műveltünk… - hahh… elfelejtettem, hogy Eichi sosem volt az a nagy ivós, tegnap meg tuti öntöttünk a garatra rendesen. 

- Ugyan, csak jól berúgtunk nem nagy kunszt – morgom a párnának, félig lehunyt szemekkel. Áúcs - Szétesik a fejem… - morgom kelletlenül. 

- Nem emlékszel – motyog valami hasonlót, majd hirtelen megint megrázkódik az ágy. Nem emlékszem? Nos az lehetséges, mert elég erős képszakadásaim voltak, főleg a szerencsétlen kulcsos próbálkozás után. Annyira emlékszem, hogy sokadszorra jutottunk csak be a házba, aztán egyből el is estük. Aztán… itt vagyok, és mindjárt leesik a fejem, annyira fáj. De vajon mi a baj ebben Eichinek? Kinyitom a szemem amennyire tudom, és egy pucér segget látok meg, amint gatya kerül rá. He? 

- Mi? – rekedtesen, száraz torokkal nyögöm ki, de mielőtt bármi mást is mondhatnék már fel van öltözve és int. 

- Kösz a vendéglátást! – és huss. Óvatosan teszem vissza a fejem a párnára, de rá kell jöjjek ez nem megoldás… aspirin… párnámat egy aspirinért. Nagy nehezen ráveszem magam, hogy felkeljek és lebattyogjak a konyhába. Szép lassan. Egyik láb ki a takaró alól, majd másik láb. Takaró le, óvatosan felülök, majd fel is állok az ágyról. Elnyomok egy ásítást. Hűvös csap meg így karomat dörzsölöm, majd lenézve rájövök, hogy pucér vagyok. He? 

Várjunk csak. 

Körbenézek a szobában, és a ruháim szerte széjjel hevernek a földön. Eichi az előbb rohangált a szobában, és pucér volt a segge. Pucér… 

És én is meztelenül keltem ki az ágyból. 

Eh? Eeeeeh???!!?? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHH?????!!!??!?!!?!

Kitágult szemekkel újra körbevizslatom a szobát. Első reakció, hogy a seggembe markolok, de semmit nem érzek. Még a fejfájást is elfelejtem, mert az ardenalin hatalmas lökettel ajándékozott meg. Felkapom magamra az elhajított boxerem, majd az ágyra hajolva egy nagy mozdulattal ledobom a takarót és négykézláb végignézem a lepedő minden centijét. Semmi… A számban semmilyen ízt nem érzek, csak az áporodott piát, elkezdem a szőnyeget is lesni, de semmi. A kukában van egy zsepi az asztalon rend, az ágyon semmi, a szőnyegen csak a szétdobált ruhák. Nem… ezt nem hiszem el. Ugye nem? Az nem lehet. Lehuppanok az ágyra és a kellő izgalomhullám elmúlása után, visszatér a fejfájás így réveszem magam hogy a konyhába sietve bekapjak végre egy aspirint. A nappaliban elnyúlok a kanapén, és agyalni kezdek. A döbbenet úgy kiverte az álmot a szememből, mint egy kakukkos ébresztő. 

Talán nem történt semmi csak… csak megcsókoltam. Azt nem érezhetem hisz mindketten sokat ittunk és csak azt érzem. Nem fáj a seggem és ez nagy megkönnyebbülés. Semmi folt nincs rajtam, vagy akármilyen árulkodó jel. A szobában semmi, csak a szétdobált ruhák. Lehet csak ennyi lett volna? Azzal még talán megbékélek. 
De mi lett volna ha más is… 

Ekkor esik le, hogy a szokásos reggeli… öhm… merevedés egy cseppet sem jelent meg, pedig egy piálós est után sokkal nehezebben múlik el és most sem kellett volna ilyen egyszerűen. Akkor mégis csak… Akkor én voltam? Nem, az nem lehet, csak emlékeznék… vagy éreznék valamit. De miért rohant el csak így Eichi? Ráadásul olyan… sokkosnak tűnt. 

„Nem emlékszel”

Ezek szerint ő emlékszik. Már épp játszik bennem a gondolat hogy felkeljek és a szobámban előkeressem a telefonomat, amikor nyílik az ajtó, és anyáék lépnek be. Azonnal észrevesznek a kanapén fetrengve alsógatyában. Megkérdezzük egymástól jó volt e az este. A válasz mindig a szokásos, de én most kicsit eltérek. 

- Rúgtatok már úgy be, hogy nem emlékeztetek arra mit csináltatok az este? – kérdezem mire apa tesz valami poénos megjegyzést, hogy én is így születtem, mire anya csak leinti. 

- Apád csak hülyéskedik. Viszont elszaladt veled a ló, fiam, legközelebb jobban tarts mértéket. – int ujjával. – Én csak azt tudom neked mondani, hogy gondolj vissza amire legutoljára emlékszel, hátha eszedbe jut valami.

- Hát kösz – húzom el kicsit a szám, majd felállok a kanapéról és a bejárati ajtó felé lépek. Emlékszem, hogy bezuhantunk. Mereven figyelem a szőnyeget. Még valami dereng arról, hogy az esernyő állvány majdnem felborul, de onnantól akármennyire erőltetem az agyamat, semmi. 

Annyit gondolkodtam, hogy anya közben összedobott egy reggelit és az illata máris a konyhába csábít. Farkaséhes vagyok amint elmúlik a fejfájás.

~*~

Egy kiadós reggeli és beszélgetés után a szobámban kötök ki. Össze is dobálom a széjjel heverő cuccokat, majd az ágyra vetem magam. A telefont a kezembe fogom. Biztosan hazaért már, de lehet le is feküdt aludni. Ezért csak egy sms-t írok. Avagy írnék, ha tudnám mit kéne írnom. Mégis hogy fogalmazzam meg, hogy hé mit tudsz amit én nem? Ezen még agyalnom kell. A tanulnivalóhoz nem fűlik a fogam hozzákezdeni így csak fekszek, és a lapiért sincs kedvem elnyúlni az asztalig. Hiába aludtam valamennyit, fáradt vagyok, és kipurcant. 

Megint agyalni kezdek mi történhetett, végül az emlékezés helyett a fantáziám győz, és elképzelem mi is történhetett volna. Kipirultan fejezem be az agyalást és inkább a géphez ülök. Megpróbálok neki itt írni, hátha este reagál rá. 

Eichi:

Uh… másnaposan, mindennemű gyógyszer nélkül zötykölődni a buszon, nem nyerő dolog. Sajog a fejem, kerülget a hányinger, de a legrosszabb, hogy nem tudom hova tenni magamban az éjjel történteket.

Nem is igazán azzal van bajom amit csináltunk, inkább az zavar, hogy még csak meg se tudom beszélni Hidével. Engem gyötörjön valami lelkiismeret furdalás szerű, fura érzés, ő meg vígan nem emlékszik semmire. Hol fair ez?!
 

 

 

 

 

Akaratlanul is végigsimítok ajkaimon, és rögtön felidéződik minden. A mély, fullasztó csókjai, melyektől teljesen elkábultam, lüktető merevedése és később íze a számban…
Felnyekkenve vörösödök el, és húzom össze magam az átlagosnál is kisebbre az ülésen. Oh, király, egy percet se felejtettem el, már csak azt nem tudom, mi ütött belém.
Voltak sejtéseim, hogy talán a pasikhoz vonzódom, de ez nem csupán egyszerű távolról nyálcsorgatás volt! Leszoptam, a francba már! Ő meg nem emlékszik rá… Kapja be! Ajj már, hogy még a káromkodás is erre emlékeztet!

Morogva kopogok fejemmel az ablakon, hátha sikerül kiverni belőle a ferde gondolatokat, de be kell látnom, azok már elég mélyen gyökereznek, ha még most se tudok undorodni attól amit csináltam. Jó, ő csókolt meg, de az azért még mindig jóval szolidabb.
- És a mázlista nem emlékszik semmire – jelentem ki dühösen, mire a mellettem ülő néni fura pillantást vet rám. Zavartalanul, kedvesen rámosolygok, amit már képtelen nem viszonozni, és látszólag megnyugszik, hogy nem egy őrülttel van dolga.
Azért megkönnyebbülve pattanok fel mellőle, és ugrok le a buszról, mikor megérkezik célomhoz. Muszáj megbeszélnem ezt valakivel!

~oOo~

- Fúúú, mondtam már, hogy manapság menő, ha valakinek meleg haverja van? – csillan rám Mimiko tekintete, de megsemmisítő pillantásomtól, megembereli magát.
- Nee-san, nem azért préseltem ki magamból veszett nagy nehézségek árán, hogy elhülyüld! – emlékeztetem helyzetemre, mire belátóan bólint.
- Bocsi, de tudod Eichi, ha már egy ideje érzed, hogy másfelé húznak a vágyaid, nem túl meglepő ha kitörtek belőled. Minél tovább fojtod el a dolgokat, annál nagyobbat robbannak. Örülj neki, hogy nem lendült bele jobban, és fektetett meg tel…
- Héhéhééé! – vágok a szavába hangos csuklással. – Ne is folytasd, értem én!

Megvonja a vállát, majd mosolyogva tol elém egy forró teával töltött bögrét. Szerencsére a többiek mind elmentek moziba, így tudtam beszélni Mimikoval. Talán sokszor vitázunk, de ő ért meg a legjobban, és vele lehet az ilyenek igazán megbeszélni. A húgaim még túl éretlenek hozzá, marhára nem éreznék át a gondom.
- Most mit csináljak? – érdeklődök a gőzölgő folyadéktól, de a választ természetesen a mellettem ülő adja meg. Vagyis próbálja, lehet a tea jobbat tudna…
- Beszélj vele.
- Naná… nem! – rázom meg a fejem határozottan. – Nee-san, Hide határozottan hetero, talán még jobb is, hogy nem emlékszik semmire!

- A te határozott hetero barátod lesmárolt, majd hagyta, hogy leszopd, és végül kiverte neked – sorolja nemtörődöm módon, én meg felváltva sápadok, és vörösödök el, köpni-nyelni nem tudok. Én is eléggé szókimondó vagyok, de héééé, most rólam van szó!
- Nee-san, csúnyábban beszélsz, mint egy utcalány – morgom, belekortyolva a teába.
- Én legalább csak beszédben kőrözöm le, de úgy tűnik neked még a nyelvtechnikád is hasonló – vigyorog rám, mire egy szúrós pillantással karöltve, bokán rúgom az asztal alatt.
- Ez nem vicces! – jelentem ki durcásan.
- Ne haragudj! – mosolyog rám békítő mosollyal. – Az igazság az, hogy azért mi sejtjük itthon egy ideje, hogy másfelé kacsintgatsz, de vártuk, hogy magad jöjj rá. Szóval ne aggódj, nem lesznek a többiek se sokkolódva.
- Remek – dőlök rá az asztalra síri hanggal. – Akkor csak én nem tudom olyan könnyen feldolgozni?
- Majd menni fog – simogatja meg a fejem. – Hidével pedig beszélj, jó barátod, nem kéne, hogy így érjen véget a kapcsolatotok.

Hát, nővérem tanácsa ellenére, marhára nincs lelkierőm beszélni vele. A teázás után elmásztam lefürdeni, de aludni nem tudtam. Egy aspirinnel oldom meg inkább a fejfájást, majd letelepszem a laptopommal az ágyra.
Tisztázzuk a dolgot:
Akkor én most meleg vagyok? Igen.
Hide az? Kizárt… elvileg.
Tehát, jobb ha nem hozzuk fel a témát. Én se tudom még mit kezdjek így most magammal, kinek mondhatom el és ki előtt jobb rejtegetni. A közeli barátaim elfogadnának, nagyon remélem. De akkor is…

Sóhajtva lépek be a közösségi oldalra, de rögtön rejtettbe teszem magam, ahogy megpillantom fent Hidét. Francia a gyávaságomba! 
Inkább az e-mailjeimet nézem meg, de leesik az állam, mikor ott is megpillantok egy tőle kapott levelet. Érdeklődik, elmúlt e már a fejfájásom, és milyen volt az éjszakám. Kér, hogy meséljem el mi történt, mire nem emlékszik. 
Aha, majd pont arról tartok neki meseestet.
Válasz nélkül lépek ki, és kikapcsolva a gépet, elterülök az ágyon. Némán bámulom a plafont, és kis híján szívbajt kapok, mikor megcsörren a mobilom. Automatikusan nyomnám meg a zöld gombot, mikor meglátom a nevet, és inkább eldobom a készüléket a szoba másik oldalán elhelyezkedő fotelba.
Még párszor megcsörren ott, és sms érkezését jelző hangok is felzengnek, de már tudom ki akar elérni, így ignorálom. 

Ez így zajlik egész nap, már Kotaro is telefonál, hogy Hide aggódik. Közlöm vele, hogy nincs semmi baj, csak sose vagyok ott, mikor csörög a telefon, visszahívni meg nem tudom. Az otthoni telefonon való elérhetetlenségem nehezebb kimagyarázni, de szerencsére Kotaronak elég megadnom Yume számát, hogy már máshol járjanak a gondolatai.
Este felé azonban pont idősebb húgom rúgja rám az ajtóm, kezében a mobilját lóbálva.
- Keres a haverod, akinek Kotaro adta meg a számom. Azt hiszem Hide?
- Nem vagyok itt – szűröm a fogaim közt, minél halkabban, jelezvén, hogy nem akarok beszélni vele.
- Azt üzeni, hogy nincs itt – szól bele a telefonba, mire felnyögve fejelem le a párnám. – Oké, átadom neki! – fejezi be, majd kinyomva, felém fordul. – Azt üzeni, hogy mindenképp beszélnetek kell. 
- Ezt direkt csináltad – fordulok felé dühös tekintettel.
- Jaja, egyet értek Mimikoval, hogy beszélned kéne vele. Nem tudom mi történt pontosan köztetek, de egész nap keresett, Kotaro is mesélte, hogy valami gáz van köztetek.
- Remek, kellett nekem belekeverni téged is… - mormolom, majd kitessékelem a szobából, és visszadőlök agyalni az ágyamra. Ugyan mit mondhatnék neki?
Leszoptalak, de azért legyünk barátok, jó?
Nevetséges!

 

Hide:

Keresem telefonon, neten, de nem reagál semmire. Felhívom Kotarot is, érdeklődjön már utána, mert már nem egyszer hívtam és semmi reakció. Azzal hív vissza, hogy folyton máshol hagyja a telefont és nem tud visszahívni. Persze… Ezért nem elérhető vezetékes telefonon se mi? Na meg hogy nem tud visszahívni. Kezdek aggóni. Most már biztos vagyok benne, hogy emlékszik arra, amire én nem. 
Az ágyon fekve elgondolkodom, vajon mi lehetett olyan szörnyű ami miatt nem akar visszahívni, de a szörnyű dolog olyanná alakul át hogy kivörösödök, oldalra fordulok az ágyon és már hiába próbálom összeszorított szemekkel kituszkolni a fejemből, csak a kéjjel teli nyögő arcot látom magam előtt. Összekuporodom, hogy a testem ne reagáljon rá, de már ez is késő… nem tudok másra gondolni. 
Ezt én így nem bírom tovább. Ha nem tudom meg mi történt, bele fogok őrölni. Szó szerint. Anya közben rájött, hogy előre szóltam egyik haverom is nálam alszik, de reggel nem találkozott vele, mikor hazaértek. Aztán gyanúsan kezdett méregetni és mondott még ötleteket, hogyan juttathatnám eszembe ami nem jut eszembe. Szerintem esélytelen. Így csak tévképzetekkel tömöm tele az agyamat, meg már olyanok „jutnak eszembe” amik lehet meg sem történtek csak bemagyarázom magamnak. 

Kezd idegesíteni a dolog így este bezárkózva a szobámba előkapok egy erotikus lapot, ami talán kitörli majd agyamból a fantáziálgatást, de ez csak ront a helyzeten. Miért kell minden ilyesmibe Őt beleképzelnem? Kész, eddig bírtam… 

Már épp akadnék ki amikor megcsörren a telefonom, Kotaro hív egy ötlettel. Megadja az egyik tesója számát, akin keresztül talán elérhetem. 

- És honnan van meg neked a száma? – vonom fel egyik szemöldökömet, habár nem látja de a hangomon lehet érezni a gyanút. Én viszont visszahallom hogy telibe vigyorog. 

