Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sanada Yukimura
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 30 körül

Külső leírás: Férfias, erős, ez az egy biztos: kifejezetten harcos alkat. Barna haja kissé talán csapzott, bozontos, de mindig egy elegánsnak enyhe túlzással nevezhető copfba van fogva feje tetején. Íriszei hajához hasonló árnyalatú barnák, általában huncutul csillognak, hiszen kora ellenére kifejezetten szeret mókázni. Megjelenése nem túl hivalkodó, általában egyszerű színű, zöld, barna vagy kék yukatákat hord, de a sokutai elengedhetetlen része ruházatának, anélkül nagyon ritkán látni. Legtöbbször kiseruja is vele van (hosszú pipa), hiszen kifejezetten imádja a kizamit. Ha nem kiseruja van vele, akkor a legyezője. Valamelyik elengedhetetlen kelléke megjelenésének. Bőre kissé barnásabb, hegek nem díszítik látható helyeken.

Jellem: Jellemre kifejezetten furcsa. Bár komoly, a harmincas évei közelében járó földesúr nagy hatalommal és vagyonnal, imádja heccelni a környezetét. Kedvenc céltáblája szép testőre Rokurou, aki viszont jó feleséghez illően néha-néha, persze az illem keretein belül helyrepakolja Yukimurát, amit ő sosem vesz egyszerűen. Mint egy gyerek... aki a fürdőben átlóg a női részlegbe, aki direkt látni akarja Kamanosuke testét hogy kiderüljön végre a pontos igazság, aki direkt hajlamos bajos helyzetekbe keveredni - amíg nem veszélyes túlzottan -, hiszen imádja az izgalmakat. Nehéz kiismerni, legtöbbször csak egy vén, füstölgő perverznek gondolnánk, pedig remek stratéga, tökéletesen felismeri az ígéretes ninjákat, akiket fel is fogad persze. A nép, azok, akik még nem találkoztak vele becsületesnek, igazságosnak vélik, és mellesleg az is, csak ténylegesen inkább él a saját, igazságos törvényei szerint, mint adott esetben másokét tartaná be egészen pontosan. Némiképp hedonistának akar látszani, de inkább csak az ugat-fajta. Folyamatosan csapja a szelet a körülötte levő szép hölgyeknek, Kamanosukét is egyből az ujjai köré sikerül csavarnia, hiszen mindig tudja, mire van szüksége az embereknek. Ennek ellenére például Sasukét többször - talán direkt - de sikerül a pirulásig zavarba hoznia. Rokurou az egyetlen, aki tényleg mindenhová vele tart, mindig együtt vannak, és hű testőre az, aki valójában ismeri és belelát a lelkébe - hiszen csak neki engedi.

Élettörténet: Valójában is létező történelmi alak az Edo korból, akit később Japán első számú harcosaként is ismer a történelem. Takeda Shingen öccséről kapta a nevét, ami eredetileg Sanada Nobushige volt, a Yukimura nevet az Edo korszakban, egy regényíró aggatta rá, és manapság már így ismert. Apja Sanada Masayuki, a Sengoku időszak egyik daimyo-ja volt, és kisebbik fiával, Yukimurával együtt, arról voltak híresek, hogy kiváló taktikázásuknak hála, kis létszámú seregükkel sorra nyerték a csatákat. Takeda Shingen hűbéresei voltak, de saját klánt irányítottak. Az anime eseményeikor már idős férfi, aki Ueda bevehetetlen várát irányítja. Legföbb vetélytrársa eleinte az ekkor majdnem teljesen stabil központi hatalmat kiépítő Ieyasu, akit ő, akárcsak néhány másik damyo tanukiként (mosómedve, nyestkutya) emleget, ezzel is mutatva, hogy kicsit sem kedvelik. Ieyasu azonban nem nézi túl jó szemmel Yukimura működését, ezért is alakul meg az a bizonyos tíz fős csoport, amit Ieyasu ellen, de egyébként is saját biztonsága és hatalma stabilizálására szedeget össze: a 10 bajnok, azaz Unno Rokurou, Sarutobi Sasuke, Kirigakure Saizou, Isanami, Anastasia/Ana, Kakei Juzou, Yuri Kamanosuke, Miyoshi Seikai, Mochizuki Benmaru/Rokurou és Nezu Jinpachi. Később felbukkan ellenfeleként Dokuganryū, azaz Oshuu Egyszemű Sárkánya.

Hobby: kiseru, sake, Rokurou, mókázni

Foglalkozás: Ueda ura, damyo

Extrák: Anime/manga: Brave 10 *** Felbukkan és fontos szerepet tölt be a Sengoku Basara c. animesorozatban is - bár fiatalabb, körülbelül tíz-tizenöt évvel ezelőtti kiadásban. *** Párja Hyuuuchan Unno Rokurou-ja. *** Kiváló harcos, nagyon jól mozog, az Egyszemű Sárkányt egy legyezővel és némi - direkt - elbénázott lábmunkával győzi le, de ténylegesen nem kell harcolnia csak nagyon ritkán, hiszen általában csini kis Rokurou-ja végez helyette mindent. *** Tökéletesen tudja, hogy Rokurou a leghűségesebb szolgája. Többször történik utalás kettejük végzetszerű találkozására, egyszer Yukimura ténylegesen utal arra is, hogy tudja: Rokurou gyengéd érzelmeket táplál iránta. Bár folyamatosan csínytevésekkel nehezíti meg szép testőre mindennapjait, azért valami hasonló benne is lejátszódik, hiszen ragaszkodik a fiú társaságához. ***

Képinfo: fanart (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 28.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:43:50
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).