Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Makram
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 26

Külső leírás: Fajtájához képest elég magas termettel rendelkezik, szépen kidolgozott izmait főképp a munka és a vadászat tartja rendben, de a heti rendszeres edzését sem hagyja ki, erős akar lenni, hogy meg tudja védeni a nyájat és leendő társát. Arca szinte mindig kedvességet sugároz, mosolyának nehezen tudnak ellenállni. Csokoládébarna szemeivel rendkívül jól lát, csak sötétben vannak kisebb gondjai, hiszen nem éjszakai életmódot élő fajba tartozik. Tejfölszőke, szinte fehér hajától alig különíthetőek el a hasonló színben popázó, hosszú fülei, melyekben aranykarikákat hord. Frufruját a legtöbbször hátratűzi, hogy ne zavarja őt semmiben, egy-egy tincse előfordul, hogy be van fonva, ez általában a gyerekek műve, de megesik, hogy ő maga teszi ezt meg. Legfeltűnőbb testrésze a feje tetején ülő, kunkorodó két szarva, mely férfiasságát szimbolizálja. Már messziről látszik, hogy az alfák közül is kitűnik. Homlokán a kosok jelét viseli, mely a következő vezért jelöli meg. Általában bőrnadrágot hord, ha teheti, félmeztelenül jár, kedvenc kiegészítője a bőrkarkötője, melyet szinte csak fürdéshez vesz le magáról.

Jellem: Bátorsága nem ismer határokat, habár nem a legerősebb ragadozó fajok közé tartozik, ereje vetekszik a legtöbbjükével. Külseje ellenére nála kedvesebb lénnyel nem igazán lehet találkozni, szinte mindenki kedveli barátságossága miatt. A nyáj leendő vezéreként sem nézett le soha senkit, bármilyen fajba is tartozzon az illető vagy bármilyen besorolással is bírjon. Számára nem az a fontos, hogy alfával, bétával vagy épp omegával van-e dolga, mindig a belső értékeket tartja szem előtt. Szereti a partnerét zavarba hozni, imádja a pirulásukat nézni. Természetesen mások előtt sosem hozná őket kínos helyzetbe, gyűlöli, ha valakit megaláznak csak azért, mert nem tartják sokra őket. Ereje ellenére képes nagyon gyengéd lenni, a kis közösségükben minden gyerek imádja őt vicces és szórakoztató oldala miatt, nagyon jól szót ért velük. A többiekkel is remekül kijön, habár sokan tisztelik rangja miatt, ő ezt nem tartja annyira fontosnak, nem várja el senkitől, hogy másképp bánjanak vele. Ott segít, ahol csak tud, népéért az életét is képes lenne feláldozni, ha arra kerülne a sor. Leghőbb vágya, hogy megtalálja igaz társát, és végre családot alapíthasson.

Élettörténet: Apja a nyájuk jelenlegi vezére, örököseként elég szigorú neveltetést kapott, de anyja szeretete mindennél többet jelentett a számára. Boldog gyerekkora volt, csak azt sajnálta, hogy nem lehetett testvére édesanyja balesete után, ám ennek sosem adott hangot, hiszen tudta, mennyire fáj ez a szüleinek is. A falujukban mindenki békességben él, igazi kis összetartó közösség. Az idősebbek is elfogadták a többi fajt, hiszen nem feltétlenül ugyanabból a fajból kerül ki az igaz társuk. Ugyan nagy többségben bárányok élnek a közösségben, akad néhány másfajta élőlény is, akik leginkább a tagok partnerei közül kerülnek ki. Csak néhány fajjal állnak rossz viszonyban, és ezek közé tartoznak a farkasok, hiszen ősi ellentétük nem engedi, hogy tisztelettel bánjanak egymással. Makram nem haragszik rájuk, ugyanúgy elfogadja őket, mint ahogyan a többieket is, ám néhányan még mindig mély ellentéteket táplálnak az irányukba. Alfaként szüksége van a húsra, így sokszor vannak közös vadászatok, de természetesen mással is táplálkoznak. Kedvenc étele a hal, ő maga is imád halászni, mindig megnyugtatja a folyó hullámzó zaja. Volt már néhány kapcsolata, de mindig kiderült, hogy nem ők az igaziak a számára, ezért még egyszer sem tervezett nagyon hosszú távra, ennek ellenére sosem használta ki az aktuális partnereit, mindig tisztelettel bánt velük, mint mindenki mással is. Azt reméli, ha egyszer a közelében lesz az, akit neki teremtettek, azt meg fogja érezni. Nem teljesen biztos benne, hogy ez így is lesz, ezért is szokott több időt együtttölteni választottjával, ám amint rájön, hogy nem ő az, akit neki szántak, szakítani szokott velük. Sokan rajonganak érte ereje és rangja miatt, de csak akkor kezdeményez is valakivel, ha ő is érez vonzalmat a másik iránt. Nem szereti a futó kapcsolatokat, nem is volt még neki soha, az érzelmeket többre tartja.

Hobby: Játék a falubeli gyerekekkel, halászat, kalandozás a közelükben elterülő hegyekben

Foglalkozás: Vezérnek készül, de ennek ellenére kiveszi részét a közösség életéből, legtöbbször a vadászokhoz csatlakozik be.

Extrák: Omegaverse világban alfa. *** Van egy titkos búvóhelye a hegyekben lévő vízesésnél, mely egy barlangot rejt maga mögött. Ide szokott elvonulni, ha egyedül akar lenni, vagy ha a szükség úgy hozza. Néhány tárggyal már fel is szerelte, hogy ha hirtelen kell idejönnie, akkor ne kelljen alapvető dolgok miatt aggódnia. *** Szinte mindenki Ramynek szólítja, egyedül apja és néhány idősebb juh ragaszkodik a Makramhoz.

Képinfo: Nem az enyém, deviantartról származik. (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:35:06
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).