Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Hirtelen támadás
Korhatár: 18+
Műfaj: Hentai
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: Tifa
Feltöltve: 2011. 06. 21. 21:21:16
Megtekintve: 1051 db
Kritikák: 0 db


      Ismét az ablaknál állt. Úgy bámulta a lemenő nap fényét, mintha valami csodát látna. Pedig ez sem volt másmilyen, mint az eddigiek. A nap sugarai aranylottak a távolban, az ég alján úszó felhők pedig vöröses, lilás színt öltöttek magukra a búcsú tiszteletére. A hófödte táj még egyszer szikrázott, majd mélységes sötétségbe burkolózott, ahogy a nap alábukott a hegyek mögé: elkezdődött az éjszaka. Hosszú, egyenes haját még egyszer átfésülte, megigazította vadító sminkjét, és kisétált a szobából. Aznapra is találkát beszélt meg azzal a bizonyos illetővel. Azzal, akivel pár napja találkozott a bárban… Ismét.

      Ahogy belépett a lágy, vörös fénytől úszó helyiségbe, a zene mintha halkabbra váltott volna. A csapos intett neki, és az egyik távoli bokszra mutatott, ahol már várt rá a férfi. Rövid, fekete haja kissé kócosan, de nagy vadítóan illeszkedett koponyájára. Világító kék szemei most is épp olyan idézőek voltak, mint évekkel ezelőtt. Azon a vérfagyasztó éjszakán. A hőség szinte elviselhetetlen volt, de ő most is elegáns zakóban ült ott.

      A nő odasétált az asztalhoz, és helyet kért. A férfi pedig elegáns mozdulattal kérte, hogy legyen a társasága. Lágyan megcsókolta a nő finom kezét, majd igézően szemébe nézett. Egész éjszaka beszélgettek. Arról társalogtak, ki hogyan látja a világot, melyik kedvenc éttermük, miket szeretnek enni.  A férfi többször is megérintette ajkaival a nő bőrét.  A fehér bőrű szépség úgy érezte égetik a csókok, mégis egyre többet akart belőlük.

      Ám ahogy közeledett a hajnal, a férfi bocsánatot kérve felállt, és távozott. Épp olyan gyorsan, és kérlelhetetlenül, mint amikor legelőször találkoztak. A nő szívébe üresség költözött, amint megfosztották kedves partnerétől. Utána akart futni, de visszatartotta vágyát, mert tudta, sosem érheti utol a titokzatos öltönyöst. Csak egy apró cetli maradt utána az asztalon a következő időponttal: másnap este… Este…

      A billentyűzet halkan kattan, amint lenyomja a vékony ujj a billentyűket. Aztán mély sóhaj szakad fel a mellkasából.

-          Ez a történet sosem lesz kész – mondja halkan, majd visszatörli az utolsó mondatot.

-         Ugyan már! – A hang egy kedves, világos barna hajú, napbarnított bőrű lányhoz tartozik, aki éppen átöleli barátnőjét. – Te is tudod, hogy sikerülni fog. Ez csak írói válság. Gyere, egyél egy kis pudingot! –Invitálja a konyhába.

-         Nem lehet. A holnapi órára meg kéne írn... – egy hirtelen rántás félbeszakítja a mondatot, sőt, lerántja őt a karjánál fogva a székről. – Héé Kath, ez fájt! Lehetnél ám óvatosabb is – Ám az utolsó két szót már lassan, és szaggatottan ejti ki. Ugyanis az orra előtt egy fagylalttorta jelenik meg.

-         Na kit szeretsz? – jelenik meg látókörében egy mosolygós barna szempár.

-         Téged! – kiáltja Nini, elkapja a tányért a villával, és már kanalazza is befelé a jegyes finomságot.

-         Azért csak óvatosan – nevet Kath, majd kimegy a szobából. Hátközépig érő szőkésbarna haja a jókedvéhez illően lengedezik.

