Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Liar
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Lucifer a letaszíttatása után nem sokkal teremtette

Külső leírás: Démoni alakja kicsit sem átlagosnak mondható: bőre sötét színű. Lucifer egyik furcsa kísérletének az eredménye, de rajta kívül ilyen lényt nem sikerült alkotni. Ezért többen nevezik fekete angyalnak is, sőt, a legendák, mítoszok fekete angyalai mögött is ő áll néhány esetben. Szárnyai nem teljesen sötétek, hiszen minden démon ha bűnt követ el ura ellen, színt kap fekete tollai közé, hogy társai láthassák a hibáját. Neki ez a vörös lett. Haja is sötét színű, de szemei ijesztően vörösek, gonoszak és vadságot tükröznek. Testalkatilag alacsony, nem túl izmos, de gyors és kegyetlen, ha ölnie kell, egy percig sem vegetál. A Pokol szolgáinak nincs meghatározott egyenruhája, így mindenki azt hord, ami neki tetszik: Liar mindig fekete dolgokat, ezek remekül illenek alapvetően fekete valójához is, kiegészítőknek bolondul a bőr, és szegecselt dolgokért, ezeket emberi alakjában is szívesen viseli. Annyiban különbözik halandó alakja az emberitől, hogy bőre világosabb, természetesebb színű, de a szemei vörösek, mintha kontaktlencséje lenne.

Jellem: Nem sokban áll távol attól, amit a szemei mutatnak. Gonosz, de nem durva jellem. Szeret játszani az áldozataival, incselkedni, lassan kergetni az őrületbe őket. Több ezer lelket köszönhet neki a Pokol. Társaihoz mérten különleges abban, hogy ravasz, taktikus és ijesztően okos. Nehezen lehet átverni, ennek köszönheti, hogy a Hét Angyal ellen még nem esett el. Sosem látta még őket, csak társaitól hallott róluk, de tekintve, hogy angyalt is csak arra a pár pillanatra látott eddig, ameddig kivégezte, nem nagyon ismeri őket. Hibája miatt hajlamos az érzékenységre, ezt palástolja azóta még inkább tapasztalható gonoszságával, testi vágyának csillapítására viszont csak férfiakat, fiúkat használ, általában emberi alakban. Minden esetben megöli őket az aktus után, és nem szégyelli, hogy sosem érdekelte, hogy az áldozata mennyire fiatal.

Élettörténet: Sok évvel ezelőtt, amikor felborult a béke a földön, több démon szökött át a Pokolból, vagy nyert Lucifertől jogot az átlépésre. Ezt több vallás, mitológia is megörökíti, a keresztényeknél ez a kígyó és az alma esete, a görög mitológiában Pandora testesíti meg. Valójában csak egy óvatlan tévedés volt, ami által a Pokol komolyabb teret nyert a halandók között, hiszen tudva levő, hogy az ember szíve csábul a legkönnyebben a világegyetemben. Egy misztikus lény sem vezethető tévútra olyan egyszerűen, mint egy halandó lélek. Liar is ugyanúgy tudja ezt, ahogy a többi gonosz, ki is használja. Komolyabb és konkrétabb feladata nincs: megkapta a jogot és a hatalmat az átkelésre a halandó világ és a Pokol között, de cserébe mérgeznie kell az emberek elméjét. Jó, ha tudjuk, hogy Liar több sorozatgyilkosságért felelős, erejét előszeretettel használja arra, hogy megmutassa az embereknek: milyen szép is egy gyilkosság. Egy hibája volt, amiért komoly büntetést kapott urától: egyszer szerelmes lett. A démonok ugyanis minden emberi tulajdonsággal rendelkeznek, így érzelmeik is vannak... kinek milyen. Liar nem velejéig romlott lény már, köszönhetően annak a szerelemnek. Egy negyven körüli férfiba esett bele, amit gyorsan ki is szagoltak az alvilágban, hiszen egy szerelmes szív nem tud ölni. Büntetése nem komoly, csak kellemetlen: nem vették el a szívét, képes szerelembe esni, de hatványozottan vágyik a testi kapcsolatokra, képtelen egy személyhez kötődni.

Hobby: Gonoszkodás, testiség

Foglalkozás: Nincs emberi foglalkozása, ha alakot is ölt, csak mulatni jár: iszik, lop, drogozik, szexel; igazi démon

Extrák: Képtelen a gyógyításra, kifejezetten különleges ereje nincs, csak tombolásával tűnik ki a társai közül, hiszen mióta megbüntették, rengeteg emberi élet tapad kecses kis ujjaihoz.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2018. 01. 01. 22:53:20
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).