- Eichi adta meg, gondolom azért, hogy ne szekáljam – csak megcsóválom a fejem. Micsoda társaság. 

- Kösz – búcsúzom el és le is teszem a telefont. Felhívom a tesóját, és persze egy lány veszi fel, akinek igazán szép hangja van. 

- Haló? 

- Szia, Kotaro adta meg a számodat nekem, Hide vagyok. Tudnád nekem adni Eichit? Az övét nem veszi fel. 

- Mindjárt szólok neki – hallok lépteket, trappolást, mormogást, majd visszateszi a füléhez a kagylót. – Azt üzeni, hogy nincs itt. 

Lehunyom a szemem és nagyot sóhajtok. 

- Remek… Átadnád neki, hogy mindenképp beszélnünk kell? Köszönöm. Szia. 

Leteszem a telefont a párnára dobom, majd rácsapom magam az ágyra. Késő van már, így feladom. Ma már tuti nem fogom elérni. Na de holnap. 

~*~

Hála csodálatos memóriámnak emlékszem még, hogy hol laknak Eichiék. Elég sokat kell utaznom így reggeli után azonnal el is indultam, hogy legyen időm mindenre. Beszélek vele, aztán lesz ami lesz és még haza kell jönnöm megírni a házikat. Sima ügy… gondolom én. 

A buszon ülve csak meredek ki a semmibe, az összemosódott tájat figyelve, néha nagyokat sóhajtva. Ideges vagyok és nem tudom miért. A mellkasom csak úgy dübörög, a fejem kong, és csak egyetlen dolog jár a fejemben. Mindjárt odaérek. 

Leszállok végre a buszról, pár utcányi séta, és megérkezem a ház elé. Nagy levegő, oké… 

Becsengetek, mire bentről valaki kiabál, hogy „nyitom” egy lány hangja. Kinyílik az ajtó, és egy vállig érő hullámos hajú lány jelenik meg nagy pillákkal. Olyan mint Eichi lányban, csak nőiesebb vonásokkal. Pár pillanatig méreget és lassan felismerem, hogy Ő Mimiko. 

- Hide? – meglepetten tárja szélesebbre az ajtót, majd bólintok kissé frusztráltan. 

- Igen – teszem még hozzá, megerősítésképp. – Bemehetek? – töröm meg a feszült csendet így a küszöbön állva. 

- Persze, gyere csak. – arrébb áll, hogy bemehessek, majd bezárja az ajtót maga mögött. – Szerencséd van, itthon van, fent a szobájában. gondolom Eichihez jöttél. – Most hevesebb bólogatás a válaszom. Megjelenik egy hosszú egyenes hajú lány is. Azt hiszem Ő lesz Yume. 

- Hide – rikkantana, de Mimiko azonnal pisszegve csendre inti. Befogja a száját gyorsan, majd kisebbre húzza magát, de mikor felfülelnek mindketten és nincs semmi reakció, mindketten vigyorogva állnak meg velem szemben. Csak kíváncsian pislogok rájuk. 

- Mi van? 

- Kérsz valamit inni? – kérdi Mimiko, mire megrázom a fejem. 

- Nem, köszi. Még ugyan az a szobája? – most ő csóvál fejet. 

- Egy kicsit cseréltünk azóta, az övé most balról a második szoba. 

- Köszönöm – biccentek, és megyek is a mondott szoba felé. Az ajtón keresztül hallani, hogy zenét hallgat. Nem vesződöm a kopogással vagy jelét adnom, hogy belépek, így csak a kilincsre fonom az ujjaimat. Oldalra nézek, mert furcsa érzésem támad, de senkit nem látok, így visszafordulok az ajtó felé, és kinyitva belépek. 

Erre már felfigyel, de nem néz fel a könyvéből, csak az ágyon hason fekve lóbálja a lábait. 

- Kopoghatnál, mielőtt bejössz – jegyzi meg nyersen. Szó nélkül bezárom az ajtót, komolyan nézek rá, és mikor konstatálja, hogy nem válaszolok, végre megtisztel figyelmével. Kitágulnak szemei, arca elfehéredik, megfordul az ágyon kicsit hátrálni kezd és a nagy póló alá rejti még a felhúzott térdeit is. 

- Hide – mondja halkan, elhűlve. Én csak az ágya felé lépek, de mikor hátra hőköl inkább megállok. 

- Mondtam, hogy beszélnünk kell. Kérlek Eichi. – nézek rá esetlen tekintettel, de csak lesüti szemeit, és oldalra fordul. 

- Nincs miről beszélgetni. Csak jól berúgtunk, nem nagy kunszt – hallom vissza szavaimat mire összefacsarodik a szívem. Honnan tudhattam volna? Magamnál sem voltam. 

- De… tudod, hogy mire gondolok – most már nem zavartatom magam, így közelebb lépek az ágyhoz és leülök a szélére, végig arcát figyelve. – Szeretném, ha elmondanád mi történt. Kérlek… kezdek beleőrülni, hogy nem tudom mi történt, és nem tudom kiverni a fejemből. Kérlek Eichi, mondd el. 

Eichi:

Szerencsére szombat estére feladja, így megkönnyebbülten teszem el magam holnapra, mit sem törődve tesóim rosszalló tekintetével. Tudom, hogy részben igazuk van, nem játszom fair módon, de el se tudják képzelni milyen vacak érzés nekem is ez a tanácstalanság.
Nem akarom elveszteni Hide barátságát, tényleg nem!

Sóhajtva forgolódok jó sokáig, újra és újra megpróbálok megfogalmazni valamilyen kifogást, fél igazságot, vagy akár a valódit, de egyiket se sikerül elfogadható köntösbe burkolnom. Bezzeg máskor nincs gondom a szókimondással, erre mikor szükségem lenne a beszélőkémre, az bekrepált. Nem kellett volna használni akkor éjjel, és… Wáááá, elég!
Ha még egyszer eszembe jut, hőgutát kapok saját égő arcomtól! Inkább alvás!

~oOo~

- Eichi, most már a szobádból se fogsz kimozdulni? – nyafog Yume az ajtóm előtt, hajnali fél tízkor.
- Terveztem, de most már lehet változtatok az elhatározásomon. Meddig vagy itthon? – felelem morogva, mire felháborodottan csap az ajtómra.
- Hé! Hallottam ám!
- Örülök, hogy nincs gond a hallásoddal. Mi olyan fontos hajnalban? – sóhajtom a tárgyra térve.
- Bah… hajnal… Anya üzeni, hogy elmentek apával és Keikoval vásárolni, ha akarsz valamit, hívd fel őket. Ja, és Kotaro szerint jobb ha lassan adsz magadról életjelet Hidének, mert lassan bekattan szegény srác.!
- Éreztem, hogy itt kötünk majd ki! – nyögöm a párnába. – Majd beszélek anyával!
- És Hide?
- Ő vásárol be?
- Nem…
- Akkor nincs mondanivalóm neki…
- Hülye!
- Én is szeretlek!
Elvágtat az ajtó elől, én pedig ráveszem magam a felkelésre, alvás ebből már úgyse lesz. Kivételesen még az ágyamat is szépen rendbe rakom, így a szobám kifejezetten rendezettnek tűnik. Tudom én, hogy semmit se fogok megtalálni így…

A délelőtt nagy része eseménytelenül telik, és csak pár óra múlva jövök rá, hogy Hide kapcsolat felvételi kísérleteinek hiánya tűnt fel ennyire. Vajon feladta, vagy eszébe jutottak a dolgok? Most engem kezd el gyötörni a kíváncsiság, de nem és nem hívom vissza!
Levetem magam inkább az ágyamra olvasni, és bekapcsolom a zenét elég hangosra ahhoz, hogy ne halljam, amit Yume hallgat a saját szobájában.
Egészen elmélyedek a könyvben, mikor nyílik a szobám ajtaja. A kopogás meg ismét hiánycikk, vagy már túlzottan luxus…

- Kopoghatnál, mielőtt bejössz – jegyzem meg, és reménykedek, hogy Mimiko egyszer leszokik erről. Vagy Yume tisztel meg ismét, a többiek mind szoktak kopogni. Azonban nem érkezik reklamáció a nyers modoromra, sőt semmi reakció, így türelmetlenül pillantok fel az ajtóban álldogáló alakra.
Döbbenetemben elkerekednek a szemeim, és elfehéredve fordulok meg az ágyon, majd hátrébb csusszanva rejtőzöm el bő, itthoni pólóm segítségével. Mint egy ovis…
- Hide – nyekkenek meg halkan, egészen elhűlve. Mégis mit keres itt? Akaratlanul hőkölök hátra, mikor megindul az ágy felé, mire inkább megtorpan. Remek, úgy viselkedek, mint valami rettegő kisállat.
- Mondtam, hogy beszélnünk kell. Kérlek Eichi. – pillant rám esetlenül, de nem tudom állni a tekintetét, leszegem a fejem és elfordulok.
 
- Nincs miről beszélgetni. Csak jól berúgtunk, nem nagy kunszt – ismétlem meg a szavait, amik már akkor is jól betaláltak nálam. Szerettem volna elhinni őket, de valahogy nem igazán sikerült.

- De… tudod, hogy mire gondolok – erősködik, és határozottan közelebb lép, majd letelepszik az ágyamra és mereven figyeli az arcomat. – Szeretném, ha elmondanád mi történt. Kérlek… kezdek beleőrülni, hogy nem tudom mi történt, és nem tudom kiverni a fejemből. Kérlek Eichi, mondd el.

- Mi…miből gondolod, hogy egyáltalán történt valami? – hárítok eléggé szerencsétlenül, mire elhúzza a száját, és megcsóválja a fejét.
- A viselkedésed enyhén szólva árulkodó. Ráadásul… mindketten meztelenek voltunk, ugye? Te pedig úgy rohantál el, mint akit kergetnek, miután kijelentetted, hogy nem emlékszem. Mire kéne emlékeznem Eichi? Mond el, kérlek!
- Nem akarom – préselem össze a számat makacsul, türelmetlen ciccegést váltva ki belőle.

- Azt hittem barátok vagyunk, és eléggé érettek is az ilyen hülyeségek kezelésére! Ne csináld ezt Eichi! – mondja kifejezetten komolyan. – A barátod vagyok!
- Hát éppen ez az! – csattanok fel, kétségbeesetten túrva a hajamba. – Nem karom elveszteni a barátságod Hide! Miért kell neked mindenáron tudni, mi történt?!
- Mert… mert így megőrülök! Tudom, hogy valamire emlékeznem kéne, de nem megy!
- Rendben – sóhajtok fel végül megadva magam, egészen leengedve az előbbi feszültségből. Tényleg joga van tudni, legyen bármi a következmény. – Elmondom, csak aztán meg ne bánd!

Felcsillanó szemmel, bár kissé félénken fordul felém egész testében, én pedig pár pillanatig csendben maradok.
- Megcsókoltál, leszoptalak, majd kivertük egymásnak – hadarom el, tökre hanyagolva a szép megfogalmazást, amin egész éjjel agyaltam. Nem merek ránézni, de miután percekig egy hangot se ad ki, aggódva fordulok felé.
Hát, más esetben baromi jót röhögnék a képen amit vág, de most csak még inkább félek a következményektől. A sokkhatás, enyhe kifejezés.
- Hogy… mit csináltam, csináltál, csináltunk? – nyögi elkerekedett szemekkel, mikor végre szóhoz jut.

- Nem fogom megismételni – motyogom vöröslő arccal. Na még csak az kéne! Vette volna fel diktafonra, hogy visszahallgathassa. Bár ha akarja írásba adom, és felőlem bekeretezve kiteheti a szobájába, ennél gázabb helyzetbe már úgy se kerülhetnék…

Hide:


- Mi… miből gondolod, hogy egyáltalán történt valami? – már az is bőven gyanús, hogy eldadogja az elejét. Fejemet csóválva reagálom csak le. 

- A viselkedésed enyhén szólva árulkodó. Ráadásul… mindketten meztelenek voltunk, ugye? Te pedig úgy rohantál el, mint akit kergetnek, miután kijelentetted, hogy nem emlékszem. Mire kéne emlékeznem Eichi? Mond el, kérlek! – lehet csak feleslegesen aggódok, de az is lehet, hogy nem. Viszont ha ezt nem tudom meg hamarosan, komolyan idegbajos leszek. 

- Nem akarom – motyogja halkan. 

- Azt hittem barátok vagyunk, és eléggé érettek is az ilyen hülyeségek kezelésére! Ne csináld ezt Eichi! – könyörgök neki egyre esetlenebbül - A barátod vagyok!

- Hát éppen ez az! – hirtelen megugrik a pulzusom mikor rám förmed, majd fújtatva a hajába túr. - Nem karom elveszteni a barátságod Hide! Miért kell neked mindenáron tudni, mi történt?! – gyanús… egyre gyanúsabb a dolog, de már nincs visszaút és nem érdekel, tudni akarom. 

- Mert… mert így megőrülök! Tudom, hogy valamire emlékeznem kéne, de nem megy!

- Rendben – adja be végre a derekát, mire egy fél pillanatra fellélegzek. - Elmondom, csak aztán meg ne bánd! – végre… végre… úgy helyezkedek el az ágyon mint az oviban mesére váró kisgyerek. Pár hosszú pillanatnyi feszült néma csend, csak nézem Őt, ő meg lesütött szemekkel próbálja összeszedni a szavakat. Gondolom én… 

- Megcsókoltál, leszoptalak, majd kivertük egymásnak – az idő egy csapásra megáll, még levegőt is elfelejtek venni, sőt nem is tudom meddig, majd ez után is csak fuldokolva sikerült. Azt hiszem… bedugult a fülem és félrehallottam… vagy csak meg akart ijeszteni? Vagy viccel? Az arcát nézem, de totál piros és zavarban van. Nem vicc. Belül érzem hogy felszakad egy gát és ömlenek a képek, de igyekszem visszatartani. Valahol sejtettem, hogy ilyesmi történtetett, sőt ez még a gyengébbik változat, de akkor is teljesen hihetetlen. 

- Hogy… mit csináltam, csináltál, csináltunk? – kérdezek vissza, hátha rosszul hallottam, de ahogy rám nézve jobban kivörösödik máris tudom a választ. 

- Nem fogom megismételni – lassan már olyan, mint egy pipacs és én sem érzem magam túl rózsásan, bár a saját színemet nem nagyon látom, de az tuti, hogy nem sima ábrázattal ülök vele szemben. Egyik tenyeremet a számra teszem, oldalra nézek, majd erősen végigdörzsölöm az államat, elnyújtott szájjal. Most már testemmel is oldalra fordulok tőle az ágyon, és az ablakon kinézve próbálom visszaszerezni a józan eszemet. Nem, nem vagyok részeg, de ezek a szavak aztán kiütöttek. 

Az egyik dolog ami elsőre feltűnik magamban, hogy nem kaptam hatalmas sokkot és nem borultam ki. Pedig azért ez egy bőven cikis helyzet, sőt még annál is súlyosabb, viszont belül csak frusztráló forróságot érzek és nem dühöngést. Most hogy így belegondolok igazából… nem zavar annyira, mint számítottam rá. Azt hittem, eddig azért nem borított ki, mert még reménykedtem belül azon, hogy nem történt semmi komoly, ez viszont… Mos hogy „tudom”, jobban mondva megmondták mi történt… Valahogy üres forróság tölt ki. 

- Mondj már valamit – egy remegő hang szakít ki elmélkedésemből, és ahogy Eichi felé nézek, kissé kétségbeesett szemekkel méreget. Vajon őt mennyire zavarja ez az egész? Most már megértem, hogy miért nem akarta elmondani, de akkor is tudnom kellett. Egy erőltetett mosolyt rajzolok arcomra, és visszafordulok felé. 

- Hát… ekkora hülyeséget még tényleg nem csináltunk – halk, totálisan zavart nevetést hallatok, majd hajamba túrva a tarkómnál kezdem borzolni a hajamat. 

- Én mondtam… jobb lett volna, ha nem tudod meg… most… 

- Hé, várj – szakítom félbe, kezemmel intve felé – Muszáj volt megtudnom, mert komolyan beleőrültem volna az agyalásba. És… szerintem… - egyik lábamat felhúzom az ágyra, hogy kényelmesebben helyezkedjek el. – Szerintem vagyunk eléggé jó barátok ahhoz, hogy ezt normálisan megbeszélhettük – kicsit lenyugszik végre, és már rendes törökülésben ül Ő is az ágyon. 

