Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nathanael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: 27

Külső leírás: A szemei különlegesek, kifejezetten érdekes szürkés-kékes árnyalatban játszanak íriszei. Ha boldog, ha szerelmes, tekintete, akár két szép csillag az égen, annyira csillog. A haja olyan, mintha fekete zuhatag lenne: hosszú, egészen a derekáig érő ébenfekete lobonc, ami bár néha zavarja, sosem vágatná le. Arca kissé talán nőies, már ha kötelezően annak kell mondanunk valamit, ami szép. Teste szemet gyönyörködtető: izmos, kellemes, átlagos magasságú, lábai mégis formásak, combjai hosszúak, több hölgy is irigyli tőle ezeket a lábakat. Ruházata a kor és a rangjához megfelelőek, sosem túl visszafogott vagy túl hivalkodó, szereti a középutat.

Jellem: Kemény, magabiztos, lázadó jellemű fiatal. Ha valami az elveivel, nézeteivel ellenkezik, szót emel ellene, akárkivel szemben. Sosem érdekelték a rangok abból a szempontból, hogy jogtalannak tartaná, ha azért nem szólhatna vissza valakinek, mert fölötte áll. Nem beszél azonban vissza, ha tudja, hogy nincs igaza. Alapesetben viszont segítőkész, kedves és barátságos. Ha valaki közel kerül hozzá és a szívébe lopja magát, akkor azzal az életét is hajlandó lenne megosztani, amíg ki nem használják. Azt ugyanis utálja. Ha átverik, kihasználják vagy hülyének nézik, azt soha, senkinek nem tudja megbocsájtani. Egyetlen jellembeli, helyesebben legkomolyabb jellembeli hibája, hogy képtelen második esélyt adni. Ha csalódik, ott már nincs második próba.

Élettörténet: A világ, amelyben él, leginkább a középkori Európához hasonlatos, minden tekintetben. Az országa az egyik irányító hatalom a területen, mégis, uralkodójuk kifejezetten rosszul teszi a dolgát. Az ország nagy része éhezik, szegény, többen halnak éhen, mint azt akárki gondolná, a vele ellenszegülőket pedig börtönbe záratja, megkínoztatja és megöleti. Olyan ez, mint egy középkori kalandregény, de nem olyan kellemes annak, aki benne él. Ilyen Nathanael sem, aki bár nemesi rangot kapott családba született, így sosem volt gondja ételre, mégis együtt képes érezni azokkal, akik az utcákon élnek és kéregetéssel kaparnak össze valamennyi kis pénzt. Szülei még élnek, a halálukig hűségesek az uralkodóhoz, ezért Nathanael titokban tartja összeesküvéseit, hiszen a család támogatása nélkül semmire sem menne. Egy öccse van, Scott, akinek bátyja sosem szólt még az terveiről, a király hatalmának megdöntéséről. Ezen cél érdekében akármit hajlandó megtenni és feláldozni Nath, kivéve a családját.

Hobby: Szabadidejét szervezkedéssel tölti, néha olvassa imádott könyveit és a kardforgatását tökéletesíti

Foglalkozás: -

Extrák: Nem finnyás, akármi megfog, megeszik és megiszik, nem a tipikus úri ficsúr, ahogy sokan gondolják. *** Homoszexualitásában ő maga sem biztos teljesen, bár eddig nem volt szexuális kapcsolata. Egyszer csókolta meg fogadásból az egyik barátját.

Képinfo: by Sakimichan ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 15:19:51
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).