Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: MacKenzie Holliday
Kategória: Hentai
Feltöltő: Sei-chan

Kor: 18

Külső leírás: Mac gyönyörű derékig érő sötétbarna hajjal lett megáldva, vékonyabb ugyanolyan színű szemöldökkel. Bőre szép, semmi se csúfítja el. Szürkés kék szeme van, amik felett nem túl dús, fekete szempillák vannak. Orra pont megfelelő, amiben egy ezüstös színű piercinget csináltatott. Kicsit lejjebb pirosas, telt ajkaival találkozhatunk. Alsó ajka alatt is van egy piercing, ami még menőbbé teszi a kinézetét. Nyaka kicsit hosszú. Magas, körübelül százhetven centi lehet, és nagyon karcsú a testalkata.

Jellem: Ha jelzőkkel kellene illetnünk Mac - et akkor ezt mondanánk: sikerorientált, őszinte és maximalista. Talán ezért lehet őt úgy szeretni. Mac piszkosul őszinte és általában kimondja a véleményét hiszen 99% - ban úgyis igaza van. Mindig is úgy volt vele, hogy a hazugság jobban fáj mint az igazság, ezért nulla tapintattal mondta el a kritikáját akárkiről. Általában annak a személynek a szemébe mondja, hogy például: kövér vagy. Menj futni vagy nem tudom. Ez eléggé randán hangzik, és nem egyszer bántott meg másokat egy ilyesmi beszólással. A rossz tulajdonságai közé tartozik a túlzott maximalizmus. Mindig talpon van és nem érdekli kin kell átgázolni, hogy elérje a célját. Ő nyerésre született, ezért versenyhelyzetben tökéletesen tudja kezelni az előtte álló akadályokat és a stresszt. Viszont akármennyire pszichopata tud lenni versenyzés közben, attól még segít azokon akik elestek. (Aztán meg jól őket hibáztatja amiért nem nyert) Ő a legszerencsésebb lány az egész világon! Volt már arra példa, hogy éppen haza sétált, amikor talált egy húsz ezrest az utcán. Volt olyan is, hogy mázlival nyert meg egy versenyt. Mac egyébként iszonyat bőbeszédű. Folyton pofázik még akkor is ha nem figyelnek rá csak mondja és mondja...

Élettörténet: Ha azt mondjuk, hogy nem élt átlagos életet akkor nem túlzunk. Hat tagú család első szülött gyermeke. Szülei diplomaták így lányukat folyton mindenhova hordozgatták, de tizennégy évesen elege volt az utazásból, és a szülei elé állt, hogy ő nem utazik sehova, iskolába szeretne járni és lehetőleg nem két hónapra. A szülei tudták mire céloz, ezért beíratták egy magániskolába, azonban öt hónap múlva el kellett menniük. Mac szerepelt egy Converse reklámban pont akkor és a cég kikönyörögte a szüleinél, hogy maradjon mert Mac őstehetség. Így lett Mac modell és költözött a cég által kifizetett szállodába.

Hobby: -

Foglalkozás: Modell

Extrák: Van egy rottweiler kutyája, akit Brooke-nak nevezett el*Nagyon jól énekel, bár nem mer mások előtt dalolászni.

Képinfo: A kép csak illusztráció a karakterhez, nem az enyém. (http://img06.deviantart.net/8ce5/i/2011/009/5/2/dark_girl_with_purple_eyes_by_dashinvaine-d36rzdg.jpg)

Engedélyezve: 2017. 07. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).