Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Haymitch Abernathy
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Methen

Kor: 40

Külső leírás: Férfiként teljesen átlagos magassággal rendelkezik. Az évek megedzették a testét, bár nem úgy, mint a többi tizenkettedik körzetben élő férfiét. Bőrébe soha nem itta be magát a szénpor, és igyekszik nagy ívben elkerülni a bányákat. Mivel győztesként soha nem kellett megismerkednie a bányász-léttel, ezért megmaradt külső, nagyon távoli megfigyelőnek. Ruházatára nem nagyon ügyel, és mivel nem egyszer issza le magát, gyakran porossá vagy fűfoltossá válik. Igyekszik kizárni magát a külvilágból, így szürke szemei gyakran átsiklanak az olyan apróságok felet, mint hogy valaki csontsoványra fogyva kuporog a Zugban. Szerencséjére ő sosem fog így járni, maximum ha önmagától rá nem szánja magát az éhezésre.

Jellem: Okos, bár lehet, a ravasz jobb szó lenne rá. Néha nehéz eldönteni, melyik miatt viselkedik úgy, ahogy. Mióta megnyerte a Viadalt, minden évben előrángatják mentorként. Mivel a Tizenkettedik Körzetben ő az eddigi egyetlen győztes, ő a kiválasztott fiú és lány mentora. Eleinte próbálta a legtöbbet kihozni a helyzetből, azonban az évek alatt, ahogy végignézte, hogy mentoráltjai sorra elbuknak, feladta ezt a küzdelmet. Igyekszik senkivel sem kapcsolatot kialakítani, mivel fiatal korában, győzelmét követően megölték az összes közeli hozzátartozóját. Mindezt csak azért, mert utálta a Kapitóliumot, és megpróbált ott keresztbe tenni nekik, ahol csak lehet. Ezért döntött már a Viadalon is úgy, hogy nem játszik a játékszabályok szerint (na nem mintha lennének). Valamelyest megmaradt lázadó jellemnek, ezért is veszi félvállról a Viadalokat. Azonban azt nem tudja kivédeni, hogy ne lássa a körzete kiválasztottjait meghalni. Hangosan senki nem hibáztatja ezért a kudarcáért, azonban tudja, hogy jó páran felelőssé teszik ezért.

Élettörténet: Gyerekkoráról nem sokat tudni. Tizenhat éves korában kiválasztott lett az 50. Éhezők Viadalán, ami a második nagy mészárlás volt. Abban évben kétszer annyi kiválasztott volt, így mindenképpen elismerendő Haymitch teljesítménye. Igyekezett a Viadal alatt kihagyni az összecsapásokat, és elhagyni az arénát. Mikor rájött, hogy ez lehetetlen, felfedezte, hogy egy erőtér tartja vissza őket, amely visszadobja őket a játékba - szó szerint. Ezt kihasználva tudta megnyerni a Viadalt, azonban a trükkért, amivel nyert, a Kapitólium megbüntette - a Viadal után két héttel már nem élt az anyja, az öccse és a barátnője (apját már korábban elvesztette). Nem meglepően vezetett rövid út az állandó alkoholfogyasztáshoz. A Viadalok alatt kezdetben még próbált józan maradni és segíteni a körzetéből származó kiválasztottaknak, azonban látva bukásukat, egyre jobban feladta a próbálkozást. Nincsenek barátai a körzetben, csak olyan emberek, akik megtűrik - legtöbbjük a Zugban található, mivel visszatérő vásárlónak számít. Teljesen egyedül él a Győztesek Falujában, mivel rakta kívül senki nem nyert még a Tizenkettedik Körzetből. Sokáig (a következő ilyen Johanna Mason lesz) az egyetlen olyan kiválasztott, akit nem keresnek fel két Viadal között, hogy megmutassa, mivel tölti el a szabadidejét. Egyetlen előnyét látja a Viadaloknak: ilyenkor a fehér szeszen kívül elegánsabb italokkal csaphatja szét magát. A többi mentorral egész jól kijön - talán mert egyedül ők értik meg, hogy miért menekül az alkohol nyújtotta mámorba, és gyakorta csatlakoznak hozzá ezen tevékenysége közben.

Hobby: Ivás.

Foglalkozás: Mentor.

Extrák: Alkoholista. // Kora az első könyvnek megfelelő. // Könyv: Az éhezők viadala

Képinfo: A kép nem a saját tulajdonom, csupán illusztrációként használom. - Nekokoro-chan (https://www.deviantart.com/nekokoro-chan/art/Hunger-Games-Effie-and-Haymitch-Mockingjay-719726150)

Engedélyezve: 2018. 07. 19.

Módosítva: 2018. 07. 10. 13:04:56
Módosította: Methen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).