Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Crispin Prichard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 30

Külső leírás: Bár a modern kor gyermeke, korunk divatját elítéli és egyáltalán nem követi. Furcsa dolgainak egyike, hogy szerinte a 19-20. század ruhái voltak a legmegfelelőbbek mindenfajta tevékenységre, ezért ilyenekben jár. Természetesen nem ő maga varrja azokat, de a szekrényében még csak egy öltöny sem lelhető fel, nemhogy farmer vagy bármi giccses, márkajelzéses hacuka. Közepes magasságú, és bár elég gebének tűnik, nem az. Mármint de, persze, de a ruhái alatt rejt ám egy kellemes kis testet, amin felesleg sem izomból, sem zsírból nincs. Utóbbi – bár rengeteget zabál – szinte alig van rajta (hála a szülői örökségnek), előbbiből pont annyi, hogy ingert érezz rá, hogy az ujjaiddal kövesd a vonalukat. Aranyszínű haja és aranybarna szemei vannak. Hajára egyáltalán nem fordít időt, hetente egyszer mossa meg, bár akkor alaposan. Annak ellenére, hogy utálja a szagokat – magán is –, a haja nem szokta zavarni, ha csapzott vagy zsíros. Bőre annyira sápatag, hogy szinte fehérnek hat, de ez őt cseppet sem zavarja, sőt. Úgy óvja testének minden centijét a közvetlen napsugárzástól – és az ezzel járó esetleges lebarnulástól -, mintha fagyiból lenne és az olvadástól tartana. Sebhelyei nincsenek, tetoválása és testékszere sincs. Érdekes tény, hogy szinte allergiás a szagokra. Legyen az testszag, parfüm, bármi, ami erős illat, őt az őrületbe kergeti. Saját magán sem viseli el, ezért egy nap háromszor lezuhanyozik, illat nélküli izzadásgátlót használ és ezt mástól is elvárná. Ha mégis ki van téve hosszabb ideig az erős illatoknak és szagoknak, az elviselhetetlen agresszió után a fejfájás és a hányás következik, majd egyszerűen elájul. Ezt azonban a szimpla virágillat is ki tudja váltani nála. Olyan szagoktól kap hányingert, amit más nem is érez meg.

Jellem: Zseni, és ezzel mindent el is lehet róla mondani. Annak ellenére, hogy a tudása rendkívül sokrétű, alapvető dolgokban hiányt szenved. Ha például az érzelmi intelligenciája csak a fele lenne az IQ-jának, már sokkal előrébb tartana az életben, de ez sajnos nem így van. Illetve sajnos... hát, őt ez nem zavarja, csak mindenkit körülötte. Úgy bánt meg bárkit, hogy közben fel sem fogja, mit csinál, de cserébe rettenetesen nehéz szavakkal megsérteni. Nem érti a szarkazmust, a gúnyt sem úgy fogja fel, mint egy átlagos ember, csak tudni kell elviselni a mindenki szerint sértő megjegyzéseit. Nem buta ő, nem is autista, csak a saját kis világában él (jó, talán enyhén autista), ahol bárkinek bármiről és bármikor szabad beszélni. A társadalmi tabukat nem érti. Miért gond, ha egy pocakos nőtől megkérdezi, hogy kövér vagy terhes? Miért baj, ha a szexuális élményeit osztja meg valakivel? Miért gond, ha nem rejti véka alá, hogy szerinte a kisgyermekek és az idős emberek haszontalanok és a nők többsége is teher? Miét baj, ha bárkinek elmondja, hogy homoszexuális? Drága öccse viszont igyekszik vigyázni rá, amikor csak tud, mellette van és próbálja kordában tartani őt. Mivel ismer néhány harci technikát, megverni nehéz lenne, de azért higgyük csak el, próbálkoztak már. Az érzésekkel összefoglalóan gondban van, mármint a szerelem neki rettenetesen megfoghatatlan. A szeretetet érti, hiszen az öccse iránt ezt érzi, de mivel sosem volt még szerelmes, nem tudja elképzelni a dolgot. Eleinte próbálták neki elmagyarázni, hogy a szerelem olyan, mint a szeretet, csak közben fel is izgul. Ennek az eredménye sok félresikerült egyéjszakás kaland volt, így inkább ráhagyták, ő pedig nem erőlteti. A szüleit gyűlöli, jelenleg testvérével él egy lakásban, hiszen nem tudja ellátni magát (a képessége megvan rá, csak nem igazán aknázza ki). Képes lenne rá, csak ha elmerül a gondolataiban, akár el is ájul az éhségtől, arról nem is beszélve, hogy a főzés ugye szagokkal, illatokkal jár együtt. Annak, hogy meleg, tudatában van. Annak is, hogy nőgyűlölő. Nem fóbia, nem fél tőlük, egyszerűen nem tekint rájuk másként, mint lombikokra. Ennek oka kereshető az anyjában, de egyszerűen csak el kell fogadni. Ő ilyen, minden defektjével együtt lehet szeretni, de ha valakit félteni és kedvelni kezd, azért bármit megtesz és bármeddig elmegy, nem kímélve saját testi és anyagi javait sem.

