Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Valentin Paradis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Denna

Kor: 24

Külső leírás: Magassága átlagos, minthogy testalkata is; szálkás, éppen csak izmosnak nevezhető. Ami egyből feltűnhet rajta azok a szürke szemei, amelyek mindig ragyognak s új lehetőségeket keresnek. Ő az a srác, aki mindig a szemedbe néz, s ha akarnád sem érezhetnéd úgy mintha ne látna a vesédig. Szemei alatt táskák virítanak, amit csak még jobban kiemel hófehér, már-már hullaszín bőre. Haja sötétbarna - ami csak még egy lapáttal rátesz fehér bőrére - és göndör, általában rövidre nyírattatja, de mire újra ráviszi a lelke, hogy vágjon belőle, már egészen megnő neki. Személyiségének teljesen ellentmondanak tekintélyt parancsoló szemöldökei, amelyek szintén sötétek s szép keretet kölcsönöznek arcának. Ajaki teltek, éppen csak egy árnyalattal sötétebbek bőrénél.

Jellem: Valentin nem feltétlenül ismeri a határokat. Van, hogy fejjel neki megy s áttöri a falat, ugyan akkor van, hogy meg sem közelíti. Annak ellenére, hogy makacsul kiáll a véleményéért, mindig odafigyel, hogy ne bántson vagy sértsen meg senkit. Nem szereti és nem érti a feleslegesen agresszív embereket, és rettentően körülményes illetve megfontolt amikor arra kerül a sor, hogy akár csak felemelje a hangját. Egyszerűen csak úgy gondolja, az emberek eleget bántják egymást, nem kell még neki is részt vennie benne. Ez nem jelenti azt, hogy egy jóhiszemű és naiv alak, aki mindenben és mindenkiben a jót látja, meg van neki is pökhendi és ellenséges oldala, de azt igyekszik jó mélyen elnyomni. Igyekszik, mert, lássuk be, valahol pofátlanul nagyképű tud lenni. Mindig vidám és a jókedve ragadós, amolyan "semmi sem lehetetlen" kisugárzása van, ami sokszor bajba kevert már nem egy embert, de ha más nem is, a szerencséje kihúzta a bajból. Valentin okos, de képtelen kiismerni az embereket. Legyen szó arról, hogy a legintrovertáltabb emberrel is első találkozásra olyan közvetlenül viselkedik, akár csak egy ezer éves baráttal, vagy arról, hogy kétes alakokban bízik meg minden előzmény nélkül. És akármennyire is próbál ezen változtatni, nem igazán járt még sikerrel.

Élettörténet: Valentinnek mása sincs, csak a hatalmas szerencséje. Középosztálybeli családban született, szülei értelmiségiek, legidősebb gyerek lévén szülei már korán taníttatni kezdték, amit izgága gyerek létére nem viselt jól, sőt, kifejezetten gyűlölte. Értelmes gyerek volt, de nem kötötte le a tanulás. 18 éves korában elszökött otthonról és Angliába utazott. Mikor leszállt a hajóról, minden új volt neki; a hely, a nyelv, az emberek és a nyüzsgés. Egy ideig az utcán élt, a hazatérést fontolgatta, de az utolsó pillanatban találkozott egy idős emberrel aki társtulajdonosa volt egy mozdonygyárnak. Felismerte Valentin jó eszét és mentorává vált. Valentin 3 évig dolgozott neki, majd az öreg halála után otthagyta a mozdonygyárat. Azóta újra csak tengődik, habár már nem az utcán, de ugyan annyira céltalanul.

Hobby: Sétálás, olvasás.

Foglalkozás: Alkalmi munkák, jelenleg egy építkezésen végezi a kisebb mérnöki számolásokat és feladatokat.

Extrák: istenben nem hisz, egy felsőbb hatalomban viszont igen*** nagy álma, hogy egyszer egy saját kocsmája legyen ***

Képinfo: nem saját (https://78.media.tumblr.com/14399bd24adc6a09a31f43b1ca0ba1d8/tumblr_ng6eaeZn601s0rffao1_500.png)

Engedélyezve: 2018. 07. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).