- Akkor? Most mi lesz? – kíváncsian pillog rám, mire sóhajtok egy kicsit. Túl nyugodt vagyok, pedig sokkal idegesebbnek kéne lennem. Mi lesz? Jó kérdés, bár szerintem csak egy normális válasz lehet erre. Azt hiszem… 

- Hát… gondolom semmi – préselem ki magamból a szavakat. – Csináltunk egy kis… nagy hülyeséget részegen. De ettől még barátok maradhatunk nem? Mármint… érted… 

- Azt hiszem – válaszol rá, és az eddig ágyon heverő könyvét teszi fel az asztalra. 

- Nem mondom azt, hogy csináljunk úgy mintha mi sem történt volna, de inkább csak nem beszélgetünk majd róla… és ugyan úgy barátok maradhatunk nem? – Bóllint válaszként, majd sokáig figyelem, és megvárom mire végre rám mer megint nézni. Ahogy lepörögnek a mondottak a fejemben, eszembe jut valami – Erről jut eszembe… - erre felkapja megint a fejét és kérdő tekintetébe fúrom sajátomat. – Te meleg vagy Eichi? 

Erre úgy kipirul mintha megégette volna a nap az arcát, és a nyakánál a pólót igazgatva, nyelve egyet, majd sóhajt. Gondolom nem egyszerű egy ilyen kérdésre választ adni. Egy ilyen után én nem is tudom mit mondhatnék, ami hihető. 

- Azt hiszem – ez a válasz csak egy picit lep meg, bár a mai sokk után szerintem nincs olyan dolog ami jobban meglepne. Érdeklődve néz rám, gondolom azt várja, hogyan reagálok, de semmi változás. Még ha azt is mondaná csont meleg, akkor is a barátom maradna. – És te? – kérdi félve, és kicsit meglep a visszakérdezés, bár… ahogy így belegondolok mégsem meglepő. 

Vállat vonok. 

- Hát nem tudom… én a lányokat (is) szeretem, szóval… nem tudom – elhúzom a számat füle tövét vakargatva zavaromban. – Igazából ez a dolog annyira nem borított ki, de nem is tudom mit kéne éreznem. – kezd egy kicsit sok lenni a dolog… azt hiszem. Nagyot sóhajtok. – Lassan mennem kell, még meg is kell tanulnom holnapra. – felállok az ágyról, és Ő is követ, míg felegyenesedek. A kezemet nyújtom neki. – Akkor még mindig barátok ugye? 

Lassan, de elfogadja a kezemet. 

- Igen – kezet rázunk és hirtelen megcsap egy gondolat, hogy magamhoz rántom és megcsókolom, hogy nekem is legyen valami kis emlékem, de leküzdöm az ingert és csak kiélvezem a pár pillanatig hozzám érő meleg kezét. – Kikísérlek – jegyzi meg mire elengedem a kezét, majd követem, és akaratlanul is végigmérem, ahogy előttem halad. Lehalkítja a zenét, nesztelenül az ajtóhoz lép és amikor kinyitja, sikítozás és trappolás fogadja a nyíló ajtót. 

Lemondó sóhajjal biccen előre a feje, majd kikiabál a lányoknak, hogy ne hallgatózzanak. Csak halkan nevetve követem, a bejárati ajtónál búcsúzkodva megint érzem az előző ingert, de egy mosolyba fojtom és intve elköszönök tőle, majd a buszmegálló felé veszem az irányt.


Eichi:

Nem csak én virítok élénkpiros színben, Hide égő arcán is tojást lehetne sütni, de hangot így se képes kipréselni magából. Kezét a szája elé téve dörzsölgeti az állát, mintha ezzel akarná feldolgozni az infót, és mikor nem sikerül, elfordulva tőlem az ablakon bámul ki.

Most vagy annyira sokkolta a hír, hogy elment az esze, vagy nem is borult ki annyira, mint számítottam rá. Azt hittem majd tombolni fog egy sort, és közölvén, hogy maradjak távol tőle, sebesen lelép. 
Mivel ezt nem tette, valószínűleg bekattant a részletektől. Ez magyarázza a bamba maga elé meredést, és a szótlanságot is.
 
- Mondj már valamit – nyüsszenem végül remegő hangon, mikor már végképp nem bírom a csendet. Végre felém fordul, én pedig kétségbeesetten fürkészem az arcát, de csak egy erőltetett mosolyt látok rajta.
- Hát… ekkora hülyeséget még tényleg nem csináltunk – motyogja halkan, zavartan nevetgélve, majd a hajába túrva borzolja fel. Totálisan tanácstalan, hogy hogy kéne viselkednie. Legalább nem vagyok ezzel egyedül.
 
- Én mondtam… jobb lett volna, ha nem tudod meg… most…
- Hé, várj – szakítja félbe küszködésem, csendre intve. – Muszáj volt megtudnom, mert komolyan beleőrültem volna az agyalásba. És… szerintem… - Egyik lábát felhúzza az ágyra, hogy kényelmesebben helyezkedjen el. Ez már bíztató, nem menekült el sikítva. – Szerintem vagyunk eléggé jó barátok ahhoz, hogy ezt normálisan megbeszélhettük.
Megnyugodva engedem törökülésbe felhúzott lábaim, és végre tudok normálisan lélegezni. Sokkal jobban fogadta, mint reméltem.
 
- Akkor? Most mi lesz? – pislogok rá kíváncsian, mire halkan felsóhajt. Azért biztos feldúlta a dolog, de reményeim szerint ő megadja erre a kérdésre a választ, ami nekem nem igen sikerülne.
- Hát… gondolom semmi – préseli ki magából. – Csináltunk egy kis… nagy hülyeséget részegen. De ettől még barátok maradhatunk nem? Mármint… érted…
- Azt hiszem – felelem, félretéve a könyvemet. Jobb ha nem tudja, hogy én nem voltam olyan veszettül részeg, mint ő…
- Nem mondom azt, hogy csináljunk úgy mintha mi sem történt volna, de inkább csak nem beszélgetünk majd róla… és ugyan úgy barátok maradhatunk nem? – Bólintok, de egy darabig még kerülöm a tekintetét, ám mikor megérzem magamon a pillantását, felé fordulok. – Erről jut eszembe… - Riadtan kapom fel a fejem, bár már nem sok titkolnivalóm van, amire rákérdezhetne. – Te meleg vagy Eichi? 

Oké, tévedtem, ezt még bőven titkoltam volna… Sajnos azonban mély vörösödésem és zavarom elég árulkodó ahhoz, hogy kár legyen tagadni a dolgot. A pólómat igazgatva nyelek egy nagyot, majd némi hezitálás után, válaszadásra szánom el magam.
- Azt hiszem – vallom be esetlenül, majd a reakcióját figyelve pillantok az arcára. Látszólag semmi változás, mintha pontosan erre számított volna. – És te? – kérdezek vissza remegő hangon, ami mintha meglepné kissé, de csak vállat von.
 
- Hát nem tudom… én a lányokat (is) szeretem, szóval… nem tudom – feleli végül elhúzott szájjal, zavartan vakargatva a füle tövét.  – Igazából ez a dolog annyira nem borított ki, de nem is tudom mit kéne éreznem. – Hát ezzel nincs egyedül, de azért megnyugtat a dolog, hogy nem undorodik tőlem, és neki is vannak gondjai a saját helyzetét illetően. – Lassan mennem kell, még meg is kell tanulnom holnapra. – fejezi be végül felsóhajtva, majd felállva az ágyról, felém nyújtja a kezét. – Akkor még mindig barátok ugye?
 
Lassan, de elfogadom a kezét. Nem azért hezitáltam, mert nem akarok többé a barátja lenni, hanem mert fogalmam sincs, innentől hogy fogom kezelni egy másik férfi érintését. Főleg az övét… Marha gáz!

- Igen – felelem, miközben kezet rázunk. Jó, oké, nem estem neki lendületből, tehát annyira nem ment agyamra a melegség. Nem azt mondom, hogy nem esik jól kezének melegsége, de legalább képes vagyok normálisan viselkedni. – Kikísérlek.
Elengedem a kezét, és lehalkítva a zenét, gyanakodva lépek az ajtóhoz. 
Annyira tudtam!
Mimiko és Yume felsikkantva spurizik el, ahogy kitárom az ajtót. Naná, hogy nem bírták ki hallgatózás nélkül… Lemondó sóhajjal hordom le őket z orrom alatt, majd utánuk kiabálok, hogy ne hallgatózzanak, de csak kuncogás érkezik válaszul. Hide halkan nevetve követ a lépcsőn, majd mosolyogva búcsút int, és elindul a buszmegálló felé.

Hosszan fújom ki a levegőt, mikor végre zárom mögötte az ajtót, de ahogy megfordulok, minden lében kanál testvéreimmel találom szembe magam.
- Ugye, hogy megérte tisztázni a dolgokat! – jelenti ki elégedetten Mimiko,  „én megmondtam” mosollyal.
- Wow Nii-san, nem is tudtam, hogy meleg vagy! Tudtad, hogy manapság menő, ha valakinek meleg haverja van? – lelkesedik Yume csillogó szemekkel, nekem meg kedvem lenne lefejelni az ajtót. Honnan szedték ezt mindketten?
- Említettem már, hogy olyanok vagytok, mint a kisiskolások? – morgom, a fejemet ingatva. Szélesen vigyorogva vonják meg a válluk, nagyon nem zavarja őket.

- És most mi lesz? Összejöttök? – érdeklődik Mimiko, és a könnyed hangsúly ellenére érzem, hogy ez már komoly kérdés.
- Dehogy jövünk – rázom meg a fejem gyorsan. – Hallottátok, barátok vagyunk. Egyébként is, ő nem meleg!
- Jaja, a lányokat (is) szereti – nyomja meg az is-t Yume sokatmondóan, de csak egy türelmetlen legyintéssel felelek, és elindulok a szobám felé.
- Barátokból szerelmesekké válni, nem éppen példanélküli! – kiabálja utánam Mimiko, de már reakcióra se méltatom, inkább magamra zárom az ajtóm, és elterülök az ágyamon tovább olvasni.

Tudják is ők, mi zajlik most bennem… Egyszerűen ki kell vernem a fejemből, ami történt. Oké, az lényeges, hogy rájöttem a beállítottságomra, de annak innentől kezdve semmi köze Hidéhez! Ő csak a barátom, elég fontos ahhoz, hogy ne szúrjam el a kapcsolatunk.
Jól néz ki, tényleg, de biztos lehet találni olyan meleg fiút még a világban, aki szintén helyes, és még érdeklem is.

~oOo~

Érdekesen teltek az elkövetkező napok. Otthon tökéletesen jól fogadták, mikor bejelentettem, hogy ne várjanak tőlem csaj hazahozatalt. Apa ijedt meg eléggé, hogy akkor én most abbahagyom a focit, és ruhákat fogok varrni helyette, de megnyugtattam, hogy a lyukas dolgos stoppolása továbbra is rámarad, én inkább rúgom a bőrt.
Anya jó ügyvédként rögtön nekiállt megtanulni a melegek összes jogát, hogy véletlenül se érjen később jogtalan megkülönböztetés sehol. Még Keikotól is meghallgathattam, milyen menő ha valakinek meleg haverja van, így a végén én voltam a leginkább kiakadva.

Legjobb barátaimnak előadni már húzósabb volt, de ahogy reméltem, egyiküknek se változott a rólam alkotott véleménye. A régi osztályomból Hide és Kotaro áll hozzám a legközelebb, és mivel az előbbi már mindent tud, csak az utóbbit kellett felvilágosítani.
Rögtön kombinált, hogy akkor ezért vesztem össze Hidével, én meg nagy bölcsen ráhagytam a dolgot. A lényeg, hogy aki igazán számít, elfogadta, a többieknek meg nem kell tudnia még. Elég, ha én küszködök továbbra is a megemésztésével.

Arról nem is beszélve, hogy akaratlanul is mindig Hide jut az eszembe, ha megpróbálom helyrerakni magamban , és elfogadni a változást. Igyekszem ezt annak betudni, hogy miatta jöttem rá érdeklődési körömre, de ez valahogy nem tűnik megfelelő magyarázatnak arra nézve, miért ő jut mindig eszembe, ha például férfiúi szükségleteimen próbálok segíteni.
Ez nagyon, nagyon ciki!
Csak barátok, csak barátok, csak barátok!
Ezt kántálom akárhányszor felrémlik előttem mit csináltunk, hátha idővel sikerül meggyőznöm magam.
 
Hétköznaponként úgyse találkozunk túl sűrűn, neten meg könnyű úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Ugyan úgy társalgunk, mint eddig, és ösztönösen kerüljük a történtek felhozatalát. Hogy mi lesz akkor, mikor összefutunk, az más kérdés… 
Szereznem kell addigra egy pasit, hogy elfelejthessem végre a zavarba ejtő emlékeket róla, és normális barátként gondolhassak rá. 
Hát igen, könnyű ezt mondani, de dunsztom sincs, hogy „pasizik” vagy „csajozik” egy meleg srác, hiába tartanak tesóim kiselőadást a dologról, nem visz rá a lélek, hogy elmenjek egy meleg bárba.

A következő hétvégére amúgy is más program van, Kotaro tartja egy szórakozóhelyen a 18. születésnapját. Egyszerűen nem bújhatok ki a meghívás alól, annak ellenére, hogy Hide is ott lesz, és a terveimmel ellentétben, nincs aki elfeledtesse velem. Király…
- Ne vágj ilyen fancsali képet Nii-san, nem temetésre megyünk! – csacsog mellettem Yume vidáman, úgy lóbálva az ajándékunkat rejtő tasakot, hogy félek mindjárt röppályára állítja.
- A büszkeségem temetése… - morgom sötéten. – Egyébként meg, egy hete jártok, mi az, hogy máris jössz a szülinapjára?
- Egy hete járunk, de ismerem mióta az osztálytársad – vigyorogja. – Amúgy meg, ásd el a fene nagy büszkeséged, és szedj össze valakit este, majd listázom, kik játszanak a csapatodban a buliban!
- Inkább ne – hárítom hevesen, de csillogó szeme elárulja, hogy már leállíthatatlan.

Így mikor elérjük a szórakozóhelyet, Kotaro felköszöntése után, gyorsan távol kerülök húgomtól, és lehuppanok pár iszogató haverom mellé.
- Mit iszol, Eichi? – vigyorog rám Haruki, a köszöntésem után. Már épp nyitnám a számat, hogy kérjek valami erőset, mikor Hide csatlakozik hozzánk.
- Öh… kólát – bukik ki belőlem, és igyekszem minél természetesebben köszönteni Hidét, de látszólag egy pillanatra ő is kiesett a ritmusából.
- Kólát? Mi a szar, antialkesz lettél? – röhögnek fel barátaink.
- Itt a húgom, nem lehetek tajrészeg előtte, valakinek őt is haza kell lapátolni – vonom meg a vállam, hálát adva a kitűnő kifogásért.

- Áh, a lelkiismeretes báty – vigyorodik el Haruki, de megelégszik a válasszal, és inkább Hidéhez fordul, hogy meginterjúvolja. – Na és te?
Látszik, hogy egy pillanatra ő is elbizonytalanodik, de végül összeszedi magát, és ha nem is a legerősebbet, de alkoholosat kér.
Míg Haruki elmegy az italokért, beszélgetni kezdünk a többiekkel. A buli úgyis csak később indul be igazán, egyelőre a táncparketten is alig lézengenek, és csak szépen lassan szállingóznak a nem hozzánk tartozó fiatalok is.
- Nii-san, képzeld, hátul láttam egy marha he…mpf… - Reflexszerűen fogom be nyakamba ugró húgom száját, mit sem törődve szemrehányó tekintetével.
- Mondtam, hogy inkább ne! – sóhajtom. Vet egy fél pillantást Hidére, majd mindent értően biccent, pedig eléggé félreinformálta magát. Nem arról van szó, hogy Hide előtt nem akarok pasizni, nem és nem arról!
Egyszerűen… ömm… itt még nem tudja mindenki a dolgot, és nem kéne reklámoznom. Igen, ez a helyzet és kész!

