Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Keserű könnyek 1.Fejezet A telefon
Korhatár: 16+
Műfaj: Szerelem
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Eliza
Feltöltve: 2011. 03. 29. 21:11:58
Módosítva: 2011. 03. 30. 20:09:19
Módosította: Eliza
Megtekintve: 757 db
Kritikák: 0 db
1.Fejezet
A telefon

A bíbor színű folyadék ütemesen csepegett bele a kád meleg vizébe, rózsaszínné vált majd eltűnt. A csuklóm lüktetett aranyszőke hajam copfját kibontottam a még ép kezemmel és belemerültem a vízbe. Nem lenne jobb meghalni? Hiányoznék valakinek? Nem nem hiszem. Apám és anyám a munkába temetkezik mivel egy gazdag család lánya vagyok ezért sűrűn kihasználtak, megvertek. A csuklóm már csíkos a sok vagdosástól. Már teljesen megszoktam eszt a csípő fájó érzést, talán tényleg úgy gondolom hogy a véremmel együtt a fájdalmam is eltávozik . Oh... istenem bár ilyen egyszerű lenne. Miért nem tudok megfelelni?! Mintha égetne minden levegő vétel. A szenvedés az élet része, tudom, néha rossz, de ennyire?!
A telefonom rezgése ébreszt fel ábrándomból. Elszorítom a csuklóm és kimászok a hideg vízből. Egy törölközőt magamra csavarva kukkantok bele a telefonomba, lassan elmosolyodom.
Szia!
Most értem haza a melóból. Apám megint megvert. Éhes vagyok....:( De nem merek lemenni + nem hiszem hogy találnék valamit is a hűtőben. Nagyon fáj a hátam.....
Nah és veled történt valami hasonló jó?
By: Asa
Magamra veszem selyem hálóingem és a fürdőből a szobám felé veszem az irányt a sötét folyosón. Lábujjaimat kellemesen masszírozza a rojtos szőnyeg amint belépek a szobába. Ágyam szélére ülve pötyögöm be a választ.
Szia!
Az iskolában terrorizáltak megint:S Kicsit félek egyedül az üres házban. Ismét megvágtam a csuklóm.....
Meg szeretnék halni....Asa.....
By:Aiko
Szeretnék találkozni már vele, mindig is úgy éreztem ő az egyetlen akivel megoszthatom a problémáim. Nem tudok róla sokat, még egy fotóm sincs. Egy könnycseppet érzek legördülni az arcomon, nem tudtam magamban tartani gyenge vagyok. Összegörnyedve fekszek le az ágyba a telefonom szorongatva magamhoz. Félálomba sóvárgok a fiú után mást nem tudok tenni. A telefonom megrezzen érdeklődve futom át üzenetét.
Találkozzunk!
Holnap a parkban 7 órakkor! Ugye ott leszel?!
Várlak..............
By: Asa
A könnyeim szaporábban kezdtek hullani. Elakadt a lélekzetem nem tudtam rájönni mi ez az érzés a mellkasomban. Kisírt szemeim elnehezültek mint az ólom majd lecsukódtak.


Folytatjuk..........

 

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).