Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Zöldlomb Legolas
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Methen

Kor: kortalan

Külső leírás: Kivételesen szép tünde-arcát hosszú, aranyszálak keretezik, melyet egy-egy fonattal fog hátra. Kék szemei fáradhatatlanok, és kivételesen ragyogó képességűek, mivel sík terepen is képes észrevenni harminc-harmincöt mérföldnyi távolságból mozgó csapatokat. Fülei enyhén hegyesek, megkülönböztetve őt a többi faj példányaitól (már ha szépsége nem lenne elegendő a szemeknek, akik rá pillantanak). Utazó öltözete zöldes-barnás, nehéz páncélzatot szinte sosem hord, mivel csak gátolja kecses, légies mozgásában. Fegyverként egy íjat, és egy hozzá tartozó teli puzdrát hord. Ha éppen nem utazik, hanem apja utasításait teljesítve valahol követként tűnik fel, mélykék és ezüstös ruhadarabokat visel. (A könyvekben nem található pontos leírás külsejéről.)

Jellem: Mikor először találkozik vele az ember, az első reakciójuk valamiért mindig az, hogy megállnak és megcsodálják. Tekintete tiszta, tartása büszke, és ez nem csak a látszat, hanem teljes egészében a jelleméből fakad. A többi tündéhez hasonlóan a végletekig kitart minden mellett, amiben hisz, legyen az a természet iránti rajongás, az orkok gyűlölete, vagy a társai iránti hűség a legnehezebb pillanatokban. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy zokszó nélkül követte Aragornt a hobbitok után, holott már akkor nyilvánvaló volt, hogy esélyük sincs utolérni az orkokból álló hordát. Ha valami csoda folytán mégis így lett volna, hárman álltak volna ki a több tucatot számláló csapatot. A Helm-szurdokban szinte a biztos halállal nézett szembe a barátaival. Ezek az apró pillanatok sejtetik, hogy egész életében ilyen volt, bár a törpök iránti ellenszenvét csak ezekben az időkben vesztette el. Negatív hozzáállását apja nevelte belé. Büszkeségét képes félretenni, de csak akkor, ha a másik embert teljes egészében tiszteli. Ezt nem sokan tudták elérni nála, Aragorn a kivételek egyike, ezért hajlandó követni.

Élettörténet: Édesapja Thranduil, a Bakacsinerdő királya, míg nagyapja Oropher, aki a másodkorban birodalmat alapított egy maréknyi sindával a Nősziromvölgyön túl. Mikor Oropher elesett, fia örökölte tőle a trónt, s így vált Legolas herceggé, parancsnokká, követté, és sok minden mássá, attól függően, hogy Thranduil milyen feladatokkal bízta meg aktuálisan. Sok időt töltött a Bakacsinerdő (egykoron Zölderdő) határvidékein, hogy feltartóztassa csapataival az egyre nagyobb teret nyerő pókokat, valamint néhány bátor orkot, akik voltak olyan ostobák, hogy megkísértették a sorsukat. Többször is ellátogatott Völgyzugolyba apja utasítására, általában üzleti okokból, mivel Thranduil, amikor tudta, igyekezett kikerülni a törpökkel való üzletelést.

Hobby: Szeret énekelni.

Foglalkozás: Herceg, és ennek teljes egészében aláveti magát.

Extrák: Könyv: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura. // Kortalan és halhatatlan, azonban meg tudják ölni, és megvan a joga rá, hogy lemondjon halhatatlanságáról. // Kivételes képességekkel rendelkezik még tünde szemmel nézve is, első rangú harcos és felderítő. // Fegyverek: rövid, bakacsinerdei íj és nyilak. Fölösleges számára a hosszú íj, mivel az erdőben sokkal közelebb van a célpont.

Képinfo: A kép nem a saját tulajdonom, csupán illusztrációként használom. (http://tomshollands.co.vu/post/134116147380/kayemagistro-incredible-hobbit-fan-art-by?route=%2Fpost%2F%3Aid%2F%3Asummary)

Engedélyezve: 2018. 10. 06.

Módosítva: 2018. 10. 06. 17:24:13
Módosította: Methen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).