Hide:

Nos nem ment olyan zökkenőmentesen az elmúlt idő, mint ahogy gondoltam… vagy terveztem… vagy reméltem. Igazából már totálisan összzavarodtam. Persze nem bántam meg a dolgot. Azt a részét, hogy megkérdeztem, mi történt. Elmondta röviden tömören, de még így sem özönlöttek az emlékek. A képzelgések annál inkább. 

Kicsit feszélyezett vagyok ha arra gondolok, hogy Eichi is a buliban lesz. De normális haver leszek, és úgy teszek, ahogy én ajánlottam a „mintha mi sem történt volna” nem biztos, hogy beválik, de ugyan úgy haverok vagyunk nem? De. 

Ott tartottam… képzelgések. Na ja… A héten kétszer is azon kaptam magam, hogy miközben nyílt titokként rejtegetett újságjaim között lapozgattam, majd áttértem az internet csodáira – hisz nincs letiltva a gépem – azon kaptam magam, hogy teljesen mindegy mi a francot nézek, avagy mire csinálom a dolgot, rá gondolok. Nem elég hogy egész nap az jár a fejemben, még ilyenkor is csak Őt tudom elképzelni. Idegesít? Azt nem mondanám, inkább csak zavarba hoz a dolog. Mi a jó istenért jut mindig Eichi az eszembe? 

Az egyik videóban elég meglátnom egy felvillanó segget és máris az övé jut eszembe, amit reggel láttam még fél kómában. Kb azaz egyetlen emlékem az egész mindenről vele kapcsolatban. Kissé sajnálom a dolgot. Azt hiszem soha többé nem fogok annyira berúgni mint akkor, és ez nem olyan fogadalom, amit csak a következő ivászatig tartok be… de nem ám! 

Egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy kitalálta volna az egészet. Anya akármit is mondott, ez lehetetlen. Tudom, hogy Eichi soha nem hazudna nekem pláne ilyet. Hülyeség… többet se mondok el anyának ilyet. Akármilyen megértő, de nem igazán tudja visszafogni, ha egyszerű, ártalmatlan összeesküvés elméleteket talál ki. Mág hogy azért hazudta, hogy megszerezzen. Képtelenség… szerintem akkor teljesen máshogy zajlott volna le a dolog. Nem szigeteli el magát, amit lehet elmondta volna, ráadásul ahogy lereagálta az egészet… és megkönnyebbült amikor azt mondtam maradjunk simán barátok. 

Ezek után, hogy remélhetném azt, hogy szeretne többet? 

Várjunk csak… remélhetném? Nem azt akartam mondani, hogy „gondolhatnám”? Fejemet csóválva caplatok a szervezett buli felé. Egyre jobban meghülyülök… az egy fokkal azért csak jobb az őrületnél nemde? 

A kibérelt helynek nagyon jó a hangulata és nagyon sok ember van. Először el is veszek a nagy ismeretlen tömegben, de idővel rátalálok ismerős arcokra így közéjük telepszem le, pont Eichi mellett találok helyet. Haruki hajol felé. 

- Öh… kólát – mondja Harukinak, gondolom megkérdezte mit iszik. 

- Kólát? Mi a szar, antialkesz lettél? – körben mindenki harsányan felnevet, én viszont csak kiszélesedett mosollyal csatlakozom hozzájuk. Nem lepődnék meg, ha amiatt lenne. 

- Itt a húgom, nem lehetek tajrészeg előtte, valakinek őt is haza kell lapátolni – nyomatja a kifogást. Hihető, hisz láttam Yume-t a közelben, viszont ilyenkor általában egy viccel szokta elnyomni a dolgot. Lehet, hogy arrébb kéne ülnöm eggyel, hogy ne legyen annyira feszélyezett? Vagy nem tőlem van? Vagy csak túlreagálom a dolgot és tényleg Yume miatt nem akar inni? 

- Áh, a lelkiismeretes báty – hagyja rá Haruki, majd felém fordul – Na és te? 

- Csak egy sört – válaszolok hálás mosollyal, majd el is hussan a piákért. Amíg vissza nem tér elbeszélgetjük az időt történtekről vagy szimplán viccelődéssel, esetleg mit tervezünk a nyárra. Minden féle téma előjön, ahogy általában a pia oldódik mindenkiben. 

- Nii-san, képzeld, hátul láttam egy marha he…mpf… - Yume vetődik Eichire, aki befogja a száját, mormol neki valamit, majd YUme lenyugszik, egy pillanatra még rám is néz. Összevonom két szép szemöldökömet, de csak ennyire reagálom le, majd belekortyolok sörömbe. 

Lemondó sóhajjal fordul vissza az asztal felé, Yume még egy kicsit rám néz, majd tovább halad. Jut eszembe… furcsálltam, hogy Yume és Kotaro így összejöttek. Fogjuk rá annak hála, hogy zaklattam Eichit, sőt ha nagyon vissza akarom vezetni a dolgot annak hála, hogy mi… nos mi… 
Most hogy belegondolok milyenek is Eichi tesói… És összepasszintom az előbb hallottal, elmosolyodva hajolok közel Eichihez, de mire észrevesz már a füléhez közel van a szám és megcsap finom illata. Milyen kellemes. 

- Csak nem elhatározta a húgod, hogy keres neked egy pasit? – suttogom a fülébe majd vigyorogva hajolok el tőle, mire duzzogva vörösség terül szét arcán. Irtó édes. Totál meghülyültem? 

- Eltaláltad… pedig… hahh – sóhajt nagyot, majd ledönti a kóla maradékát. – tök mindegy mit mondok nekik, mennek a saját fejük után – habár nem lenne szabad kárörvendőnek lennem, mégis nevetek halkan a dolgon. Zavaromban. Még mindig orromban érzem az illatát. – Na mi van? Könnyű a kisebbet kinevetni mi? – erre csak még jóízűbb nevetést csal ki belőlem. Na ez azaz Eichi akit ismerek. 

Ez után felszabadultabb a társalgási beszélgetés is, valahogy teljesen kikapcsolódom és mindent elfelejtek, csak jól érzem magam. Úgy néz ki a jó társaság mellett sokkal könnyebb bármit csinálni átvészelni vagy gondolat terelni mint bárhogy máshogy. Mivel nem akartam ma erőset inni így több sör mellett döntöttem, viszont így egyhamar ki kell mennem a slozira. Nem fárasztom a többieket azzal, hogy szólok, túl jó már a hangulatuk ahhoz, hogy akár azt is észrevegyék, eltűntem. Igen, elég fura érzés, ha a társaságban egyedül te nem vagy részeg, nem igazán tapasztaltam még ilyet. 

Épp hogy egy piszoár elé állok nyílik az ajtó, és akaratlanul is oldalra fordulok, majd azt látom ahogy Eichi kettővel mellettem szintén könnyít magán. Talán kicsit meglepte, hogy itt talált, de ez hamar eltűnt az arcáról. Ahogy látom teljesen normális, nem ingadozik, a mozgása is helyén van. De mielőtt észrevenné, hogy stírölöm gyorsan magam elé fordulok. 

- Ahogy látom te is még elég józan vagy – a hangom visszaverődik a falakról így kis háttérzajjal, de hallani mindent. 

- Hát, én nem nagyon alkoholizáltam most, csak amit Kotaro kötelezően megitatott velem. – közli mosolyogva, én pedig lassan végzek. – De általában sem szoktam annyit inni – a mondat végére hirtelen elcsuklik a hangja, de lehet, hogy csak képzelődtem, amikor megnyitottam a csapot, hogy kezet mossak. 

- Mondd csak – szólok halkan mielőtt kimenne. Mivel kint nagy a zaj és a tömeg ezt talán jobb lenne itt megkérdezni – Lerendezted már magadban a dolgot? Tudod… Hogy te… 

Szinte azonnal leesik neki, de nem tűnik igazán… annyira zavartnak, mint képzeltem. 

- Igen, azt hiszem… de a tesóim meg tudnak őrjíteni vele – halk kuncogással reagálom le. 

- Ennek örülök. – majd észreveszem, hogy most tiszta vörös az arca. Előre biccentett fejjel Ő is mellém áll a másik csapnál, és csak a tükörből látom, de akkor is tisztán. Hirtelen haját félretúrva a homlokához szorítom a tenyeremet, ami forró. 

- Jól vagy? – kérdem halkan, kikerekednek a szemei, összeszorítja eddig résnyire nyitott ajkait, majd nyel egyet. Vajon egy kis félelemtől vagy a kevés italozástól csillog így a szeme? Ah nem mindegy? Akkor is olyan szép. Hasonló inger támad rám váratlanul, mint amikor legutoljára náluk jártam, és a szórakozó ivászat közben most elmosódott bennem a fék, ami múltkor visszatartott. Nem is törődök vele, hogy még nem válaszolt, számból kiindulva már az egész arcom bizsereg, ahogy észrevétlenül felé magasodok, de hirtelen olyan erővel robban be az ajtó, hogy mindketten szívrohamot kapva ugrunk egy nagyot és a betámadók felé nézünk. 

Ketten nagyon falják egymást, szinte kéményseprősdit játszanak  egymás torkával, amikor lassan felfogom, hogy kiket is látok. 

- Kotaro? – suttogom halkan, hunyorogva, de ami utána következik ha az nem halk. 

- YUME! – csattan fel Eichi, és azonnal hozzájuk trappol.  Végre elválik egymástól az összesült pár, majd szétrebbennek, de Yume csak szétcsúszottan vigyorogva dől a csempének háttal. 

- Oh, Nii-san. 

- Taj részeg vagy, azonnal hazamegyünk – karon ragadja, majd Kotarora bök – Rád pedig haragszom – átkarolva kivonszolja húgát, én pedig egyedül maradok a hoppon maradt részeg haverommal. Átkarolom a vállát. 

- Hát ezt elkúrtad… - veregetem meg a hátát. 

- Épp ez az, hogy nem – csak homlokot ráncolva nézek rá, mire részegesen elneveti magát. – nyugi, csak vicceltem. Nem úgy… izé… áhh… -  ahogy látom Ő is nagyon jól érzi magát. Naná, az ünnepelt iszik a legtöbbet. Ezért is csodálom meg premierplán ahogy zöld fejjel a wécére vetődik. 

Most nem tudom hálás legyek-e vagy sem azért, hogy hirtelen betörtek… az meg még jobban zavar, hogy tanakodok ezen. 

Eichi:

Szerencsére Yume pár pillanat múlva odébb áll, még mielőtt eléggé cikis helyzetbe hozna. Csak tudnám, miért élvezi ő is, meg Mimiko és Keiko is ilyen veszettül et a helyzetet. Mintha legalábbis híressé váltam volna, és ők sütkérezhetnének a dicsfényemben…Pedig szerintem pár ember előtt még gázos is lehet, ha az embernek meleg bátyja van. Ki érti a nőket? 

Annyira elmerülök a gondolataimban, hogy már csak akkor eszmélek Hide közelségére, mikor már a fülemhez hajolt.
 
- Csak nem elhatározta a húgod, hogy keres neked egy pasit? – suttogja a fülembe, én pedig közelségétől és szavaitól egyszerre, mélyen elpirulok. Oh, remek. Nem csakhogy rájött, de még én is tapasztalhatom, milyen hatással van rám valójában. Nyíljon meg alattam a föld, az a leggyorsabb út az elsüllyedésben.
- Eltaláltad… pedig… hahh – sóhajtok nagyot, miután végre összeszedtem magam, és ledöntöm a kólám maradékát. – tök mindegy mit mondok nekik, mennek a saját fejük után. – Bah, és halkan kinevet. Egyem az együttérzését. De legalább a normális társalgás – még ha nem is olyan megszokott dologról zajlik -, segít visszatalálni önmagamhoz. – Na mi van? Könnyű a kisebbet kinevetni mi? 
Erre még vidámabban nevet fel, és én is egészen feloldódok, még mellette is.

A többiek egy egyre felszabadultabbak, megállás nélkül megy a beszélgetés és hülyülés, el is felejtem mi foglalt le eddig ennyire, és kikapcsolódom, hogy egyre jobban érezhessem magam. Egy idő után azonban a kóla, és a kevés pia amit Kotaro kedvéért nyomtam be, meghozza a hatását, és kénytelen vagyok elverekedni magam a tömegen keresztül a kétbetűs szobáig.
Bent kapásból Hidével találom szembe magam, és ha egy pillanatra meg is fordul a fejemben, hogy „hátra arc!”, gyorsan magamra pirítok. Na ne játsszuk már a világ gyáváját!
Sikerül normálisan viselkedve az egyik piszoárhoz lépnem, ha már ezért jöttem valójában.
 
- Ahogy látom te is még elég józan vagy – szólal meg a következő pillanatban. Hát igen, sok alkohol nélkül, nehéz berúgni, bár látszólag ő se vitte túlzásba.
- Hát, én nem nagyon alkoholizáltam most, csak amit Kotaro kötelezően megitatott velem – felelem mosolyogva. – De általában sem szoktam annyit inni – a végén elcsuklik a hangom, mikor rájövök, mit mondtam. Ebből vagy leszűri, hogy legutóbb se szaladt el velem annyira a ló, vagy azt kivételes esetnek veszi, és akkor nincs gond. De ha az első variáción kezd el agyalni, cikis megoldásokat szűrhet le.
 
- Mondd csak – szólal meg halkan, mire óvatosan felé pillantok. Az ilyen kezdéseket rendszerint kellemetlen kérdések szoktak követni.  – Lerendezted már magadban a dolgot? Tudod… Hogy te…
- Igen, azt hiszem… de a tesóim meg tudnak őrjíteni vele – sietek a segítségére, hogy ne kelljen kimondania. Csendesen felkuncog válaszomat hallva, én pedig megnyugszom. Kissé zavarba ejtő kérdés, de mivel már lerendeztem magamban – fogjuk rá -, nem akadok fent rajta.
Annyira… Mert az arcom persze lángra lobbant, süthetnék mellette mályvacukrot.
 
- Ennek örülök – feleli, miközben mellé lépek, hogy megmoshassam a kezem, de az arcomat igyekszem takarni előrehulló tincseimmel. Valószínűleg nem sikerül eléggé, mert hirtelen félrekotorja  a haja, és a homlokomra szorítja a kezét.
- Jól vagy? – kérdezi halkan. Jól voltam… Most azonban szemeim kikerekednek, és számat összeszorítva nyelek egy nagyot, igyekezvén semmibe venni feldübörgő szívverésem. Mielőtt azonban kipréselhetnék magamból valamilyen választ, hirtelen kivágódik az ajtó, de olyan erővel, hogy mindketten ugrunk egyet ijedtünkben.

A mosdóba beeső páros azonban nem zavartatja magát, igyekeznek mélyen megismerni a másikat szájon keresztül, és úgy össze vannak gabalyodva, hogy időbe telik, mire felismerem őket.
- Kotaro? – suttogja mellettem Hide, aki valamivel gyorsabb volt nálam. Na meg csendesebb…
- YUME! – csattanok fel, és rögtön mellettük termek, hogy szétszedjem őket. Szét is rebbennek, de húgom nem igen tudja tartani magát, látszik, hogy mindjárt lecsúszik a fal tövébe.
- Oh, Nii-san. – Legalább felismer… De hogy ezért még kapni fog… Na jó, nem tőlem, az képmutatás lenne. De nála legalább van aki megakadályozza a dolgok elfajulását.
 
 
 
 
 
- Taj részeg vagy, azonnal hazamegyünk – jelentem ki, és karon ragadva indulok el kifelé, de még előtte dühösen bökök Kotaro barátomra. – Rád pedig haragszom.
Kitámogatom, sokkal inkább vonszolom Yumét a mosdóból, és a kijárat felé veszem az irányt. 

A hűvös levegőn szerencsére megához tér annyira, hogy már hajlandó legyen használni a lábait. Fogom én ezt az estét felemlegetni neki, mikor leáll nyúzni a dolgaimmal, az egyszer biztos.
Szerencsére sikerül felpakolnom a buszra, majd szerencsésen hazacibálni, de az valami égi büntetés, hogy végig be se áll a szája.
- Tudod Nii-san… hukk… ti is ketten vótatok benn… csak neeeem…
- Nem – vágom rá kapásból. – És neked se a férfimosdóban kéne alkotni, főleg nem egy hét járás után!
- Hümm…? Te mond…hukk…od? Mennyi az annyi amennyit jártál…Hikkdével? – csimpaszkodik belém még inkább, és jóízűen felnevet.