      Nini, miután befalta a fagylaltot, kimegy a konyhába, de nem találja ott barátnőjét. Keresgéli, de miután nem találja a cipőjét, arra gondol, hogy lement a boltba. Vállat vonva visszamegy a konyhába, hogy elmossa a tányérját. Meg is engedi a vizet, mikor valaki hirtelen hátulról átkarolja őt, és elzárja a vizet. Izmai megfeszülnek, ahogy egy erős férfi kar fonódik a nyaka köré. Az idegen a füléhez hajol és belesuttog.

-         Ha sikítasz, megöllek téged és a kis barátnődet is.

-         Mit akar tőlem? – kérdezi Nini rémülten. – Pénzt? Értéktárgyakat?

-         Ne nézz madárnak – feleli kicsit dühösen a férfi. Nini jobb kezét hátracsavarja, hogy kevésbé legyen beszédes kedvében. – Mikor láttad utoljára? – Teszi fel hirtelen az ő kérdését.

-          Kit? – kérdez vissza rövid töprengés után a lány. Ám hamar rájön, hogy rossz válasz volt, mert támadója izomzata is megfeszül, ezzel együtt szorul a hurok a nyaka körül.

-         Ne játssz velem kislány, mert megjárod – sziszegi.

-         Nem játszom! Esküszöm nem tudom, kire gondol! – kiabálja hevesen, de a férfi karja még jobban megszorítja, és így kénytelen levegő után kapkodni. Szabad kezével a férfi karját markolássza, hátha le tudja magáról fejteni.

-         Tudod te nagyon jól, kiről beszélek. Arról, akiről azt a nevetséges, nyálas sztorit írtad. Akivel együtt jársz az egyetemre. Magas, fekete hajú, kék szemű és folyton sápadt a bőre.

-         Szóval őrá gondol – nyöszörgi elhaló hangon, mire a szorítás enyhül a nyakán, és el is engedi. De mielőtt biztonságban érezhetné magát, a jobb karját megrántja a férfi, mire Nini a falnak kenődik, és két kéz csapódik a feje mellett a falnak. Először nem meri kinyitni a szemét, de mikor végre megteszi, döbbenet járja végig egész testét. Egy 180 centi magas fiú áll előtte, kinek arcán látszik, hogy még nem érte el végső szögletességét, de az aranyló napot idéző szemeiben tűz ég, hófehér haja pedig majd a derekáig ér, és ami a legfurcsább, hogy feje tetején a kutyákéhoz hasonló hegyes fülek helyezkednek el. Felsőtestét egy kigombol világos barna ing és egy fekete, testhezálló póló takarja. Emellett még egy jól szabott farmer van rajta.

-         Arra a piperkőcre gondoltam, akire éjszakánként gondolsz. Arra a hegyes fogúra – látja a lány a arcán a megdöbbenést, és ezzel együtt kéjes vigyor ül ki arcára. – Tudod te, kiről beszélek. Róla álmodozol már két éve, őt nézed az órákon, és az ő képét nézegeted lefekvés előtt.

-         Csak mert segített az első vizsgáimnál – suttogja szégyenlősen a lány, és arca belevörösödik a mondottakba.

-         Ugyan kérlek. Azt várod, hogy mikor fog végre észrevenni. Mikor fogja édes ajkait a bőrödhöz érinteni.

-         Dehogyis! – kiabálja Nini hevesen a fiú szemébe nézve, ám ezzel végzetes hibát követett el. A fiú elkapja a karját, és óvatos csókot lehel kézfejére. Érzi, hogy még jobban elvörösödik, amit észre is vesz az idegen.

-         Pontosan ezt szeretnéd, hogy tegye. Meg hogy ajkai a nyakadra simuljanak, és fogai mélyen a bőrödbe vágjanak. Ha jó kislány leszel, még élvezni is fogod, ahogy kiszívja a véred – Minden szavának kiélvezi a rá gyakorolt hatását. Élvezi, hogy nem mer ellentmondani, hiszen ő is nagyon jól tudja, mennyire igaza van. Sőt, ahogy lefestette a helyzetet, bele is élte magát.

