Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dirk Wilson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 32

Külső leírás: Igazi Adonisz a porcelán szépségű bőrével, tejföl szőke, rövid, egyenes hajával, izmos testével, komoly arcával, kemény, magabiztos, szigorú, szürke tekintetével, állán néha előforduló többnapos borostájával. Az összképet még az sem rontja l, hogy jobb szeménél egy egyenes heg húzódik, és szemétől jobbra egy repülő nonfiguratív tetoválása ékeskedik. Sőt inkább még többet elidőzik a tekintet az arcon. Tökéletes testén még egy heg található, ami a mellkasát szeli át. Szinte bármi, amit felhúz jól áll neki, de ő mégis inkább az egyszerű fehér ingeket és fekete nadrágokat preferálja, mert azok emlékeztetik leginkább az egyenruhájára. Hétköznapra ritkán húz nyakkendőt, de ha ez előfordul, akkor is mindig lazán köti meg. Az átlagnál magasabb, 198 centiméter, járása, mozgása gyors, ahogy a mozdulatai is. Ruganyos léptekkel jár, kivéve mikor fáradt, mert olyankor olyan, mint valami medve, aki téli álmomra készülődik.

Jellem: Csendes férfi, aki szeret órákon át mélázni valamin egyedül, nyugodtan, legtöbb esetben egy makett építésbe belemélyedve. Mimikája és minden testbeszéde arra enged következtetni, hogy jég folyik az ereiben, de az, aki jó megfigyelő és a jó pillanatban kapja el tekintetét, láthatja lelkének minden titkolt indulatát és szenvedélyét. Hatalmas önuralmát ritkán veszti el, aminek kitűnő hasznát veszi, mivel gyermekeit egyedül neveli. Felesége halálát már feldolgozta, de jegygyűrűjét még mindig hordja és a téma még mind a mai napig érzékenyen érinti. Gyerekeivel mindig kedves, barátságos és igazán játékos tud lenni, ő a mintaapukák példaképe. Idegenekkel mindig udvarias, sosem ítél el senkit, de mindenkivel tartja a három lépés távolságot. Legalábbis az első pár alkalommal. Ha új társat próbál találni, akkor igazán romantikus is tud lenni, bár ez leginkább a partnertől függ. Gyerekeinek mindig vázolja az éppen aktuális magánéletét, mert így korrektnek látja a dolgokat és mivel saját csemetéinek is joga van tudni, hogy éppen kikkel találkozgat. De ezt fordítva is elvárja és eddig úgy néz ki, hogy gyerekei sem hazudtak neki a kiruccanásaikat illetően.

Élettörténet: Kedves, szerető családban nőtt fel. Van egy nővére, akivel mindig jól elvoltak, bár mindig is ő volt a komolyabb, ahhoz képest, hogy ő a kisebb. Nővére három évvel idősebb, mint ő és rengeteg hülyeségbe belevonta már. Most éppen kint él külföldön, de a kapcsolatot rendesen tartják, ahogy a szüleikkel is. Dirk a suliban is remekül megtalálta a helyét; jól sportolt, a tanulmányi eredménye is jó volt, benne volt az osztályprogramokban, eljárt táborozni. A gimis évei alatt vette fejébe, hogy ő repülni fog. Nem érdekelte mivel és hogyan, de el fogja érni a célját. Sikerült is neki, pilótaként szárnyalhatott a végtelen égen és igazán boldognak érezte magát. Mindkét heget akkor szerezte, mikor még a seregben szolgált. Pilóta karrierjét csak a katonaság szüneteltette kicsit, amikor besorozták. Akkor már összeismerkedett feleségével. A nővel három évig levelezett, sokszor csak az ő levelei tartották benne a lelket. Mikor leszerelt és végre hazatérhetett nem csak szerelme, de egy kisbaba is várt rá. Még azon a nyáron összeházasodtak és egy új baba tervezésébe is belefogtak. A második kisgyermek is sikeresen megszületett és boldog családi életet folytattak. Bár a harmonikus családi élet Dirk folytonos repüléseivel sokszor felborult, mivel keveset volt otthon és minden feleségére maradt, aki ezt nem viselte jól, na meg gyermekei sem, hogy ritkán látják apjukat. Aztán felesége váratlanul megbetegedett, rákos lett és a sok kezelés ellenére sem sikerült győznie a betegség felett. Dirk, aki a nap 24 órájában felesége mellett volt és foglalkozott a gyerekekkel is nehezen viselte ezt az egészet. Először munkájába akart temetkezni, de rájött, hogy csemetéit nem hanyagolhatja el ennyire, ezért összekaparta magát, végleg otthagyta állását, hogy újat találjon, amivel nem kell annyit utaznia és többet lehet otthon. Még mindig ilyen munkát keres, mivel egyik sem volt neki való, amit talált, nem tud elszakadni a fellegektől.

Hobby: repülő makett építés, gyerekeivel való foglalkozás

Foglalkozás: expilóta (néha még mindig elvállal pár járatot, vagy sétarepülést, vagy bármi mást)

Extrák: *Férjuramnak **van egy tizenöt éves lázongó lánya, aki nem tűrte jól a válást és egy tíz éves fia *** volt katona **** nem dohányzik és utálja a füstöt ***** hegeit a fronton kapta ****** gyerekeiért szinte bármit megtesz

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (-)

Engedélyezve: 2012. 10. 29.
2017. 07. 17.

Módosítva: 2017. 07. 16. 13:12:39
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).