Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Bones B. Buchanan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: louisMayfair

Kor: 34

Külső leírás: Első osztályú géneket örökölt, apja szikár és ruganyos termetét, anyja szemeit és arcvonásait. Fekete haját divatosan nyírja a fodrász, szürke tekintete szinte vakít a fehér arcából. Hosszú, római orra és épp eléggé húsos ajkai. Külsejére igényes, bár nem márkás ruhákat hord, lévén a keresete nem engedi az Armanit, de mindig úgy válogatja össze a ruháit, hogy az passzoljon hozzá és kiemeljék az alakját. A kellemes látvány több jattot eredményez az utasainál, kiváltképp a hölgyeknél. Magas, mozgása emberként is egy ragadozóra emlékeztet, izmai szépen kidolgozottak, ez mondjuk genetikai adottsága, lévén, hogy tigrisként jó 300 kg, és ennek a fele tömény izom.

Jellem: Alapvetően nem egy extrovertált jellem, inkább az ellenkezője. Mivel szibériai tigris, a legnagyobb és legerősebb a nagymacskák között. Ebből adódóan kerüli a felesleges konfliktusokat, mert jól tudja, ha küzdelemre kerül a sor, Ő jön ki győztesen. Gyerekkorában bele nevelték a család és a hagyományok tiszteletét, ez manapság már csak abban nyilvánul meg, hogy udvarias, még akkor is, ha fejben már háromszor megölte az illetőt. Az idő többségében szelíd és magának való, nehezen viseli mások társaságát, néha még saját magát is. Komolyabb párkapcsolata a természetéből adódóan kevés volt hosszú távú, hajlamos az irányításmániára, de ez csak a védelmező ösztönéből fakad. Kerüli a közeli kapcsolatokat, mert, ha valakit megszeret és az illető bajba kerül, kimeresztett karmokkal ugrik a segítségére. Territoriális hajlamú, a város azon részén, ahol Ő lakik, szó szerint utcákra behatároltan nem enged alakváltókat. Azon vérállatokat, akiket mégis oda engedett lakhatás céljából az engedélyét kérték és mind a segítségére van a péktől a kávézótulajig. Cserébe a tigris megvédi Őket, mint egy vadász.

Élettörténet: Bones egy vagyonos szibériai tigris családba született. Apja nagymenő gazdag üzletember, aki mindenkin képes átgázolni a céljai és a profit érdekében. Anyja tipikus kirakatfeleség, akinek minden dolga az, hogy szép legyen a férje oldalán. Sajnos anyja nem örökölt a szüleitől annyi észt, hogy ez bosszantsa, inkább kedvére van, hogy mindig a társaság középpontja lehet, csilloghat-villoghat az emberek között, akár egy királynő. Apja az üzleti élettől eltekintve családcentrikus, hisz abban, hogy a családban van az egység, ezért is haragudott meg a nagyobbik fiára, amikor Bones kijelentette, hogy abbahagyja az egyetemet és a maga ura akar lenni. Apja azt remélve, hogy kijózaníthatja a fiát, kitagadta, még a vagyonából is. Bones ennek ellenére nem keseredett el, taxisnak állt, sok embert megismert és kapcsolatokra tett szert. Néha plusz bevétele van belőle, hogy leszállít ezt-azt és nem kérdez semmit a csomagok tartalmáról. Két öccse van, ikrek, Neptun és T.J. Neptun a Neptunusz bolygóról kapta a nevét, T.J. pedig csak a Terry Jones rövidítése. Az ikrek apjuk kívánsága szerint elvégezték az egyetemet és Bones helyett beszálltak az üzleti életbe. Bones apja utólag már megbánta, hogy kirakta a fiát, hiszen mélyen belül érző szív a gyermeke felé, de Bones nem bocsátott meg. A saját lábára állva kovácsolja a sorsát, segítség nélkül. Apja néha kísérletet tesz, hogy kibékítse, de ez rendszerint rosszul sül el.

Hobby: Sudoku minden mennyiségben és a helyszínelő sorozatok

Foglalkozás: Taxisofőr

Extrák: Kávéfüggő //Szereti a kényelmet és a puha párnákat. // Csak alkalmi partnerei vannak, a frusztrációját ezzel és a vadászattal vezeti le. // Jó futó, irigyelnivaló az egyensúlyérzéke. // Rugalmas, kemény és erős izmaival könnyegén ugrik, illetve üt nagyot. // Látása, szaglása, hallása még ember alakjában is egy macskáé, így ha valaki a füle mellett sikolt, pár napig extra érzékenyen reagál a hangokra és nagy fájdalmakat okoz neki. //Az autója a második szerelme, imádja vezetni// Rühelli a gyerekeket, valamiért nem érez késztetést rá, hogy apa legyen. A gyereksírástól egyenesen a plafonra mászik. // Foglalt // Seme.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. >> This picture is not mine! (illustration) Deviantart ()

Engedélyezve: 2018. 10. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).