Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Zoral Sil
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zafyra

Kor: 228

Külső leírás: 20 évesnek nézhetik a fiatalos külsője miatt .167cm magas, és 60 kg. Hosszú gesztenye barna haj, elöl a frufruja a szemébe lóg. A szeme barna de ha a fényben megcsillan akkor aranybarna lesz, árnyékban viszont szürkének látszik. Törékeny alkatnak tűnik, nagyon hajlékony. A ruházata változó gyakran visel számára kényelmes öltözéket amiben könnyen tud mozogni, de egy sálat, és egy fej hallgatót mindíg hord. Kicsit vékony, szép homokóra alakja van.

Jellem: Komoly, higgadt természetű, nem szokása érzelmet kimutatni de ritkán kedves és ha társaság veszi körül legtöbbször csak csendben van. Vámpír léttére az emberek társaságát nagyon szereti és nagy mértékben kordában tudja tartani a vérszomját. Sálat gyakran hord, hogy a szemfogait könnyen eltudja rejteni. Meg gondolt cselekedeteket tesz, és több variációt is keres egy feladat elvégzéséhez. Egy embernél erősebb de egy vámpírnál gyengébb.

Élettörténet: Nemesi vámpír családban nevelkedett, az emberek által létrehozott dolgok mindíg is érdekelték, és gyakran maga is megpróbált építeni, és alkotni. A családja nem nézte jó szemmel, hogy az emberekre másképp tekint. Harcművészetet, és a tűz képességét fejlesztették és bérgyilkolásra tanították de ez őt kevésbé érdekelte egy embert sem mert bántani és emberi vért csak kényszerből iszik. Minden nap az igazi vér helyett, vér pótlót iszik így az ereje nem akkora mint egy fajtársaié, de nem szabad lebecsülni. 200 évesen ki tagadták a családból mert nem volt hajlandó elhagyni emberi hóbortját és egyre jobban kezdett hasonlítani egy emberre mint egy vámpírra. Az emberek közt egy nyugati városban telepedett le hogy emberi életet tudjon élni de a neveltetés miatt ez számára nem volt egyszerű. Az ügyfelek még mai napig is járkálnak hozzá meló miatt, és ritka alkalmakkor el is fogadja a melót a fizetsége pedig vérpótló italok.

Hobby: Imád olvasni és zenét hallgatni, új kis robotokat szeret készíteni és az elromlott tárgyakat megjavítani

Foglalkozás: szerelő, és a családi válallkozás miatt nem hivatalos bérgyilkos

Extrák: Tiszta vérű vámpír, tűz képességgel rendelkezik aminek a színét és a formáját képes a kedve szerint alakítani. Naponta két vagy három vérpótlót iszik. Ha a vérszomj kezd el uralkodni rajta a szeme halvány sárgára változik és szemfogai jobban észrevehetőek az átlagnál.

Képinfo: ...nem saját... ()

Engedélyezve: 2017. 05. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).