Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Enthor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Egy ideje nem számolja

Külső leírás: Első pillantásra olyan, akár egy szép, sok munkával elkészített porcelánbaba. Másodikra már inkább asszociálunk egy hullára, és nem is szívesen nézünk oda harmadik alkalommal, pedig megérné. Bár tény, hogy bőre holtsápadt, íriszei színtelenek, szeme hófehér, csupán a szembogara maradt meg, mindezek ellenére egy kis nézelődéssel felfedezhetjük nagyon szép, kifejezetten ápoltnak látszó, vörösesbarna tincseit, kellemes alakját - amit ugyan veszélybe sodor, ha ő maga nem táplálkozik -, huncut mosolyát, telt ajkait… Ruházatára nem ügyel kifejezetten, de ha meg kell jelennie valahol, igyekszik magának egy kis emberi, élőbb külsőt kölcsönözni. Érdekes, hogy illata testének, foglalkozásának ellenére és a ki tudja, pontosan mennyi idős halandó test ellenére is tökéletes állapotban van, és általában kellemes illatok terjengnek körülötte.

Jellem: Arrogáns, titokzatos, rejtélyes, különc, a végletekig makacs személyiség. Mondhatjuk, hogy az ő hatalmával nem is jelenthetne ennél komolyabb veszélyt, de nem így van. Ha arról van szó, hogy bárki ellen használja az erejét, akkor valamivel megfontoltabb. Nem sokkal ugyan, hiszen van, hogy puszta mókából ellopja az emberi életerőt, hogy egy rövid időre másik testbe zárva szórakozzon - értsd, ahogy szeretnéd -. Ezzel a ténnyel, tehát furcsa, elvont, érdekes dolgokon mulató személyiségével ellenkezik a tény, hogy nem szeret idegenekkel szót váltani. Ha teheti, saját teremtményei között tölti az idejét, nem szívesen érintkezik más mágikus lényekkel sem. Nem kifejezetten magába zárkózó, inkább irigy, és retteg attól a ténytől, hogy valaki képes lehet megfejteni hatalmának forrását - amit igazán ő maga sem ismer, hiszen inkább vele született tehetség, mint tanult nekromanta -, és ellopja erejét. Szereti a hatalmat… szeret élni vele, és az már talán meg sem lepő, hogy kissé szadista jellem.

Élettörténet: Mit lehet elmesélni egy nekromantáról? Azt semmiképp, amit ő maga mondana, hiszen keveset beszél. Ritkán vált szót élőlénnyel, vagy olyan teremtménnyel, aki nem az ő szolgája. Mindenképpen fontos, hogy ő sem a levegőből nyeri a varázserejét, ahogy egyik nekromanta sem, és kikéri magának, ha valaki halottidézőnek nevezi. Amikor megszületett, ki tudja, pontosan mikor, már akkor is érezték, hogy valami nincs rendben körülötte. Élete első, tudatos, vagy tudattalan - a lényeg szempontjából lényegtelen - tette az volt, hogy megfertőzte erejével édesanyja testét. Később sajátította csak el a nekromancia konkrét alapjait, amikor megismerte mesterét. Ő maga sem tudja, hogy pontosan mennyi ideig szolgálta a nőt, mert az volt. Nem boszorkány, hanem nekromanta, és erre nevelte egyetlen tanítványát is, aki tökéletesen ki is használta a kapott lehetőséget, és tökéletesre fejlesztette erejét. Olyannyira, hogy amikor először megjelent az emberek között, már akkor is puszta érintéssel, vagy bárki vérének megkóstolásával, egy harapás hússal ellopta akármilyen erős lény életerejét. Ebből következik, hogy ma már több lény is él, akit ő teremtett, hiszen a nekromanták között is egyedi képességgel rendelkezik: képes bezárni az ellopott lelket a kiválasztott testbe, és annak akaratát is tökéletesen befolyásolja. Az, hogy édesanyjával pontosan mi is történt, senki nem tudja pontosan, ahogy az életéről sem sokat. Célja sem teljesen egyértelmű, hiszen nem gyűjt maga köré jelentős sereget, hanem, mintha szórakozásból teremtene vámpírt, aki csak vért iszok, vagy zombit, aki a húst is megeszi. Ő maga is táplálkozik, hiszen teste halandó test, ha nem gondozná, elporladna. Neki magának is életerőt kell fogyasztania, nem olyan drasztikus mértékben ugyan, de havonta legalább háromszor mindenképp, vagy teste semmivé válik.

Hobby: Sokszor nem csinál semmit, csak szolgái körében ücsörög, ha mégis, akkor vadászik, kellemes aromájú, élő lelkekre

Foglalkozás: -

Extrák: Faja: Halandó/Nekromanta *** Halandó testbe zárt kortalan, az általunk ismert világtól elszakadni, tehát meghalni képtelen lélek. *** Valószínű, hogy képessége vele született, mestere csak megtanította, hogy használja. *** Ha valaki lelkét nem lopja el véglegesen, az a személy előbb-utóbb, de halála után mindenképp hozzá hasonlóvá válik. *** Teste azonnal semmivé válik, ha nem fogyaszt elegendő lélekenergiát. *** Egy élő szerepjátékos, személyes ismerős ötlete alapján és engedélyével született karakter. ***

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2018. 01. 01. 22:52:47
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).