Magamban morgolódva hagyom rá a dolgot, végül is igaza van, még ha ez részegen marhára nem is érdekli. Szerencsére elcsitul, mikor belépünk a házba, de még így se sikerül a többiek felverése nélkül leraknom a szobájában. Anyáék viszont nem szólnak semmit, mikor látják, hogy minden rendben van azért, inkább visszafekszenek aludni.
- Látom jó estétek volt – jegyzi meg Mimiko, követve a szobámba. – Azt hittem tovább maradtok.
- Láttad te, milyen állapotban volt a kis idióta? Úgy szedtem szét őket Kotaroval, mielőtt akcióztak volna a mosdóban. Hide se hiszem, hogy jól járt a másik idiótával, biztos felnyalta az is a padlót.
- Most vagy a női mosdóba mentél utánuk, vagy Hidével találtátok meg őket a férfiben – kalkulál nővérkém, célozgatva.

- Tudod Nee-san, az ember néha-néha kijár a wc-re könnyíteni magán, és csodálatos véletleneknek köszönhetően, alkalomadtán másokkal is összefuthat bent. Majd beeshet két részeg, egymás szájában kutakodva… - fejezem be magasröptű eszmefuttatásom, mire halkan felnevet.
- Leszűrtem a történteket. De most őszintét Eichi, milyen volt találkozni Hidével? – vált át komolyabb hangra, én pedig elcsendesedve huppanok le az ágyamra.
- Fura – vallom be pár perc múlva tömören, majd igyekszem kifejteni. – Reméltem, hogy tökéletesen tudok majd normálisan viselkedni mellette, és többnyire sikerült is, de nem úgy, mint régen. Áh, azt hiszem vonzódom hozzá, egy egészen icike-picikét…
- Tényleg olyan kicsikét? – húzza fel a szemöldökét Mimiko szelíden.
- Tényleg! – vágom rá határozottnak szánt hangon. – Majd keresek magamnak valakit, akit szerethetek, ő pedig marad jó barát!
- Ahogy gondolod – borzol a hajamba, majd nagyot ásítva kisétál a szobából.

~oOo~

- Ne már, itt sincs! – nyüsszenem, miután atomjaira bontottam másnap reggel a szobám, a telefonom után kutatva. Már expedíciót indítottam utána az egész házban, de nyoma sincsen, és hiába csörgetem, tudom hogy levettem a hangját tegnap este. Éjjel… Oh, a buli! Ott hagytam volna? De akkor annak már búcsút is mondhatok.
- Eichi, telefon! – kiabál fel a földszintről anya, de mikor felcsillanó szemekkel leviharzok, csak a vezetékest nyomja a kezembe.
- Halló? – szólok bele lelombozódva, de minden elnyomási erőlködésem ellenére, hevesebben kezd kalapálni a szívem, mikor ismerős hang felel.
- ’reggelt Eichi – köszönt Hide, egészen energikus hangon, tehát nem másnapos, vagy nem különösebben. – Gondoltam szólok mielőtt bepánikolsz, hogy nálam van a mobilod, tegnap találtam a mosdóban, ahol felkapartad Yumét. Kerested már?

- Áh, csak a házat szedtem alkotóelemeire – vigyorodok el megkönnyebbülten. – Köszi, hogy megtaláltad, azért most megnyugodtam. Összetudunk futni valahol ma, hogy átvegyem?
- Itt aludtam Kotaroéknál, valakinek haza kellett cipelni a szülinapost is, ők nincsenek messze tőletek, ugye? Beugrom délután, mikor megyek hazafelé… ömm… ha az jó – bizonytalanodik el kissé, én pedig hirtelenjében vágnám rá, hogy nem kéne, de időben leállítom magam.
Barátok vagyunk, barátok vagyunk!
- Az nagyon jó lenne, megköszönném – felelem észrevehetetlen szünet után. – Amúgy a hímnemű idióta hogy van?
- Még húzza a lóbőrt, de úgy fog fájni a feje ha felébred, hogy öröm lesz nézni – feleli nevetve. – Nőnemű egyedtársával mi a helyzet?
- Hasonló – kuncogok fel. – És Mimiko már tudja, mi történt tegnap…
- Galád mód elmondtad neki? – röhög fel. Ismeri már a nővérem annyira, hogy tudja, amilyen jó fej, olyan hárpia is tud lenni, és mivel anyának többnyire kevés ideje van a nevelésünk kellemetlenebb részeire, előszeretettel veszi át tőle a fejmosások terhét.
De jó tanácsadó is, én se véletlenül mondtam el pont neki ami velem történt.
- Én cipeltem haza, és korábban kellett eljönnöm a buliból miatta, viselje a következményeit – vonom meg a vállam gonoszkodva, bár mozdulatomat nem láthatja, mégis jót derül a dolgon.
- Na né… Kotaro előmászott. Megyek berúgom a fürdőbe, aztán ha összeszedtük magunk, én átmegyek. 
- Rendben, szia!
- Szia.

Sóhajtva teszem a helyére a telefont, és az alsóajkam rágcsálva dőlök el a kanapén. Telefonon keresztül, nagyon könnyű volt normálisan beszélni, de hogy mi lesz akkor, ha megint személyesen találkozunk… Jó, tegnap elvoltunk, de egyre inkább érzem, hogy ha nem feledteti el velem valaki, tényleg fokozatosan jobban vonzódom hozzá.
Áhh… csak el kéne fogadnom a tesóim párkeresési próbálkozásait.

Hide:

Amíg várom, hogy Kotaro kiürítse magát, észreveszek valamit a földön. Leguggolva látom, hogy egy telefon, majd hamar rá is jövök, hogy kié. Rögtön a zsebembe is rejtem. Most nem tudnám felhívni, még a húgát sem szóval majd holnap ráér. 

Ez után még egy ideig visszaülünk a társasághoz ahol eddig én is ültem, de valahogy… Eichi nélkül nem olyan az egész. Főként már arra kell figyelnem, nehogy az ünnepelt még rozzantabb legye, de ez már szinte lehetetlen. Mivel nincs jobb dolgom, én vonszolom őt haza, és mivel így jó messze kerültem otthonról éjjelre, az anyukájára hallgatva náluk alszom. Egy élmény lesz reggel összevakarni.

~*~

Reggel kimondottan jó hangulattal kelek. Naná, jó érzés egy bulizós est után fejfájás nélkül kelni, maga a megváltás. Mikor felkelek még túl koránnak érzem, hogy szóljak, így van időm gondolkodni. De jó nekem. 

Tegnap… és amit múltkor is éreztem… Az zavar a legjobban az egészben, hogy nem zavar. Valamiért annyira vonzz a kíváncsiság, hogy megtapasztaljam milyen is lehet… egy fiúval. Bárcsak emlékeznék arra az estére, de semmi… semmi az ég egy adta világon. Orrnyergemet gyűrögetem. Kevés olyan ismerősöm van, akit ilyenről kérdezhetnék, olyan meg pláne, aki minden egyéb kellemetlenség nélkül képes lenne segíteni nekem rájönni valamire… és itt már nem az emlékezésről van szó. 

Mikor már a saját gondolatmeneteimmel és töprengésemmel a saját agyamra megyek, a kanapén fekve tárcsázok. 

Eichi anyukája veszi fel, üdvözlöm és beszélgetek vele egy kicsit, majd megkérem, hogy adja nekem Eichit. 

Még hallom ahogy felkiabál, majd veszett trappolást. Kicsit recseg a kagyló, ahogy a füléhez emeli. 

- Halló? – liheg a telefonba, és lágy mosoly húzódik ajkaimra hangja hallatán.
- ’reggelt Eichi. Gondoltam szólok mielőtt bepánikolsz, hogy nálam van a mobilod, tegnap találtam a mosdóban, ahol felkapartad Yumét. Kerested már? – érdeklődöm jóízűen.
- Áh, csak a házat szedtem alkotóelemeire. Köszi, hogy megtaláltad, azért most megnyugodtam. Összetudunk futni valahol ma, hogy átvegyem?
- Itt aludtam Kotaroéknál, valakinek haza kellett cipelni a szülinapost is, ők nincsenek messze tőletek, ugye? Beugrom délután, mikor megyek hazafelé… ömm… ha az jó. – Egy lélegzetvételnyi szünet után válaszol.
- Az nagyon jó lenne, megköszönném. Amúgy a hímnemű idióta hogy van? – kérdi kevesebb kedvvel, mire elvigyorodok.
- Még húzza a lóbőrt, de úgy fog fájni a feje, ha felébred, hogy öröm lesz nézni – a mondat végére már halk nevetés nélkül sem bírom ki – Nőnemű egyedtársával mi a helyzet?
- Hasonló – aranyos kuncogását hallva valahogy felgyorsul a légzésem. Olyan jó vele beszélgetni.  – És Mimiko már tudja, mi történt tegnap…
- Galád mód elmondtad neki? – ahogy ismerem a nővérét, lesz nemulass.
- Én cipeltem haza, és korábban kellett eljönnöm a buliból miatta, viselje a következményeit. – halk nevetgélésem közben nyikordul az ajtó, és egy zombi lép ki rajta. Még nyáladzik is a szentem.
- Na né… Kotaro előmászott. Megyek berúgom a fürdőbe, aztán ha összeszedtük magunk, én átmegyek.  – vezetem fel a búcsúzkodást.
- Rendben, szia!

- Szia. – kinyomom a telefont, majd energikusan felpattanok a kanapéról. – Na mi van haver, átment rajtad az úthenger? – vigyorgok telibe, mire morcosan legyint. 

- Kapd be a jókedved majd dugd fel magadnak – hejj, de kedvesek vagyunk ma… 

A konyhába trappolok, ahol Kotaro anyukája már előkészítette a dupla aspirint, egy pohárba engedek vizet, majd belétömök mindent, és háttal a kanapéra fektetem. Ha már egyáltalán nem fog fejfájást vagy hányingert érezni, mehet a zuhany. 

~*~

Nem volt egyszerű haveromat készenléti állapotba, de mikor már lassacskán elkészült az ebéd rendesen megjött az étvágya. Addig nem is engedett tovább az anyukája, míg én is meg nem tömtem magam. Remélem Eichi anyukája nem szeretné ezt eljátszani, mert nem lennék képes még egy falatot letolni a torkomon. 

Hamarosan meg is érkezek Eichiékhez. Még busz sem kellett, azt az 1-2 megállót gyalog is kényelmesen megtettem. Vajon miért érzek feszítést a mellkasomban? Pedig… semmi különösre nem készülök, csak hogy visszaadjam a telefonját. Jófiú vagyok és nem nyúltam bele, sőt másnak se mondtam el, hogy nálam van, mert tuti beletúrtak volna és elhülyéskedtek volna benne. Idióta társaság egy részeg banda, az biztos. Szerencsémre én elég józan maradtam most. 

Becsengetek, és máris futnak az ajtóhoz, majd Mimiko nyit ajtót vigyorogva. 

- Szia Hide, gyere be – megragadja a csuklómat, és beránt én meg kistányér mérető szemekkel még pislogni sem tudok egyet, már a házban vagyok. Esetlenül leveszem a cipőmet, majd követem. – Nem kérsz inni? Elég meleg van, mindjárt szólok Eichinek – szinte haradja, majd mutatja, hogy üljek le a konyhában… vagy étkezőben, vagy hol. 

- Öhm, köszi, nem kérek. Csak Eichinek hoztam vissza a telefonját. 

- Persze, tudom, nem baj, menj csak… - sarkon fordul és megáll a lépcső alján. – Eichi, téged keresnek! – kiabál fel, közben már beérek az étkezőbe, ahol ketten ülnek. A szétcsúszott Yume, mellette pedig egy alacsonyabb kislány. 

 - Sziasztok – intek nekik mire csak a kisebbtől kapok választ. 

- Szia Hide-nii – nagy szemekkel pislogok. Úgy látom ez a meglepetések napja, remélem sokkal több már nem fog érni. 

Mimiko lép be, Yumét kezdi pátyolgatni majd felállítja a székről, és mondja a két lánynak, hogy menjenek ki a nappaliba, de amikor kitessékelte őket, még visszafordul felém. 

- Mondd csak Hide – kezdi halkan, majd hangosabban folytatja. – A lányokat szereted jobban vagy a fiúkat? – egy hajtincsét a füle mögé tűri. Na jó azt hiszem meglepetések napja még nem ért véget. 

- Mimiko! – csattan fel Eichi majd közénk lép, de az említett csak kuncogva libben ki az étkezőből. Fejét rázva sóhajt egy nagyot. – Bocsi… ma mind tiszta őrültek, még Yume is pedig azt hittem jobban ki lesz ütve. 

Halkan nevetek a jelenetek után, most hogy végre látom. Előhalászom a zsebemből a telefonját. 

- Tessék – felcsillanó szemekkel veszi el a kezemből, és kellemes érintésétől megbizsereg a bőröm. 

- Ezer hála, tényleg. Öhm… szeretnél inni valamit? 

- Talán egy kóla jólesne – válaszolom kisebb mosollyal. 

- Bezzeg tőlem nem fogadtad el, ez sok mindent megmagyaráz – a nappali és étkező közötti pulton támaszkodik Mimiko vigyorogva, én meg csak kipirosodok, de Eichi merint morogva, alig ingerülten rákiáltva elküldi a szobájába. Engem leültet az asztalhoz, és mindkettőnknek tölt egy-egy pohárral, majd leül velem szemben. 

- Sokáig maradtatok még miután eljöttem? – érdeklődik kedvesen, majd egy korty után megrázom a fejem. 

- Nem igazán. Utána már nem kellett sok senkinek, hogy teljesen kiüssék magukat. – elmosolyodik, picit beszélünk még, de amint elfogy az a kevéske téma is, feszült csend övez minket. Soha nem volt még ilyen… mindig tudtunk mondani vagy csinálni valamit amikor a másikkal voltunk. Ez elég új dolog. Viszont eszembe jut valami reggelről, és bevillan a felismerés, hogy jelenleg Eichi az egyetlen olyan ismerősöm. Nos… ez a lehető legrosszabb kombináció. Lehet, hogy csak iránta érdeklődöm az eset miatt, és valójában nem is komolya dolog, de… nem tudni. Csak azért ciki számomra, mert én tudom, hogy Ő tölti ki mostanában az érdeklődési köröm… és a fantáziám. Ezt neki nem kell tudni. 

- Kérdeznék valamit… - kezdem halkan, hogy véletlenül se hallja meg senki, ha esetleg a nappaliban ülne még. – Lehet kicsit hülye kérdés, de nem tudok mást megkérdezni a dologról. Remélem nem baj… - kezdek zavarba lenni… király. 

- Miről van szó? – hajol kicsit közelebb, hogy halkan érdeklődjön vissza. 

Bizonytalanul visszanézek a pultra, de szerencsére most senki nincs ott, majd vissza rá. 

- Hogy jöttél rá magadban, hogy… - nyelek egy aprót, mert hiába ittam, kiszáradt a szám – hogy a fiúk érdekelnek? – ahogy arcán látom a zavart, talán kis pírt is, még jobban zavarba jövök én is – mármint úgy értem minden előtt, amikor legelőször kezdtél gondolkodni rajta. – még kézzel is gesztikulálok békítőleg. Megígértettem magunkkal, hogy nem fogunk Arról beszélni, és mielőtt félreértené (már ha ezen lehet mit) meg próbálom előzni. Kicsit hülyén érzem magam.

Eichi:

Már túl vagyunk az ebéden, mikor anya és apa bejelentik, hogy elmennek moziba, viselkedjünk jól. Hát, azt hiszem ezzel némelyeknél nem lesz gond, Yume még mindig hót kómásan mered maga elé, bár arra már futja neki, hogy néha beszóljon.

- Emlékszem ám, hogy Hidével voltál a mosdóban! – jelenti ki fintornak is beillő vigyorral, kis híján rádőlve a konyhaasztalra. Vetek rá egy lesújtó pillantást az ebéd romjai felett, amiket Mimikoval éppen próbálunk eltűntetni.
- Én meg majdnem centire pontosan emlékszem, milyen mélyen volt a nyelvetek a másik szájában Kotaroval – vágok vissza gunyorosan, mire kapásból elvörösödik.

