Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Ne már....
Korhatár: -
Műfaj: Vígjáték
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Lorian
Feltöltve: 2011. 09. 05. 22:49:37
Módosítva: 2011. 09. 05. 22:50:11
Módosította: Lorian
Megtekintve: 1235 db
Kritikák: 1 db
Szekrényből előszedett szösszenet.





Megint beégtem.
Tudom,akik ismernek,azoknak ez nem hírértékű információ.
Megfogadtam a tanácsot, hogy ha csak egy kicsit mozdulok is ki,akkor is öltözzek fel jólkinézősen, csináljam meg a hajam szédítőre, szemem csábítóra.
Jót fog tenni.

A lényeg az önbizalomnövelés,ami ugye szakítás után sosem jön rosszul. Amúgy nekem van elég,de sebaj, a felesleget eltesszük télire, tavaszira, rántott hús mellé kovászoljuk.
Hát zene be, reggae-re ráztam a (fantasztikusan formás) fenekem, válogattam a ruhák közt,mit vegyek fel,melyik fölső érdemli meg,hogy (észveszejtő) testemre kerülhessen, melyik nyaklánccal hangsúlyozzam (csodálatos) hattyúnyakamat.
Önbizalomtuning, agykontroll.ű

Mindeközben szaladgáltam a 30 négyzetméteres albérletben, több százszor megjárva a nagytükör-kistükör-mosdó-konyha-szobám-szekrényem útvonalat. (nem,a konyha nem kakukktojás, egyszerűen csak ha már arra jártam,mindig bementem oda is, végigjártam a két lépésnyi területét,majd fordultam vissza)
Ilyenkor úgy kell elképzelni,hogy minden félig lóg rajtam (a kívánatos testemen), a nadrágom még nincs begombolva se,nemhogy cipzárazva, fél szemem már extrahosszú pillás,másik még csípás. Aztán elkészülök, és minden tökéletes.

Mentem suhantam hát a városban, szemem csillogott, hajam selymesen szállt,rövidke kabátom vagányan egészítette ki szűk farmeromat, élveztem a napsütést, a levegőt, és persze hogy bámulatosan jól nézek ki.
Már a metroban lenyűgöző volt a hatás: az ellenőrök füttyögve engedtek utamra, a mellettem álló bácsi kezet csókolt,mikor leszállt. Vidáman álldogáltam,kapaszkodtam. Viszont a szemben ülő srácra tettem a legdurvább hatást: elpirulva, csillogó szemekkel nézett, de nem az arcomat,hanem a derekam, csípőm,ahogy én láttam. Pont szemmagasságban volt neki, gondolom, és hát megértem, egy ilyen (páratlanul vonzó) csípőt én is meredten csodálnék a helyében.
Repültem tovább a Szent István körúton, bezsebelve a pimasz pillantásokat, mosolyokat, a gyrosos fiú kacsintását. Hosszasan szemeztem a zebra túloldalán álló latinos macsóval. Mikor az út közepén találkoztunk, nagyon mosolygott, meg akart állítani, mondani valamit („bocsi... várj egy kicsit...),de én nevetve intettem csak neki, ezt a napot nem sajátítja ki senki, egy torreádor,bármilyen szexi is, még kevés hozzá.

Hazaértem, lebegtem az endorfinfelhőben. Tükörbe néztem; és valóban: arcom kipirult, szemem csillogott, nőies lettem megint, a tanulós beszürkülés után.
Ámde....
Egész végig, egész fuckin idő alatt ki le volt húzva a nadrágom cipzárja.  Szűk farmer lévén, jól szétnyílva, s alatta pirosan rikító bugyimon a fekete 18-as karika.







© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).