Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Camerion
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Emberileg olyan 25-28 körülinek látszik, valójában kétszáztíz éve született

Külső leírás: Ha valaki megtudja, hogy mennyire kevert vér is csörgedezik az ereiben, valami sokkal rondább elegyre számít. Hegyes fülre, fekete bőrre, vörös szemekre, szőke hajra… de ebből csak az utolsó stimmel. Bár az eredeti alakja valóban nem áll távolt a képzelttől, de azt még soha, senkinek nem hagyta látni. Alapjában véve alacsony, vékony alkata van, átalakult teste is ilyen. Kicsike - de féllényként az ereje még feltérképezetlen, ő maga sem ismeri a korlátait. Emberként félhosszú, szőke hajat és világosbarna szemeket mutat, egyébként szemei vörösek akár a most ontott vér, haja pedig hófehér, mint a frissiben hullott hó. Bőre emberként világosabb, selymes és hibátlan, démonként csupán valamivel sötétebb. De csak emberi alakja releváns, a többit ugyanis nem akarja, hogy bárki más lássa. Rusnyának tartja magát, amiért kevert a vére, emberi, általa választott alakját jobban kedveli.

Jellem: Érdekes figura. Alapjában véve kerüli a tömeget, nem beszélget, nem érintkezik senkivel, de ha úgy alakul és muszáj, akkor kedves, beszédes figura is tud lenni. Az álcája, amit magára öltött saját védelmében és az őt ért bántalmak miatt viszont más. Pökhendi, fellengzős, kissé egoista alaknak látszik, de ez csak a szirupos máz, ahogy mondani szokták. Valahol benne viszont dolgozik a kirekesztettség érzése - és nem is olyan mélyen. Az elfek között nincs helye, mert tisztátalan vér folyik az ereiben, a démonok meg azért nem fogadják be, mert félig elf. Sehol sem kell igazán, és ez az egy dolog, ami nagyon összezavarja az életét. Egyedül áll, egyik oldalon sem kell, hiszen az emberek közt sem élhet állandóan, mert feltűnik, hogy nem öregszik. Mindezek mellett tehát egy kifejezetten magányos és szeretetéhes valakivel állunk szemben, aki még saját testének és erejének korlátait sem fedezte fel igazán.

Élettörténet: Anyja egy csodás, elf hercegnő volt, apja egy démon nagyúr. A szerelmüket senki nem fogadta el, Camerion születése után nem sokkal meg is haltak, kivégezték őket, mindkettőt a saját népe, a kicsit pedig száműzték. Amíg magáról nem tudott gondoskodni, egy szintén számkivetett elf nő viselte gondját, de amint a fiú ereje felébredni látszott, elzavarta, hogy keresse meg a saját útját. A kicsi ekkor kezdett önálló, szegény és nehézkes életet élni, ahol néha a testét árulta más, mitikus lényeknek, akiknek kedve szottyant rá, vagy takarított, vagy a vérét adta pénzért vámpíroknak. Nem kapott és nem kap semmit könnyen, de elvan így. Legalábbis ő maga így érzi, egyelőre jó neki ez az életforma. Senki nem nagyon akart még komolyabban a társául, barátjául szegődni, hiszen az ereje mindenki szerint veszélyes fegyver, és mivel az ilyen féllények nem szokták megélni a felnőtt, érett kort, az erejét nem térképezte még fel senki.

Hobby: Szeret csak úgy bambulni az égre

Foglalkozás: Alkalmi munkák

Extrák: Uke, mpreg játékhoz foglalva. *** Nem tesz különbséget férfi és nő között szexuális értelemben, ő csak élvezi a szexet. Ha épp ad vagy befogad… nos, neki mindegy. *** Faja: féllény (elf-démon) *** Az ő világukban nincsenek emberek. A mi világunknak megfelelő a kor, csak mindent misztikus lényeg uralnak.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 15:12:47
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).