Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Apera
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Izzó, vörös tekintet, ugyanolyan színben pompázó dús és hosszú hajzuhatag, vörös szőrös fülecskék és hasonló árnyalatú farkinca a végén fehér résszel. Ennyiben talán ki is merülhetne a jellemzése külsejének, azonban nem ilyen egyszerű vele. Szemei alatt, mellbimbóiban, füleiben és péniszén több testékszer díszeleg, amiknek különösen szerepük nincs, de mióta eszét tudja és testét ismeri, rajta vannak. Ahogy az ankh jelkép is, amelynek szerepére még nem jött rá. Egy bölcs mágus egyszer azt mondta neki, hogy a jel azt bizonyítja, hogy ősei egy másik földről származnak, de ennek Apera nem tulajdonít komolyabban jelentőséget, hiszen ő maga is alapvetően vándor, így nem lepte meg, hogy ősei is azok voltak. Testalkatilag erős, magas és izmos, ahogy az a rókaszellemek vezetőjétől el is várható. Karjain pár karperec is díszeleg, azoknak viszont semmilyen funkciójuk nincs, ő maga választotta őket, hogy jobban kiemelje izmainak szépségét. Ruháit mindig úgy választja, hogy kényelmesek legyenek, de ne akadályozzák a vándorúton. Ha hazatér, akkor általában az elvárt, csiricsáré ruhákat hordja. Haját, farkát és füleit mindig rendben tartja, különös gondot fordít arra, hogy akárhol látják is, mindenki büszkén mondhassa, hogy látta a rókaszellemek vezérét, a nagy, erős és gyönyörű Aperát - mert ez terjeng róla.

Jellem: Alapvetően ravasz, mint a rókák, de nem olyan számító, mint társainak többsége. Sosem hált csak azért nőkkel, hogy fenntartsa vérvonalát, ő hisz abban, hogy ha eljön neki az igazi, legyen az nő, férfi, akármilyen démon vagy egy sima halandó, a jelet meg fogja kapni, hogy mikor jött el az ideje annak, hogy örököst keressen. Ő ugyanis alapvetően szabad lélek, hosszú láncokra van szükség ahhoz, hogy valaki maga mellett tudja tartani. Nem szereti a szabályokat, a kötöttségeket is nehezen bírja, de ha nem éreztetik vele folyton, hogy valakihez ragaszkodnia kellene, akkor elvan. Ilyen ez a vezetői posztjával is. Első ízben kijelentette, hogy ha le kell mondania a vándorlásról, akkor nem vállalja a vezetőséget, de mivel népe megbékélt uruk szárnyaló természetével, így nem haragszanak rá, amiért az év nagyobbik részét tölti idegen földeken. Ha azonban szükség van rá, megjelenik, segít, ahol és akinek tud - de csak fajtársainak és a rókáknak. Nevetni alapvetően szeret, kedveli, ha valaki fel tudja dobni a hangulatát, de ritkán látni mosolyogni. Az, hogy melyik nemet preferálja, nála nem eldöntött kérdés: aki jön. Ami jön. Ha tetszik megszerzi, ha meghódítják, engedi magát, nála ez ilyen egyszerű, hiszen alapvetően egy nem túl bonyolult lélek ő maga sem. Igazságérzete fejlett, szeret mulatni, ha úgy adódik, de tud komoly is lenni, ha kell.

Élettörténet: Múltjának nagy része homályba vész. Pár száz éves koráig tud visszaemlékezni, de akkor már a rókadémonok, rókaszellemek fajának vezetője volt. Vándorutakra járt azonban előtte is, egy ilyen során szenvedett balesetet és vesztette el korábbi emlékeit. Elmondások alapján és a testén levő jelből tudja, hogy az ősei vándorok voltak, ahogyan ő maga is az. Azóta, évszázadok óta tartja fent kettős életét, egyrészt uralja a rókák népét, másrészt vándorol a világban, új dolgokat tanul, új barátokat szerez, miközben tényleg nincs semmi célja, csak hogy egyszer megállapodhasson valahol. Lehetőleg népe mellett, a rókák körében, de fajtársai között még nem talált kedvére való személyre. Pedig kipróbált már nem egy, nem két társat. Kötődni igazán sosem kötődött még senkihez, bár halandókkal nem is szívesen érintkezik, inkább a mágikus lények társaságát keresi, hiszen jó vezetőhöz mérten megérzi jelenlétüket. Nem szeret segíteni más fajok képviselőin, de ha valakit bántanak, és igazságtalanul, nem, tud elmenni a dolog mellett. Nem szeretne soha senkihez sem tartozni a faján kívül, amkikkel szemben viszont nem tud a kötelességnél erősebb érzéseket táplálni Ő maga azt szeretné, ha nem kellene mindig hazatérnie a Rókák Nemzetségéhez, ha szabad maradhatna, szárnyalhatna örökké. Azonban tudja: felelősséggel tartozik.

Hobby: Vándorlás, mulatás

Foglalkozás: A rókák nemzetségének vezetője, vándor

Extrák: Érzékszervei fejlettek, látása sötétben is remek, a szaglása kifinomult, minden apró neszezést meghall. *** Alakváltásra nem képes, de nem tudja eltüntetni füleit és farkát sem. *** Hyuuuchan Ryu Kaenje mellé seme. *** Faja: rókaszellem

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 04.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:08:34
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).