Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Rock sztár
Korhatár: 12+
Műfaj: Shounen Ai
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Mese
Feltöltve: 2009. 09. 16. 16:42:39
Megtekintve: 1004 db
Kritikák: 0 db

Páros: SagaxNao (Alice Nine)

Korhatár: Nincs, na jó legyen 12 mert két pasiról van szó.

Figyelmeztetés: Slash említés szintjén.

Megjegyzések: Unalmamban írt kis szösszenet, próbáltam humoros lenni, remélem sikerült. Nem tudom, hogy a valóságban, hogyan viszonyulnak egymáshoz a fent említett személyek, és arról sincs fogalmam vajon milyen emberek. Nálam Nao mindig is egy cuki kis hörcsög lesz, aki valami kaja után kutat, Saga meg egy piperkőc beképzelt – de szeretnivaló- dandy.

Javításért örök hála Szilvinek.

 

Szar nap volt, ritka szar. Utált mindent és tudta, ha névtelenül írna blogot a mai nap mindenképpen a faszkivan címke alá kerülne. Alig várta, hogy otthon legyen, becsukja maga mögött az ajtót, és ne tudjon aznap már semmiről. Zuhanyozni akart, enni valami finomat és ALUDNI, talán azt a legjobban. Kis sóhajjal nyitotta ki az ajtót, csak azért, hogy egy hatalmassal csukja be. Az apró közlekedőből a nappalira lehetett látni, ahol valaki igencsak pózolva állt. Közelebb ment és egy fáradtvagyokhagyjálmár szusszanás hagyta el az ajkait. Csöndben levette a cipőjét, ledobta a táskáját, majd a másikat szinte pillantásra sem méltatva a konyha felé lépett.

Ahogy benézett a hűtőbe hallotta a méltatlankodó horkantást és azt, hogy az előbb még kihívó pózban álló férfi elindult felé. Mire zsákmányával – egy nagyon finomnak látszó puding csodával – kimászott a polcok közül, egy igencsak ideges Sagával találta magát szemközt. Nem szólt, csak várta a kirobbanást, amiről tudta, hogy úgyis be fog következni, olyan biztosan, mint az, hogy meg fogja enni a pudingját.

- Én egy rock sztár vagyok! – jött is a kirohanás első fele.

- Nem mondod. – érkezett a válasz teljesen közömbösen.

Abszolúte nem sietősen a nappali felé vette az irányt, egyáltalán nem törődve a háta mögül hallatszó felháborodott csuklásszerű hangokkal és fújtatással.

Leült, elkezdte eszegetni a zsákmányolt édességet, amíg nyugiban teheti, mert nemsokára lesz itt minden, csak csend és béke nem.

Alig jutatott egy kanállal a szájába, mikor is egy felháborodott arc kúszott a látóterébe és ideges kezek kapták el tőle a pudingot.

Ingerült is lett volna, ha a másik nem nézett volna ki annyira viccesen a színpadi fellépő ruhájában, beállított hajjal, tökéletes sminkkel, és mindezekhez olyan ádáz arckifejezés társult, amit egy díva is megirigyelt volna. Igen, Saga határozottan nevetséges volt, és amikor Nao halkan kuncogni kezdett, a dívás méltatlankodás mulatságos méreteket kezdett ölteni. Még toppantott is a lábával, amikor megismételte a konyhában hallatott kijelentést – Én egy rock sztár vagyok.

Mikor ő erre nem reagált semmit, a harci díszbe öltözött gitáros, idegesen mutogatva közölte a további mondanivalóját – Te egy rajongóm vagy, és abban a kegyben részesülsz, hogy kielégítheted a bálványod.

Na emellett Nao sem tudott csak úgy elsétálni, bámult a másikra meghökkent arccal, főleg amikor rock sztár őméltósága egy nagyon finom kókusz illatú tusfürdőt varázsolt elő.

- A fürdőben megtalálsz, ott foglak várni, de jó lenne ha sietnél, mert az olyan csillagok, mint ÉN nem pazarolnak túl sok időt bárkire is.

- Szóval kapd össze magad. – majd a flakont jól láthatóan meglengetve királynői tartással elvonult a megrökönyödött dobos előtt.

Nao a sokk elvonultával realizálta, hogy az nem egy egyszerű tusfürdő, hanem az ehetőfajta, amit pont ilyen kis vizes játszadozásokra vettek.

Elgondolkodó arccal pillantott az asztalra tett pudingra, majd a fürdőszoba felé, ahonnan finom kókusz aroma szállingózott. Egy vállrándítás kíséretében a vízcsobogás felé indult és magában kijelentette: Úgy is édeset akartam enni.

 



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).