Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Kegyetlen játékok
Korhatár: -
Műfaj: Szerelem
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Lorian
Feltöltve: 2011. 05. 08. 19:21:03
Megtekintve: 835 db
Kritikák: 1 db

Kegyetlen játékok
avagy „Meg hát!”
 
 
 

 
 
Romok közt sétálok a városban.
Mintha hurrikán söpört volna végig a tájon – jött és el is tűnt, de mindent felkavart, s most szürke, poros szomorúság szállingózik még a levegőben. Szétszórt gondolatok, érzések, mosolyok, érintésfoszlányok hevernek körülöttem. Néhány magányos szemű fiatal bolyong közöttük, nézik a darabokat, melyek hozzájuk tartoztak – itt kellene hagyniuk őket, de… van, akinek az örökkévalóság, ami másnak csupán egy pillanat.
Egyszerűbb lett minden: nem kell udvarolni, virágot szedni hajnalban egy kertből a Kedvesnek, várni a beteljesülésre. Talán már nincsenek is virágoskertek, csak betondzsungelek, panelketrecek, rózsa helyett kihívó smiley-t küldünk msn-en, s rögtön a miénk lehet „minden” – ha megtartani nem is tudjuk… nem is akarjuk.
Hiszen belül tudjuk: semmi közünk nincs egymáshoz.
Az éj fekete fényekkel simul a városra, a zene felerősödik, s már azt hisszük, egymás szívverését halljuk, a megtévesztett érzékek szilaj táncba kezdenek, a mosolyokba ígéret költözik, érintések szikráznak, az alkohol folyékony bársonnyá változtatja a pillanatot, s mi szédülten zuhanunk a szerelembe, melyről józanul még biztosan tudtuk: csak vágy.
Egymásnak lök minket valami legyőzhetetlen erő, rólunk szól az éjszaka, de a hajnal éles fényeket hoz, s mi már idegenek vagyunk.
A félistenekről, bálkirálynőkről, éjkirályokról s tündérekről kiderül: ők is csak bábuk.
A szerelem gerinctöréssel hull porba, amikor a felkelő Nap fénye kegyetlen őszinteséggel megvilágítja magasztosnak hitt templomunkat: évezredes, állatias ösztöneinket… emberi mivoltunkat.
 
 

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).