- Sokat ittam – morogja védekezésként.
- Én is, ezért voltam a mosdóban – vonom meg a vállam győzedelmesen.
- Te nem is igazán piáltál!
- Ki mondta, hogy csak alkoholt lehet inni? – szólal meg mögötte Mimiko, lenyomva neki egy tockost. Yume rögtön nyüszögni kezd a feje állapota miatt, én pedig befejezvén a pakolást, inkább felcaplatok a szobámba. Azt hittem drága húgom estig ki lesz ütve, erre már most dúl benne az energiatakarékos életerő, és a szekálási kényszer.
Pont mikor már azt hiszem, sikerül rávennem magam, és nem gondolni Hidére naphosszat. Áh, gáz! Inkább előkerítek egy könyvet, és eldőlök vele az ágyamon.
Mellesleg, hálás lehetek, hogy akkor éjjel nem az én ágyamban voltunk, különben tuti sose verném ki a fejemből. Bah… ne már, így is azon agyalooook.
 
Szenverészésemből az ajtócsengő hangja zökkent ki, de addig nem moccanok, míg Mimiko fel nem kiabál értem. Akkor tényleg Hide jött meg.
Oké, csak nyugalom, annyi a dolgom, hogy úgy beszélek vele, mint telefonon. Bár, ha látom az arcát… Meg kéne kérnem, hogy húzzon zacskót a fejére… Uh, bekattantam. Na jó, inkább le kéne másznom gyorsan, mielőtt drága testvéreim belelendülnek, és az őrületbe kergetik Hidét, vagy minimum ki a házból.

Így se érek le időben, Mimiko már letámadta szerencsétlent.
- Mondd csak Hide. A lányokat szereted jobban vagy a fiúkat? – érdeklődik ártatlanul, mintha ez a világ legtermészetesebb kérdése lenne.
- Mimiko! – csattanok fel nővérem mögött, majd gyorsan beállok közéjük. Még csak el se szégyelli magát, kuncogva távozik a nappali felé, ahol húgaimat is sejtem. Sóhajtva rázom meg a fejem.  – Bocsi… ma mind tiszta őrültek, még Yume is pedig azt hittem jobban ki lesz ütve.
Halkan felnevet, látszólag nem akasztotta ki nővérem kérdése. Az a ciki, hogy azért én is kíváncsi vagyok a válaszra, de… Jéé, a mobilom.

- Tessék – nyújtja felém, a zsebéből előhalászott készüléket, amit hálásan csillogó szemekkel veszek át. Anyáék megnyúztak volna, ha elhagyom.
- Ezer hála, tényleg. Öhm… szeretnél inni valamit?
- Talán egy kóla jólesne – feleli apró mosollyal. Gyorsan fordulok a hűtő felé, hogy ne lássa az arcomon felderengő, enyhe pírt. Hol az a papírzacskó?!
- Bezzeg tőlem nem fogadtad el, ez sok mindent megmagyaráz – csendül fel Mimiko hangja a pult felől, mire ingerülten elküldöm inkább a fene helyett a szobájába. Na, egész higgadt vagyok. Hidét az asztalhoz ültetem, és mindkettőnknek töltök egy-egy pohárral, majd leülök vele szemben.
- Sokáig maradtatok még miután eljöttem? – váltok egészen más témára, de csak megrázza a fejét.
- Nem igazán. Utána már nem kellett sok senkinek, hogy teljesen kiüssék magukat. – Sejtettem, részeges bagázs. Elmosolyodom a dolgon, majd még beszélgetünk pár dologról, de csak hamar az veszem észre, hogy kifogytunk a témákból. Ez eddig sose fordult elő, és a feszült csend is teljesen új, nem mondhatnám, hogy a legkellemesebb.
 - Kérdeznék valamit… - töri meg olyan halkan a csendet, hogy biztos vagyok benne, nem akar fültanúkat. – Lehet kicsit hülye kérdés, de nem tudok mást megkérdezni a dologról. Remélem nem baj… - Kezd eléggé zavarba lenni.
 
- Miről van szó? – hajolok kicsit közelebb, hogy halljam is amit mond. Óvatosan körbepillant, és csak akkor folytatja, mikor megbizonyosodott róla, hogy nincs senki hallótávolságon belül.
- Hogy jöttél rá magadban, hogy… hogy a fiúk érdekelnek? – A zavar tisztán látszik az arcomon, a kérdést hallva, és a pírt se tudom elrejteni. – mármint úgy értem minden előtt, amikor legelőször kezdtél gondolkodni rajta. – Látszólag ő is egyre inkább zavarban van, még kézzel is gesztikulál, ami azért megmosolyogtat.

- Hogy jöttem rá? – ismétlem meg a kérdést némi töprengés után, kellőképpen piros arccal. – Hát…ömm… talán úgy, hogy pár hétnél tovább, sose volt barátnőm. Mindig csak barátok lettünk, ami szép meg jó, csak hát nem kapcsolat. És amikor megcsókoltam őket… ne-nem éreztem semmi különöset… érted, nem volt bizsegés, pillangók… - Zavartan hallgatok el, és inkább gyorsan töltök még mindkettőnknek inni.
- Szóval… ebből? 
- Áh… nem volt ilyen egyszerű! – rázom meg a fejem hevesen. – Ha az ember 17 évig azt hiszi magáról, hogy normális… vagyis inkább…érted, hetero, akkor nem jön a felismerés olyan könnyen, kell valami, ami bizonyítja, és ez vo… - elcsuklik a hangom, és elrejtem arcomat a pohár mögé, mikor rájövök, mit terveztem mondani.

Akkor, ugye? – suttogja, mikor nem folytatom. Kerülve a pillantását, bólintok. Egy darabig csend van, majd olyat kérdez, amitől kis híján kiköpöm az éppen számban lévő kólát. – Tu…tudom, hogy azt mondtam ne beszéljünk róla… de…de nem akarod elmondani, mi történt pontosan? Nem… emlékszem semmire…
Tátott szájjal pislogok rá pár pillanatig, ő pedig kényelmetlenül fészkelődik a széken, és el-elkapja rólam a tekintetét.
- Részle…tezzem? – nyekkenem, majd erőt veszek magamon, és összerakok egy teljes mondatot. – Nem tartod undorítónak a gondolatot már a szavaktól is?

- Nem – böki ki nagy nehézségek árán, majd hatalmas sóhajjal néz végre a szemembe. – Látod? Pont ez az, amit nem értek! Zavarnia kéne a történteknek, de engem az emlékek hiánya idegesít! Ez…ez… áhh!
- Hide… elképzelhető, hogy téged se hagynak hidegen a férfiak? – csúszik ki a számon döbbenten, mire nálam is jobban elvörösödik.
- Nem tudom… fogalmam sincs… ezért akartam megkérdezi, nálad hogy volt… - motyogja, a poharát fixírozva.
Beharapom az alsóajkam, és percekig némán ücsörgöm mellette. Miért kezdtem el reménykedni? Hülyeség, még ha egészen véletlenül érdekelnék is a férfiak, miért lenne esélyem? Bár miért ne?
Áhh! Nem és nem szabad ilyeneken agyalnom, elég ha tisztázzuk vele, meg önmagával a dolgot.

- Próbáljuk ki! – állok fel hirtelen, mire tanácstalanul pillant rám. Mikor aztán elé lépek, döbbenten kerekesnek el a szemei, de az én arcom is ég azért rendesen. Nem tudom mi ütött belém, és lehet ezt még nagyon meg fogom bánni, de talán ez pontot tesz az ügy végére. – Nem vagy részeg… ha így is élvezed egy fiú csókját… levonhatod a következtetést.
- Eichi, mit… - Nincs ideje befejezni, lehajolok hozzá, ha már ültében legalább alacsonyabb, és számat az övére tapasztom. Óvatosan mélyítem el a csókot, de a kezdetleges ledermedése után, legnagyobb döbbenetemre nem csak visszacsókol, de át is veszi az irányítást.

A levegőhiány vet véget az egyre szenvedélyesebbé váló nyelvjátéknak, én pedig köldökig pirulva, a számra szorított kézzel hátrálok el kissé. Erre…erre azért nem számítottam!
Kész, nekem végem! Egy légkalapáccsal se lehet mostantól kiverni Hidét a fejemből… Fene, csak magamat hibáztathatom.

Hide:

- Hogy jöttem rá? – erre jobban kivörösödik, már ha ez lehetséges. - Hát…ömm… talán úgy, hogy pár hétnél tovább, sose volt barátnőm. Mindig csak barátok lettünk, ami szép meg jó, csak hát nem kapcsolat. És amikor megcsókoltam őket… ne-nem éreztem semmi különöset… érted, nem volt bizsegés, pillangók… - édes zavarában még félre is néz, majd inkább újabb töltéssel foglalja le magát. 

- Szóval… ebből? 

-  Áh… nem volt ilyen egyszerű! – ezt valamiért sejtettem - Ha az ember 17 évig azt hiszi magáról, hogy normális… vagyis inkább…érted, hetero, akkor nem jön a felismerés olyan könnyen, kell valami, ami bizonyítja, és ez vo… - elcsuklik a hangja a mondat végére, és nem kell sokat agyalni azon, hogy tudjam mi lett volna a vége. 

Akkor, ugye? – az asztalterítő mintáját figyeli mereven mintha új és érdekes lenne, de kérdésemre felelve bólintással válaszol. Még utána sem néz rám, hiába várnám a tekintetét. Körbenyalom ajkaim idegesen, majd mikor rájövök, hogy újabb pohár kóla van előttem, belekortyolok halkan. Iszonyatosan kényelmetlen a csend, viszont amit én készülök mondani, az sokkal kényelmetlenebb lesz. - Tu…tudom, hogy azt mondtam ne beszéljünk róla… de…de nem akarod elmondani, mi történt pontosan? Nem… emlékszem semmire…

Hatalmasra tágult szemek a reakció és ha nem lenne elég még meglepettségét kihangsúlyozza kissé kitátott szája. Pár pillanatig rá nézve várom, hogy mondjon valamit, de mikor sokáig semmi más reakció nincs, most én nézek oldalra. 

- Részle…tezzem? – kérdi bátortalanul, ráadásul akadozva. Túl nagy vagy hülye dolgot kértem? - Nem tartod undorítónak a gondolatot már a szavaktól is?

- Nem – válaszolom előtte én is kicsit elakadva, majd egy sóhajjal próbálok eltüntetni egy kis feszültséget – Látod? Pont ez az, amit nem értek! Zavarnia kéne a történteknek, de engem az emlékek hiánya idegesít! Ez…ez… áhh! – idegesen túrok hajamba.
- Hide… elképzelhető, hogy téged se hagynak hidegen a férfiak?
- Nem tudom… fogalmam sincs… ezért akartam megkérdezi, nálad hogy volt… - most én vagyok az aki nem bír a szemébe nézni.
- Próbáljuk ki! – pattan fel hirtelen a székéről, a szívem majd kiugrik a helyéről, pláne amikor felnézek rá.

- Eichi, mit… - kezdenék neki, viszont mér erre sincs időm, arcomhoz hajol, és félénken, de csókot kezdeményez. Első ledöbbenésemben a sokkhatás ledermeszt, de amikor felfogom mi is történik, testem magától kapcsol, és szó szerint élvezve a pillanatot pillanatok alatt én irányítom a kutakodó csókolózást, egészen fulladásig. 

Ijedten hátrál el tőle, kezét szájára tapasztva, és még a fülei is vörösek, ahogy meredten engem néz. A gyomrom bizsereg és kicsit görcsbe rándul. Pillangók? 

Kicsivel hamarabb szedi össze magát mint én, majd háta mögött két kézzel a konyhapultra támaszkodva köszörüli meg kicsit a torkát. 

- Na… milyen volt? – kérdi úgy mintha csak kíváncsi lenne milyen lett a főztje, vagy valami hasonló, de totál piros arca már nem arról árulkodik, mintha tényleg erre lenne kíváncsi. 

- Túl jó… - suttogom halkan, majd éles sikítás szakítja félbe gondolataimat. Nem félelmes sikoly, és amikor rájövök, hogy ki és miért csinálhatja totál forróvá válik a fejem. – Mennem kell hadarom el, majd rohanok az ajtó felé csak belelépek a cipőmbe és becsapva magam után az ajtót rohanok egyenesen a buszmegálló felé. 

~*~

Igaz csak tegnap történt, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Amikor belegondolok, hogy Eichi mindenre emlékszik, és Akkor sokkal több mindent csináltunk… egyszerűen nem tudom elképzelni, vajon mi mindennel küzdhet meg gondolatban, amikor a közelébe kerülök. Nem csodálom, hogy nem reagál a hívásaimra a múltkor, és hogy nehezebben, vagy kelletlenebbül érzi magát a közelemben. 

Én meg most… nos elméletileg a kísérletezést folytatom magamban. Anyuék nincsenek itthon, így enyém az egész ház, de a biztonság kedvéért bezárom rendesen a szobám ajtaját. Mivel nincsenek ilyen lapjaim, ezért kénytelen vagyok az internet csodáit használni egyéb… khm… szükséglet kielégítő kísérletező tevékenységemre. 

Kissé bizonytalanul de megnyitok egy olyan oldalt, ami tele van videókkal és nagy százalékban… öhm… vannak meleg videók is. 

Most ugrik a majom a lecsóba… 

Már az előképek nézegetése is elég érdekes hatással van rám. Még mindig undorodnom kéne az egésztől, viszont még mindig sokkal erősebb a kíváncsiság. Vagy ez már rég túlhaladt azon? Lehet már másról van szó inkább? Na mindegy. 

Kiválasztok egyet, ami még a lájtosabb kategóriába sorolható. Az ágyon fekszem, hasamon a lapi, de kinagyítva a videó képernyőt kicsit feljebb tornázom magam az ágyon, a takaróra teszem a gépet, majd… lassacskán a dolog lényegére érezve lefoglalom a kezeimet. Egyikkel a nadrágba nyúlva csak simítok, majd ráfogok. Amikor meglátom, hogy az egyik srác a másiknak a mellkasán… szóval izé… Mindegy… másik kezemmel a pólót kissé feltűrve, alá nyúlva végigsimítok magamon. Határozottan tetszik a látvány, más különben nem lennék máris merev. Komolyan nagyobb hatással van rám, mint egy sima videó, mert ilyen gyorsan még sosem hatott. Ezt nem tudhatom már be az újdonság erejének. Lejjebb tolom a nadrágot több szabad teret adva magamnak, elkényelmesedek, és kiszáradt ajkamat nyalom körbe, majd alsó ajkamra harapok kicsit megizzadva, mikor a képernyőn szájjal elégítik ki egymást. Úr isten… 

Hirtelen megcsörren a telefon és ijedtemben majdnem sikkantok is egyet, de azért szerencsére csendben sikerül lereagálni hogy senki nem tört rám, ez csak a mobil. Érte nyúlok, a videót némára veszem. Te jó ég… ez Eichi… Most mit csináljak? Mindkét kezem tele. Remek… 

Nem akarom, hogy azt higgye azok után ami történt azt higgye, hogy haragszom rá, vagy hogy undorodom tőle. De mit mondhatnék? Ahh… na mindegy, előbb kiderítem mit szeretne. 

- Haló – szólok bele halkan, minta fáradt lennék, de valójában teljesen más az oka. 

- Szia, ugye… nem zavarok? – kérdi félénken. A gépre nézek, majd a másik teli kezemre, amiben farkam a hangjára megrezdül. Remek… már csak ez kellett. 

- Nem, dehogy… - válaszolom viszonylag nyugodtan, és akaratlanul is de folytatni kezdem markommal a masszírozást. Elment az eszem. 

- Csak meg akartam kérdezni, hogy… hogy jól vagy-e – vicsornak is beillő vigyorral gyorsítok rá. 

- Persze, remekül – nyelek egyet, és ahogy a videóra tapad a szemem, a szívem majd kiugrik a helyéről. Most vagy csak képzelődöm, vagy tényleg forróság önt el csak attól, hogy kielégítés közben hallhatom a hangját. – Ha a tegnapi miatt vagy zavarban… de aggódj… nem miattad futottam el, csak… a tesóid miatt – megpróbálom szabályozni a légzésem, de kissé nehezen megy, főleg ahogy belelendülök a dolgokba.

