Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Gyűrűk Úra - ami a filmből bizos, hogy kimaradt
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Nem anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2011. 12. 05. 15:25:34
Módosítva: 2011. 12. 05. 20:47:21
Módosította: darkrukia
Megtekintve: 2183 db
Kritikák: 1 db

Gyűrűk Úra, ami a filmből biztos, hogy kimaradt

 

  A tűz lángja vörösen csapokodott a hideg szélbe. Az előző éjszakákhoz képest ez volt a legfagyosabb. Gandalf és Gimli, mint két szikla, meredtek a tűzbe, melengetve kezeiket. Frodó a gyűrűt szorítva aludt el, mellette Samu motyogott valamit arról, hogy neki kicsi volt a vacsorára kapott egy alma, de már az álmok világábán sétált. Trufa és Pippin is összebújva halkan horkoltak. Egy kősziklán foglalt helyet Aragorn és a többiek álmát őrizte. Vállán ott pihent a világ legszebb tündéje. A hideg miatt Legolas közelebb húzódott a férfihez és végül a vállán kötött ki. Aragorn nem bánta, élvezte az ifjú tünde feje sújját magán érezni. A szőke álmában felsóhajtott, minek következtében meleg levegőt fújt és próbált közelebb kerülni az őt óvó meleghez. Aragorn érezte, ahogy reszketni kezd, így lazán átvette a karján a vállát és közelebb húzta magához. Legolas kezében szorongatta a rájuk terített takaró sarkát és minnél jobban magához húzta.

          Egy óriási roppanással jelezte a tűz, hogy sikeresen elfogyasztott még egy fát. A közelben lévő Gandalf pótólta a hiányt. A zajra csak egyetlen egy valaki nyitotta fel két kék szemét. A vándor azonnal észreveszi társa ébrenlétét.

-  Aludj még, sok van a nap ébredéséig – szól hallkan.

-  Itt maradsz mellettem? – pislogott fel Legolas álmoskás szemekkel. A fekete hajú férfi egyből megállapította, hogy a tünde nagyon nincs képben.

-  Persze, csak aludj – jelenti ki somolygós hangon.

A szőke férfiú azonnal álomba is merült. Mosoly ült arcán, amivel arra késztette társát, hogy véletlenül se pillantson másmerre. Szó szerint csodálta az ifjabb arcát. A puha bőrét, a lehunyt szemeit, hosszú pilláit, selymes, szőke haját és elnyíló, korall-rózsaszín ajkát.

Mielőtt azonban meggondolatlanul cselekedhetett volna, egy kéz szorította meg a vállát. Pillantását Gandalfra kapta, aki szólt, hogy maradjon őrségben. Aragorn bólintott, de nem mozdult. Talán nem akart megtörni egy álmot, vagy a különös, bódító illat kábította annyira el, hogy megmozdulni se tudjon?

 Újabb zaj, de ezúttal nem a tűz jelzett. Egy aprócska csomag dőlt az ölébe, ahogy lecsúszott válláról. Ahogy lenézett maga előtt látta azt az arcot, amiről eddig áradozott gondolataiban.

 Karjai magától mozdultak és átkarolták a tündét. Ahogy lágy mosollyal a tűzre tekintett, egy arcot látott maga előtt. Egy nő arcát. Mellkasába éles tőrként szúrt a fájdalom, de meglepő módon olyan hamar elmúlt, ahogy jött. Csak rá kellett pillantania a karjaiban tartott férfira.

***

 Erős fény próbálta áttörni szemhéja falait, de ő még küzdött ellene. Aztán meg kettőstámadás érte. Kérges kéz simult arca bőrére, meleg ölelésbe burkolózva érezte magát. Hol lehet?

 Megadta magát a napsugaraknak és tengerkék szemeit egy sötétebb szempárba mélyesztette.

-  Ébren vagy? – kérdezte egy férfias, mély hang. A tünde mosolyra húzta ajkait és bár legszívesebben mindig itt maradt volna, mégis ülő helyzetbe tornázta magáz.

-  Igen. Bocsánat – pirult el kissé, ahogy tudatosult benne, hogy gyakorlatilag rámászott a férfire. Az csak intett egyet és felállva odasétált a többiek mellé, hogy felébressze őket.

A szőke még nézett utánna egy darabig, aztán belemerült egy értelmetlen vitába Gimlivel.

