Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nikaido Akira
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: 175 cm magas és 57 kg. Átlagos diákként haja kócos, kifejezetten mindenfelé álló félhosszú lobonc. Szemei ilyenkor zöldek, de ha átváltozik shin alakba, akkor íriszei piros színt öltenek, haja pedig fekete lesz. Amikor felveszi a Rei királyi család leszármazottjának alakját, gyönyörű, hosszú, barna a haja, ilyenkor fehér, királyi öltözéket visel. Átlagos középiskolásként az egyenruháját hordja természetesen, ami kék színű, lélekalakban egy fehér inget, azon egy fekete mellényt és vörös nadrágot visel.

Jellem: Akira egy akaratos, makacs, iskolakerülő középiskolás. Viselkedése néha bunkónak tűnhet, pedig egyszerűen csak a dolgok többsége nem érdekli. Gyakran keveredik utcai verekedésekbe, általában azért, mert ha belekötnek, ő bizony nem tartja magában a véleményét. Kevés barátja van, egyik osztálytársa, Kengo, majd az események előre haladtával Ayával, az eleinte borzalmasan erőszakos, szintén osztálytárs hölgyikével is barátok lesznek, nekik néha, de csak nagyon ritkán mutatja meg érzékenyebb és kedvesebb oldalát, bár alapvetően azokért, akik közel állnak hozzá, bármit megtesz. Az, hogy mennyire zavarba tud jönni, Shirogane által tudjuk meg, aki előszeretettel hozza arcpirítóbbnál arcpirítóbb helyzetekbe hősünket.

Élettörténet: * spoiler * Egészen a középiskola második osztályáig egy átlagos, iskolakerülő fiú életét élte, de aztán egyik hazafelé-útján megjelent előtte egy különös férfi, aki azt mondta neki, hogy közös a sorsuk. Onnantól tökéletesen felfordult az élete, és barátai is. Shinné változtatta a titokzatos férfi, barátai is különleges képességet kaptak, és így harcoltak a sötétség ellen. Legyőzni ugyan nem sikerült, de megfékezni igen, viszont ezzel elvesztette Shiroganét is, azonban sikerült beteljesítenie sorsát és felébresztette valódi erejét, ami a Rei királyi család leszármazottainak ereje. Ő ugyanis a Fény trónjának örököse. Jelenleg békés napok köszöntöttek rá, de ő is tudja, hogy semmi sem tarthat örökké.

Hobby: Nincs különösebben kedves elfoglaltsága. Ügyes a sportokban,de nem szereti őket. Jó zenész, de szerinte ez is unalmas. Egyetlen dolog van, amit valamennyire szeret csinálni: játéktermekbe járni Kengóval.

Foglalkozás: Hivatásos iskola- és munkakerülő

Extrák: Shin alakban a fegyvere két penge, amik erejének növekedésével arányosan nőnek, Rei alakjában ez már egy nagyon hosszú, inkább kaszára hasonlító fegyver . *** Anime/Manga: Monocrome Factor *** NEM KÖLCSÖNÖZHETŐ!

Engedélyezve: 2011. 07. 22.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:48:01
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).