Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Luna
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sai

Kor: 23

Külső leírás: Feltűnő vörös haját kapucni alá rejti főleg akciói alatt, hogy kevésbé legyen felismerhető, ha esetleg bíróság elé kerülne. Bár csábító mosolya mindig kihúzza a büntetése alól. Főállásban bűnöző ritkán pedig cseléd, de akkor se hagy fel bűnözői életével előszeretettel lop munkaadójától. Szép úrilányi ruhájában is ugyanolyan jól mozog és harcol , mintha nadrágot viselne. Szereti kihangsúlyozni a nőiességét a férfiak legnagyobb örömére.

Jellem: Nem forró fejű, mint legtöbb kollégája. Nyugodtan és precízen végzi a munkáját, ha emberölés is szerepel közte attól se riad vissza, de legtöbb esetben, ha idokolatlan emberölésre kérik fel elutasítja. Elmondása szerint nem az ördög lánya így neki is van lelkiismerete.

Élettörténet: Tranbau királyság fővárosába született nemesi lánynak, de rangja elvesztése után kénytelen volt valami munka után nézni, mivel nem állt szándékában éhen halni. Jóformán semmihez sem értett hisz mindig mindre volt szolgálólánya, de a kinti élet megtanította mindenre. Nemesi élete alatt se volt egy fruska megbecsülte mindig mindenét és ez mostanában se változott meg. Eleinte tisztességes munkából próbált élelemhez jutnia, de ez a terve nem vált be. Így lopni kezdett. Eleinte csak kis kereskedőktől majd nemesi családoktól. Jónak bizonyul benne, mert eddig senkinél s e bukott le pedig a fél királyságot végig lopta már. Harci tudását még nemesi évei alatt szerezte apja megkövetelte, hogy tudjon kardot forgatni és íjat kilőni hisz egy nemesi nőnek is meg kell védenie magát és vagyonát. Luna azóta is hálás ezért apjának.

Hobby: lopni nemesi családoktól vagy bárkitől

Foglalkozás: Bűnöző, tolvaj

Extrák: Családjában senkinek se volt ilyen vörös haja. Bűnöző évei megkezdésében zavarta is, mert elégé felismerhetővé teszi mivel, hogy a királyságban nincs még egy vörös hajú lány.

Képinfo: A kép nem az enyém. (http://kepkezelo.com/images/onkcc0l4fmxjo0obx0qf.jpg)

Engedélyezve: 2017. 05. 13.

Módosítva: 2017. 05. 12. 20:25:32
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).