Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kurogane
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Rauko

Kor: Meghatározhatatlan, annyit tudunk, hogy kevesebbet élt, mint Fai ( egyébként olyan 25-28 köré tippelném jellem és külseje alapján)

Külső leírás: Kurogane igazi, harcos férfi alkat. Magas, erős és izmos, teste tökéletesen harcedzett. Haja fekete, akár az éj, szemei vörösek, kissé talán félelmetesnek hatnak. Ritkán látni nevetni, gyakrabban dühös, ingerült vagy gondterhelt. Fai és Mokona azonban gondoskodnak róla, hogy néha mosoly szökjön a komor vonások közé. Alapöltözéke fekete, fején egy fejvédővel, hátán köpennyel. Fegyverét az első részben áldozza fel, ezt követően egy másik világban szerez hasonló képességekkel megáldott katanát.

Jellem: Jellemét nehéz meghatározni. Elsőre hihetetlenül mogorva és unszimpatikus, de ha kicsit jobban megismeri az ember rájön, hogy a maga módján szereti bajtársait, bár egyértelműen Fai-al találja meg a közös hangot leginkább, a sok vita és csipkelődés ellenére. Syaorant tanítványának tekinti, Sakurával pedig nem túl mélyenszántó a kapcsolata. Ragaszkodó, hűséges, és alapjában véve megbocsájtó típus, de nem túl bonyolult jellem. Olyan, akár egy harcos: ha hűséget fogad, a végsőkig kitart, ezt megteszi Tomoyo-himéért, de akár Fai-ért is. Eleinte azonban esze ágában sincs segíteni, csak saját célja vezeti: a hazatérés a saját korabeli Japánba. Idővel azonban kialakul a történet végén tapasztalható, szoros és bonyolult kapcsolatrendszer, és megszereti útitársait.

Élettörténet: SPOILER Japánban, Suwában született és nevelkedett. Édesapja hatalmas harcos volt, édesanyja papnő, aki Suwa védőkorlátját tartotta fenn, ezzel óvva a lakókat a szörnyektől, hiszen abban a korban a szörnyek és az emberek együtt éltek. Édesapja, Kurogane legyőzte őket, kiváló jardforgató volt, fiát mindig őszinteségre, tisztességre és az erő helyes használatára tanította. Egy éjszakán az idősebbik Kurogane elvitte a családi örökséget, a Ginryut, amely generációkon át öröklődött a Suwát védő család harcosai között. Édesanyja, mint papnő, megáldotta a kardot és férjét, de ekkorra már nagyon beteg volt, mégis imádkozni akart. Fia Haganemaru elkísérte, és az ajtó előtt várt, de édesanyja sikolyára beszaladt. Egy kéz nyúlt ki a falból, egy dimenziókapun át, és ledöfte édesanyját, aki meg is halt, így a korlát felbomlott a kastély körül. A szörnyek betörtek, és egyikük szájában ott volt Ginryu, és Kurogane kővé dermedt karja. Haganemaru elméje ekkor megbomlott, mindenét elvesztette, ami fontos volt neki, a segítségére érkező Amaterasut, japán Mikadoját megtámadta, de mielőtt kivégeznék, Amaterasu húga, Tsukiyomi megmenti a fiút. Kiderül, hogy a kislány is papnő, akárcsak Haganemaru anyja volt, ő tartja fenn a Japánt védő kekkait. Mikor megkérdezik egymás nevét a lány elmondja, hogy igazi neve Tomoyo, Haganemaru pedig már édesapja nevén: Kuroganeként mutatkozik be a paphercegnőnek. Onnantól harcosként szolgálja a lányt, próbál minél erősebbé válni, és teljesíteni apjának tett utolsó ígéretét: megvédeni erejével, akit szeret. Tomoyo-himét pedig szereti, ahogy egy vezetőt szerethet egy harcos. Egy idő után azonban nem akad méltó ellenfele országában, nem tudja fejleszteni erejét. Ekkor Tomoyo-hime úgy dönt, hogy elküldi a férfit a Dimenziók boszorkányához, Yuukohoz, előtte azonban átkot bocsájt rá: minden feleslegesen kiontott élettel a saját maga életét rövidíti meg. Itt érünk a cselekmény jelenébe. Találkozik Fai-al, Syaorannal és Sakurával, majd együtt indulnak útnak a világokon keresztül, hogy megkeressék Sakura elveszett emlékszilánkjait, tollait. Idővel kiderül, hogy ármánykodtak ellenük: Syaoran, akit Kurogane tanítványaként szeret, klón, és megtámadja Fai-sant, de Kuroganénak hála megmentik, kapcsolatuk azonban elmérgesedik. Vámpír lett Fai-sanból, aki csak Kurogane vérét ihatja - a harcos az E-je lett, életük egymásétól függ, de Kurogane élete mindenképp fontos Fai számára, hiszen ha a fekete hajú meghal, akkor Fai sem élhet tovább, hiszen nem tud táplálkozni -. De hősünk feláldozza érte a karját is, amikor Ashura megölése után a második átok érvénybe lép, és Fai hátramaradna, hogy társait mentse. A történet vége felé haladva újra visszaterelődik minden a régi kerékvágásba, Kurogane és Fay kapcsolata rendbe jön hiszen a titokzatos mágus maradék erejét is odaadja azért, hogy mechanikus kart szerezhessen a harcosnak.

Hobby: Fai-al történő szóváltás, vita, csipkelődés

Foglalkozás: Saját világában harcos volt.

Extrák: Manga: Tsubasa Reservoir Chronicle *** Eleinte borzalmasan idegesíti, hogy Fai a legkülönbözőbb becenevekkel illeti, épphogy a Kurochan marad ki a repertoárból, de viszonylag hamar megbékél a helyzettel, ám Mokonára még sokáig haragszik a dolog miatt. *** Tekintve, hogy Syaoran és Sakura állandóan együtt vannak, utazásaik során sok időt tölt el Fai-al, és egy idő után megkedvelik egymást, pedig Fai egyszer azt is mondja neki, hogy Kuroganenak utálnia kellene őt, hiszen mindenkit gyűlöl, aki természetesnek veszi az életét. *** Mindent megtesz, hogy jó harcost faragjon Syaoranból, még annak ellenére is, hogy a fiú egyik szemére nehezen lát, így teljes periferikus látása tulajdonképpen nincs. *** NEM KÖLCSÖNÖZHETŐ!

Képinfo: Nem saját! ()

Engedélyezve: 2013. 04. 15.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:49:05
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).