Élettörténet: Átlagosnak tűnő családból érkezett. Kívülről úgy tűnt, hogy minden rendben van, de ez ugye sosincs így. Apja a kezdetektől csalta anyját, aki ez elől az alkoholba menekült. Aminek csak rengeteg vita lett az eredménye, amik elől nem tudott hova bújni. Öccse öt évvel fiatalabb nála, de a családi helyzetre való tekintettel egészen addig egy szobában éltek, amíg Crispin el nem kezdte az egyetemet és el nem költöztek. Bár hősünk nincs jó helyzetben az érzelmek tekintetében, az ilyen hosszú távú és állandó megterhelés neki is sokat kivett az erejéből, és amint lehetősége volt, szinte elmenekültek. Nem volt kérdés, hogy imádott Keith-ét viszi-e magával. Mire az öcsi hazaért, a holmijai már össze voltak pakolva és csak a tényt közölték vele: indulás. Keith egyébként teljesen más, mint Crispin. Őt az érzelmei vezetik, és bár nem túl okos fiú, de igyekszik. Egy étteremben dolgozik, a szakács kis segédjeként keresi a kenyerét. Crispin az egyetem után sem tudott leállni, sőt, fél éve sincs, hogy megszerezte a sokadik diplomáját. Számát sem tudja már, ami megtetszik neki, elvégzi, így lehetséges, hogy van mérnöki és biológusi végzettsége is. Pszichológusi nincs, hiszen nem érti az ilyesmit, nem tudná elvégezni az iskolát sem. Édesanyját rettenetesen utálja, szavakat is nehéz rá találni. Amíg öccse sírva nem kérte, hogy ne mondjon ilyet többé, gyakran hangoztatta, hogy ha csak egy embert ölhetne meg az életében, az az anyja lenne. Talán emiatt van a nőgyűlölet, de az alkoholtól való undorodás egészen biztosan. Még egy konyakmeggyet sem hajlandó megenni. Ha már étel. Nem eszik étteremben, soha, véletlenül sem. Azt is kiszúrja, ha valaki éttermi kaját akar neki felszolgálni. Szerencsére a testvére kiváló szakács, mindent el tud neki készíteni. Crispin munkahelyek tekintetében nincs túl jó helyzetben. Állandó bevételi forrásai a könyvei, írt már néhányat különböző tudományos témákban, de másnak nem tud dolgozni. Időről időre együttműködik a helyi rendőrséggel, hiszen a kapitány vele végzett a középiskolában és ismeri Crispin zsenialitását. Patológusi, törvényszéki antropológusi végzettsége is van, de mindkettőben csak tanácsadóként vállal munkát. Kisállatot sosem mert tartani. Ennek egy egyszerű oka van: 14 éves koráig ágyba vizelt és még ma is előszeretettel bámul égő épületeket, gyermekként pedig maga is felgyújtott párat. Ismeri a gyilkossá válás folyamatát, és fél ettől, hiszen tud logikus indokot találni az ölésre, a sorozatgyilkosokat pedig egyenesen csodálja.

Hobby: Régen szeretett olvasni, mára ez sem nyűgözi le, így legtöbbször egyszerűen unatkozik

Foglalkozás: Író, tanácsadó (rendőrségi leginkább), de nem magánnyomozó

Extrák: Uni. *** Keith jelenti neki az életet magát, ezért soha nem engedi, hogy testvére elmenjen vele olyan helyekre, amik szerinte veszélyesek. Például ha a rendőrség a segítségét kéri. Keith előző munkahelyéről ő maga rúgatta ki öccsét, mert szerinte veszélyes környéken volt. *** Nem tudja magát elképzelni egy hosszabb távú kapcsolatban, de ha szexre vágyik, arra mindig talál embert. *** Nem vegetáriánus, de ha megérzi a hús szagát a készülés közben, vagy ha meglátja nyersen, nem hajlandó enni belőle. A zöldségekkel viszont semmi gondja nincsen. *** Imádja az édességet. Egyszerűen rajong érte, bármennyit és bármikor képes enni belőle. *** Ijesztően sokat eszik. *** Hyuuunak. *** Talán nem meglepő, de nincsenek barátai.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:52:20
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).