Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Egy kisangyal
Korhatár: -
Műfaj: Családi
Kategória: Nem anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2011. 12. 24. 13:31:08
Megtekintve: 1224 db
Kritikák: 2 db
 Ezzel a történettel szeretnék mindenkinek boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánni :)
Legyen ez ajándék játszótársaimnak: Lee, Yoshizawa, Geneviev, Ayame-sama, Ancsa1017, Sznalin, Silvana, Kira-chan, Ritsuka-chan, Weritas, Kentahun1, hikawa, Andro, Morino Kouta, Sousaga-chan, Glam, E-Mika, Ricse4, Vyvyen, colorkocka, Alex M. Yoo és Nanami Hyuugachi.

 

 

Egy kisangyal 

 

by darkrukia

 

 

 

 

-         Nézdd, anya! Cirmi felmászott az asztalra – szólt nevetve a három éves kislány, aki csillogó szemekkel nézte a vidáman felfele kapaszkodó kiscicát.

 

-         Jajj, te gyerek, tiszta csoki vagy! Na gyere, anya megmosdat – csendült fel egy kellemes női hang és már kapta is fel a gyereket, hogy felvigye az emeletre mosdani.

 Cirmi csak egy pillanatra kapta fel a fejét. Felnyávogott, mielőtt még kiment volna játszótársa, de úgy tűnik a kislány már eltünt a szobából.

 A cicus figyelmét ismét a fára szentelte, ami már jócskán tele volt díszekkel és a három éves kislány, Kata rajzaival. De a kis teremtést egyedül csak az a kerek gömböcske érdekelte. Játékos csillogás tűnt fel szemében, ami visszatükrözte az ezüstös gömböcskét.

 Kis mancsaival előrenyúlt, hogy elérje a díszt. Huncut ragyogás és kis meglepettség volt a szemében, mikor a tárgy megbillent.

-         Hát te mit csinálsz az asztalon, cica? – kérdezte egy kedves, mély, férfias hang és a cicus csak annyit érzett, hogy valaki ölbeveszi.

 Tekintetét még a gömböcskén tartotta, de már távolodott a dísztől.

 Játékosan nézett fel gazdájára, aki a fülét cirogatta. Behunyt szemmel bújt oda a férfihez és megajándékozta őt csendes dorobolásával.

-         Cirmi dorombizik – hallott egy csillingelő nevetést és meleg, hatalmas karok helyett egy kisebben találta magát. – Anya, mit kapok kajácsonyra? – kérdezte hirtelen a csöppség.

-         Igaz is, az angyalka már járt itt. Nézz csak a fa alá – mutatott a férfi egy kis zöldes csomagolású dobozra.

 A kislány boldog sikkantással szaladt oda, Cirmivel a karjai közt, aki igencsak kellemesen elhelyezkedett a gyerek karjaiban és már az alvás határánál bukdácsolt.

 Végre az édesanya is megérkezett a szobába. Kezében egy tál sütivel, amit az asztalra tett. Odaült a kanapéra, férje mellé és hozzábújt. Együtt nézték, ahogy a kislányuk boldogan mutogassa ajándékait a cicájának, aki már az álmok földjén járt.  


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).