Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Jó éjt, hercegnőm
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2011. 04. 21. 18:54:55
Megtekintve: 1506 db
Kritikák: 1 db
  Jó éjt, hercegnőm

 

 

A fizika leckével bajlódom, mikor odacsapódik mellém egy barna hajú fiú. Ha már itt van, legalább segít. A füzetemre pillant, és máris felsóhajt.

 

- Te egyre hülyébb vagy, az tuti – mondja és megcsóválja a fejét. Lenézek én is és vállat vonok.

- Egyszer írok házit és az sem jó. – dobom a ceruzát az asztalra és félre söprök arcomból egy kósza tincset.

- Akkor miért írsz házit, beteg vagy? – kérdi és a homlokomra simítja tenyerét. Felsóhajtok a kellemes érzéstől és felé fordulva adok arcára egy puszit.

- Nem vagyok beteg, csak nem szeretnék megbukni.

 Meglazítja a nyakkendőjét és az ölembe telepszik.

- Mi történt az „engem az sem érdekel ha fejre állnak a tanárok” stílussal? – A vállamra hajtja a fejét én meg átölelem derekát és kényelmesen hátra dőlök vele a székben.

- A fizika teremben hagytam – mormogom az orrom alatt, mire felnevet. Kellemes bizsergés fut végig rajtam. – És a te napod milyen volt? – kérdem, és egyből elsötétedik a tekintete.

- A matek tanár elkezdett engem szívatgatni, csakhogy nem számolt vele, hogy ő csak helyetesítő és gyorsan le lehet vátani. Randim volt egy kokuchival, ami nem volt épp egy könnyű küzdelem volt, hulla vagyok. – bújik hozzám én meg elkezdem simogatni a haját.

- Gyere, kapjunk be valami ételt – paskolom meg a fenekét, hogy álljon fel, de csak fészkelődik kicsit és nyakamat karolja át. – Na, nem vagy éhes, én igen. – mondom és próbálok felállni vele.

- Maradj még, csak egy kicsit – suttogja a nyakamba.

- Ne aludj el, kérlek, éhen halok. – mondom és a barna tincsei közé túrok.

- Késő bánat... – motyogja és belecsókol nyakamba, amitől kellemes érzés áramlik végig testemen.

- Kapaszkodj, felviszlek – szólok neki, majd mikor ézem, hogy megkapaszkodott, felállok és felviszem őt a lépcsőn. Ott áll Yuki szobája előtt Luka. Szó nélül megyek el mellette és beviszem hercegnőmet a szobájába. Félre rúgok valamit és leteszem az  ágyra. – Végállomás, leszállás. – mondom mosolyogva és felemelem a takarót.

- Mardj itt – motyogja. Jajj, de éde, megzabálom.

- Bocs, de éhes vagyok, és te sem néznéd jó szemmel, ha téged falnálak fel. Pedig te lennél a legfinomabb, biztos vagyok benne. – Beleharapok nyakába és megfogom karjait, hogy szabaduljak ki. Hátrálok egy lépést, leveszem a cipőjét.

- Gyere vissza – kezd kapálózni a kezeivel. Odahajolok egy gyors csókot hintek ajkára is kimegyek.

 

*-*-*-*-*-*

 

 

 Amikor végeztem az evéssel és az összerittyentett házimat belepakoltam a táskámba, felmegyek megnézni Shuseit. Kopogás nékül nyitok be és zárom be magam mögött az ajtót. Körülnézek, de nem találom. Még alszik. Odamegyek hozzá és föléhajolok.

 

-        Csipkerózsikám, ébredj fel. – kuncogom és gyengén megcsókolom.

-        Hagy’aludni – motyogja és elfordítja a fejét.

-        Akkor ki fog helyetted velem őrjáratozni. Hm... ha megkére Yukit, biztos velem jön. – Kipattannak a szemei és hajamba túrva lehúz magához.

-        Álmodhatsz, tőlem nem szabadulsz. – Nem is akarok, hercegnőm. Leesik neki is, hogy ma nem mi vagyunkőrjáraton, ahogy látom. – Ha már potyárra felkeltettél, talán kaphatnék egy kis kárpótlást. – Milyen élénklett hirtelen.

-        10 pont az ébresztési módszerért, és a versenynyertese Hotsuma, a fődíj pedig... – kezdem el csókolgatni a nyakát. – Shusei, ezüst tálcán. – vigyorodom el és kezemmelcombját kezdem simogatni. Édesen nyögdécsel, pedig még csak nem is értem hozzá olyan helyt.

-        Bolond – nyögi ki és beletúr hajamba. Lejebb haladva leveszem róla ingjét és a mellkasát kezdem nyalogatni, elidőzök a mellbimbóinál, majd alhasát kezdem puszilgatni. Végigsimítok vágyán nadrágon keresztül és lehúzom róla a többi felesleges ruhát. Mikor teljesen mesztelenül, kipirult arcál néz a szemeimbe, végigfut rajtam a vágy. Férfiasságára hajolva kezdem el szopni és közben egyik ujjamat bejáratához illesztem, majd lassan beléhatolok. Hangosabban nyög fel, mire én megremegek.

-        Ez az, enged ki a hangod, hercegnőm – suttogom és combjait puszilgatom. Mikor befejeztem a tágítást fölé hajolok és a fülébe harapok. – Lazíts... – Felsóhajtés átöleli a nyakamat, közelebb húzva magához. Lassan hatolok belé, látom arcán a fájdalmat átsuhanni, majd nem marad más csak a vágy. Egy pillanat múlva kéjesen homályos tekintettel néz a szemembe és bólint. Én meg elkezdek mozogni benne. Apró nyögéseink zaja tölti be a szobát és forró levegő. Szinte perzselnek ajkaink, ahogy egymás száját marjuk. A gyönyör pillanatában egymás nyakába harapunk és nyögdécseljünk. Pihegek és ki akarok húzódni belőle, de visszatart.

-        Csak mégh egyh kihcsiht – lihegi és megcsókol. Szenvedélyesen csókolok vissza és arcát simogatom.

-        Szeretlek, hercegnőm – suttogom ajkaira, majd kihátrálok belőle és melléfekve húzom magamhoz.

-        Én is szeretlek – pirulva bújik mellkasomhoz és pár perc málva ismét elalszik.

-        Jó éjt, hercegnőm – suttogom még halkan és nemsokára rámtalál az álommanó és édes álmot hozva ölelem magamhoz szerelmem testét.

 


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).