Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sondim
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: 23

Külső leírás: Szemei mélybarnák, első pillantásra talán enyhe vöröses árnyalatot is felfedezhetünk, de ez csak vizuális csalódás. Haja érdekes… ő maga hihetetlenül büszke rá, de lobonca vékonyszálú, nem olyan dús, ám vitathatatlanul szép, a vörös és a szőke árnyalataiban pompázik. Arca szép, orra és ajkai szabályosak, utóbbiak talán picit teltebbek az átlagosnál, de semmiképp nem feltűnően. Bőre világosabb árnyalatú. Néha, amikor olyan helyen jár, ahol nagyon tűz a nap, inkább egész testét betakaró, vékony ruhát hord, mert tudja, hogy érzékeny bőre hamar leég. Egyébként első pillantásra többen nőnek nézik, és ezt ő néha ki is használja egy-egy csicsásabb ruhával, és hangja eltorzításával, így ugyanis könnyebb ételhez, pénzhez, szálláshoz jutnia. Ha már csicsa… imádja a feltűnő, túldíszített, mások számára már giccses ruhadarabokat, ékszereket, úgy véli, ez a hivatásához tartozik.

Jellem: Fura figura. Ez látszik elsőre is, és érződik beszédéből is. Imádja túlgesztikulálni mondandóját, arcáról, szeméből bármit is kiolvasni lehetetlenség. Csupán az a picike, huncut fény csillog íriszeiben, ami még furábbá, még megfejthetetlenebbé teszi. Utazásai során imád emberek között lenni. Mindene az, ha rá figyelnek, imád a középpontban lenni dumájával, szépségével, trükkjeivel, néhány bizsuval, esetleg egy balhéval, amibe persze akaratlanul keveredik bele. Ő az, aki körül mindig pörög az élet, mindig történik vele valami, sosem unatkozik, de soha nem vesz maga mellé társat. Ennek több oka is van, de a legfontosabb a jellembeli. Nem szereti, ha valaki mást is veszélybe sodor, és tekintve, hogy ő gyakran lop, hogy ne haljon éhen, általában menekül, ilyenkor pedig nem ritkák a veszélyesebb helyzetek sem. Épp ezért nem akarja, hogy valaki más élete függjön az övétől, így inkább egyedül, pontosabban társulatának két további tagjával járja a világot. A gondokkal sosem foglalkozik, nem szeret komoly problémákon agyalni, saját elmondása szerint belefájdulna a feje.

Élettörténet: Édesapja egy mutatványos társulat tagjaként utazgatott, amíg össze nem találkozott édesanyjával. A forgatókönyv innentől pár évtizedig a szokásos. Szerelem, közös ház, gyerek, nevelés, gondok, család… aztán a kis Sondim szülei elé állt az ötlettel: világot akar látni. El akar utazni, messze, messze akar menni és vissza sem nézni. Anyja és apja fájó szívvel engedték útjára csemetéjüket, de mit tehettek volna? Semmit, hiszen ha bezárják, az csak rosszabb. Így Sondim elindult. Maga sem tudta, hogy merre megy valójában, vagy van-e valami célja, csak városról falura, faluról tanyára járt. Végül, amikor elfogyott az otthonról kapott étel és pénz, muszáj volt munkát keresnie. Ekkor találta ki, hogy apja nyomdokaiba lép és mutatványos, amolyan bűvész-féle lesz. Tehetsége hamar kibukott, ugyanis könnyen veri át az embereket; szerencsejátékban, érzelmek terén, és ezt előszeretettel alkalmazza is, ha érdeke származik belőle. Idővel magához vett egy másik társulattól kitett óriáskígyót, Odit, és egy ketrecben lakó, pici állatot, aki mutatványainak fő attrakciója: Issin. Issin egyébként egy születési rendellenességgel élő, három lábú, törpe méretű, vak cica, akinek a szokásosnál is élénkebben „világít” a szeme. Sondim mindkettőjüknek tökéletesen gondját viseli, ha ételhez jut, előbb nekik ad, hiszen őket tekinti családjának, társulata állandó tagjainak.

Hobby: Bolondozás, Odi és Issin gondozása, játék, utazás, ismerkedés

Foglalkozás: Vándor mutatványos

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2018. 01. 01. 22:53:02
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).