***

 A Gyűrű szövetsége úgy döntött, hogy ma nem fojtatja útját és egy napot pihennéssel töltenek el. Frodó rossz passzban volt, csak rá kellett nézni és még az életkedv is tovaszáll. Samu a Gyűrűhordozó mellett maradt, ahogy a másik két hobbit is. Gandalf egy kősziklára ülve, pipafüstöt húzva, gondolkodott az élet nagy problémáin. Boromir is hajlandó volt felkelni és – zsörtőlődve ugyan -, de elsétált a tündével szárazfát szedegetni. Nyirkos egy hej volt, úgyhogy még találniuk kell pár ágat, hogy a nap még meg tudja szárítani majd.

 Egy fekete hajú férfi sétált a környéken, valami patakot keresve, ahonnan tisztavizet tudott meríteni, de eddig nem járt sikerrel. Már két órája is úton lehetett, mikor zajokat hallott egy közeli tisztásról. Egy bokor mellé suhant, hogy meglesse a zaj forrását. Két barátját látja, ahogy egy kissé hevesebb vitával, feldúltan lépkedtek egymás mellett, karjaik közt pedig ott pihentek az ágak.

 Már épp odaszólt volna nekik, hogy milyen jó látni őket, mikor váratlan dolog történt: Boromir a földre dobta az eddig gyűjtött fákat, mire a szőke szúrós pillantást vetett rá, de nem sokáig, ugyanis a társa megragadta csuklóját – az ágak tompa hangot kiadva földetértek -, aztán egy fának préselte a döbbent és kissé talán ijedt tekintetű fiút.

 A vándor hirtelen haragot érzett lángra lobbanni magában, felperzselve az egész testét. Aztán kis jégszilánk furakodott mellkasába, ahogy látta, hogy a barna hajú férfi hidegen hagyva Legolas kapálózásást, ajkait a tündéére tapassza. Nem is ez fájt neki a legjobban... Fájt? Igen, határozottan keserű fájdalmat érzett magába... Hanem az, hogy a szőke karjai megadóan Boromir vállaira csúsztak és már nem erőszakos, követelőző csókot látott, hanem egy igazi, vad vággyal telítettet.

 Csak állt ott és nézett maga elé... úgyanis felpislogni, még véletlenül sem akart -, mikor megcsendült a számára legszebb férfi hang.

-  Boromir... ezt... nem kellene... – kétségbeesett hangját hallva csak mégjobban összehúzódott a torka.

-  Ne fogd vissza magad, érzem, hogy vágysz rám – suttogta a barna, mély bariton hangján.

-  Ez nem igaz... – ellenkezett, de hangjából csöppet sem ez szűrődött ki.

-  Miért hazudsz magadnak?

-  Én mást... Én mást szeretek... Neh, Boromir... Kérlek, ott neh... – Aragorn szíve nagyot dobbant, mikor meghallotta a tünde kéjes nyögéseit. Muszáj volt felnéznie, akár egy pillanatra is, de muszáj volt látnia Legolas arcát.

Kipirosodott arc, félig lehunyt szemek, cseresznyepirosra mart ajkak. Életében nem látott még szebb látványt és azt kívánta, bárcsak az ő karjaiban lenne ez a szépség.

 Viszont nemcsak ő gondolta ezt, hanem az, aki valóban magamellett tartotta a tündét. Több gyönyörre vágyott, így láthatóvá tette a gömbölyded vállakat és a szálkás felsőtestet. Keze végigsiklott a buha bőrőn, kicsalva társából egy újabb nyögést. Aragorn féltékeny tekintete követte minden mozdulatát. Boromir vastag karjai átölelték a mellette vékonyka testet és tenyere rásimult a két kerek gömböcskére, mire a szőke egy izgató sóhajjal jutalmazta tettét. Cserepes ajkak ostromolták a hófehér nyakat, ami egyre csak pirosabb színt vett fel. Legolas érezte, hogy itt hagyja el minden ereje és gátlástalanul nyögdécselt, ahogy a legérzékenyebb pontjait kényeztették. Egy apró sikoly is elhagyta ajkait, mikor Boromir keze nadrágjába siklottak és már-már igencsak merev férfiasságát kényeztették.

 Aragorn alig bírta levenni a szemét a tündéről és annak izgató hangja igencsak méretes problémát okoztak neki. Kezeit odaszorította nadrágja elé és reménykedett benne, hogy az egymással enyelgő pár nem hallotta meg rekedt, halk morranását.