Hallom ahogy sóhajt, majd mosolygós hangon folytatja. 

- Megértem… ne tudd meg mi volt utána itthon – fújtat – De azért örülök, hogy… hogy nem tőlem menekültél el. De lehet még így is elvetettem a sulykot, bocsánat. 

A videóban a kameraállás totálisan kihoz a sodromból. Na most pont félreérteni kell, mert nem ideges leszek tőle, hanem… hanem totálisan magával ragad. Épp az látszik a monitoron, mintha épp az a pasas tartaná a kamerát akit kielégítenek és a másikat veszi fel amint épp csinálja. Eichit hallgatva, most már akarva-akaratlanul őt képzelem, nem mintha eddig nem fészkelte volna magát a képzeletembe, de így már teljes az összhatás. A látvány, a hangja egyre elemibb erővel hat rám. 

- Nem… nem csináltál semmi rosszat… Csak kicsit meglepődtem.  – egyre nehezebb normálisan beszélnem és levegőt vennem, ahogy közeledek a csúcs felé. 

- Épp ezért… remélem nem haragszol rám. – istenem… olyan édes… 

- Dehogy… inkább köszönöm. Ezzel kicsit még segítettél is. 

- Tényleg? – újabb nagy sóhaj, és eddig bírtam. 

- Egy pillanat. – leteszem a telefont az ágyra, de nem nyomom ki így szabaddá vált kezemmel betapasztom a számat, pár intenzív rántás, majd fojtottan tenyerembe nyögve élvezek el, kábé majdnem pont akkor, amikor a videóban is az illető a srác arcára. Anyám… 

Vöröslő fejjel lecsapom hangosan a laptop monitorját, majd zsebkendőért nyúlok, és a telefonért. 

- Mi volt ez? – kérdi furcsálló hanggal. Remélem csak a csapkodást hallotta. 

- Öhm, semmi csak egy madarat kergettem el az ablakból. Nem akarom, hogy ideszokjon. – füllentem még mindig vöröslő füllel. 

- Oh, értem… hát… igazából ennyit szerettem volna. Nem is zavarlak tovább. Szia. 

- Szia – köszönök el én is, majd amint kinyomtam a telefont az ágyra dobom, én pedig magamat a párnák közé, és arcomat gyűrögetem, ami szinte égeti a kezemet. Te… jó… isten… Ha ezt tudná.

Eichi:

Nem kis nehézségek árán, de még így is előbb szedem össze magam, csak éppen nem merek visszaülni a közelébe, így inkább a konyhapultnak támaszkodva köszörülöm meg a torkom.

- Na… milyen volt? – kérdezem fesztelennek szánt hangon, de a szívem még mindig majd kiugrik a helyéről, és az arcom is totál vörös. Visszacsókolt… nem is akárhogy, így ha biztosan nem is állíthatom, mert azt csak ő tudja, sejtem már a választ az érdeklődési köre kapcsán felvetült kérdésre…
- Túl jó… - suttogja halkan, és már épp kérdezném, az mit is jelent akkor most, mikor egy hangos sikítástól, kis híján szívbajt kapok. A nappali felől érkezik, így kétség sincsen a gazdáját, vagy gazdáit illetően. Mindkettőnk arca rekordot dönt vörösség terén, de Hide még fel is pattan. – Mennem kell – hadarja, és fél perccel később már sehol sincs.
Tátott szájjal bámulok utána, majd dühtől, és mély zavartól izzó pillantást vetek a pult mögött szobrozó női egyedekre.

- Megőrültetek? – fakadok ki, de valahogy nem szeppennek meg, továbbra is csillogó szemekkel sipákolnak.
- Nii-san, te tényleg megcsókoltad, tényleg, tényleg! És még pia se kellett hozzá! – lelkendezik Yume, mintha a nagyjából fél órával ezelőtti másnapossága nem is lett volna.
- Ráadásul nagyon úgy tűnt, hogy Hidének se volt ellenére – teszi hozzá Mimiko is, a jól ismert „én megmondtam” képet vágva.
- Én mondtam nekik, hogy ne leskelődjenek – szólal meg Keiko csendesen, de az arcán terjengő pirosságból tökéletesen leszűrhető, hogy azért őt se volt lehetetlen belevinni a rosszba. – De úgy tűnik, Nii-san nagyon szerelmes Hidébe.

- Nem tudom elhinni! Képesek voltatok… Mi… hogy sze…? – Pillanatok alatt vált át szidósból elcsuklóvá a hangom, és annak ellenére, hogy már kezdtem lenyugodni a lehordás gondolatára, most kapásból elfutja a teljes pír újra az arcom, és levegőt is alig kapok a hirtelenjében. – Nem! Kizárt! Elképzelhetetlen! Lehetetlen, hogy szerelmes legyek belé!
A végét már szinte új frekvencián nyüszítem, majd kilövök az emelet felé. Már a lépcső felénél járok, mikor meghallom tesóim hangját szinkronban:
- Oh… tényleg szereti!

~*~
 
Hát, nem mondom, hogy ki tudom verni a fejemből húgom megszólalását, és sajnos részben igazat kell adnom neki. Azért részben, mert nem és nem vagyok hajlandó telejsen elismerni. Maradjunk abban, hogy kedvelem… nagyon… Vonzódom hozzá… eléggé… Csinálnám vele újra…. Miiiii??
- Ne máááár – nyüszögöm az éjjel folyamán már sokadára a párnámba. Na jó, holnapra lenyugszom, és képes leszek továbbra is a barátja maradni.

Kit akarok átverni? Hiába van már másnap, azon kívül, hogy alig aludtam, semmi se változott. Azt hiszem tényleg nem tudok már szimplán barátként tekinteni rá. Vagyis nem lesz könnyű, de fontos nekem – most már csak szimplán a közelében maradni is -, így viselkedni fogok. 
Első lépésként felhívom, és tisztázom vele a tegnapot. Előkotrom a mobilom, és mély levegőt véve kikeresem a nevét, és benyomom a hívás gombot.
- Haló – szól bele a kicsengést megszakítva, kissé fáradt hangon. Még szóba áll velem, megnyugtató.
 
- Szia, ugye… nem zavarok? – kérdezem félénken. Remélem nem csak azért vette fel, hogy végleg lerázhasson.
- Nem, dehogy… - feleli, legnagyobb megkönnyebbülésemre.
- Csak meg akartam kérdezni, hogy… hogy jól vagy-e – meg jó hallani a hangod, de…jesszum, mi ez a szerelmes kislány gondolat?
- Persze, remekül – válaszolja, kicsit fura, nyelős hangon. – Ha a tegnapi miatt vagy zavarban… de aggódj… nem miattad futottam el, csak… a tesóid miatt.
Nem tudom miért akadozik a hangja, de örülök, hogy nem miattam futott el. A távozása után történtek gondolatára rám jön a sóhajthatnék, majd halványan elmosolyodom.
 
- Megértem… ne tudd meg mi volt utána itthon – fújtatom – De azért örülök, hogy… hogy nem tőlem menekültél el. De lehet még így is elvetettem a sulykot, bocsánat.
- Nem… nem csináltál semmi rosszat… Csak kicsit meglepődtem.  – Egyre furábban kapkodja a levegőt, remélem jól van.
- Épp ezért… remélem nem haragszol rám.
- Dehogy… inkább köszönöm. Ezzel kicsit még segítettél is.
- Tényleg? – sóhajtok fel ismét, és már éppen kérdezném, hogy pontosan miben is, mikor megakadályoz benne.
 
- Egy pillanat. – Meglepetten várok, de a háttérben csak kivehetetlen motoszkálást és valami csapódást hallok, majd kis idő múlva visszatér, ezúttal már összeszedettebben lélegezve.
- Mi volt ez? – érdeklődök furcsálkodva. Leesett az ágyról, vagy mi?
- Öhm, semmi csak egy madarat kergettem el az ablakból. Nem akarom, hogy ideszokjon.
- Oh, értem… hát… igazából ennyit szerettem volna. Nem is zavarlak tovább. Szia – búcsúzom el végül a tisztázás után, nem akarom tovább feltartani.
- Szia.

Sóhajtva dőlök el az ágyon, és állok neki a plafont bámulni, mintha attól várnék tanácsot a továbbiakra nézve. Merthogy fogalmam sincs, hogyan tovább…
Ha nem haragszik a tegnapiért, ráadásul még segítettem is neki vele, na meg ha tekintetbe veszem a reakcióját, arra a következtetésre juthatok, hogy nem hagyják hidegen a fiúk…
Már pedig ha ez így van, nekem is lehet esélyem. Szeretnék esélyt, mert tényleg… érdeklődöm! Csak érdeklődés, tényleg!...
- Eichi, ebéd! – kopog be anya az ajtómon.
- Nem vagyok éhes, köszi – felelem töprengő hangon. 
- Te tudod – sóhajt fel, majd távolodnak a léptei. Nem, én nagyon nem tudom, és ez a legfőbb gondom. Veszthetek még azzal valamit, ha bepróbálkozok? Vagy várjam ki, hátha ő lép valamit? Áh, azt a csajok teszik, és melegség ide vagy oda, én férfiből vagyok! Jó, fiúból.

Még vagy két órán keresztül szenverészek a ház különböző pontjain, mire elhatározásra jutok végre. Bevallom neki, hogy érdekel! Ez az, így kell ezt!
Lendületem egészen addig kitart, míg a kezembe nem veszem a mobilom, mert akkor magabiztosságom úgy oszlik semmivé, mint a cigifüst. Hívás helyett, csak egy sms-re futja.

„Beszélnünk kell. Személyesen, kérlek. ^^ ” 
Nem kis bátorságomba kerül végül, de elküldöm, és hamarosan válasz is érkezik rá.
„ Én őrzöm itthon a házat. Átjössz? :)”
Nyelek egy nagyot, majd mielőtt válaszolnék, gyorsan összekapom magam, és már a buszmegállóból üzenek.
„1-1,5 óra, és ott vagyok.”

Hát igen, itt vagyok. Állok a házukkal szemközti járdán az esőben, mint valami gyávaságnak állított szobor, és nem merem megtenni az utolsó lépéseket. Mikor azonban egy autó húz el mellettem, beterítve még egy adag vízzel, jobbnak látom moccanni.
Csigatempóban vánszorgok az ajtajukig, majd éppen hogy megnyomom a csengőt. Az ajtó mégis pillanatok alatt kitárul, így nincs időm lelkileg felkészíteni magam, Hide már előttem is áll.
- Jézusom, nincs esernyőd? – mér végig, majd gyorsan hátrébb lép, hogy bemehessek.
- Otthon hagytam – mosolyodok el halványan.
- Várj, hozok törülközőt! – Már mozdulna is, de mikor elkapom a felsőjét, megtorpan, és kérdőn pillant rám. Csak ekkor látom, hogy piros az arca, és makacsul az arcomat figyeli. Zavarban lenne a vizesen rám tapadó ruháim miatt? 

Áh, ezzel csak magamat kergetem hiú ábrándokba, még nem is fix, hogy érdeklik a fiúk. Viszont majd most kiderül.
- Hagy…hagy mondjam el előbb amiért jöttem, lehet utána úgyis kapásból elküldesz – kezdek bele, de mielőtt tiltakozólag közbevághatna, beléfojtom a szót egy fejrázással. Na meg beterítem vízzel. – Én megpróbáltam kiverni a fejemből mindent ami történt… Biztos voltam benne… na jó, reméltem, hogy barátok maradunk… de…de nekem nem megy! – hadarom, lehajtott fejjel, mire összerezzen.
- Nem akarsz… a barátom maradni? – kérdez vissza keserűen.
- Nem arról van szó – rázom meg a fejem ismét, egy pillanatra felnézve rá. – Én…én… többet szeretnék – suttogom, továbbra is a ruháját markolva. – Lehet, hogy utálni fogsz emiatt, de kedvellek… nagyon kedvellek, Hide… Meg akarom ismételni, ami történt…

Hide:

Hosszú idő után egy olyan szabad estém van, amikor ki sem mozdulok. Anyuék nincsenek itthon, és mivel rosszul néz ki az idő, valószínűleg esni fog így nem tervezek kiruccanást. Marad a gépezés és az ezer éve elfelejtett számítógépes játékokkal való agy és idegrombolás. Egy idő után megunom, marad a szörfözés a neten addig, amíg meg nem csörren a mobilom. Sms. 

Megnyitom, és látom hogy Eichi küldte. Egy kissé feldob a tudat, hogy Ő keres. 

„Beszélnünk kell. Személyesen, kérlek. ^^ ” 

Vajon mi lehet ilyen fontos? Egy pillanatra mintha fagyos szellő süvítene át a szobán, de az nem lehet, mivel be van zárva az ablak. Azonnal el is kezdem pötyögni a választ. 

„ Én őrzöm itthon a házat. Átjössz? :)” 

„1-1,5 óra, és ott vagyok.”
Ez után már tényleg semmihez nincs kedvem, csak futom a köröket, hogy minden rendben van-e a szobában, megnézem mi van rajtam, és komolyan vesződöm azzal, hogy átöltözzek. Otthoni de nem túl elnyűtt ruhákat kapok magamra. Na meg a boxerre egy nadrágot. Mire minden agyamba ötlött hülyeséggel végzek már lassan le is telik az a bizonyos idő így lemegyek a nappaliba, és ott várok. Közben már az eső is elkezdett rendesen esni, aminek le kéne hangolnia, de talán épp ez az ami cseppet csitítja bennem az izgalmat.
Amikor megszólal a csengő szinte azonnal rohanok, és ki is nyitom, de amikor meglátom, hogy csurom víz, ráadásul ahol csak lehet hozzátapad a ruha, érzem hogy lassacskén a zavart forróság az arcomra kúszik sunyi don. 

- Jézusom, nincs esernyőd? – hátrálok egy kicsit, hogy beljebb érjen. 

- Otthon hagytam – jelenti ki mosolygós egyszerűséggel. Nem jó ez így… 

- Várj, hozok törülközőt! – frodulnék gyorsan a fürdő felé, de pólómba markol és visszaránt, a szemében komor elhatározást látok. 

- Hagy…hagy mondjam el előbb amiért jöttem, lehet utána úgyis kapásból elküldesz – ez komoly… kezdek kicsit aggódni. Ahogy zavarában megrázza fejét, pici fagyos vízcseppeket permetez rám, ami szinte azonnal elpárolog bőrömből. - Én megpróbáltam kiverni a fejemből mindent ami történt… Biztos voltam benne… na jó, reméltem, hogy barátok maradunk… de…de nekem nem megy! – gyorsan hadarja a szavakat picit remeg a hangja közben, és már nem néz a szemembe. A melegség egy pillanat alatt eltűnik, és totális ijedt fagyosságot érzek magamban. Ne… ugye nem? 

- Nem akarsz… a barátom maradni? – összeszorul a szám, és torkomban ideges kis gombóc kezd forgolódni. 

- Nem arról van szó – megint rám néz vizes tincsei alól, picit könnyfátyolos sötét tekintettel. - Én…én… többet szeretnék. Lehet, hogy utálni fogsz emiatt, de kedvellek… nagyon kedvellek, Hide… Meg akarom ismételni, ami történt…

Nem fog nekem jót tenni ez a hőmérséklet ingadozás, mert a hűvös után még erősebb forró pír terül arcomra, mint volt. Megfogom pólómat markoló csuklóját, és óvatosan lefeszítem magamról. Egy pillanatra rémülten figyeli a mozdulatot, de hangomra megint arcomat kémleli. 

- Az jó… - nyelek egyet kiszáradt torokkal, majd résnyire nyitom a szám, hogy megszólaljak de csak egy kis hatásszünet után tudok annyi bátorságot összeszedni, hogy képes legyen újra megszólalni. – Mert meg akartalak kérni, hogy… így józanul… ismételjük meg ami történt. Mert tudni szeretném – az utolsó mondatot kicsit már erőtlenül recsegő hanggal mondom, hirtelen ökölbe szorul a keze, amit eddig fogtam, majd a falhoz nyom. Csak meglepetten pislogok rá. 

- Itt támasztottalak meg, mikor majdnem elestél – suttogja közel hajolva arcomhoz, majd orrát körbevéve kipirosodik arca – aztán… itt csókoltál meg először. 