      Combjait erősen összeszorítja, hogy valahogy vissza tudja fogni a belsejéből feltörő forróságot, és ezzel még inkább magára vonja a fiú figyelmét. Ha eddig nem is tervezte, hogy eljátszik vele, most már biztos benne, hogy ezt fogja tenni.

      Nini nyakához hajol, minden előzetes figyelmeztetés vagy jel nélkül beleharap a lány nyakába és erősen megszívja bőrét. A lány megragadja a fiú ruháját, de túlságosan jól esik neki, hogy ellökje magától. Többször is megharapja a lányt, mire Nini felsikolt, és eltaszítja magától a tolakodót. De a szívverése kihagy egy ütemet, mikor meglátja az arcát. A sima, fehér bőrön cakkozott szélű csík jelenik meg az arc két oldalán, és szemei vérben forognak. Ajkain vér vöröslik, melyet egyetlen kéjes nyelvmozdulattal lenyal. Nini térdei megremegnek, ahogy a szörnyeteget nézi. Felsikolt, és átszalad a konyhából a nappaliba, de nem menekülhet sokáig. A démon elsodorja őt, és a kanapéra löki. Apró ökleivel megpróbálja távozásra bírni a fiút, de az szorosan hozzá bújik, így nem nagyon tudja ütlegelni. Közelről az arcába néz, és zihálva próbálja kitalálni mit akar tőle ez a vörös szemű rém.

-         Szö-szörnyeteg – suttogja Nini, mire a fiú még jobban hozzá préseli testét az övéhez, térdét a két lába közé fúrja, egyik kezét a lány belső combjára csúsztatja, majd a füléhez nyomja az orrát.

-         Szólíts csak Inuyashának – amint kiejti a nevet a száján, keze becsúszik a lány combjai közé.

-         Ne! Inuyasha, elég! – próbál erősnek mutatkozni Nini, de a hangja reszket, és kezeiben sincs annyi erő, hogy akárcsak megszorítsa a fiú felsőjét. De a fiú kihúzza a kezét Nini szoknyája alól, és a szeme elé emeli a kezét, melyen ott csillog a lány nedvessége.

-         A szád azt mondja, hogy „ne”, de a tested azt akarja, hogy folytassam – Mielőtt Nini megszólalhatna, Inuyasha ajkai betapasztják a száját, és ujjaival újból benyúl a vékony szoknyácska alá, de ezúttal az apró fehérneműt egyetlen mozdulattal összetépi. Ajkai a lány ajkairól a nyakára, majd onnan lejjebb a kulcscsontjára vándorolnak. Mikor Nini újból ellenkezni próbál, szabad kezével, a feje fölé szorítja a kezeit, és elveszi kezét a forró, nedves puncijától. Ekkor Nini halkan felnyög. Inuyasha arcán még szélesebb mosoly terül szét. Szemei most már teljesen vörösek, arcán a csíkok pedig élesen elhatárolódnak a halovány arcbőrtől. Aztán hirtelen körmei helyett karmai nőnek, amivel egy pillanat alatt darabokra szaggatja a vékony ruhadarabokat. Ahogy kinyitja a száját, ajkai mögül hegyes szemfogak merednek ki, melyekkel belemar a bőrébe. A harapás helyén vörös fognyomok, és halványkék zúzódás jelenik meg. Ilyen harapásnyomok maradnak a vállain, a nyakán, a mellein, a karjain, majd egy az oldalán, és akkor leér a combjához. Ninit halálfélelem kerülgeti, mikor hirtelen elengedi Inuyasha, a csípőjénél fogva a hasára fordítja, és a fenekébe harap.