 Hogyis hallották volna meg, mindketten annyira elfoglaltak voltak egymás kényezetésével, hogy még egy csapat ork zaját sem hallanák. Igen, mostanra Legolas keze is elveszett a barna hajú férfi nadrágjában. Nemcsak Aragorn adott ki feltűzelt morranást, hanem Boromir is, mikor nem bírva magával, megfordította a piros arcú férfiút és a fához préselte mégjobban. Egy másodperc alatt rántotta le a fiatalabb nadrágját bokáig és nem tétlenkedve sokáig, két ujjail hatolt be a tündébe, akinek ajkait apró sikolyszerűség hagyta el. Ettől a hangtól nemcsak a barna, de még Vándor is megremegett. Boromir vörös harapásnyomokat hagyott a gömbölyded vállon és szívogatta, csókolgatta az ott lévő bőrfelületet.

 Legolas lábai egyre jobban megremegtek, ahogy a teste is, és lassan letérdelt a nedves fűre. Ujjai maguktól indultak meg Boromir nadrágja felé, hogy kikapcsolja az övet és szétnyitsa a ketrec ajtaját, sóhajt csalva ezzel mindkét férfi ajkára. Aragorn marka egyre gyorsabban mozgott, követte a szőke férfi nyögéseinek ritmusát, aztán a szőke fárjalmasan felsikoltott, mikor már három ujj mozgott benne.

-  Sss... Győnyőrű vagy... – csitította párja és tenyere végigfutott Legolas hátán, aki olyan szépen ívba hajlította a hátát, hogy a férfi nem bírta ki, hogy ne harapjon bele fedetlen tarkójába.

-  Neh... kérlek... elég... – nyögdécselte a fiú, de hangjából több akarás hallatszott, mint ellentmondás. Ezen csak kuncogott.

Aragorn arca már láncolt és egyre csak a most neki féloldalt lévő tündét nézte, ahogy kezei a fa törzsébe kapaszkodnak, ahogy teste számtalanszor megremeg a vágytól és, ahogy kipirult arcán végigfut pár könnycsepp, amit Boromir ujjai azonnal el is tüntetnek. Kihúzza ujjait a férfiúból és magafelé fordítja, hogy szenvedélyes csókkal ajándékozza a levegő után kapkodó ajkakat.

Amíg Legolast a csókjával kábította, megforgta a fiú egyik lábát és a vállára rakta, mire az elszakadt tőle, és kíváncsian nézett rá. Azonban ahogy a férfi újra a mézédes ajkak után kapott, ő már tudta, hogy mit fog tenni. Szíve heves dobogásának hangja szinte elért még Aragornhoz is, akit egyre jobban kínzott a kielégülés. Sűrűn vette a levegőt és az ajkait beharapva próbálta visszafogni hangját.

Egy magas sikoly törte meg az erső csendjét, ahogy Boromir a szúk forróságba hatolt. Alig bírta visszafogni magát, hogy el ne élvezzen már ennyitől is. Nem mozdult, próbálta erősíteni magát és várta, hogy az alatta megfeszülő fiú végre levegőt vegyen. Legolas arca egyre jobban elvörösödött, teste meg-megremegett a férfi alatt, háta minuntalan ívbe feszült és teljesen elbódult az érzésektől. Aprót mozdított csípőjén, mire párja értve a célzást, lassan mozogni kezdett. Mindkettőjük szájából eddig ismeretlen kéjes hangok szöktek ki, feltűzelve mégjobban egymást. Boromir érezte, hogy nem fogja sokáig bírni, így maguk közé nyúlva kényesztette a hátát karmolászó fiú férfiasságát.

Aragorn keze ismét a nyögések ritmusára mozdult és hallkan felmorranva, a tündén legeltette a szemét, hogy aztán mindhárman egyszerre érjék el a gyönyör kapúit.

Ő tért magához legelőre, ahogy lihegése elmúlt. Apró darabokban falta a levegőt és összeszedte magát.

A két barátja még nem tért magához a bódulatból, szóval észrevétlenül és sajgó szívvel menekült vissza a táborba, ahol minden szempár kíváncsian figyelte. Hogy miért?

- Aragorn, nem hoztál vizet? – kérdett rá végül Gandalf, mire a férfi kicsit megdöbbent. Víz? Milyen víz? – Jól van fiam, majd én elmegyek – tápászkodott fel igazi öregemberhez méltóan a varázsló és elindult.

A vándor még nézett egy darabig maga elé, aztán eszébe jutott a tisztáson történek. Belerúgott egy fatörzsbe, ami megadta magát neki és felhengeredett.

- Fene vigye el az összes tündét! – nyikkant fel. Aztán tudatosult benne, hogy miért ilyen rekedtes a hangja. Fájt a nagylábujja.



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).