Pár pillanatba telik míg felfogom a helyzetben a szavait, majd két kezem közé fogva arcát magam felé tartom, lehunyja szemeit, én pedig éhesen ajkaira vetem magam, és vágyakozva fölfalom. 
Lihegve válik el tőlem, pólómba markol és húzni kezd maga után, alsó ajkát harapdálva. 

- Aztán felvonszoltalak valahogy – mosolyodik el, de a lépcsőn felfelé haladva megint lekapom és úgy támolygunk fel. Valami kezd derengeni. 

Kicsapódik a szobám ajtaja, a vizes pólót végigsimítva rajta felfelé tűrögetöm, majd le is kapom róla, és ő is megismétli a mozdulatot csak rajtam és gyorsabban. 

- Itt rajtad már nem volt póló. – motyogja pirosan, majd kicsit felemelkedik és több sem kell újra elragadom egy csókra. Az ágy felé irányít, és mikor mellette vagyunk rálök, és felülök. – Igen, pont így estél – letérdel elém, hogy kioldja nadrágomat, majd felém mászik, és a vizes alsó ruhadarabot én is letolom róla. Lehajol megint egy cskra amit Ő kezdeményez, és még próbál is vezetés alatt tartani, de nem hagyom, elhajol tőlem, és nyakamba csókol, ekkor fojtottan felnyögök, majd eltolom magamtól, felülök és magammal vonom őt is. 

- Igen, pont ezt csináltad – mondja pici mosollyal a combjaimon ülve, majd hátáról tarkójára simítom a kezemet. 

- Érzékeny a nyakam – suttogom mosolyogva szájába, és rájövök hogy kegyetlenül jól érzem magam. Túl jól… megkockáztatom hogy boldogan érzem magam. 

- Ezt megjegyzem – vigyorodik el, majd megint megcsókolom. Mindkettőnkön már csak alsó van, én pedig fenekét kezdem markolászni, amire rátapadt a vizes anyag. 

Hirtelen magam alá döntöm, lerántom róla, és felsőtestét kezdem el csókolgatni. 

- Várj, nem így volt – nyekken egyet, majd felnézek rá. 

- Nem érdekel… - megcsókolom kulcscsontját, majd picit megnyalom – Ez most már az én fantáziám lesz – mikor lejjebb térek, és mellbimbóját nyalom meg, hátravetett fejjel édes nyögés szakad fel torkából, amitől megremegek. 

Felemeli egyik lábát, és beakasztja az alsómba, majd megpróbálja letolni, de kevés sikerrel. Elég az utalás, és magam szedem le, majd már teljesen meztelenül hajolok vissza hasa felé. Alhasát nyalogatva elérek hasának feszülő merevedésének, és nyelek egy nagyot. Sosem csináltam még ilyet ráadásul csak háromszor láttam. Begőzöltem volna? 

- Nem kell ezt csinálnod – motyogja halkan Eichi, felkönyökölve a párnákon, végig arcét figyelem, majd végignyalok az erekción, mire megremeg, és tartva a szemkontaktust ajkára harapva nyögdécsel. Olyan fura érzés, de mégis kíváncsian vágyom arra, hogy megtapasztaljam, így mikor kellően nedvesre nyalogattam a tagot markomba veszem, majd lassan a számba. Nagyon fura érzés, de ahogy meghallom élvezkedő hangjait, egyre jobban belelendülök. nagyjából arra gondolok hogy nekem mi lenne a jó ha ezt csinálnák, és így könnyebben megy az egész. 

- Állj Hide… mindjárt… ne… - nyöszörgi akadozva, hallom ám, de nem veszem figyelembe, csak megint rá nézek, ködös tekintettel néz le rám, majd hátra csapja a fejét, megfeszül a teste és akadozó nyöszörgéssel élvez a számba. Kivárom a végét, de utána zsepiért kell nyúlnom, amibe beleköhögöm a tartalmat, majd az ágy mellé dobom. Pihegő teste felé mászom halkan, hogy szájára puszit nyomjak. Azt hiszem azt a részét még kicsit gyakorolnom kell. 

Felnyitja szemét, kábán mosolyog, arcomra simítja kezét. 

- Eichi… - nyelek egyet halkan, úgy térdelek felette, hogy még épp ne érjek hozzá, de saját vágyam altestemnél tombol követleve saját élvezetét. – Szeretném… azt csinálni… - mondom halkan, várva, hogy vajon visszautasít-e.
 

Eichi:

Nem merek felnézni rá, de alaposan megijedek, mikor lefejti magáról felsőjét markoló kezemet. Rémülten szemlélem a mozdulatot, ám nem lök el, vagy enged el, hangjára pedig már az arca felé fordulok.

- Az jó… - leheli, nagyot nyelve, de ha őszinte akarok lenni, ez még eléggé…kevés. Szerencsére folytatja végül, nem kis nehézségek árán.  – Mert meg akartalak kérni, hogy… így józanul… ismételjük meg ami történt. Mert tudni szeretném – motyogja, a végére eléggé elhalkulva.
Feldübörög a szívverésem, kezem pedig ökölbe szorul a markában, majd méretkülönbség ide vagy oda, a falnak nyomom. Meglepetten pislog rám, én pedig összegyűjtöm minden bátorságom.
 
- Itt támasztottalak meg, mikor majdnem elestél – suttogom, egészen közel hajolva az arcához, majd elpirulok a folytatásra gondolva. – aztán… itt csókoltál meg először. 
Beletelik pár pillanatba, mire leesik neki mit várok, de ahogy tudatosul benne, kezei közé fogja az arcomat, és maga felé fordít. Lehunyom a szemeim, ő pedig lecsap az ajkaimra, és éhesen kezdi falni őket, nem is tudok lépést tartani vele.
Mikor a levegőhiány miatt lihegve válunk el, a pólóját megragadva kezdem el húzni az emelet felé, alsóajkam harapdálva. Hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok ideges. Az alkohol hatása alatt, azért lényegesen könnyebben ment.

- Aztán felvonszoltalak valahogy – mosolyodok el, mikor eszembe jut a botladozásunk, és mintha tudná mi is történt, ezúttal is lekap a lépcsőn, majd szinte beesünk a szobájába.
Már tűri is fel rajtam a csurom víz felsőt, majd miután megszabadított tőle, én is lerántom róla a sajátját. Tisztán emlékszem, hogy zajlott akkor.
 
- Itt rajtad már nem volt póló – motyogom pirosló arccal, majd feljebb emelkedek, ő pedig ismét megcsókol. Sokkal jobb íze van a csókjának, mikor nem keveredik benne a többféle pia. Ugyan úgy irányítom az ágy felé, mint akkor, és szinte mozdulatra pontosan úgy esik el, majd ül fel. – Igen, pont így estél – térdelek le elé, hogy a nadrágját kioldva, megszabadítsam tőle. Utána fölé mászom, mire ő is letornázza rólam a nedves gatyámat. Lehajolok hozzá egy csókra, és igyekszem átvenni benne a vezetést, de azt nem hagyja, így áttérek inkább a nyakára, és oda is nyomok egy csókot. Fojtottan felnyög, majd eltolva magától kiegyenesedik, és húz magával.
 
- Igen, pont ezt csináltad – jegyzem meg apró mosollyal, elhelyezkedve a combjain. Úgy tűnik, ha ő nem is, a teste emlékszik.
- Érzékeny a nyakam – suttogja mosolyogva a számra, miközben a keze hátamról a tarkómra simul.
- Ezt megjegyzem – vigyorodom el, majd ismét a számra tapad, miközben alsón keresztül markolássza a fenekem. Egyre szaporábban lélegzek, mikor éppen szabad a szám, és már készülnék lecsúszni az öléből, hogy megismételjem a dolgokat, mikor hirtelen maga alá fordít.
Pislogni sincs időm, már le is rántotta rólam utolsó ruhadarabom, és nekiállt a felsótestem csókolgatni.
 
- Várj, nem így volt – nyekkenem, mire felnéz rám.
- Nem érdekel… - csókolja, majd nyalja meg a kulcscsontom, szinte lángra lobbantva a testem.– Ez most már az én fantáziám lesz. – Lejjebb halad, és mikor egyik mellbimbómat nyalja meg, visszafoghatatlanul szakad fel belőlem egy hangos nyögés. Fan…táziált? Hát… nem csak ő…
Felemelem az egyik lábam, és megpróbálom lehúzni vele az alsóját, de nem igen sikerül. Azonban hamar rájön min ügyködök, és gyorsan megszabadul tőle, majd teljesen meztelenül hajol vissza fölém. Elkábulva nézek végig rajta, miközben ő már alhasamat nyalogatja, majd merevedésemnél megtorpan.
 
- Nem kell ezt csinálnod –motyogom halkan, felkönyökölve a párnákon. Válasz helyett, az arcomat figyelve nyal végig kőkemény férfiasságomon, mire egész testemet remegés rázza meg, és alsóajkamat rágcsálva próbálom visszafogni, így is kihallatszó nyögdécselésem.
Hihetetlen érzés, főleg mikor némi idő elteltével egészen a szájába is fogad. Egyre hangosabban nyöszörgöm, és teljesen elveszek az ágyékomból kiinduló forróságban. Egyáltalán nem vagyok ehhez hozzászokva, így nem kell sok, és elérem a gyönyör kapuját.

- Állj Hide… mindjárt… ne… - nyöszörgöm akadozva, igyekezvén figyelmeztetni őt, de ahogy lenézek rá ködös tekintettel, látom, hogy annak ellenére, hogy hallotta, nem tervezi a leállást. De így én…én… Végem! Hátra csapom a fejem, testem megfeszül, ahogy végigszánt rajta az orgazmus, és akadozó nyögésekkel élvezek a szájába.
Pihegve ernyedek el és hunyom le a szemeim, de még ködös tudatomon keresztül hallom, ahogy kiköhögi amit a szájába termeltem. Remélem nem haragszik, az én arcom viszont tuti rekordot dönt vörösség terén. 

Viszont úgy tűnik nem haragszik, mert a következő pillanatban érzem, ahogy fölém mászik, majd puszit nyom a számra. Kába mosollyal nyitom ki a szemem, és simítom egyik kezem az arcára, mintegy köszönetképp.
- Eichi… - töri meg a csendet, egy nagy nyelés kíséretében, továbbra is fölöttem térdelve. – Szeretném… azt csinálni… - mondja halkan, az arcomat fürkészve.

- Azt? – ismétlem meg értetlenül, majd alig fél pillanat alatt le is esik mire gondolt. Azt hiszem tévedtem, mikor az előbb azt hittem, vörösebb már nem lehetek, mert erre a kijelentésére kis híján lángra kap az arcom. – Ve…velem? – nyekkenem döbbenten.
- Ü..ühüm… - bólint határozottan, bár az ő arcán is tisztán kivehető a zavar. Szaporán kapkodok levegő után, de hiába próbálok gondolkodni, teljesen üres marad a fejem. Az érzelmek annál inkább tobzódnak bennem, de valahogy egyiknek sincs köze az elutasításhoz.
Félelem, vágy, akarás… 

Lassan felemelem kissé remegő kezem, és végigsimítok a mellkasán, egészen fel a nyakáig, majd át a tarkójára, és lehúzom magamhoz egy szenvedélyes csókra. Azonnal átveszi az irányítást, és elmélyíti, én pedig egyik lábamat a derekára fonom, hogy alsórégiónkat is összeérintsem.
Egyszerre nyögünk bele a csókba, mikor erekciója hozzáér máris félkemény tagomhoz, majd elszakad a számtól, és ismét a mellkasomat kezdi csókolgatni.
Széttárom lábaimat, ő pedig közéjük térdel, és csókjai közepette egyik kezével belsőcombomnál, fenekemnél barangol.
- Megengeded? – pillant fel rám, mikor egyik ujját már éppen készül belém vezetni. Pihegve, alsóajkam beharapva bólintok, és némi lefelé csúszással, még rá is segítek.

Halkan, fájdalmasan szisszenek fel a feszítő, kellemetlen érzésre, mire rögtön megtorpan, aggodalmasan figyelve az arcomat. Nem hagyom neki, hogy kihúzza az ujját, csak nyugalmat erőltetek magamra, és mély levegővételek közepette, igyekszem ellazulni. 
Már az se semmi, hogy tökéletesen tudja, mit hogy kell elvileg csinálni, úgy tűnik nem csak én néztem utána a dolgoknak. 
Ráadásul nem csak elméletben ismeri, de jól is alkalmazza a tudását, mert egészen ellazulok, mikor szabad kezét kincsemre kulcsolja, és miközben óvatosan tágít és számat fosztogatja, kényeztetni kezd. Sikerül ellazulnom annyira, hogy a második ujja már csak kicsit kellemetlen, a harmadikat később szinte meg se érzem.

Mielőtt azonban kézimunkájának hála elérhetném a csúcsot, önuralmát vesztve húzza el a kezeit, és támaszkodik meg felettem. Vágytól égő tekintettel fürkészi kába vonásaim, majd elhelyezkedik lábaim között, és merevedését bejáratomhoz illesztve, várja az engedélyt.
Mély levegőt véve kulcsolom mind két lábam köré, és nemes egyszerűséggel magamba rántom. Fejemet oldalra csapva, tompán felnyüszítek a feszítéstől, míg ő mélyről jövő nyögéssel remeg meg, de kontrollálva magát, nem moccan.
Lihegve simít az arcomra, és fordít maga felé, hogy lágyan megcsókolhasson, majd csak akkor kezd mozogni, mikor izmaimban csökken a feszültség, és arcom is kisimul a fájdalmas fintorból.

Forrón, teljesen kitölt, és ahogy egyre jobban hozzászokok, úgy kezdem élvezni ütemes mozgását, egyre mélyebb lökéseit. Hamarosan eléri azt a bizonyos pontot, melytől csillagokat látva, minden eddiginél hangosabban nyögök fel, és ahogy azt célozva folytatja a pumpálást, szinte már vergődöm alatta.
Hol az ágyneműt markolom magam alatt, hol pedig az ő vállát, hátát, talán itt-ott meg is karmolva, közben pedig összeszorított szemmel nyögdécselek. Néha megpróbálom tompítani a hangom a kezemmel, de minduntalan elhúzza a szám elől, és inkább egy csókkal tömi be.

- Hi…Hide… ne…nem bí…rom… - nyöszörgöm, összeszedetlenül kapkodva a levegőt, de csak elmosolyodik, és egy csókot nyomva a számra, még mélyebbeket lök. – Neeeh…ahh… Hideee… - sikoltom fojtottan, ösztönösen karolva át kezeimmel és lábaimmal is, miközben végig süvít rajtam egy olyan intenzív orgazmus, mint még soha.
Szinte rögtön, ő is hangosan felnyög, miközben egy mély behatolással áraszt el belülről élvezetének forró bizonyítékával. Jó darabig remegünk még mindketten a gyönyörtől, majd elernyedve engedem el, ő pedig pár pillanatra rám rogy, végül mellém gördül, de nem távolodik el.

Lehunyt szemmel, szaporán kapkodok levegő után, majd hosszú percek múlva, kimerülten fordítom a fejem Hide felé, és nézek rá. Ő is engem figyel, hozzám közelebb eső kezével a hajamat birizgálva.
- Ez… nem egészen az volt, mint akkor – jegyzem meg csendesen, félszeg mosollyal. Viszonozza a gesztust, majd felkönyökölve, fölém hajol.
- Megbántad? – kérdezi óvatosan, mire megrázom a fejem.
- Nem – suttogom, és felemelve kissé a fejem, puszit nyomok a szájára. – Te?
- Én sem – szélesedik ki a kisé zavart mosolya. – És azt hiszem… én is nagyon kedvellek, Eichi!
Felcsillan a szemem, és az altájamba hasító fájdalom ellenére, széles mosollyal gördülök fölé, amit meglepett pillantással fogad.
- Azt hiszem egyértelmű választ kaptál arra, vajon érdekelnek e a fiúk is – támaszkodok a mellkasára, és kissé lehajolok hozzá.
- Most csak te érdekelsz – feleli vigyorogva, és lehúz magához egy szenvedélyes, mély csókra, melynek hatására, szinte a karjaiba olvadok. Azt hiszem, nem is mindig olyan vacak az eredménye, egy piálós estének.


Vége!


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).