-         Ez fáj! – szisszen fel, de abban a pillanatban el is akad a szava, mert Inuyasha megragadta a csípőjét, és felhúzta annyira, hogy térdre emelkedjen, és mélyen a puncijába nyalt. Reszketve megragadja a pamlag karfáját, és rádőlve mély nyögések, és halk sikkantásokat hallat, Inuyasha pedig erre felbuzdulva még hevesebben kezdi nyalni, kényeztetni. Mikor Nini először eléri a csúcsot, hangosan felkiált, majd zihálva előre billen a feje. Inuyasha ezt az időt kihasználja arra, hogy levegye a saját ruháját, és félig feltérdelve a lány csípőjéhez nyomja a sajátját. Merev férfiassága a lány fenekének nyomódik, mire Nini élvezettel felnyög.

-         Ugye, hogy akarod – mondja Inuyasha nyugodtan inkább kijelentve, mint kérdezve. Nini egy fél pillanatra hátrafordul, és meglátja az izmoktól dagadó férfi testet, de nincs sok ideje gyönyörködi benne, mert Inuyasha hátrébb húzza a csípőjét, és egyetlen határozott lökéssel a lány testébe fúrja magát. A szobát kéjes nyögések töltik. A levegő szinte szikrázik a felgyülemlett szexuális feszültségtől. Inuyasha nem is fogja vissza magát. Megragadja Nini csípőjét, és vadul mozgatni kezdi. A lány felsikít az élvezettől, de nem érheti újból a csúcsot. Inuyasha pont a csúcspont előtt megáll a mozgásban, felkapja a lányt az ölébe, és feláll vele. Nini erősen a nyakába kapaszkodik, de nem mer a vöröslő szemekbe nézni. Fejét a vállára dönti, de mikor az erős marok megragadja a fenekét, és a fiú csípője eszement sebességgel mozogni kezd, hátraveti és újból kéjesen felnyög.

      Aztán Inuyasha lép párat, és a lány hátát a falnak nyomja. Ezúttal mozgása sokkal inkább erőteljes, mint gyors. A mellkasának feszülő puha mell még inkább rátesz szexuális feltöltöttségére, így nem csoda, hogy egy határozott lökéssel, és egy férfias nyögéssel eléri a csúcsot. Forró magja teljesen betölti a lány belsejét, amitől ő is eléri az újabb csúcsot. De Inuyasha itt nem áll meg. Leengedi a lábait, majd megfordítja, hogy a háta legyen felé. Kicsit elhátrál a faltól, és a lányt derékszögben előre hajlásra kényszeríti, és ismételten hátulról veszi birtokba. Mozgása heves, és akaratos. Birtokba akarja venni a lány teljes lényét. Azt akarja, hogy csak rá gondoljon. Annyira elragadtatja magát, hogy Nini harmadik orgazmushangjára figyel csak fel. Akkor kicsit eltávolodik az izzadtságtól csillogó bőrű lánytól, és megcsodálja művét.

      Nini karjai, és lábai reszketnek, így leguggol a fal tövébe, és élvezettel bújik a hideg falnak, hogy lehűtse égő testét. Ezt sem élvezheti sokáig, mert a démon elkapja a kezeit, és annál fogva felemeli őt álló helyzetbe, majd karjába kapja, és újból a kanapéra fekteti, bemászik a lábai közé, és fölé mászik. Ismét belé hatol, de ezúttal már szemei arany színben pompáznak, mikor a lány arcához közel kerül. Szenvedélyesen megcsókolja, és addig abba sem hagyja a mozgást, míg egyszerre el nem érik a csúcsot. Akkor aztán feláll, és magára veszi a ruháját.

-         Látlak még valaha? – kérdi Nini halkan.

      Inuyasha visszafordul, és elmosolyodik.

-         Holnap ugyanitt, ugyanekkor – kacsit rá, és kisétál a szobából. 

The End


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).