Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuri Kamanosuke
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: ?

Külső leírás: Enyhén szólva is fura figura. Vörös haja hosszú, jobb vállánál előreszedve egy copfba fogva hordja. Szemei gyönyörű zöld színben játszanak, bal szeme körül érdekes, szintén zöld minta látszik. Ezek a szép szemecskék viszont aggasztóan gyakran csillognak az őrület fényében, ugyanis Kamanosuke tényleg fura férfi. Találgatások ugyan vannak, hogy ténylegesen melyik nemet erősíti, de véleményem szerint egyértelműen férfi. Bőre világosabb, mint mondjuk Saizo-é, de valamivel sötétebb, mint Isanamié. Még akkor is, ha egy kicsit beteg passzív, de férfi. Testalkatilag magas, nem kiemelkedően csak átlagosan, és bár nem duzzad mindenhol izmoktól, mégis erős és sportos, mozgása könnyed. Ruhája mindig ugyanaz: alul fekete, felül egy fehér, mintás kabát. Állandóan vele van kaszás végű fegyvere is.

Jellem: Egyetlen szó jellemzi, de az tökéletesen. Őrült. Imád mindent, ami veszélyes, ami véres, sőt, kifejezetten felizgatja a vér látványa, a szó legszorosabb értelmében. Könnyen zavarba lehet hozni ha a gyilkolás élvezetéről beszélünk neki, hiszen tényleg imád ölni és imádja, ha bántják. Hogy mazochista? Az. Tökéletesen. Amikor Saizou megsebzi, majdnem elélvez a gyönyörtől. Erős, kitartó harcos, de nehezen viseli el, ha parancsolgatnak neki, sőt, előszeretettel veszi semmibe ura kéréseit, hiszen csak a harc és a vér e lényeg. Eddig egyetlen ember volt, aki olyan szinten tudott harcolni vele, hogy majdnem elment a kéjtől: Saizou, ezért mindenhova követi a férfit, többször megmenti, és végig azt hangoztatja, hogy ő fogja megölni.

Élettörténet: Múltjáról nemhogy keveset, a szó szoros értelmében semmit sem tudunk. Annyi biztos, hogy egy csapat bandita fejeként, női álruhában csapdába csal vándorokat, harcosokat, hogy aztán kirabolja és megölje őket - pusztán az élvezet kedvéért. Amikor találkozik Saizou-ékkal és megküzd a férfivel, teljesen elvarázsolja, egészen konkrétan beleszeret a fekete ninjába. Isanamit viszont leplezetlenül gyűlöli, habár néha elpoénkodják a dolgot, soha nem mutat hajlandóságot arra, hogy ténylegesen nem akarja megölni a lányt, csak mondjuk játszanak, ezen kívül gyakran ribancnak nevezi, egyértelműen féltékeny, hiszen a kis papnő állandóan Saizou nyakán lóg. Yukimurához csak véletlenül keveredik: megmenti Saizou-ékat a bajból és hazakíséri a ninját és társát , miután Isanamit az Egyszerű Sárkány elraboltatja. Nem igazán akar elszegődni senkihez, sőt, el akarja kérni Saizout Yukimurától, meg is támadja, mikor nem adja, viszont az öreg tökéletesen tud hatni trá és gyorsan a hatalmába keríti: Kamanosuke ugyanis könnyen kiismerhető: őrülten imád harcolni, szereti a vért látni és érezni a fájdalmat, így a daimyō maga mellé állítja és egyike lesz a 10 bajnoknak. Saizoun kívül azonban komolyabban továbbra sem érdekli más, ha alkalma van harcolni megteszi, de nem véd kifejezetten senkit, talán csak a férfit.

Hobby: Harc, harc, harc

Foglalkozás: -

Extrák: Anime/manga: Brave 10 *** A többi bajnokkal vagy semmilyen, vagy rossz kapcsolatot ápol. *** Párját Hyuuuchan készíti el. *** Uke. *** Uralja a szelet plusz remekül forgatja fegyverét, annak láncos végével tökéletesen tud támadni, de a testi erő ellen nyílván nem sokat tud tenni. Ő maga is erős ugyan, de inkább gyors és ravasz, mint kifejezetten izmos. *** Mazochista. *** Bár nem mondják ki az animében, de végig utalás van arra is, hogy homoszexuális, hiszen Saizout imádja, Isanamit meg tudná ölni. *** A karakterlap az anime előrehaladtával bővülni fog.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 26.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:44:43
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).