Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 15 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aomine Daiki
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: Pontosan olyan, amilyennek látszik. Dög. Már a tekintetéből is süt, hogy nem nagyon van kételkednivalója saját magában, szürkéskék tekintetében ugyanis állandó magabiztosság ül. Ajkain gonoszkás és lenéző a vigyor, hiszen saját világképében ő az evolúció csúcsa. Haja rövid, tüsi, valahol a nagyon sötétkék-fekete átmenete közt. Bőrszíne hazájában különleges és egyelőre nem derült ki, hogy pontosan miért is olyan barna, mint amilyen. Testalkatilag tipikus kosaras: 192 centijével és 85 kilójával igazán kitűnik a tömegből: de a testén mindenhol látszanak tökéletesre edzett izmai. Mezeinek színe mintha magát a személyiséget is kifejezné, korábban, a Teikoba fehér mezben játszott, ma a Too-ban már sötétebb a színe.

Jellem: Régen egy kifejezetten kedves és életvidám fiú volt. Sokat bolondozott Kurokoval és Kisével, de egyre erősebb lett, egyre inkább nem voltak ellenfelei, szinte kinőtte saját magát. Addig edzett és addig fejlesztette magát, míg el nem ért arra a pontra, ahol nincs ellenfele. Az, hogy a meccs közben akármit megtehet, szomorúvá tette és manapság már teljesen tudatában van annak, hogy akár meccs közben is képes álmokat összezúzni és ezt előszeretettel meg is teszi. Kagamival történő első találkozásakor is bizonyítja, hogy imádja megalázni az ellenfeleit, akár a legembertelenebb módszerekkel is, mert tudja, hogy nem vághatnak vissza. Minden tekintetben mindenki felett áll, és az, amit saját magáról mond, miszerint csak önmaga győzheti le, tökéletesen igaz. Egyébként régen olyasmi volt, mint Kagami most. Talán Kise is pont erre célozgat korábban Kurokonak, hogy ha Kagami eléri a csúcsot, akkor vajon olyan marad-e, mint amilyen most. Mert ez Aominénél nem így volt. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Midorima hozzá képest egy szerény kisfiú. Egyéb jellemzői a lustaság, az edzéseket is gyakran ellógja. Laza, meccs közben is, hiszen ellenfele nincs jelenleg Japánban. Érdeklik a japán idolok, pláne a nagyobb mellű modellekre bukik. Hirtelenharagú, de ez a jelleme többi összetevőjéből szinte következik magától.

Élettörténet: SPOILER *** Korábban ott játszott, ahol Kuroko is, a Teiko Csodák Generációjának erőcsatára volt alsó-középiskolában. Később a Too-ba ment, és jelenleg is ott játszik, posztja ugyanaz, mint volt. Lassan derül csak ki, hogy ő Kuroko előző fénye, miatta lett az a mondás a kék hajúval kapcsolatban, hogy az erősebb fény erősebb árnyékot teremt. Aomine is Kagami fejéhez vágja, hogy az ő fénye még halvány ahhoz, hogy kihozza Kuroko igazi erejét, és ez talán igaz is, hiszen Kagami olyan, minden tekintetben, mint a régi Aomine, és ez Momoi-san is említi. Régen egyébként Kuroko és ő nagyon jó barátok voltak, nem csak a fénye, de a legjobb barátja is lett, annak ellenére, hogy sok dologban nem értettek egyet - és végül ez vezetett a szakításhoz is. Mint köztudott: Kuroko nem kosarazik egyedül, képtelen lenne rá, nem is hisz benne. Aomine azonban elszeparálódik mindentől és mindenkitől, pont azért, mert egyedül is remek játékos, nincs szüksége másokra. Kurokot egyébként elismeri a maga fura módján, de ellenségének tekinti. Amikor a Bajnokok Ligájában összekerülnek, akkor mondhatjuk, hogy a két nézet csap össze egymással, és talán pont ezért érinti Kurokot olyan mélyen a vereség. Azt gondolja, hogy ha valaki legyőzné, akkor talán valamennyit veszítene az egójából, de Kuroko és a Seirin képtelenek rá. Tökéletesen beleillik Aomine jellemébe az, ami ezt követően Kurokoban lejátszódik: ki is akar lépni a csapatból, pedig szinte várható volt, hogy valaki legyőzi őket. De hogy pont Aomine…

Hobby: Lusti, idolok

Foglalkozás: Tanuló, mellette kosarazik

Extrák: Augusztus 31-én született. *** Retteg a méhektől, mivel egyszer megcsípte egy. *** Régi mezszáma a 6, jelenlegi az 5-ös. *** Momoi-sannal gyerekkori barátok. Kurokot Tetsunak hívja, még most is. *** Nevében az aoi (kék) is szepel, ahogy a többi szereplőnél is megjelenik az alapvető szín, ami jellemző rájuk. *** Anime/manga: Kuroko no Basuke *** Csak Ef-chan és happyfrog részére. *** Egy játék erejéig kölcsönadva neki: Lyghnit

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 15:02:32
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).