Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Katou Haru
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Rauko

Kor: 29

Külső leírás: Szürkésbarna hajával és aranyszín szemeivel nem az a feltűnő típus. Az utcán bárki simán elsétálna mellette, hiszen külsőre egyáltalán nem különleges. Nem csúnya, csak amolyan szürke kisegér. Testalkatilag már van benne potenciál. 178 centis testén sehol semmi felesleg, izmos, szálkás, de tesz is érte – hidakról lepotyogva kiúszik folyókból és ilyesmi. Semmi különlegesség. Ruhatára használt, szinte rongyos holmikból áll, de ezek is majdhogynem átlagosak. Nem divatosan öltözik, és már öltönyt sem hord, leginkább zöld nyakkendőjéről és barna kabátjáról ismerhető fel. Alapjában véve kijelenthető, hogy ha meg is fogja a figyelmed és érdeklődni fogsz iránta, az nem elsősorban a külseje miatt lesz.

Jellem: Jellemében tipikus rendőr. Igazságérzete hatalmas, a bűntényeket minden erejével igyekszik felgöngyölíteni, de vannak módszerei, amikből nem is igazán akarna engedni – ha nem kényszerítik rá egyes partnerek. Ugyanolyan elhivatottsággal áll neki a gyermekkeresésnek egy oldtimer fesztiválon, és próbálja kiszabadítani egy idegen ország vezetőjét egy támadás alatt. Mert bár a metrós verekedések világában tengődik, nem vakult meg a szeme a nagyobb ügyekre sem. Sőt, akaratán kívül keveri bele magát egy hatalmas ügybe, amelyben át kell értékelnie dolgokat, és ő végig jól dönt. A maga egyszerű módján, okosan és tapasztalatát felhasználva igazodik el az életben és a munkában is. Nem forog az élete a pénz körül, ő tökéletesen boldogul azzal a kevéssel, ami neki van. Emiatt sok nézeteltérése volt társával és alkalmi szeretőjével, Kambe Daisukéval. A férfi ugyanis mindenre megoldásnak érzi korlátlan vagyonát, ami nem egyszerűen sok, hanem hogy… korlátlan.

Élettörténet: Valamikor korábban az első osztályú nyomozók öltönyös csapatát erősítette. Akkori társa, Hoshino Ryo most is ott van, de Haru már nem. Történt ugyanis egy bankrablás, ahol a kvázi rablót még le tudta fegyverezni egy karon lövéssel. Ám ekkor lehullt a lepel a férfi társáról, a bank egyik alkalmazottjától, aki párja szenvedését látva felvette annak fegyverét és meg akarta ölni vele Harut, akiben viszont dolgozott az önvédelmi inger és lelőtte a nőt. Nem kifejezetten vonták felelősségre, ő magának nagyobb traumát teremtett ebből, mint amekkora a jogszabályok szerint lehetett volna. Fel akart mondani, pedig akkori főnöke, Katsuhiro Takei megígérte neki, hogy elsimítja az ügyet, hiszen a fegyverhasználat jogos volt! De Haru fel akart mondani, így végül kikötött a modern bűnügyek osztályán, ahol csip-csup ügyekkel foglalkoznak – többnyire, így a megítélésük sem rózsás. Az animében vázolt fő bűnügy viszont ezt a helyzetet megváltoztatja, hiszen az eddig lenézett nyomozóknak sikerül felgöngyölíteni egy hatalmas ügyet, ami a fent említett Kambe Daisuke anyjának megölési esete. Haru korábbi életéről azonban semmi nem derül ki. Családjáról nem esik szó, csupán családi recepteket emleget, fényképeket nem látni sem az otthonában, sem a munkahelyi asztalán, így feltehetően árva. Barátja sem sok van, csak a kollégái, de ők, ha úgy hozza a szükség, minden gond nélkül hárítanak rá minden felelősséget egy-egy büntetés elöl menekülve. A játék szempontjából annyi átalakítást eszközölök az élettörténetén, miszerint korábbi kapcsolata korábbi társával, Hoshino Ryóval volt, akivel a bankrablás után szakítottak. Családja nincs, árvaként nevelkedett. A Kambe-családi ügy lezárása után kezdett közelebbi kapcsolatba kerülni társával, de soha nem mondtak ki semmit. Csak ha ő vagy Daisuke szükségét érzi egy ölelő karnak vagy egy forró testnek, akkor nem mennek máshoz. Lapjaikat eddig remekül keverték, mert senki nem sejt semmit, bár Haru egyre kevésbé biztos benne, hogy neki ez így elég. Amilyen egyenes jellem, neki szenvedés, ha titkolóznia kell, így nem eldobni akarja Dai-chant, hanem meghódítani és magához láncolni.

Hobby: Szabadidejében sem csinál különösen egyedi dolgokat, főz, sétál, elveszett kiskutyákat segít megtalálni, natto miatt otthonról elmenekülő nyomozótársakat pátyolgat

Foglalkozás: Nyomozó a modern bűnügyek osztályán

Extrák: Születésnapja május 2-án van. *** Vércsoportja: A *** Judózik *** Korábbi bankrablásos traumája miatt sokáig képtelen volt lőfegyvert használni, de ezt a komplexust feloldotta benne Daisuke és egy szorult helyzet. *** Anime: Fugou Keiji Balance: Unlimited *** Hyuuunak.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztrációnak használom, semmiféle joggal nem rendelkezem felette! (http://)

Engedélyezve: 2021. 01. 23.
2021. 07. 19.

Módosítva: 2021. 07. 19. 11:20:32
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2021. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).